Kellel Union - Dortmund tipphetked nägemata, soovitan. Esimene värav on üpris legendaarne.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Noh nüüd, siis Kobel tegi selle Unioni kala kuhjaga tasa. Eintrachti vastu sisuliselt tassis meeskonna võidule, küll suurepäraste tõrjetega, küll lihtsalt löökidele ette jäädes. Muret on ikka kuhjaga, kuidas Eintrachti sugune sats nii lihtsalt kaitse lahti harutab ja miks Malenist asja ei saa. Ma loodan väga, et Adeyemi ikka vaikselt kuidagi selle löömise ja söötmise osa ka korda saab, City vastu olid kõik rünnakul nagu oksakohtadega palli toksimas, võimalusi oli hunnikus aga nö viimase söödu või korraliku löögini praktiliselt ei jõutudki.
Kommentaar
-
Eile toimus kevadringi esimene voor. Augsburgi vastu löödi mitu maasikat, peamiselt noorte esituses Bellingham, Reyna, Gittens. Lisaks tegi oma debüüdi ametlikus mängus meie eest ka Haller, sellega aga ka positiivne pool lõppeb. Mängu lõppskoor 4:3 näitab päris hästi et kõik mis kaitset puudutab on endiselt suur probleem ja ei ole Terzić sinna lahendust leidnud. Individuaalsed vead ja täielik peata olek peale värvate löömist on suur probleem.
Kommentaar
-
Ma seda penaltit nüüd mingiks eriti rumalalt ära antud penaltiks küll ei nimetaks, suhteliselt tavaline keiss kus käsi kehast eemale läheb õhku hüpates. Mängu saatus sai minu hinnangul Kobeli vigastusega juba otsustatud, lisaks Brandti kolmanda minuti vigastus ja tulemus ongi käes. Seekord siis rahapesu liiga klubi võitis.
Mis liigasse puutub, siis ma ausaltöeldes eriti ei usu võitu, selleks on kaitsefaasis asjad endiselt liiga ligadi-logadi, need senised võidud on pigem sellise dkus mitu mängu on loteriina võiduks vormunud aga see ei saa hooaja lõpuni kesta.
S! Fännidega muidugi on seal briti saarel ikka veel probleeme, Dormtundi fännid tegid pmst terve mängu rohkem häält kui kogu ülejäänud staadionitäis "fänne" kokku.
- Likes 1
Kommentaar
-
Usun, et veel on võimalus, Bayerni järgmine mäng on Mainz võõrsil, kus võib vabalt punkte kaotsi minna, eriti vaadates kui mannetult mängitakse. Leipzig kodus paar vooru hiljem on ka selline keerulisem mäng, aga kui siin eelnevad mängud ära võetakse, siis vast kodus enesekindluse ja tahte pealt surutakse ikkagi ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar