320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Seda jama on raske kommenteerida ja ma ei hakka oma aega pikemalt raiskama aga pole ammu midagi nii naljakat lugenud
    Hea näide fännist, kes vägisi kipub oma arvamust avaldama igal võimalusel, isegi kui teemat ei valda, sest noh saab.
    Ehk siis sul said argumendid otsa.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Ehk siis sul said argumendid otsa.
      Just, just oled parem inimene.
      Siin pole midagi "argumenteerida" selle sinu ponnistuse peale, pigem näitasid selgelt, et ei Bundesligast ega koondisest (Saksamaa) sa suurt palju ei tea ja mul pole hetkel ka huvi/tuju/aega, et selle jauramisega kaasa minna.
      Poleks lihtsalt sinult sellist asjatundmatut üllitist oodanud aga inimene õpib terve elu.

Kommentaar

Tofoa, miks need sakslastega võrdväärsed mehed Rootsilt tala said samal ajal kui Saksamaa alagrupi kinni pani ja MMile sõitis?

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
          Tofoa, miks need sakslastega võrdväärsed mehed Rootsilt tala said samal ajal kui Saksamaa alagrupi kinni pani ja MMile sõitis?
          Löw > Vent*ra
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kuidas saab üldse selliseid võrdlusi lampi mängijate vahele tuua?
            Maailmameistrid!!

Kommentaar

Aga homme võtame hispaanlased vastu. Tulemus ebaoluline aga eks võit oleks ikka tore.
              Maailmameistrid!!

Kommentaar

Väidetavalt alg11 vs kergeltkukkujad:

Ter Stegen
                Kimmich Boateng Hummels Hector
                Khedira Kroos
                Müller Özil Draxler
                Werner

Loodaks ka Gomeze minutitele. Ja ka Goretzka kindlasti tuleb platsile mingi hetk ikka.
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Poolaeg.
                  Die Mannshaft 1:1 Hispaania
                  6. Rodrigo 0-1 (Andres Iniesta)
                  35. Thomas Müller 1-1 (Sami Khedira)
                  Maailmameistrid!!

Kommentaar

Üllatav, et Draxler kohe mänguaega sai. Ju siis Löew tahtis näha, mis vormis mees on. Mis võimalused tal suvel koondisesse saada on? Ma usun, et terved Reus ja Sane peaksid ju vasakul äärel temast valikus ees pool olema, ei?
                    Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Draxler on suvel kindlasti koondises ja Reus on temast kindlasti algkoosseisu nimekirjas eespool, kui ta tervena püsib. Selles ma kahtlen kas Sane Löwi nägemustes Draxlerist valikus eespool on ja eilne mäng just ei andud ka argumente Sane eelistamise osas. Löw lubas Brasiilia vastu Sanet algkoosseisus kasutada, siis võib olla saab parema pildi temast.

Kommentaar

Draxler kindel MMile mineja ja ma ei imestaks, kui ka alustaks, sest ta on seal vasakul juba päris pikalt meil toimetanud ja peaks meeskonnaga klapp kõige parem praegustest variantidest olema. Reus on 24/7 laatsas olnud ja Sane pole koondise eest veel kuud taevast alla toonud.

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                          Draxler kindel MMile mineja ja ma ei imestaks, kui ka alustaks, sest ta on seal vasakul juba päris pikalt meil toimetanud ja peaks meeskonnaga klapp kõige parem praegustest variantidest olema. Reus on 24/7 laatsas olnud ja Sane pole koondise eest veel kuud taevast alla toonud.
                          Ei tasu unustada, et üks heas hoos treeneri lemmik on hetkel veel üldse puudu. André Schürrle, kes isegi siis on koondise eest hea olnud, kui klubi eest suurt midagi ei õnnestunud. Sarnane olukord Klosele, kes koondise eest oli hoopis teine mängija.

Kommentaar

Draxler oli ju Konfödede karikal lausa kapten. Vaevalt keegi peale Reusi temast ette reastub.
                            Maailmameistrid!!

Kommentaar

Ma saan aru, et kaitsjad jätsid Gabriel Jesusi vabaks aga Trapp oleks minu arvates pidanud selle palli ju suutma küll väravast eemale tõrjuda.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                                Ma saan aru, et kaitsjad jätsid Gabriel Jesusi vabaks aga Trapp oleks minu arvates pidanud selle palli ju suutma küll väravast eemale tõrjuda.
                                See polnud tegelikult üldse lihte tõrje (va kui sinu nimeks on Neuer), nii lähedalt ja sellise jõuga suunatud palli peatamine on väga keeruline isegi õigesti positsioneerides.
                                Mis mind Trappi puhul korduvalt lausa vihastas on tema suutmatus palli täpselt ja pikalt ette lüüa, tagus neid silmad kinni nagu koolipoiss karjamaal. Hetkel pole PSGs palliv sakslane oma vormilt isegi mitte Saksamaa 5-6 väravavaht, loodetavasti nägi seda ka Löw.

Arvestades, kui mitu põhimeest oli puudu, siis polnudki kõige hullem mäng.
                                Täna saavad kiita: Goretzka, Brandt, Kroos, Boateng, Rüdiger ja Süle.
                                Pai teenisid: Kimmich ja Plattenhardt.
                                Kerge sõimu: Sane, Gündogan, Draxler.
                                Peksu: Trapp

Muidu selline täitsa nauditav vaatamine taktikaliselt, peale seda kella kuuest ilgust mida kandis täna üle ETV2.

Kommentaar

Working...
                                X