320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • bubbles
    replied
    Telekast vaadates tundus, et Wolfsburgi staadion oli pooltühi. Sellest tulenevalt sa need piletid vist nii kiiresti kätte saidki

    Leave a comment:


  • Ibanez
    replied
    Väga äge. See võib päris hea tunne olla, kui saad oma lemmikute mängul ära käia. Annab kindlasti toetamisele veel mingi lisaväärtuse. Keeruline oma pointi sõnastada aga peaks arusaadav olema. Seni pole veel ise Bayerni mängule suutnud end trügida, kuid päev enne Juventuse kaheksandikfinaali staadionit külastada oli juba päris hea.

    Enda ainuke välisklubide mäng kohapeal seni 2013 kevadesse jäänud Copa del Rey Camp Noul. Paraku just sel korral suutis Barca Realile 1-3 kaotada ja ilmselt päris õiget emotsiooni ei saanudki tunnetada. Ise olin erapooletu aga staadioni feeling oleks ilmselt midagi täiesti teistpidist olnud Barca võidu korral.

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Millal oma esimese BL mängu kohapeal vaatamas käisid ja kes mängisid?
    Esimene oli nagu arvatagi võid Freiburgi mäng, 2011 sügis, kui sinna sattusin. Mängisid Leverkuseni vastu. Seda paari olen kaks korda näinud. Teine kord oli 2013 jaanuaris, taaskord Freiburgis.

    Leave a comment:


  • Ibanez
    replied
    Millal oma esimese BL mängu kohapeal vaatamas käisid ja kes mängisid?

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    Tripilt nüüd siis tagasi. Kõik sujus kenasti ning reis oli minekut igati väärt. Teen mõne päeva pärast ka mingi kokkuvõtte reisist. Kui mõned kuhjunud asjad ära saab tehtud ja pildid sorteeritud on. Vastavalt meeleolule ja atmosfäärile oli mängude järjekord igatahes selline: Dortmund-Hannover, Bremen-Köln, Wolfsburg-Mainz.

    Viimaste Bundesliga mängude bilanss on nüüd: 0:1, 0:0, 0:2, 0:1, 0:1, 3:0. Ehk siis 1,3 väravat mängus. Ei joppa kuidagi absoluutselt nendega. Mis see Bundesliga keskmine ongi? 3,5? Eriti siis muidugi, kui samal nädalavahetusel lõppeb sinust mõnesaja kilomeetri kaugusel mäng 4:5. Samuti oleks lootnud, et näeks mängu, kus mõlemad meeskonnad löövad värava. Aga midagi peab ju järgmisteks kordadeks ka jääma

    Nüüd on lives nähtud: Bayern, Dortmund, Leverkusen, Bremen, Stuttgart, Nürnberg, Köln, Wolfsburg, Mainz, Freiburg, Hannover. Järgmistena peaks sihikule võtma Gladbachi ja Eintrachti. Ja võõrsilfännide toetuse põhjal julgeks öelda, et Kölni kodumäng oleks uuesti päris võimas kogemus. Uuesti ei läheks ilmselt vaatama ainult Wolfsburgi kodumängu, aga sellest juba pikemalt.

    Leave a comment:


  • reio
    replied
    Mina pean Gladbachi toetajana paraku tõdema, et külalismeeskonna blokki on piletit võõrsilmängudel täiesti võimatu saada. 3-4 aastat tagasi sai, aga pärast Favre tulekut ja tulemuste selgelt paranemist tuleb leppida sellega, et isegi Berliinis ei jagu külalistebloki kõigile kohti Õnneks on Olümpiastaadion piisavalt suur ja päris ukse taha ka jääma ei pidanud

    Leave a comment:


  • bubbles
    replied
    Seda küll. Mina näiteks märtsis Dortmund -Köln mängule minnes proovin igaljuhul Dortmundi poolehoidjate poole saada piletid. Isegi kui fännikale ei saa ( tõenäiselt ei saa ) , siis Kölni sektoris küll istuda ei tahaks.. pigem istuks siis juba külgedel.

    Leave a comment:


  • undusk22
    replied
    Kui pole tegemist väga edeva mänguga ja kui pooldad pigem külalismeeskonda, siis võib piletite hankimine küllalt lihtne olla. Olen käinud VfB mängu vaatamas Wolfsburgis, Gelsenkirchenis ja Bremenis nii, et pole pileti pärast muretsenud ning ostnud selle staadioniputkas külalisteblokki. polnud vähimatki probleemi. Ise ei kujuta end staadionil mujal ettegi, kui omade seas. Hoopis teine fiiling. Lihtsalt et jahutada arusaama, et kui oled küll piirkonnas, aga ei julge staadionile minna, sest niikuinii pileteid ei saa..

    Leave a comment:


  • Malfoy
    replied
    Head reisi ja elamusi

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    Ülehomme hommikul siis lõpuks Riia kaudu Bremenisse minek. Mõtlesin, et teen ühe postituse piletite kohta. Äkki aitab neid, kes tulevikus peaksid Wolfsburgi, Dortmundi või Bremeni mängudele pileteid tahtma.

    Dortmund.
    Dortmundi mäng oli selle tripi prioriteet ning muu sai tegelikult selle ümber ehitatud. Kuna enamus kulutusi (odavad lennud ja ööbimine) tuli teha juba augusti lõpus, siis läksin Dortmundi piletitega nö kindlapeale ja tellisin need viagogo.com kaudu. See on siis piletimüügi ettevõte, kus saad osta kolmandatelt isikutelt mängule pileti ning viagogo kindlustab nende jõudmise kulleriga õigeks ajaks sinu kätte. Mina ostsin 4 piletit ning puhtalt piletite eest maksin 45€ lõpuks. Sinna lisandus UPS kullerteenus 20€ ja viagogo.com teenustasu 35€. Ehk siis ühe pileti hinnaks kujunes lõpuks 57€.

    Tagantjärgi tarkusena oli sealt pileti ostmine väga õige samm, sest kodulehe kaudu ma neid lihtsalt saanud ei oleks. Dortmundi piletid tulevad reeglina müüki 6-4 nädalat enne mängu. Umbes nädal enne teatatakse täpne kuupäev ja tingimused kodulehel, seega tuleb seal pidevalt peale passida. Väga palju oleneb vastasest, sest näiteks Gladbachi, Schalke, Bayerni ja CL-i mängude puhul pileteid vabamüüki ei tulegi. Müük on avatud ainult BVB ametlikele liikmetele, kes maksavad aastatasu. Ehk siis sellsite mängude puhul ongi võimalus pilet saada ainult viagogo.com kaudu või mõne teise vahetusettevõtte kaudu. Siis tuleb arvestada aga tõenäolise ülemaksimisega.

    Väikema kaliibri vastaste vstu on tavaliselt süsteem selline, et alguses avatakse piletimüük taaskord liikmetele, kellel on teatud periood (tavaliselt nädal) aega neid tellida kodulehe kaudu. Meeles tuleb pidada aga seda, et kuna Dortmund müüd juba ca 55 000 piletit hooajapiletitena, siis väga palju neid pärast seda nädalast perioodi alles pole. Maha tuleb võtta ka sponsorite piletid jne. Ehk siis hulk, mis jääbpärast ametlike liikmete ostmise perioodi alles, on kaduvväike. Ja isegi kui sealt midagi alles jääb ja proovida neid osta, siis võib lehekülg maha joosta. Veel on üks variant mõned päevad enne mängu, kui paisatakse müüki piletid, mis on klubile näiteks tagasi müüdud. Nende saamine on samuti loterii ja kui minek vägegi suurema pundiga, siis kõrvuti piletitest unistada ei tasu.

    Mina näiteks Hannoveri mängu puhul ei näinudki seda vabamüügi perioodi. Kuigi piletid olid endal kindlustatud, siis käisin huvi pärast iga päev kodulehel vaatamas. Samuti pole näha seda teise laine müüki, kuigi mänguni on 4 päeva. Kusjuures juba paar nädalat tagasi tuli teade, et staadion on väljamüüdud. Saksamaal tuleb meeles pidada seda, et kui klubil läheb sitasti, siis staadion müüakse veel kiiremini välja, sest omasid tuleb toetada. Nii võin öelda Bremeni ja Dortmundi puhul vähemalt.

    Üldiselt viagogo.com kaudu ostmine oli mul muretu. Broneerid pileti ära ja siis maksad paypali-i kaudu viagogo.com-ile. Müüja ei saa seda raha firmalt enne, kui sina oled saanud piletid. See on garantii, et müüa ei petaks ning tal oleks motivatsioon raha kätte saada. Tellisin piletid augusti lõpus ära ja 1,5 kuud ei toimunud midagi. Olenevalt klubist tulevad piletid reeglina füüsiliselt välja paar nädalat enne mängu. Aga võib ka hiljem. Ku isa oled enne mängu reisimas, siis umbes 10 päeva enne minekut tasuks ära muuta saatmisaadress. Näiteks hosteli või hotelli aadress lisada, kus sa ööbid. Samuti tuleks seda majutusasutust teavitada, et sa ootad kirja ning et keegi saaks allkirja anda. Sellega väldid olukorda, et ise oled lennukis juba, aga piletid saadetakse vanale aadressile Eestis.

    Minu puhul on Dortmundi mäng laupäeval ning teade, et piletid on müüja poolt saadetud, tuli neljapäeval. Mul oli too hetk aadressiks märgitud juba Saksamaa hosteli oma. Siis aga helistati viagogo-st ja öeldi, et kuna piletid on UPS-i käes, siis jõuaks need kenasti veel Eestisse saata. Piletid sain kätte esmaspäeva lõunal juba. Seega kullerteenus igati kvaliteetne.

    Hoolimata sellest, et minul läks asi väga sujuvlt ja muretult, siis ma soovitan selle ettevõttega siiski ettevaatlik olla, sest väga paljud inimesed on sealt piletit ostes ka üle saanud. Halvim, mis juhtuda saab on see, et sa ei näe oma üritust, mida planeerinud oled. Eriti sageli saadakse üle seal igasugu kontserdipiletitega. Üldjuhul on loogika vist selles, et mida glamuursem üritus, seda suurem võimalus on tünga saada.

    Kes Dortmundi mängule minemas kunagi, siis soovitan uurida ka külalismeeskonna piletipoliitikat. Reeglina on sinna sektorisse saada oluliselt lihtsam ja odavam. Kuna staadion on nii suur, siis külalistele eraldatav piletihulk samuti märkimisväärne. Mina näiteks olengi Hannoveri seisusektoris, mille piletihind isegi viagogo juurdehindluse puhul tuli enam-vähem sama sellega, mida tulnuks maksta bvb kodulehe kaudu mingite kõrgel paiknevate istekohtade eest (kui need üldse müüki oleks tulnud). Konks on aga selles, et väga palju oleneb klubistvõõrsilpiletite puhul. Osad müüvad ainult ametlikele liikmetele, osad ei saada välismaale (Hannover), osad müüvad kõigile (Hoffenheim) osad müvad üldiselt kõigile, aga Bayerni puhul ainult liikmetele jne. See tuleb üle vaadata, aga üldiselt võib võõrsilsektorisse pileti saada lihtsamalt ja odavamalt. Samuti on elamus suurem kui lihtsalt kuskil kõrgel istudes.

    Bremen
    Selle kohta ma juba kijutasin natukene. Piletid tulevad samuti müüki umbes kuu enne mängu. Näiteks 24.oktoobri mäng tuli avalikku müüki 25.september. Pileti ostmisel tuleb ennast kasutajask registreerida kodulehel. See on tasuta. Mina seda alguses ei teinud ja sealt tekkisidki probleemid. Ühesõnaga enne kui pileteid bronnima hakkad, tee kasutaja ära ja logi sisse ning siis alusta bronnimisega. Mina alustasin bronnimisega ja siis tuli poole pealt link ette, et nüüd pead regama ennast. Regasin ära, aga siis kui edasi üritasin osta, lõi leht errori ette. Siis proovisin uuest, aga olin küll reganud, kuid mitte sisse loginud veel. Samuti tuli mingi error ette. Siis logisin enne sisse ja bronnisin ning sain kenasti piletid kätte. Pangas oli aga kogu eelneva jama peale läinud topeltsumma piletite eest. Pidin siis ühe tehingu vaidlustama ning umbes nädala pärast vabastas pank raha broneeringu alt.

    Piletid tellisin ma tavapostiga koju (4€ lisatasu). Reegel on see, et postiga saab tellida pileteid kuni kaks nädalat enne mängu. Mina tellisin kuu aega, aga pileteid pole siiani postiga tulnud. Ka eelmine kord tulid need tohutult aeglaselt. Siiski ei tasu paanitseda, kui need paar päeva enne reisi tulnud ei ole või ei tulegi. Nimelt saab need ID/passi ettenäitamisel 6 värava lähedalt kätte ka enne mängu. Lihtsalt ülinõme, et maksan 4€ ja siis oota Saksamaalt pileteid nagu päikesevarjutust. Vaevalt nad enam homme tulevad. Kui koju tagasi jõuan reisilt, sisi ona ga raudpolt postkastis. Tra, Bremen. Samuti olid piletid veidralt kallid. Kölni vastu oli odavaim täispilet 35€, mina sain 40 eurise lõpuks.

    Wolfsburg
    Vaieldamatult mõnusaim piletiostmine nendest kolmest. Läbinisti muretu. Umbes kuuaega tagasi bronnisin kodulehe kaudu pileti, maksta sai nii Visa kui Mastercardiga. Postikulu mälu järgi ärri 2€. Piletid olid kohal ca nädalaga. Kujuures veel nädal hiljem tuli tähitud kirja teatis. Ehk siis sain topelt piletid. Ei tea, kas mingi viga neil süsteemis või kindlustavadki nii kindla piletite kättesaamise. Igatahes nüüd mul topeltpiletid, kui ühe satsiga midagi juhtuma peaks. Piletihind samuti mõistlik. Täispilet 28€ ning üliõpilane 24€ minu sektoris. 12 points Wolfsburgile igatahes. Mingit jura nende kaudu ostmisel ei esinenud.

    Leave a comment:


  • jobu
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kuulge, google gurud. Järgmine nädal on juba tripile minek ja mõtlesin, et kuna tegemist hetkel läbinisti jalkatripiga (4,5 päevaga kolm Bundesliga mängu), siis küll küllale liiga ei tee. Ehk siis. Kui keegi suudab leida Bremenis või selle lähiümbruses mängu, mis toimub 23.10 õhtupoolikul või 24.10 hommikupoolikul/lõnual, siis andke teada. Ma otsisin nii palju kui vähegi oskasin, aga ei leidnud mitte midagi. Kõik mängud toimuvad nädalavahetusel ja isegi noortemänge ei leidnud.

    Mängu tase pole absoluutselt oluline. Võib olla noortemäng, naistemäng, rahvaliiga tasemel madistamine jne.
    Kuna 21,22,23 toimuvad CLi/Euroopa liiga mängud ei tohiks midagi erilist muud ka Saksamaal toimuda. Vaatasin madalamaid Saksamaa liigasid ja igal pool tekib paus sisse 18-24 õhtuni, isegi 5. liigas, noortes ja naistel.
    Kindlasti midagi leiaks, kuid 5. liigast madalamale ma ei osanud otsida.

    Samas kohapeal olles vast rahvasuust kuuleks paremat infot.
    Kõige lähem asi mis ma leidsin on Bremenist 300km kaugusel, Euroopa liiga mäng Borussia Mönchengladbach - Apollon Limassol, kuid pakun, et piletit sinna hetkel saada suht võimatu.

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    Kuulge, google gurud. Järgmine nädal on juba tripile minek ja mõtlesin, et kuna tegemist hetkel läbinisti jalkatripiga (4,5 päevaga kolm Bundesliga mängu), siis küll küllale liiga ei tee. Ehk siis. Kui keegi suudab leida Bremenis või selle lähiümbruses mängu, mis toimub 23.10 õhtupoolikul või 24.10 hommikupoolikul/lõnual, siis andke teada. Ma otsisin nii palju kui vähegi oskasin, aga ei leidnud mitte midagi. Kõik mängud toimuvad nädalavahetusel ja isegi noortemänge ei leidnud.

    Mängu tase pole absoluutselt oluline. Võib olla noortemäng, naistemäng, rahvaliiga tasemel madistamine jne.

    Leave a comment:


  • fitti
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Igatahes, fitti, kui sa piletid ära ostsid, mis sa kättesaamise viisiks valisid algselt? Kas algselt valisid tavaposti ja siis saatsid e-maili, et kas on võimalik ka kohapeal kätte saada?.
    Jup. Vastasid sama tööpäeva jooksul.

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Kõigepealt piletite ostmise järelkaja. Paistis, et sehr schön, Werderi kodukalt saab enamvähem normaalse 35 euriga piletid kätte. Paraku osutus see ootamatult suureks keberniidiks..../

    Enne kui jõudsin päris rabanduse saada, avastas õnneks proua, kes minu saamatusest kuuldes paralleelselt pileteid osta üritas, et kui autentimisel pangalinki kasutada ja lehekülje laadimise ajal backi vajutada, läks vastu ootusi tehing korda. Mis seal ikka, tervitan nii saksa kui eesti e-riiki ja loodan, et kunagi hakkab see reaalselt ka tööle.

    Muus osas töötas kõik sujuvalt – kirjutasin klubi infomeilile, et kas on võimalik piletid ka kohapealt kätte saada ja juba poole tunni pärast tuli vastus, et piletid ootavad mind 6. värava juures kioskis.
    Kaevan natuke Bremeni kohta. Küsin siin, sest äkki on kellelgi tulevikus kasu. Loodetavasti fitti satub seda lugema (kui ei, siis annan PM-iga märku). Igatahes, fitti, kui sa piletid ära ostsid, mis sa kättesaamise viisiks valisid algselt? Kas algselt valisid tavaposti ja siis saatsid e-maili, et kas on võimalik ka kohapeal kätte saada? Või kuidagi teisiti?

    Küsin sellepärast, et tegin 24.sept tellimuse, aga pileteid pole siiani kohal veel. Eelmine kord Bremeni mängule minnes sellist viivitust ei mäleta ning piletid tulid 7-10 kalendripäevaga kohale. Lihtsalt mõtlen, et kas peaksin mingi hetk neile kirjutama või on lõppkokkuvõttes suva, kas ma üldse need postiga kätte saan. Lähen lihtsalt arvega enne mängu sinna putkasse ja saan ka sealt piletid kätte.

    Leave a comment:


  • Ibanez
    replied
    Jaga meile igal juhul muljeid! Ise olen kordi Saksamaalt läbi sõitnud, kuid staadione ega mänge pole saanud külastada. Allianz Arenal olin päev enne Juventuse mängu. Sai isegi muru ära nähtud Hoffenheimi staadionist mitu korda mööda sõitnud. Tegemist päris ilusa staadioniga.

    Leave a comment:

Working...
X