Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rocheteau
    replied
    Cornet oleks selle asja ilusasti lisaajale ju viia aga eksis otsustaval hetkel.

Leave a comment:

• Mask
    replied

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Langeti võideldes.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    "Ma ei taha siin olla"

Soovitan vaadata taas kapten Gonalonsi tegutsemist Dolbergi värava puhul. Selle asemel, et üritada taanlasele järgi joosta, sörgib niisama ja sügab kotte. Nõrgim mees platsil. Aga väike ärkamine poolaja lõpus tuli. Kahte on sellest hoolimata teisel veel vaja.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Läheb minna rsk! Koosseis meeldib enam-vähem. Värav(ad) ise lüüakse küll aga kas endale ka lastakse?
    E: ok lõpetati varakult piinad.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Last one standing.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Lyoni naiskond kindlustas eile omale 11. järjestikulise meistritiitle (15 kokku). Aulas otsustas seda hiljem väikse klubituuriga tähistada.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Mäng Ajaxiga sai lõpuks vaadatud.
    Uskumatu lihtsalt, kui kergelt Ajaxil kõik käis. Kuradi penskaritest äärekaitsjad. Younes keeras Jallet jalad ja Traore Moreli jalad nii sõlme kui sõlme. Dolbergiga keskkaitsjad ka hakkama ei saanud. Kui nooruke Diakhaby meeskonna kindlaim mees järjepidevalt on, siis teised võiks vähe pikemat aega peeglisse vaadata. Aga loomulikult hakkas see asi juba ülevalt poolt pihta, mitte ei ole kõik kaitsjate süü. Valbuenat küll päris ei kritiseeriks. Oli ka kehvemaid. Lõi värava ja oli aktiivne küll, tõsi lõpu poole kadus ära. Depay´st on Euroopa Liigas puudust ikka. Lacazette´i müügirahad võiks Ziyechi ja Dolbergi investeerida.
    Ning täna siis näidati, et 3 osatakse lüüa küll aga see suurim kartus - enda tagala. Ka täna lasti endale Nantes´i poolt 2 lüüa. Kuid 3 punkti kirjas ja kangelaseks osutus vahetusmees Cornet kahe tabamusega. Ühe pani Fekir pendlalt, Depay sai 2 söödupunkti. Veidi üllatuslikult oli Laca põhis ja tegi oma tund aega ära, pigem võinuks vahetusest tulla.
    Tänases hilisemas kohtumises tuleb loota, et need Nice Marseille´le ei kaotaks, siis oleks uueks hooajaks üpris suure tõenäosusega koht Euroopa Liigas olemas.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    no 3 kolli iseenesest ei ole midagi utoopilist, aga eks selleks tuleb ikka kõvasti kokku võtta ennast.võimalik on, ma usun küll.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Keskväli oli täiesti kohutav eile. Muidugi äärekaitse ka. Jallet vist käib siiani pea ringi, sest Younes keerutas teda nii kuis tahtis. Lyon peab muidugi tänulik olema Lopesile, et see Ajax ainult nelja väravaga piirdus. Kahjuks sellist skoori tagasi teha sellise mängu juures ma ei näe. Loodetavasti ma eksin ja Lyon näitab, milleks ta võimeline on kodus.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Igasuguse austuse avastaste vastu - no fakk, kui lased omale Ajaxil 4 lüüa siis väga tiitlit ei väärigi.
    Usun samuti, et 3 lüüa poleks võimatu aga omale lastakse nkn midagi sisse. Kahju kahju.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Kaitse on ikka uskumatu pask. Mulle hakkab tunduma, et Marseille on mingi kuri keenjus, kes saadabki oma sitta meile juurde. N'Kaigas palun saatke minema ja Valbuena asemel vòiks ka keegi teine olla. CL-i suure tòenáosusega siis járka hooaeg ei náe ja kòige oodatum.ja eeldatavam nòrgem vastane on ikka tàiesti maasse tampinud selle toreda klubi. Tramaivõi. #Genesioout #JärgmineHooaegJälleELvõibolla
    Valbuena lõi vähemalt selle värava, mis Lyonile veel korduskohtumiseks imepisikese lootuse annab. Aga kaitse ja minu arvates ka keskvälja esitus eesotsas kapten Gonalonsiga oli ikka uskumatult s*tt. Iga kord, kui Ajax tuli, oli ohtlik. Gonalons ja Tousart ei suutnud kaitsjatele mittemingisugust katet teha. Keskväljalt tuldi läbi nagu tuline nuga võist. No ja see, kuidas Gonalons 4-1 värava puhul Ziyechi markeerimise asemel hääletada otsustas ja lasi Ajaxi mehel rahulikult värava ette Traorele tsenderdada, oli lausa kuritegelik kaitsetegevus, mis võttis ka selle mängu Lyoni jaoks kenasti kokku.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    3:0 kodus Ajaxi vastu on ju täitsa tehtav. Jäägem positiivseks.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Kaitse on ikka uskumatu pask. Mulle hakkab tunduma, et Marseille on mingi kuri keenjus, kes saadabki oma sitta meile juurde. N'Kaigas palun saatke minema ja Valbuena asemel vòiks ka keegi teine olla. CL-i suure tòenáosusega siis járka hooaeg ei náe ja kòige oodatum.ja eeldatavam nòrgem vastane on ikka tàiesti maasse tampinud selle toreda klubi. Tramaivõi. #Genesioout #JärgmineHooaegJälleELvõibolla

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Lyonist tehakse seal tulpide maal hakkliha..

Leave a comment:

Working...
X