320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis MM-iks
Collapse
X
-
Orginally posted by Aramis
Vana kooli meestest on Lemerre endiselt silmas pidamas ,mida suudavad teha Anelka Poolis ja Djoerkaeff
Boltonis.Kui suudavad head vormi näidata ,siis olen ysna kindel, et saavad ka MMile.Momendiks on Thuram kuu aja jagu vigastusega väljas ja Sagnol esivalik parema ääre kohale.Sagnol ise loodab, et Lemerre ei leia vananenud keskaitsjate hulgas parimat kui Thuram ,kes nihkuks keskele ja siis saaks Sagnol algrivistuses parema äärena platsile..Koondis on igal positsioonil hirmtugev ,aga ngu ikka nr 1 kohal lasub küsimärk.
Leave a comment:
-
Orginally posted by Alessandro Del Piero
Laurent Blanc - Oleks ime kui koondises näeks.
Siin v2ljak2idud nimedele lisan omalt poolt Mickael Silvestre.
Leave a comment:
-
Orginally posted by Juks
Age is nothing but a number....
Lihtsalt tahaks Del Pierole seda öelda, et saagu vigastusest terveks ja lisagu kindlasti ka Pires oma Prantsusmaa koondisesse.
ja muide piresi oli ta sisse pannud
Leave a comment:
-
Guest repliedAge is nothing but a number....
Lihtsalt tahaks Del Pierole seda öelda, et saagu vigastusest terveks ja lisagu kindlasti ka Pires oma Prantsusmaa koondisesse.
Leave a comment:
-
Orginally posted by coco
teadaolevatel andmetel on poiss 11, nii et ärge lootkegi tal midagi eriti, aga mõelge, ajab kaua ta ajab lolli juttu, 18selet on juba hull asjatundjaAga selle viimase suhtes on sul õigus küll
Leave a comment:
-
Viimases sõprusmängus Taaniga mängiti järgmises koosseisus.
France: Barthez, Thuram, Leboeuf, Desailly (cap.), Lizarazu, Vieira (Sagnol, 73'), Petit, Wiltord (Marlet, 56'), Zidane, Pires (Micoud, 64'), Henry (Trezeguet, 56').
Treener: Roger Lemerre
Vana kooli meestest on Lemerre endiselt silmas pidamas ,mida suudavad teha Anelka Poolis ja Djoerkaeff
Boltonis.Kui suudavad head vormi näidata ,siis olen ysna kindel, et saavad ka MMile.Momendiks on Thuram kuu aja jagu vigastusega väljas ja Sagnol esivalik parema ääre kohale.Sagnol ise loodab, et Lemerre ei leia vananenud keskaitsjate hulgas parimat kui Thuram ,kes nihkuks keskele ja siis saaks Sagnol algrivistuses parema äärena platsile..Koondis on igal positsioonil hirmtugev ,aga ngu ikka nr 1 kohal lasub küsimärk.
Leave a comment:
-
teadaolevatel andmetel on poiss 11, nii et ärge lootkegi tal midagi eriti, aga mõelge, ajab kaua ta ajab lolli juttu, 18selet on juba hull asjatundja
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab öelda, kui vana see meie härra DelPiero olla võiks?Lugesin ülaloleva jutu läbi ja juba mitmendat korda tekkis tema kirjutiste puhul tahtmine öelda, et...kui ikka asjast suuremat ei jaga, siis ära kirjuta kah! :P
Leave a comment:
-
Nimede poolest võitja
Barthez
Desailly-Crist(Barca tüüp)
Thuram Lizarazu
Vieria
Witord Zidane Pires
Trezeguet Henry
Leave a comment:
-
Prantsusmaa koondis MM-iks
Väravavahid
Fabien Barthez - Oskab olla paras. Aga jah koondise kindel esivalik
Ulrich Rame - Nagu eelnevatel aastatel Barthez-i esimene vahetusmees
Mickael Landreau - Mulle on jäänd silma. Ta vääriks rohkem koondise kohta kui Dutruel
Kaitse
Bixente Lizarazu - Koondise üks esimesi valikuid. Põhimõteliselt rohkemate kogemustega kaitsja.
Willy Sagnol - Koondises sees. Esimene valik paremale äärele.
Mikael Silvestre - Noor mängija. Veidi imelik nägu? Koondiseses ilmselt sees.
Marcel Desailly - MM98 (2kl)punane kaart. Ilmselt koondisesse saab, aga kui pahandusi tekib siis ilmselt vahetusse.
Laurent Blanc - Oleks ime kui koondises näeks.
Frank Lebouef - Oleks ime kui koondises näeks.
Lilian Thuram - Ilmselt Koondises sees. Algkoosseisus.
Poolkaitse
Robert Pires - Koondises sees.
Johan Micoud - Vahetusmehena koondises
Zinedine Zidane - Koondise tähtsaim mängija. Maailma kalleim mängija on põhikoosseisus ründava poolkaitsjana.
Patrick Vieira - Tema oskuseid on võrreldud Zidane-ga. Ilmselt algkoosseisus.
Emmanuel Petit - Tal peaks ka koondise pilet taskus olema. Ilmselt algkoosseisus.
Christian Karembeu - Seda venda tahaks koondises näha. Vahetusmehena ilmselt.
Alain Boghossian - Kui ta on koondises siis vahetusmehena.
Rünne
Thierry Henry - Väga paljude oskustega mängija. Premier League üks põhi tegijaid. Ma arvan, et ta võiks olla koondises.
David Trezeguet - Koondise koht praktiliselt kindlustatud. Serie-A suurim scorer.
Sylvain Wiltord - Võitleb koondisesse saamisega. Ta võiks ola varus.
Nicolas Anelka - Teda ma küll näha ei tahaks.
Youri Djorkaeff - Väga sümpaatne kutt. Ta võiks olla(Ta PEAB) olema koondises kasvõi varus.
Steve Marlet - Nagu Wiltord. Mul suva saab sisse või mitte.
Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: