320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Siit on hea vaadata, kuidas BL statkade täituvusega lood on. Berliini puhul ma ei higistaks vist küll ühegi sektori osas.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

    Kommentaar


      Huvitav, mis põhjusel Köln sellist infot ei väljasta?
      et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

      Kommentaar


        Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
        Huvitav, mis põhjusel Köln sellist infot ei väljasta?
        Mis mõttes ei avalda? Kölni kõik kodumängud tänavu ongi väljamüüdud olnud 100%-liselt. Info täiesti adekvaatne.

        Kommentaar


          Algselt postitas fitti Vaata postitust
          Siit on hea vaadata, kuidas BL statkade täituvusega lood on. Berliini puhul ma ei higistaks vist küll ühegi sektori osas.
          Ei nõusti.

          Olen ise aasta ega Berliinis elanud ja pärast seda korduvalt Berliini külastanud. KUi tahad ikka fännisektorisse kohta saad(soovitan soojalt), siis tasub aegsasti pilet ära varuda.

          Enda arust tean, millest räägin, aga kui keegi omast kogemusest oskab muud väita, siis ümber lükkama ei torma.

          Kommentaar


            Ericbanale võrdväärset lugu ei suuda kirjutada, aga väike kontributsioon siia teemasse ikka.

            Sai eelmisel nädalavahetusel kahel mängul käidud.

            Esmalt laupäeval Augsburg - Padeborn 3-0. Kodumeeskonnale teenitud võit. Klavanilt tavapäraselt stabiilne esitus. Kohad olid fännisektorile üsna lähedal. Atmosfär täitsa bro. Rahvast vist natuke alla 30 000.

            Seejärel pühapäeval BVB - Gladbach 1-0. Kes mängu nägid, siis teavad, et BVB ise ära lüüa ei suutnud, kuid lõpuks tuli Kramer appi. Staadion teadupärast megasuur, kuid kohad olid lõunatribüünist üsna kaugel ja kõrgel, nii et kogu seda möllu ilmselt nii hästi ei kõlanud kui kuskil lähemal olles. Piletid tuli hankida Viagogo liikasuvõtjate käest.

            Mõlemal staadionil siin teemas juba mainitud kaardisüsteem ehk siis cashiga otse midagi osta ei saa, vaid tuleb hankida kaart, kuhu peale saab raha laadida ning selle eest siis saab juba õlut, bratwursti ja muud head.

            08112014333.jpg09112014346.jpg

            Algselt postitas ericbana Vaata postitust
            Mhm. Pole väga varianti, et sellele mängule piletit ei peaks saama.
            Sai paar aastat tagasi nende väljalangemishooajal Berliini sattudes Hertha mängul käidud. Wolfsburgilt said 1-4 tappa. Pilet staadioni juurest kassast. Rahvast oli mingi 45k, nii et natuke üle poole oli täituvus. Fännisektorisse pressimise kohta ei oska öelda.

            Chime out.

            Kommentaar


              Riskides olla ääretult ebaoriginaalne, lisan teemasse järjest juba kolmanda inimesena paar rida BVB-mängul käimise asjus.

              Idee väidetavalt Euroopa ägedaimat staadioniatmosfääri kogema minna oli olnud juba mõnda aega ja tundus, et detsembri algul on nii finantsilist võimalust, aega kui mängukavas sobiv mäng (Hoffenheimiga), millele ju ometi kuskilt pileti välja higistab. Nagu mul kombeks saanud, oli pileti ostmine omaette seiklus, millest loodetavasti võivad midagi õppida teisedki mänguleminejad.

              Nimelt vist kunagi oktoobris uurisin BuL-guru ericbana käest, mis tema antud kohtumisele pääsmete saamisest arvab. Lugupeetud kaasfoorumlane arvas, et safest bet on Hoffenheimi kodukalt võõrsilsektorisse osta. See variant langes siiski kähku ära, sest selgus, et antud kohtumisele veebimüüki ei toimu. Kirjutasin siis BVB infomeilile ilusa kirja oma parimas saksa keeles, et huvilised Eestist on tulemas ja et millal algab piletimüük nende veebis, et teaks valmis olla kaufen-kaufen-klikkima.

              Tuligi kiirelt vastus, et vabamüük algab peagi, jälgige reklaami, aga ei maksaks väga sellele loota, sest müüki läheb pileteid ülivähe. Aga et kui ma saadan oma aadressi ja liikmekaardi numbri, siis nad võivad mu piletibroneeringu ootejärjekorda panna. Aga ei garanteeri midagi! Ma kirjutasin vastu, et mul liikmekaadi numbrit pole (liikmeks hakkamine maksis vist 60 eur kanti), aga et saadan niisama oma aadressi, äkki sellest piisab. Noh, niisugusele rumalusele muidugi ei vaevunud keegi enam vastama.

              Piletite vabamüük algas ca kuu aega enne mängu mingil esmaspäeval punkt kell 9.30 ja mina olin hiir peos täies valmiduses. 8 minutit hiljem ei olnud ma müüki tulnud vähem kui tuhandest vabast platsist kahte kõrvuti kohta veel leidnud. 11 minutit hiljem olid kõik olemasolevad piletid müüdud.

              Selline asjade käik lõi mind mõistagi pisut morniks. Otsustasin sealsamas, et üle ei jää muud, kui osta kõige odavamad viagogos pakutavad piletid ja loota, et kõik kulgeb soodsalt (kui lugeda netis erinevaid arvustusi ja kogemusi selle portaaliga, siis see koht just erilist kindlust ei sisenda). Nagu öeldakse, mõeldud-tehtud.

              Loomulikult laekus umbes pool tundi peale viagogos makse sooritamist postkasti arve BVB piletikontorist, kes oli mulle broneerinud kaks kohta. Olles nüüd ootamatult nelja pileti tahtmatu omanik, oleksin obv eelistanud klubi poolt eraldatavaid, aga kuna viagogo tehingut käntseldada enam ei saanud, olin siinkohal sundseisus ja kirjutasin taaskord oma parimas saksa keeles piletikontorile, et kuulge, tegelt ma ei tahagi teie pileteid, soolake sisse. Rohkem mind seal ilmselt jutule ei võeta. Aga pika jutu kokkuvõtteks – kõik läks hästi ja viagogo piletid jõudsid UPSi kulleriga minuni juba kaks nädalat enne mängu.

              Mängulkäigust endast nii pikalt vist midagi pajatada polegi. Dortmundi läksime meetodil hommikune buss Riiga-lõunane wizzairi odavlend Dortmundi ja tagasi samade vahenditega teises järjekorras, kokku napilt pealt 70 euri nägu. Linnas endas aja veetmise koha pealt olen ericbanaga nõus, üle kahe päeva seal eriti midagi teha ei ole - meie kasutasime kolmanda reisipäeva rongitripiks Kölni. Lisaatraktsioonina on DM linnasüdames hetkel muidugi jõuluturg, kus me mitmesugust head-paremat maitsesime ja kenasti õhtupooliku veetsime. Oli kuidagi väga terav vahe meie Raekoja platsil peetava üritusega, ühel puhul on asi tuntavalt mõeldud heaks äraolemiseks oma linnarahvale, teisel puhul soome ja vene turistidele. Igal juhul soovitan sinna sattuda.

              Mängupäeval tegime ümber linna ka pooleteisetunnise turistibussi-tuuri, mille juht soovitas meil õhtul mängule minna kindlasti jalutades mööda Hohe-Strasset, mis läheb siis otse kesklinnast staadionile. Kindlasti võib selle soovitusega ühineda, kollase-musta massi sees statka poole liikudes kerkib ilmselt tuimemaski inimloomas esile väike mänguärevus. Vahva nagu laulupeorongkäik ja ega publikunumbridki väga erine. Lisaks on selle tee ääres mitmeid ontlikke kioskeid ja puhveteid, kus jalga puhata ja õlut juurde tankida.

              Staadionile sissepääs oli sujuv, õlleostmiseks vajalik kaart õnnestus teha kiirelt ja sabad lettide juures olid meeldivalt lühikesed. Kohad olid meil fännika vastas otsatribüünil kõrgel-kõrgel (isegi liiga kõrgel, pildi järgi ütleks, et suht samal kõrgusel, kus Kaarlilgi, kuid rohkem keskel), ent lõpuks kõikidest treppidest üles roninuna ja esimest korda katlasse astudes ‚kollast seina’ nähes tuli küll huulilt tahtmatu assaraisk! Võimas vaatepilt. Mäng oli vist Eurospordi kavas, nii et eriti põhjalikku kokkuvõtet tegema ei hakka, aga ajaloo huvides olgu öeldud, et äärmiselt ühepoolse kohtumise võitis BVB 1-0. Skoor oleks pidanud olema suurem, aga liinimees jäi jalgu ja võttis kaks kotti sulu tõttu ära. Rahvas oli kaunis rahulolematu.

              Arvestades seda, et BVB läks mängule vastu tabeli viimaselt realt, oli pärast väravat (ja ka pärast mängu) valitsenud meeleolu isegi pisut üllatav. See ei olnud kaugeltki hüsteeriline jess, nagu võinuks oodata, vaid rohkem selline huhh!-lõpuks-ometi!-kehitame-õlgu-ja-läheme-eluga-edasi-kergendus. Kõik see ei takistanud muidugi fankurve’l peale lõpuvilet täies koosseisus mõnda aega üles-alla põrgata ja see oli taaskord, arvasite ära, väga võimas vaatepilt.

              Kokkuvõtteks võib siis vist öelda, et jutud enneolematust staadonielamusest ei ole päris laest võetud. 80k inimest ühtse eesmärgi nimel staadionil (Hoffenheimi fänne oli mängul neli kuni kuus) on kindlasti minu suurim mäng seni ja ega palju tõenäosust olegi seda niipea üle lüüa. Kes saab, see mingu.

              PS. Selgus ootamatu fakt, et Dortmundi sõsarlinn on selline jumalast hüljatud koht nagu Leeds. Ja sellega seoses on kesklinnas viisakate kneipe’de kõrval ka üks Leedsi-nimeline joogiauk. Nagu nimest järeldada võib, on see üks võigas urgas, mis annab silmad ette isegi Valli baarile. Baaridaam, paks türgi daam nimega Jasmin ei suutnud uskuda, et joon ainult ühe õlle ja sedagi ilma mingi saatva šnapsita. Ülejäänud publik ilmselt seal ilmselt nii nõrk ei ole. Soovitan huvilistel soojalt ka seda baari väisata!
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

              Kommentaar


                Algselt postitas fitti Vaata postitust
                Nimelt vist kunagi oktoobris uurisin BuL-guru ericbana käest, mis tema antud kohtumisele pääsmete saamisest arvab. Lugupeetud kaasfoorumlane arvas, et safest bet on Hoffenheimi kodukalt võõrsilsektorisse osta. See variant langes siiski kähku ära, sest selgus, et antud kohtumisele veebimüüki ei toimu.
                Njah. See on see teema, et igal meeskonnal on totaalselt erinev piletisüsteem välja mõeldud. Saa siis selle toimimise loogikast aru.

                Algselt postitas fitti Vaata postitust
                Linnas endas aja veetmise koha pealt olen ericbanaga nõus, üle kahe päeva seal eriti midagi teha ei ole - meie kasutasime kolmanda reisipäeva rongitripiks Kölni. Lisaatraktsioonina on DM linnasüdames hetkel muidugi jõuluturg, kus me mitmesugust head-paremat maitsesime ja kenasti õhtupooliku veetsime. Oli kuidagi väga terav vahe meie Raekoja platsil peetava üritusega, ühel puhul on asi tuntavalt mõeldud heaks äraolemiseks oma linnarahvale, teisel puhul soome ja vene turistidele. Igal juhul soovitan sinna sattuda.
                Jõuluturg annab kindlasti kõva lisaväärtuse sellele linnale. On mida teha vabal ajal. Me käisime oktoobri lõpu poole ja kutid ehitasid siis juba täie auruga maju ja valmistusid kuuse sättimiseks. Kuuldavasti pidi Dortmundi kuusk üks kõrgemaid üldse olema. Vähemalt Saksamaal tänavu. Ja suuremaid maju nad reaalselt ehitasid nagu meil vabaõhumuuseumis pmst. Tuuakse palgid kogale ja pannakse kokku. Selles mõttes võib päris tuus turg olla küll

                Algselt postitas fitti Vaata postitust
                PS. Selgus ootamatu fakt, et Dortmundi sõsarlinn on selline jumalast hüljatud koht nagu Leeds. Ja sellega seoses on kesklinnas viisakate kneipe’de kõrval ka üks Leedsi-nimeline joogiauk. Nagu nimest järeldada võib, on see üks võigas urgas, mis annab silmad ette isegi Valli baarile. Baaridaam, paks türgi daam nimega Jasmin ei suutnud uskuda, et joon ainult ühe õlle ja sedagi ilma mingi saatva šnapsita. Ülejäänud publik ilmselt seal ilmselt nii nõrk ei ole. Soovitan huvilistel soojalt ka seda baari väisata!
                Kui meie järgmine päev pärast mängu pühapäeval 8.30 paiku rongijaama suundusime, siis mingid Dortmundi särkides jõid pubi ukse ees redbulli ja viina kokteile. Reaalselt nii täis inimesi pole ma isegi Tallinna vanalinnas näinud. Promilli suursut oleks olnud suht huvitav teada. Eriti arvestades, et mäng lõppes eelmise päeva pärastlõunal kaotusega. Tundub päris ohtlik koht.


                Aga muidu väga tuus lugu ja taaskord kinnitus sellele, et ilma teatava huinjaata Dortmundi mängule pileteid ei saa.

                Kommentaar


                  Taaskord väga kena lugemine! Kiitus!

                  Sain veelkord kinnitust, et pole vist üldse mõtet BVB koduka kaudu pileteid vaatama hakata. Pigem kohe viagogost kohe.
                  Varsti ongi uus aasta käes, siis peaks juba asja vaikselt orgunnima hakkama.

                  Mis hinnaga pileteid said sealt viagogost muidu?

                  Hetkel vaatan, et 13 märtsi Kölni mängule algavad piletihinnad 118 eurot. See on ikka päris jõhker hind.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                    Hetkel vaatan, et 13 märtsi Kölni mängule algavad piletihinnad 118 eurot. See on ikka päris jõhker hind.
                    Kölniga on dortmundlastel mingi naljakas teema, igatahes neid mänge oodatakse rohkem kui mingit stuti mängu ja hinnad kerivad üles.

                    E: seoses selle statakaardiga: kui ma käisin siis ma küll ei taibanud mingit kaarti teha ja ostsin oma õlled ja vorstid sularahas (3,50) mingi türklase käest, kellel oli väike käru statakoridoridesse püsti pandud.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      See oli hoopis 118 dollarit aga ega väga vahet pole. Vaatasin kui neljale ära osta praegu siis tuleks hinnaks 110 eurot nägu. Tundub väga ülemakstud?

                      Kommentaar


                        Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                        Mis hinnaga pileteid said sealt viagogost muidu?
                        Tuli koos kullertasu ja viagogo vahendusega ümmarguselt 60 euri pilet. (Pileti nominaalhind oli 35 eur.)
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas fitti Vaata postitust
                          Tuli koos kullertasu ja viagogo vahendusega ümmarguselt 60 euri pilet. (Pileti nominaalhind oli 35 eur.)
                          Okei. Need Kölni piletid tunduvad aina enam liialt ülemakstud nüüd.

                          Kommentaar


                            Kui saaksid neljale 110 euri eest, siis kuidas need liialt ülemakstud on?

                            Kommentaar


                              110 euri nägu, mitte 110 euri neljale.

                              Kommentaar


                                My bad. Need on selgelt liiga kallid. Kunagi olid esimesed piletid Bayerniga mängule sellisest hinnaklassist. Kölni jaoks mõttetult kallis kindlasti.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X