Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Läti ja Leedu jalgpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Läti ja Andorra on esimesed koondised, kes on Rahvuste Liiga raames juba 3 korda omavahel mänginud. Kolm kord 0-0.
    Punase kaardi video ka.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Läti ja Andorra on esimesed koondised, kes on Rahvuste Liiga raames juba 3 korda omavahel mänginud. Kolm kord 0-0.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Läti koondise algkoosseisus Andorra vastu on 6 mängijat Läti liigast, 2 Ukraina liigast, 2 Poola liigast ning üks Armeenia liigast.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    https://www.youtube.com/watch?v=anZj0JDLgQY

Kellel lähem huvi tekkis, siis youtubes saab tema seniseid esitusi vaadata. Päris võimsate kabariitidega kuju tõesti. Kui Paide nii jätkab nagu seni, siis ehk õnnestub neil ka mõni selline mängumees siia saada!
    Väga asjalik vana, kuigi selles osas võib eeldada, et mehe tegelik turuväärtus on kõrgem, kui Valmiera juba keeldub 1, 5 cashist. Tuleb meelde, et Romario saatis mulle selle mängija tegemised just nii juuni kuus ja siis juba mees oli kindel, et see vend läheb peatselt ja ongi nii, tundub et mõni mees peab küll eriala vahetama.

Leave a comment:

• Drogba
    replied

Kellel lähem huvi tekkis, siis youtubes saab tema seniseid esitusi vaadata. Päris võimsate kabariitidega kuju tõesti. Kui Paide nii jätkab nagu seni, siis ehk õnnestub neil ka mõni selline mängumees siia saada!

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Sattusin uudise peale Läti jalgpallist.

Nimelt Valmieras (see ei ole isegi TOP2 tiim) mängib selline mees nagu Tolu Arokodare. Mees on nii talendiks, et teda tahab ära osta Anderlecht. Pakuvad 1,5 miljonit eurot. Valmiera lükkas pakkumise tagasi ja küsib 2 miljonit.

Ma hakkasin mõtlema, kas Eestist on reaalne kedagi kas või miljoni eest maha müüa?
    Nimi on tuttav ja ühe chati ajalugu paljastab, et 25. juunil olen vaadanud Ventspils - Valmiera mängu, mille kohta olen öelnud, et üks väga lubav 19-aastane nigeerlane on Valmieral ees, ja siis mõtled, mis rämps meil siin on

Pakkumise üle ei imesta. Oli tõesti väga hea poiss.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ma hakkasin mõtlema, kas Eestist on reaalne kedagi kas või miljoni eest maha müüa?
    On olnud. Hetkel võimatu.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Sattusin uudise peale Läti jalgpallist.

Nimelt Valmieras (see ei ole isegi TOP2 tiim) mängib selline mees nagu Tolu Arokodare. Mees on nii talendiks, et teda tahab ära osta Anderlecht. Pakuvad 1,5 miljonit eurot. Valmiera lükkas pakkumise tagasi ja küsib 2 miljonit.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Läti:
    Riga (LVA) or Tre Fiori (SMR) vs Celtic (SCO)
    Ventspils (LVA) or Rosenborg (NOR) vs Alanyaspor (TUR)

Leedu:
    KuPS (FIN) or Slovan Bratislava (SVK) vs Sūduva (LTU)
    Shamrock Rovers (IRL) or AC Milan (ITA) vs Bodø/Glimt (NOR) or Žalgiris Vilnius (LTU)
    Bačka Topola (SRB) or FCSB (ROU) vs Riteriai (LTU) or Slovan Liberec (CZE)

Riiasse tuleb Metallica ja Suduva võib unistada playoffist?

Leave a comment:

• manalamees
    replied

Lootused on ainult neil, kes eestlastega mängivad.
    trakai,või mis nad praegu on,riteriai ehk nende keeli rüütlid,panid mööda.lisaajajal nugistasid ära.aga põhimõtteliselt muu klapib

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Läti vahetab jalgpalliliidu juhte nagu kindaid. Juri Žigajev võttis uue presidendiga intervjuud. Muuseas tuli jutuks ka Eesti. Inglisekeelsed subtiitrid olemas.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Riga FC palkab endise Boca ja New York City FC mängija. https://www.transfermarkt.com/federi...spieler/266775

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    RFS on tugevuselt teine Läti klubi. Žigajevs tegi episoodi nende kapteniga Tomaš Šimkoviciga. Lisaks külastas nende trenni. Võib tõmmata paralleele Eesti infraga. Inglisekeelsed supakad.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Ei vaadanud jah selle hooaja tabelit. Päris kurb näeb välja see 6-meeskonnaline liiga.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Trakail Derry vastu ka ikka ju.
    Nad on liigas viimased ju. Ma ei usu.

Leave a comment:

Working...
X