320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Brasiilia jalgpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ma kohati nii poole silmaga jälgisin, aga tundus aus võit. Kohe esimesel minutil oleks Gremio võinud juhtima minna juba ja üldiselt olid ründavam pool. Ma ei teagi miks nad praeguses seisus on üldse. Paberil on neil väga korralikke mängijaid.

    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Kuidas mäng ise oli? Hoian põnevusega Gremio tulemustel silma pean ning ootan huviga, kas käiakse sarnaselt mitmele gigandile all ära.

    Kommentaar


      Bremio

      Kommentaar


        Kommentaar


          Müstiline värk tõesti. Renato Gaucho lasti kevadel lahti ja peale seda on 3 peatreenerit olnud. Tagatipuks viis Renato Gaucho praeguse klubi Flamengo just Copa Libertadoresi finaali... Nüüd siis ajaloo 3. kukkumine
          Catalunya is not Spain!

          Kommentaar


            Saab olema huvitav näha mis nende mängijatega tehakse. Iseenesest on seal päris palju väga häid mängumehi, MLS klubid järjekorras juba?

            Kommentaar


              Gremio siis 3 mehega lõpetab lepingu, sest palgad neil liialt kõrged- Rafinha, Cortez ja Diego Souza. Pyerret tahab Deportivo Alaves Hispaaniast, Vanderson müüdi Brentfordi.
              Galo, ehk Atletico Mineiro, võitis aga ka Copa do Brasili ehk siis nüüd bicampeao.
              Paulinho peaks suhtkoht olema nüüd Corinthiansi mängija. Corinthians huvitub ka Cavanist, aga Euroopa klubidele raske vastu saada
              Catalunya is not Spain!

              Kommentaar


                Borja peaks ka päris suure palga peal olema, mäletaks nagu numbrit 1,2 miljonit eurodes. Terve hooajaga 5 väravat lüües selline palganumber tekitab vast natuke küsimusi klubi juhtkonnal. Kannemann saab ka muidugi kõvasti pappi, aga tal saab leping nüüd läbi ja küll tema vastu huvi tuntakse mujalt.
                Campaze saaks ehk rahaks teha. Enne Gremiosse minekut oli ta üks kuumemaid noori talente kogu mandri peal, ei tahaks küll teda nüüd esiliigas näha mängimas.

                Kommentaar


                  Douglas Costa on ka veel laenul Juvest, kellest tahetakse lahti saada..
                  Ja Ronaldo "Fenomeno" on ostnud Cruzeiro, kes hetkel mängimas Serie B-s
                  Catalunya is not Spain!

                  Kommentaar


                    Flamengo on siis uueks peatreeneriks saamas senise Poola koondise treeneri Paulo Sousa. Poolakad on korralikult vihased portugallase käitumise suhtes. Flamengo pidavat 5x suuremat palka pakkuma kui Poola jalgpalliliit
                    Catalunya is not Spain!

                    Kommentaar

                    Working...
                    X