Kurat Benfica, mis toimub. Ma olen ennustustes teie pealt kōvasti kaotanud. Mingi... kriisipoeg on loomisel?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lissaboni SL Benfica
Collapse
X
-
Portugali liigas on käsil viimaste aastakümnete parim algus, seega mingist kriisist on ehk keeruline rääkida. Vähemalt Lage töökoht ei tohiks kuidagi kõikuda. Pigem jookseb läbi joon, et Euroopa ei huvitagi kõrgemaid bosse ja sihilikult võetakse seal lõdvemalt. Jääb üle vaid loota, et Zeniit suudetakse ära võtta ning Lyon neile kaotada ei suuda, sel juhul pääseks vähemalt Euroopa Liigasse, kus on täiesti reaalne võimalus kuskile jõuda. Kui vaid soovitaks.
Eilse mängu kohta ma ei oska midagi öelda, siin näidati pubis ainult Chelseat, Pooli ja Inter-Dortmundi. Statistika poolest tundus üsna võrdne mäng. Skoori poolest jookseb taas läbi see joon, et kui Portugali liigas suudetakse pea igas mängus nulli hoida, siis Euroopa tasemel ründe vastu ollakse ikkagi hädas. Muidugi Ferro sai ka vigastada(pole hetkel kursis kui kauaks) ja tema asemel platsile pääsenud Jardeli vanust ning aeglust olen ma vist juba piisavalt viimaste aastate jooksul kirunud. Keskkaitses on pink ikka uskumatult olematu, enne eelmist hooaega üritati seda pikendada, aga kõik täiendused on nüüdseks juba klubist lahkunud. See osakond vajab kiiremat remonti. Ruben Dias on vist poolteist aastat ilma ühtegi mängu vahele jätmata mänginud vms. Kui ta vigastada peaks saama, siis see lõppeks totaalse kollapsiga.
Samuti on ründeosakond veidi murettekitav. Kui poolkaitsesse, ründavasse poolkaitsesse ning äärtele võiks kahe koosseisu jagu CLi tasemel mehi panna, siis ees on vaid Seferovic ja Vinicius, kes mingi kriitika välja kannatavad. RDT on paraku vähemalt esimese paari kuu põhjal totaalne flop.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPortugali liigas on käsil viimaste aastakümnete parim algus, seega mingist kriisist on ehk keeruline rääkida. Vähemalt Lage töökoht ei tohiks kuidagi kõikuda. Pigem jookseb läbi joon, et Euroopa ei huvitagi kõrgemaid bosse ja sihilikult võetakse seal lõdvemalt. Jääb üle vaid loota, et Zeniit suudetakse ära võtta ning Lyon neile kaotada ei suuda, sel juhul pääseks vähemalt Euroopa Liigasse, kus on täiesti reaalne võimalus kuskile jõuda. Kui vaid soovitaks.
Eilse mängu kohta ma ei oska midagi öelda, siin näidati pubis ainult Chelseat, Pooli ja Inter-Dortmundi. Statistika poolest tundus üsna võrdne mäng. Skoori poolest jookseb taas läbi see joon, et kui Portugali liigas suudetakse pea igas mängus nulli hoida, siis Euroopa tasemel ründe vastu ollakse ikkagi hädas. Muidugi Ferro sai ka vigastada(pole hetkel kursis kui kauaks) ja tema asemel platsile pääsenud Jardeli vanust ning aeglust olen ma vist juba piisavalt viimaste aastate jooksul kirunud. Keskkaitses on pink ikka uskumatult olematu, enne eelmist hooaega üritati seda pikendada, aga kõik täiendused on nüüdseks juba klubist lahkunud. See osakond vajab kiiremat remonti. Ruben Dias on vist poolteist aastat ilma ühtegi mängu vahele jätmata mänginud vms. Kui ta vigastada peaks saama, siis see lõppeks totaalse kollapsiga.
Samuti on ründeosakond veidi murettekitav. Kui poolkaitsesse, ründavasse poolkaitsesse ning äärtele võiks kahe koosseisu jagu CLi tasemel mehi panna, siis ees on vaid Seferovic ja Vinicius, kes mingi kriitika välja kannatavad. RDT on paraku vähemalt esimese paari kuu põhjal totaalne flop.
Edu siis Portugali liigas
Kommentaar
-
Benfica will look to reinforce their squad during the January transfer window. The club has highlighted the need for a new goalkeeper and a winger as the top priorities [A Bola]AS Roma have identified Haris Seferović as a possible January reinforcement to strengthen their forward line [Calciomercato, O Jogo]
Kommentaar
-
T2na sai Assooridel Santa Claraga m2ngida. 6nneks ma esimest poolaega ei n2inud, statistika p6hjal oli ypris kohutav, 0-1 ja mitte yhtegi pealel55ki. Ei tea, kas pikk reis oli jalgades v6i lihtsalt alahinnati vastast. Igatahes teisel poolajal v6eti j6uga 2ra 2-1 v6it, kuid kogu m2ngupilt ei sisenda CLi m2ngudeks erilist enesekindlust. Ainult Pizzi on endiselt tasemel, juba 8 v2ravat liigas sel hooajal, loodetavasti saab ka koondises l6puks oma v6imaluse, on seda kindlasti v22rt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustSee oli valus viik
Täiesti arusaamatu, kuidas Ruben Dias endale kastis nii ära keerata lasi ning seejärel mehe maha tõmmata otsustas. Teise värava puhul samuti konkreetne kaitsjate saamatus, jätta mees 5m väravast täiesti vabaks, wtf...
Kommentaar
-
Eile oli Boavistaga võõrsilmäng. Kui ma peale Panathinaikos-Olympiakose mängu lõppu streami lahti tegin, siis oli seis 1-1, lõpuks jäi 4-1. Ma tolleks hetkeks mängust aru saamiseks liiga õiges konditsioonis polnud, aga üldiselt tundub mängupilt ikka jube ebakindel. Liiga palju tehakse praaki, sellest Lage esimese poole hooaja söödumängust pole enam eriti midagi alles. Aga noh, pole hullu, Portugali liiga tiitli võitmiseks on kõik võtmed enda käes, Euroopa ka sel hooajal enam ei "sega". Lihtsalt järgmiseks hooajaks tuleb kõvasti areneda, muidu piirdume jälle 6 alagrupimänguga. Kui just mingit lambisatsi alagruppi ei saa...
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMingi mäng on täna. Vaja Zeniiti vähemalt 2-0 võita ja Lyon ei tohi Leipzigile kaotada. Siis saame ELi. Ilmselt ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKamoon, vastas on ju vene klubi .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar