Hail Domenech!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
France seems brilliant.
Regards, Tofoa.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustFrance seems brilliant.
Regards, Tofoa.
roflmaololFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustFrance seems brilliant.
Regards, Tofoa.
Väikseks lohutuseks selle õuduse kõrval löödi vähemalt auvärav ja võideldi vähemuses olles lõpuni. Nüüd tuleb loota, et Blanc`i pole viimase aja sündmustest ära hirmutatud ja ta ikka lepingule allkirja annab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVähemalt ei olda hädas pool proffidega erinevalt ühest teisest koondisest.
Väikseks lohutuseks selle õuduse kõrval löödi vähemalt auvärav ja võideldi vähemuses olles lõpuni. Nüüd tuleb loota, et Blanc`i pole viimase aja sündmustest ära hirmutatud ja ta ikka lepingule allkirja annab.
Kommentaar
-
Algselt postitas sziczinche Vaata postitustPluss veel see, et nüüd on vist enam kui kindel Hr D lahkumine. Hakkab ehk veel tõelist Prantsuse jalgpalli nägema.
Kommentaar
-
Domenechi minek oleks jah ka isegi vist MM-i võidu puhul kindel olnud. Leping läbi ja Blanciga oli juba räägitud. Muide Domenech keeldus veel mängu lõpus LAV-i peatreeneri Parreira kätt suruma, kuna too olevat Pranstsumaa koondist solvanud.
Evra lubab aga lähipäevadel toimuval pressikonverentsil südant puistata ja toimunud skandaalidest ausalt rääkida.
Kommentaar
-
Kui mina oleks prantslane ..oleks ma nii palju mees et oleks saatnud Domenechi persse ja lahkunud LAV'ist..( pm nagu tegi Anelka)
Ja ma arvan et prantsusmaa rahvas oleks aplodeerinud.
Pärast oleks siiralt vabandust palunud ja öelnud et sellise klouniga pole võimalik koos olla.
A Domenech mõtleb et saab veel kuskile tööle ka? vastan ise .. vaevalt.
Aga Prantsusmaale jõudu ja jaksu! Küll saavad kriisist üle ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustKui mina oleks prantslane ..oleks ma nii palju mees et oleks saatnud Domenechi persse ja lahkunud LAV'ist..( pm nagu tegi Anelka)
Ja ma arvan et prantsusmaa rahvas oleks aplodeerinud.
Pärast oleks siiralt vabandust palunud ja öelnud et sellise klouniga pole võimalik koos olla.
A Domenech mõtleb et saab veel kuskile tööle ka? vastan ise .. vaevalt.
Raske öelda, kas olukorras üldse oli väljapääsu. Näiteks Lippi kasutab Itaalia koondises teist lähenemist elik jättis suured egod koju. Kuid seni on mängutulemused Prantsusmaa koondisega samaväärsed olnud.
Kommentaar
-
Eikaga sarnast juttu olen vist viimased 2 lehekülge rääkinud aga vastused on ikka stiilis: Anelka = hea, Domenech = paha, paha. Mängijad ju ei mässanud Domenechi vastu, vaid FFF-i otsuse vastu Anelka koju saata.
Anelka pole mingi ingel kunagi olnud.
Arsenal: "Fans turned on the striker amid transfer speculation and a perceived lack of enthusiasm, giving him the nickname 'Le Sulk.'"
Real Madrid: "He had initial success, but soon fell out of favour with fans, fellow players, and new coach Vicente del Bosque, at one point receiving a 45-day suspension for refusing to train."
ESPN Scouting Report (written before the World Cup): "Anelka has displayed a petulant streak in the past and has struggled to integrate into various dressing rooms."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEikaga sarnast juttu olen vist viimased 2 lehekülge rääkinud aga vastused on ikka stiilis: Anelka = hea, Domenech = paha, paha. Mängijad ju ei mässanud Domenechi vastu, vaid FFF-i otsuse vastu Anelka koju saata.
Anelka pole mingi ingel kunagi olnud.
Arsenal: "Fans turned on the striker amid transfer speculation and a perceived lack of enthusiasm, giving him the nickname 'Le Sulk.'"
Real Madrid: "He had initial success, but soon fell out of favour with fans, fellow players, and new coach Vicente del Bosque, at one point receiving a 45-day suspension for refusing to train."
ESPN Scouting Report (written before the World Cup): "Anelka has displayed a petulant streak in the past and has struggled to integrate into various dressing rooms."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
ESPN Scouting Report (written before the World Cup): "Anelka has displayed a petulant streak in the past and has struggled to integrate into various dressing rooms."Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas holst9 Vaata postitustkes see bask seal prantsusmaa meeskonnas siis oli?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar