320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ligue 1 2021/22

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46


    17.voor


    1. Strasbourg sõitis külla hädasti punkte vajavale Nice meeskonnal ning tuli ise hoopis tagasi 3-0 võiduga. Ajorque on head minekut jätkamas, kui avas selles mängus skoori. Ühtlasi on tal 9 väravat hooaja peale koos ning viimases kolmes mängus on ta löönud neli väravat. Starsbourg väravaid oskab lüüa, sest neil on ainult PSG'd vähem väravaid löödud liigas. Ning küll nad varsti ka kõige resultatiivsemaks tiimiks saavad, sedasi jätkates. Galtier vaja hakata midagi muutma, sest viimasest kolmest mängust on ainult 1 punkt võetud ning CL kohtedelt on välja langetud juba.

    2. Liiga kuumim klubi sõitis külla heasse vormi tõusnud OM'ile. OM polnud enne seda mängu viimases neljas mängus endale väravat lubanud lüüa. Üldsegi oli OM väga hästi kodus esinenud, sest Stade Velodrome'l on viimasest 16 kohtumisest ainult korra kaotust pidanud kaotust tunnistama. Esimene poolaeg tundus, et ka nii läheb, sest OM selle võitis tänu väravasoonele sattunud Gersonile. Teine poolaeg oli aga juba Bresti päralt ning teeniti ka 2-1 võit lõpuks. Bresti poolelt säras jälle Faivre, kellel on hooaja peale juba 7 väravat koos, ning 5 neist on sündinud penaltist. Jutud juba liiguvad, et Faivre ostetakse juba talvel klubist ära. Bresti imeline seeria ja klubi rekordi püstitamine aga jätkub tänu 6 järjestikusele võidule. OM loovutas tänu kaotusele teise koha, kuid tal on võimalik see tagasi võita, sest neil on üks mäng vähem mängitud.

    3. Rennes sõitis liiga punasele laternale St Etienne külla, ning sai võimsa 5-0 võidu kätte. Kui eelmine voor kaotati eelmise hooaja mesitrile, millega sai ühtlasi Rennes jaoks 13 mänguline kaotuseta seeria läbi, siis nüüd saadi ruttu võidusoonele tagasi. Rennes poolelt sai kübaraga hakkama endine OL mängija Terrier. Tal on nüüdseks 8 väravat hooaja peale koos. Tasub ka ära mainida, et Rennes poolt sai oma esimese värava kirja ka nooruke 17-aastane keskväljamees Ugochukwu. Tundub, et uus Camavinga on neil juba tulemas. Rennes võttis selle võiduga tabelis teise koha sisse, kuid St Etienne jaoks tähendas see kaotus peatreenerist ilma jäämist. Nimelt otsustas klubi Pueli lõpuks vallandada.

    4. Metz sõitis külla vormi koguvale Monaco meeskonnale ning tulemus oli häbistav 0-4 kaotus. Monacol juba teine võit jutti ning tabelis ollakse ainult 1 punkti kaugusel EL kohast kinni hoidvast Lensist. Metz aga jätkab relegatsioonis.

    5. Eelmise aasta Ligue2 meister Troyes sõitis külla eelmise aasta Ligue1 meistrile Lille'le. Troyes läks küll 1-0 juhtima ja läks poolajale edus. Teisel poolajal pani aga Gourvennec aga liiga suurima skoorija sisse ning peagi löi ta oma 11 värava ning ka teises väravas oli tema osaline, kui tema löögi suunas Troyes kaitsja õnnetult oma väravasse. Kuna tabelis on seis tihe, siis Lille on kõigest 3 punkti maas EL kohal olevast Lensist.


    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      #47
      Unustasin mainida, et Martin Terrier'i kolmele väravale andis söödu Lovro Majer. Mingil määral rekord Ligue1 kindlasti.

      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        #48


        18.voor


        1. Vooru dramaatilisem mäng toimus Nantesi, kus kohalik meeskond kaotas poolaja 0-2, kuid teisel poolajal löi kolm vastuseta väravat. Lensile oli see valus kaotus, sest nüüd langeti ka EL kohtade seast välja. Nantes on vaikselt juba 10. kohale roninud. Kombuare suutnud Nantesi noored mängima saada see hooaeg.

        2. Bresti 6-mänguline võitude seeria katkestati ikka väga brutaalselt Montpellier poolt, sest viimane tagus neile 4 vastuseta väravat. Brest tegi küll 17 pealelööki väravale, kuid väravasse ei saadud ühtegi too õhtu. Montpellier jaoks oli tegemist juba kolmanda võiduga jutti ning nüüd on jõutud juba EL kohale.

        3. Nice polnud kolm mängu jutti saanud võitu maitsta, kuid nüüd murti võõrsil tugev Rennes maha 2-1. Selle kaotusega loovutas Rennes teise koha ära.

        4. Strasbourg oli kodus väga resultatiivne olnud, ning enne mängu oli lootus võidu korral isegi OM kinni püüda ja ise teisele kohale ronida. Kuid karm reaalsus oli hoopis see, et OM kaitses väga hästi ning löi ise kaks vastuseta väravat neile. Ehk siis OM tuletas Strasbourgile meelde, et CL kohtadele hetkel ikka asja pole. OM'ilt väga soliidne esitus. Kuna neil mäng ka varuks, siis olen kindel, et hooaja lõppedes on CL koht ikkagi nende oma.

        5. Bordeaux oli enne seda vooru saanud ainult ühe võidu viimasest 11 mängust, kuid seekord suudeti võõrsil eelmise aasta Ligue2 meister 2-1 alistada. Nagu tavaks saanud see hooaeg, siis neid tassis järjekordselt Lõuna-Korea koondislane Hwang. Tema sepistas ka seekord võiduvärava ning hooaja peale tal juba 6 väravat koos, mis pole paha tulemus.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          #49


          19.voor

          1.
          Montpellieron nüüd liiga kuumim klubi, kuna sai neljanda võodu jutti, kui alistas kodus Angersi 4-1. Savanier jätkuvalt imelises hoos. Seekord aitas imelise karistuslöögi ja sööduga. Montpellier on roninud juba EL kohtadele.

          2. Lensi euro unistus hakkab vaikselt kustuma, sest võõrsil mindi küll Nice vastu 1-0 juhtima, kuid Galtier suutis meeskonna piisavalt motiveerdia, et viimased 2-1 võidu ikka välja pigistasid. Võiduvärava sepistas kuulsa Kluiverti poeg ise. Nice võttis teise koha tagasi tabelis.

          3. Rennes sõitis külla Monacole, ning pidi viimase 1-2 paremust tunnistama. Rennes läks küll juhtima tänu Terrier väravale. Tal nüüd liigas juba 9 väravat koos. Monaco viigistas penaltist ning Volland sepistas võidvärava. Monaco jõudnud EL kohast ainult kahe punkti kaugusele juba. Rennes ise kukkus tabelis neljandaks.

          4. Bordeaux läks kodus kaks korda juhtima eelmise aasta meistri Lille vastu, kuid oskas ikka 2-3 mängu kaotada. Lille võiduvärava sepistas liiga suurim skoorer David, kellel 12 tabamust koos. Lille ise on 8.kohale tabelis roninud ning Bordeaux aga ainult punktiline edu relegatsiooni ees.

          5. Boszi tool kõigub, sest viimases voorus ei suudetud relegatsioonis oleva Metzi vastu viigist enamat. OL on tabelis 13.kohal hetkel.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            #50
            Kuna Prantsusmaale olen ka viimase mõne kuu jooksul kuhjades kirju saatnud, siis teen siia vahekokkuvõtte. Ühesõnaga Prantsusmaa marke ei ole nii lihtne saada, kui näiteks Saksamaa omi. Selleks on vaja leida keegi, kes oleks sinna reisinud ja siis teda veenda marke ostma. Õnneks naisisikud käivad seal suhtkoht tihti ja nii olen saanud kolm laadungit marke. Tõsi, kui Saksamaal on vastamisprotsent sinna tugeva 80 ligi, siis Prantsusmaaga on veidi keerulisem.

            Marseille Olympique saatis näiteks tiimifoto. Või siis postkaardi. Autogramme peal seekord polnud. See on selge samm tagasi, sest omal ajal sai sealt näiteks Barthezi autogrammi, mingeid plakateid ja muud säärast.

            Bordeaux'st küsisin Laurent Koscielny autogrammi, kuid selle asemel tuli kõigest Koscielny postkaart. Allkirja polnud.

            Veidi paremasse suunda hakkas minema sügise algul, kui saabus kiri Strasbourgist, kust küsisin Kevin Gameiro autogrammi. Autogramm oli kirjutatud minu saadetud kirja peale ehk ilma pildita. Olukorra muutis tragikoomiliseks, et mul polnud ju kirja peal kirjas, et kellele saadetud kiri see oli, mistap käisin üle ümbriku, kust leidsin ribakoodi, mis viitas, et tegu on Strasbourgis posti läinud kirjaga. Sealt edasi juba jõudsin Gameironi. Seda näeb sellest postitusest: https://www.instagram.com/p/CT1z0Q6M0oN/

            Sel hetkel sain aru, et tegutsemisplaan "kirjuta mängija nimele otse" Prantsusmaal väga ei tööta ja läksin üle taktikale "saada tiimile kiri ja küsi paari mängijat". Seni on töötanud ainult Saint-Etienne, kust laekusid ilmselt tulevikutähed Adil Aouchiche ja Lucas Gourna.



            Kuna üks marke toonud daam ütles, et ma peaks kindlasti küsima Mbappe autogrammi, siis proovisin varianti kolm - "saada kiri jalkaliidule". Suvel proovisin, aga küsisin toona lihtsalt "kas saaksite mõned autogrammid saata?". Prantslased olid nii viisakad, et vastasid pool aastat hiljem, et ei saa, kuna küsitakse sitaks. Kirjutasin siis uuesti ja küsisin "kas saaksite Kylian Mbappe autogrammi saata?" Ühesõnaga täna tuli postiteatis, et ma tuleks Kristiine postkontorisse, sest ümbrik on sitaks paks. Seal sees oli Mbappe autogramm, aga ka mingi rinnamärk, suur koondise poster, mingi posu kleepekaid ja siis prantsusekeelne kiri, kus ilmselt kirjutatakse "ära rohkem saada" või "noh, hea küll, saad Mbappe autogrammi". Igatahes väga soliidne pakk.



            Ülejäänud umbes 25 kirja on endiselt vastuseta...

            Kommentaar


              #51
              Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Kuna Prantsusmaale olen ka viimase mõne kuu jooksul kuhjades kirju saatnud, siis teen siia vahekokkuvõtte. Ühesõnaga Prantsusmaa marke ei ole nii lihtne saada, kui näiteks Saksamaa omi. Selleks on vaja leida keegi, kes oleks sinna reisinud ja siis teda veenda marke ostma. Õnneks naisisikud käivad seal suhtkoht tihti ja nii olen saanud kolm laadungit marke. Tõsi, kui Saksamaal on vastamisprotsent sinna tugeva 80 ligi, siis Prantsusmaaga on veidi keerulisem.

              Marseille Olympique saatis näiteks tiimifoto. Või siis postkaardi. Autogramme peal seekord polnud. See on selge samm tagasi, sest omal ajal sai sealt näiteks Barthezi autogrammi, mingeid plakateid ja muud säärast.

              Bordeaux'st küsisin Laurent Koscielny autogrammi, kuid selle asemel tuli kõigest Koscielny postkaart. Allkirja polnud.

              Veidi paremasse suunda hakkas minema sügise algul, kui saabus kiri Strasbourgist, kust küsisin Kevin Gameiro autogrammi. Autogramm oli kirjutatud minu saadetud kirja peale ehk ilma pildita. Olukorra muutis tragikoomiliseks, et mul polnud ju kirja peal kirjas, et kellele saadetud kiri see oli, mistap käisin üle ümbriku, kust leidsin ribakoodi, mis viitas, et tegu on Strasbourgis posti läinud kirjaga. Sealt edasi juba jõudsin Gameironi. Seda näeb sellest postitusest: https://www.instagram.com/p/CT1z0Q6M0oN/

              Sel hetkel sain aru, et tegutsemisplaan "kirjuta mängija nimele otse" Prantsusmaal väga ei tööta ja läksin üle taktikale "saada tiimile kiri ja küsi paari mängijat". Seni on töötanud ainult Saint-Etienne, kust laekusid ilmselt tulevikutähed Adil Aouchiche ja Lucas Gourna.



              Kuna üks marke toonud daam ütles, et ma peaks kindlasti küsima Mbappe autogrammi, siis proovisin varianti kolm - "saada kiri jalkaliidule". Suvel proovisin, aga küsisin toona lihtsalt "kas saaksite mõned autogrammid saata?". Prantslased olid nii viisakad, et vastasid pool aastat hiljem, et ei saa, kuna küsitakse sitaks. Kirjutasin siis uuesti ja küsisin "kas saaksite Kylian Mbappe autogrammi saata?" Ühesõnaga täna tuli postiteatis, et ma tuleks Kristiine postkontorisse, sest ümbrik on sitaks paks. Seal sees oli Mbappe autogramm, aga ka mingi rinnamärk, suur koondise poster, mingi posu kleepekaid ja siis prantsusekeelne kiri, kus ilmselt kirjutatakse "ära rohkem saada" või "noh, hea küll, saad Mbappe autogrammi". Igatahes väga soliidne pakk.



              Ülejäänud umbes 25 kirja on endiselt vastuseta...
              Sa pead konnade keeles kirjutama, kui rohkem vastuseid tahad saada
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                #52
                Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust

                Sa pead konnade keeles kirjutama, kui rohkem vastuseid tahad saada
                Kirjutangi...

                Kommentaar


                  #53
                  AFCON hakkab jaanuaris olulist rolli mängima nii mõnegi klubi jaoks. Näiteks St Etienne, Rennes ja Nantesi jaoks tähendab üsna mitme põhimeheta mängimist. Metzil vast kõige rohkem osalejaid.


                  Angers

                  -> Sofiane Boufal (Morocco)

                  -> Azzedine Ounahi (Morocco)

                  -> Enzo Ebosse (Cameroon)

                  -> Stéphane Bahoken (Cameroon)

                  Bordeaux

                  -> Gideon Mensah (Ghana)

                  -> Jean Onana (Cameroon)

                  Brest

                  -> Haris Belkebla (Algeria)

                  Clermont

                  -> Saîf-Eddine Khaoui (Tunisia)

                  -> Mohamed Bayo (Guinea)

                  -> Jim Allevinah (Gabon)

                  -> Salis Abdul Samed (Ghana)

                  Lens

                  -> Massadio Haïdara (Mali)

                  -> Ignatius Ganago (Cameroon)

                  -> Cheick Doucouré (Mali)

                  Lorient

                  -> Dango Ouattara (Burkina Faso)

                  Lyon

                  -> Tino Kadewere (Zimbabwe)

                  -> Islam Slimani (Algeria)

                  -> Karl Toko Ekambi (Cameroon)

                  Marseille

                  -> Pape Gueye (Senegal)

                  -> Bamba Dieng (Senegal)

                  Metz

                  -> Dylan Bronn (Tunisia)

                  -> Kiki Kouyaté (Mali)

                  -> Alexandre Oukidja (Algeria)

                  -> Farid Boulaya (Algeria)

                  -> Pape Matar Sarr (Senegal)

                  -> Habib Maïga (Ivory Coast)

                  -> Sofiane Alakouch (Morocco)

                  Monaco

                  -> Pelé (Guinea Bissau)

                  -> Judilson Gomes (Guinea Bissau)

                  Montpellier

                  -> Ambroise Oyongo Bitolo (Cameroon)

                  Nantes

                  -> Charles Traoré (Mali)

                  -> Kalifa Coulibaly (Mali)

                  -> Moses Simon (Nigeria)

                  -> Jean-Charles Castelletto (Cameroon)

                  -> Santiago Eneme (Equatorial Guinea)

                  Nice

                  -> Youcef Atal (Algeria)

                  -> Mario Lemina (Gabon)

                  PSG

                  -> Abdou Diallo (Senegal)

                  -> Idrissa Gueye (Senegal)

                  -> Achraf Hakimi (Morocco)

                  Reims

                  -> Moreto Cassama (Guinea Bissau)

                  -> Moussa Doumbia (Mali)

                  -> El Bilal Touré (Mali)

                  -> Ghislain Konan (Ivory Coast)

                  Rennes

                  -> Hamari Traoré (Mali)

                  -> Alfred Gomis (Senegal)

                  -> Kamaldeen Sulemana (Ghana)

                  -> Nayef Aguerd (Morocco)

                  Saint-Étienne

                  -> Wahbi Khazri (Tunisia)

                  -> Saïdou Sow (Guinea)

                  -> Denis Bouanga (Gabon)

                  -> Harold Moukoudi (Cameroon)

                  -> Yvan Neyou (Cameroon)

                  Strasbourg

                  -> Habib Diallo (Senegal)

                  -> Alexander Djiku (Ghana)

                  Troyes

                  -> Yoann Touzghar (Tunisia)

                  -> Mama Baldé (Guinea Bissau)

                  -> Rominigue Kouamé N’Guessan (Mali)
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    #54


                    20.voor


                    1. Nice mängis alates 20.minutist vähemuses, kuid suutis ikkagi vahepeal suurepärases hoos olnud Bresti võõrsil 3-0 alistada. Nice noor ääreründaja Gouir sai oma 9-nda tabamuse sel hooajal juba kirja. Nice võttis teise koha endale tagasi, kuid seda ajutiselt, sest OM'il veel mäng varuks. Brest on aga peale 6 võitu jutti pidanud kahel korral kaotust ning korra viiki tunnistama.

                    2. OM murdis lõpuks 44-aastat kestnud needuse ning võitis Bordeaux lõpuks nende endi kodus. Bordeaux väravavaht Costil tegi valusa valesöödu ning Ünder lahendas selle kingituse meisterlikult. Bordeaux on reaalne oht relegatsiooni kukkuda, kui Lorient oma edasilükatud mängu võidab. Petkovic out?

                    3. Lens polnud kuus mängu võitu saanud maitsta, kuid seekord suudeti alistada tugev Rennes kodus skooriga 1-0. Lensi päästjaks kujunes PSG'st laenul olev noor ründaja Kalimuendo.

                    4. Strasbourg alistas võõrsil Metzi ning hakkab vaikselt juba EL kohtadele lähenema. Starsbourgi kangelane oli nende pikakasvuline ründaja, kes löi ühe värava ja andis ühe söödu. Metz jätkamas relegatsioonis ning Strasbourg võib EL kohtadele jõuda, kui võidab oma edasilükatud mängu.

                    5. Monaco uuel peatreeneril Clementil ei õnnestunud debüüdil Nantesi maha murda ning pidi viigiga leppima. Monaco oleks võidu korral tõusnud lausa EL kohtadele.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      #55
                      Prantsusmaalt on kuidagi liikuma hakanud. Täna oli postkastis kaks kirja: Saint-Etienne saatis väravavaht Etienne Greeni ja Aafrikas müdistava Saidou Sow autogrammi. Esimese kirja saatis ka Nice, mille ridadest jõudis kohale Kasper Dolbergi ja eelkirjutaja postis mainitud Amine Gouiri autogrammid.

                      Kommentaar


                        #56
                        Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Prantsusmaalt on kuidagi liikuma hakanud. Täna oli postkastis kaks kirja: Saint-Etienne saatis väravavaht Etienne Greeni ja Aafrikas müdistava Saidou Sow autogrammi. Esimese kirja saatis ka Nice, mille ridadest jõudis kohale Kasper Dolbergi ja eelkirjutaja postis mainitud Amine Gouiri autogrammid.

                        https://www.instagram.com/p/CYljcTXtohg/
                        Kas on plaanis terve Ligue1 meeskonnad kätte saada? Või lihtsalt nii palju kui võimalik?
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          #57
                          Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust

                          Kas on plaanis terve Ligue1 meeskonnad kätte saada? Või lihtsalt nii palju kui võimalik?
                          Eks esimese hooga üritan kaardistada, et millised klubid üldse vastavad. Selleks olen vist ikka igale tiimile vähemalt ühe kirja saatnud. Seejärel vaatan, kas meeskonnas on mingi universaalne staar või sümpaatne mängija või siis mingi selline noor, kes võib tulevikus tõusta superstaaride ridadesse. Selleks siis vaatan fbrefist selle hooaja vingemaid noori ja/või transfermarktist hinda. Omal ajal sain kuidagi poolkogemata Stuttgartist üsna tundmatu Aleksander Hlebi autogrammi, pärast oli toonase meeskonna nimekirjast üks vingemaid tegijaid.

                          Kommentaar


                            #58
                            Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

                            Eks esimese hooga üritan kaardistada, et millised klubid üldse vastavad. Selleks olen vist ikka igale tiimile vähemalt ühe kirja saatnud. Seejärel vaatan, kas meeskonnas on mingi universaalne staar või sümpaatne mängija või siis mingi selline noor, kes võib tulevikus tõusta superstaaride ridadesse. Selleks siis vaatan fbrefist selle hooaja vingemaid noori ja/või transfermarktist hinda. Omal ajal sain kuidagi poolkogemata Stuttgartist üsna tundmatu Aleksander Hlebi autogrammi, pärast oli toonase meeskonna nimekirjast üks vingemaid tegijaid.
                            Ligue1 peaks neid tulevikutähti küllaga olema, on liiga oma sloganiks valinud talentide liiga vmt. Igatahes edu sulle
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              #59



                              21.voor

                              1. Niigi kriisis vaevlevale Bordeaux'le küttis Rennes 6-0 sauna. Esimene poolaeg võideti 1-0, kuid teisel lisati 5 vastuseta väravat. Nii Terrieri kui Laborde on Rennes eest saanud 10 väravat liigas kirja.
                              Bordeaux tundub küll Ligue2 kursil liikuvat, ning kasuks ei tule ka oma kolme põhimängija eemaldamine meeskonnast.

                              2. Monaco uue treeneri Philippe Clementi esimene kodumäng osutuks väga edukaks, sest uustulnukas Clermontile anti korralik 4-0 õppetund. Ben Yedder sekkus vahetusest ning löi 7.minutiga kaks väravat. Nüüd on ta ühtlasi koos Davidiga liiga suurim väravakütt 12 tabamusega. Clermont on viimase aja vormi vaadates samuti liikumas Ligue2 suunas tagasi.

                              3. Strasbourg maksis 3-1 võiduga Montpellier kätte kaotuse eest, mis nad karikas said. Ühtlasi katkestati ka Montpellier 4-mänguline võitude seeria liigas ning kingiti alles teine kaotus viimase üheksa mängu jooksul. Strasbourg jätkuvalt väga lähedal euro kohtadele, sest neil on mäng varuks ning üks punkt vahet Monacoga.

                              4. Liiga punane latern St Etienne oli kodus liikumas hädasti vaja mineva võidu suunas, kui 77.minutil veel juhiti 1-0. Siis aga lubati külla tulnud Lensil viigistada ning sisuliselt viimasel lisaminutil lasti Lensil ka võiduvärav lüüa. Väga valus löök St Etienne jaoks. Lensi jaoks see võit tähendab, et nad on tagasi heitlemas EL kohtade eest. Lensi võiduvärava eest hoolitses nende selle hooaja vankumatu liider Seko Fofana. See kuidas ta on oma meeskonda tassinud see hooaeg vääriks kindlasti tunnustamist hooaja lõppedes.

                              5. OL lõpetas nelja mängulise viikide seeria, kui alistas võõrsil uustulnuka Troyes 1-0 tänud Moussa Dembele realiseeritud penaltile. OL jätkamas 11.kohal, mis ikka korralik pettumus nende jaoks. Troyes on aga omakorda lähedal relegatsioonile.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                #60


                                22.voor


                                1. Rennes, kes eelmises voorus klohmis Bordeaux 6-0, sõitis külla relegatsiooni lähistel olevale uustulnukale Clermontile. Clermontil oli puudu kaks nende suuremat skoorerit, kes mõlemad AFCON'il. Esimene poolaeg Rennes domineeris ning löi ka avavärava. Kuigi oleks võinud ka oluliselt rohkem lüüa, kui Clermonti väravavaht Djoco poleks nii imelisi tõrjeid teinud. Teisel poolajal aga karistas Clermont Rennes uinumise ära ning löi kaks vastuseta väravat. Väga vajalik võit Clermontile, kes relegatsioonist natuke hingamisruumi sai.

                                2. Petkovic säilitas oma töökoha kuni järgmise vooruni, sest tema hoolealused suutsid üllatuslikult alistada euro kohti püüdva Starsbourgi 4-3. Bordeaux poolelt tõusis õhtu staariks vaieldamatult kübara kirja saanud Hwang, kellel nüüd hooaja peale 9 väravat koos. Strasbourgi poolelt säras kahe väravaga Kevin Gameiro. Bordeaux tõusis selle võiduga relegatsioonist välja.

                                3. Montpellier suutis võita Monacot kodus 3-2 ning ühtlasi kinkida ka esimese kaotuse liigas uuele Monaco peatreenerile Philippe Clement'ile. Montpellier juhtis turvaliselt 2-0, kuid lasi Monacol viigistada. Lõpuks aga murti nad ikka maha, kui nende inglasest ründaja Mavididi oma hooaja kaheksanda tabamusega mängule punkti pani. Ben Yedder suutis ka seekord skoorida Monaco eest ning nüüd on tal liiga parimana 13 väravat koos.

                                4. Lille mängis võõrsil Bresti vastu, ning võidu korral oleks tõustud lausa 4.kohale, kuid see mäng kaotati 0-2 ning leitakse end 10. kohalt. Brestil lõppes vähemalt masendav seeria, kus neljas mängus võitu ei suudetud maitsta.

                                5. Nice on hetkel põhjusega liiga kuumim meeskond, sest viimases voorus alistati Metz 2-0, ning nende võiduseeria pikenes 5 mängu pikkuseks juba. Nice poolelt tõusis staariks Gouiri, kes andis ühe söödu ja lisas ka ühe värava väga kahtlasest penaltist. Nice kindlustas oma teist kohta tabelis, kuid Metz kukkus relegtasiooni tagasi.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X