320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eintracht Frankfurt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • undusk22
    replied
    Eintrachti koduka järgi on saadaval ca 1600 piletit (protsentuaalselt tühine arv pileteid). Kuid see ei arvesta seda, kui palju on vabu kohti külaliste sektorisse. Olen ise korra ehku peale Wolfsburgis käinud ja sain hõlpsasti väravast omade sekka pileti. Arvan, et sul läheb õnneks.

    Leave a comment:


  • mel21
    replied
    Subjektiivselt targutades tohiks sul head võimalused olla. Leverkusen ei kuulu vaatajamagnetite sekka ja Eintrachti selle hooaja kesine mäng peletab tavapublikut pigem eemale. Teisest küljest oli Waldstadioni täituvus eelmine hooaeg Kickeri andmeil 94%.

    Igal juhul edu ja kui õnnestub, siis huviga ootaks pisikest vutikultuuriraportit - FCE poolehoidjad kuuluvat BuLi A-kategooriasse.

    Leave a comment:


  • Aramis
    replied
    Mjaa, Frankfurt-Leverkusen ..päris hea mäng. Polegi uurinud kui hästi Frankfurti staadion täitub..Minu mäletamist mööda käib seal rahvas Bundesliga niigi kõrgest keskmisest paremini. Aga endal pole kogemust olnud - samas mäletan nii Heta-HSV kui ka Bayern-Nürnburg mängult inimesi siltidega "ostan pileteid" - kirjapilt pole sama, aga mõte küll

    Leave a comment:


  • fitti
    replied
    Austet teadjamad, kuidas bundesligas n-ö viimase hetke piletitega on?
    Kuna ma oma laupäevast ajakava praegu 100% ennustada ei oska, ei tihka ma kodukalt Leverkuseni-mängule piletit ära osta - aga kuskil Frankfurdi kandis ma laupäeval olen. Ehk et kas on äkki mingi variant ka lihtsalt mänguks kohale kapates staadionile pääseda?

    Leave a comment:


  • Saarlane
    replied
    Laupäeva hommikud

    Leave a comment:


  • Yattara
    replied
    Sa ajad asjad veits sassi. Kitzpera liitus nimelt FSV Frankfurtiga. Samuti on Habib Bellaidi näol Kyrgiakose asendus klubis juba ammu olemas.

    Leave a comment:


  • Saarlane
    replied
    Sotirios Kyrgiakose võimaliku asendajana on klubisse toodud Alemannia Aacheni 30-aastane pallur Alexander Klitzpera. Sõlmis mees Frakfurtiga kahe-aastase lepingu ja saab selja peale numbri 3.

    Leave a comment:


  • Saarlane
    replied
    Klubi uueks keskväljahaiks on Bosnia ja Hertsegoviina koondislane Zlatan Bajramovic. Iseenesest hea mängija, ainult et Schalkes polnud päris selline, nagu oleks võinud olla. Samas on pallur praegu katki ja enne oktoobrit-novembrit platsile ei tule.
    Last edited by Saarlane; 31.07.08, 10:07.

    Leave a comment:


  • Saarlane
    started a topic Eintracht Frankfurt

    Eintracht Frankfurt

    Võiks ju ka selline teema olemas olla. Üheks avamise põhjuseks on see, et mina neis päris korralikku potensiaali näen.

    Lõppenud hooajal Bundesligas üheksas koht ning mõnede täienduste korral on täiesti võimalik järgmisel siisonil seda parandada.

    Uueks hooajaks tehtud täiendused on noor loov poolkaitsja, Austria koondislane Ümit Korkmaz Viini Rapidist, samuti noor, 21-aastane kaitsja Alexander Krük Kickers Emdenist ning 900 000 eurot maksma läinud Saksamaa U21-koondislane Markus Steinhöfer Müncheni Bayernist.

    Lahkujatest on vast olulisim Sotirios Kyrgiakos, kelle leping olevat Frankfurtiga otsa saanud ning kosilaste olemasolu tõttu kreeklane seda pikendada ei tahtnud.

    Vähemolulisem mees, kes ära läks, on austerlane Markus Weissenberger. Täiesti korralik mängija temagi, kuid Frankfurtis oli pigem Alexander Meieri asendajaks. Laenuleping sai otsa Panathinaikose ründajal Evangelos Mantziosel ja noortemeeskonnast tulnud Mounir Chaftar pallib ka edaspidi mujal.

    Mõni täiendus veel oleks hea ning eriti kaitseliini, siis suudab Friedhelm Funkel ehk tiimi järgmisel hooajal ka Euroopasse tüürida.
Working...
X