Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läti ja Leedu jalgpall
Collapse
X
-
Läti ja Andorra on esimesed koondised, kes on Rahvuste Liiga raames juba 3 korda omavahel mänginud. Kolm kord 0-0.
Leave a comment:
-
Läti koondise algkoosseisus Andorra vastu on 6 mängijat Läti liigast, 2 Ukraina liigast, 2 Poola liigast ning üks Armeenia liigast.
Leave a comment:
-
Väga asjalik vana, kuigi selles osas võib eeldada, et mehe tegelik turuväärtus on kõrgem, kui Valmiera juba keeldub 1, 5 cashist. Tuleb meelde, et Romario saatis mulle selle mängija tegemised just nii juuni kuus ja siis juba mees oli kindel, et see vend läheb peatselt ja ongi nii, tundub et mõni mees peab küll eriala vahetama.Algselt postitas Drogba Vaata postitusthttps://www.youtube.com/watch?v=anZj0JDLgQY
Kellel lähem huvi tekkis, siis youtubes saab tema seniseid esitusi vaadata. Päris võimsate kabariitidega kuju tõesti. Kui Paide nii jätkab nagu seni, siis ehk õnnestub neil ka mõni selline mängumees siia saada!
Leave a comment:
-
Kellel lähem huvi tekkis, siis youtubes saab tema seniseid esitusi vaadata. Päris võimsate kabariitidega kuju tõesti. Kui Paide nii jätkab nagu seni, siis ehk õnnestub neil ka mõni selline mängumees siia saada!
Leave a comment:
-
Nimi on tuttav ja ühe chati ajalugu paljastab, et 25. juunil olen vaadanud Ventspils - Valmiera mängu, mille kohta olen öelnud, et üks väga lubav 19-aastane nigeerlane on Valmieral ees, ja siis mõtled, mis rämps meil siin onAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustSattusin uudise peale Läti jalgpallist.
Nimelt Valmieras (see ei ole isegi TOP2 tiim) mängib selline mees nagu Tolu Arokodare. Mees on nii talendiks, et teda tahab ära osta Anderlecht. Pakuvad 1,5 miljonit eurot. Valmiera lükkas pakkumise tagasi ja küsib 2 miljonit.
Ma hakkasin mõtlema, kas Eestist on reaalne kedagi kas või miljoni eest maha müüa?
Pakkumise üle ei imesta. Oli tõesti väga hea poiss.
Leave a comment:
-
On olnud. Hetkel võimatu.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa hakkasin mõtlema, kas Eestist on reaalne kedagi kas või miljoni eest maha müüa?
Leave a comment:
-
Sattusin uudise peale Läti jalgpallist.
Nimelt Valmieras (see ei ole isegi TOP2 tiim) mängib selline mees nagu Tolu Arokodare. Mees on nii talendiks, et teda tahab ära osta Anderlecht. Pakuvad 1,5 miljonit eurot. Valmiera lükkas pakkumise tagasi ja küsib 2 miljonit.
Ma hakkasin mõtlema, kas Eestist on reaalne kedagi kas või miljoni eest maha müüa?
Leave a comment:
-
Läti:
Riga (LVA) or Tre Fiori (SMR) vs Celtic (SCO)
Ventspils (LVA) or Rosenborg (NOR) vs Alanyaspor (TUR)
Leedu:
KuPS (FIN) or Slovan Bratislava (SVK) vs Sūduva (LTU)
Shamrock Rovers (IRL) or AC Milan (ITA) vs Bodø/Glimt (NOR) or Žalgiris Vilnius (LTU)
Bačka Topola (SRB) or FCSB (ROU) vs Riteriai (LTU) or Slovan Liberec (CZE)
Riiasse tuleb Metallica ja Suduva võib unistada playoffist?
Leave a comment:
-
trakai,või mis nad praegu on,riteriai ehk nende keeli rüütlid,panid mööda.lisaajajal nugistasid ära.aga põhimõtteliselt muu klapibAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Lootused on ainult neil, kes eestlastega mängivad.
Leave a comment:
-
-
Riga FC palkab endise Boca ja New York City FC mängija. https://www.transfermarkt.com/federi...spieler/266775
Leave a comment:
-
-
Ei vaadanud jah selle hooaja tabelit. Päris kurb näeb välja see 6-meeskonnaline liiga.
Leave a comment:
-
Nad on liigas viimased ju. Ma ei usu.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustTrakail Derry vastu ka ikka ju.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: