Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olympique Lyonnais
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustme võime seda järeldada, et Prantsuse liiga tabeli keskosa tiimid on sama kõvad kui Serie A ja Premiere League tipud. On veel kellegil küsimusi, mis kõvim liiga maailmas on?
Kommentaar
-
Milline suurepärane elamus!
Aouar kergitas enda hinda eile ohtralt. Minu meelest mängu parim. Oivaliselt kottis City vendi lihtsalt, lõpus sai ka kaptenipaela kanda.
Cornet puhul olen kahelnud, kas ta vasakkaitsesse sobib aga wing-backiks sobib küll. Milline mootor, City mehed näevad õudukaid temast. Ja isegi, kui ei jõudnud alati õigeaegselt tagasi, oli Marcal juba lappimas.
Kahju vaid, et Depay veel parimas vormis pole, tema individuaalne pagas oleks veelgi kasulikum.
Denayer oli ainuke, kelle pealt kohati kärises ja kelle pealt ka värav tuli.
Bayerni vastu edasipääsu keegi ei loodagi, kuid samas ei arvanud ka keegi, et Juve ja City kotti pannakse.
Taaskord on Lyon Prantsuse klubide au ja uhkuse eest Euroopas võitlemas (tõsi, ka PSG isegi tänavu).
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTaaskord on Lyon Prantsuse klubide au ja uhkuse eest Euroopas võitlemas (tõsi, ka PSG isegi tänavu).
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPSG võitleb Katari au ja uhkuse eest Euroopas tbhFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Aga mulle meeldib see Saksa meedia arrogantsus. Loodetavasti alahindab Bayern samuti Lyoni ning saavadki nemadki oma vitsad kätte. PSG-Lyon oleks ju armas eriti farmerite liiga pasundajatele.
BILD newspaper had a headline this Sunday morning that read:
"No Pep in the semi-finals. Bayern will demolish Lyon."Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPole Bayerni ja sakslaste stiil kedagi alahinnata. Vaadake sotsiaalmeedias ringlevaid pilte Lewandowskist ja Goretzkast enne ja pärast koroonapausi. Sakslased on ikka korralikult musklit pausil ajal kasvatanud ja valmistunud. Minu jaoks ilmselged favoriidid CL-ile
Ja Goretzka ja Lewa on alati suht buff brothers olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo siinkohal tuleb see eri riikide erinevus välja, isegi nii suurtel ja ilmselgelt rikastel polnud kõikidel omi personaalseid jõusaale ja värke. Ja osades riikides olid karmimad ja pikemad piirangud, kui teistes.
Ja Goretzka ja Lewa on alati suht buff brothers olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNo mitte päris
Pea kõik enne ja pärast pildid on eksitavad, sest "enne" pildi pähe esitletakse tihti eelmise hooaja või veel vanemaid pilte.
September 2019
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOk. Siis läksin õnge. Aga sellest hoolimata tunduvad sakslased väga heas füüsilises vormis olevat. Tuletab meelde 2014 MM-tiitli võitnud Saksamaa koondist.
Paljud ajakirjanikud väljaspool Saksamaad ning spordikommentaatorid Eestis ja välismaal läksid samuti. Kõik sai alguse Twitteri postitusest, kus väideti et 2 pildi vahe on 1 kuu, kuigi tegelikult oli võrreldavate piltide vahe 1,5 aastat. Ma ei mäleta enam, kas olen siin foorumis seda juba maininud aga kuskil aasta tagasi anti Goretzkale korraldus treenerite poolt lihasmassi kasvatada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustOL võiks veel ühe ime korda saata, ning favoriitide teekonna peatada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustOL võiks veel ühe ime korda saata, ning favoriitide teekonna peatada.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar