Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei tea kas Zidane ikka eriti hiilgab avamängu peab ta kuuldavasti vahele jätma . Ja muidu ta ka iga mäng väga hästi ei mängi. Seda ma ka ei usu, et väga noortest mängijatest keegi eredalt särama lööb,sest nad ei ole üldiselt nii head mängijad ja neil puuduvad kogemused.
Mina elan kaasa Ronaldole. Loodetavasti suudab ta saavutada enesekindluse ja näidata oma super tehnikat. Esimeses mängus näitas ta küll ennast heast küljest, lüües ka suurepärase värava.
Juan Sebastian Veron: hooaeg ei olnud just parimate killast, aga esimene mäng lubab loota enamat. Arg'i eest mängides pole enam see valge vares, kes ta Manu's tegelikult on.
Juan Carlos Valeron: Depor'i pleimeiker näitas Sloveenia vastu milleks võimeline- lugematud söödud ja värav peale kauba.
Juan Pablo Sorin: Arg'i esimese mängu selgelt parim. selgelt oma nimekaimudest vähem tuntud, hea võimalus tähelennuks. Lazio on endale hea tüübi hankinud.
Vaatasin oma 13 tähte üle ja peab tunnistama, et nii mõnigi on ennast sel MM-il juba väga kenasti näidanud. Ainult Zlatko Zahovic pettis meid...
Aga vahest on õige aeg veel mõned seni silma jäänud tegelased ära tuua:
Winston Parks (Kostariika) - noor ja kiire ründaja, kes juba kuulub Itaalias Udinese klubisse. Mängis Türgi vastu vast paarkümmend minutit vaid, kuid tõi meeskonna ründesse hoopis uue värskuse...mis lubaski Kostariikal viigistada.
Nicky Butt (Inglismaa) - olen aastate jooksul ManU mänge küllalt palju näinud, aga sellist täiuslikku esitust nagu Argentiina vastu pole kunagi näinud. Vaimustav!
Kevin Kilbane (Iirimaa) - aktiivne ja rünnakul atraktiivne. Tundub, nagu oleks Iirimaa poolkaitse otsustanud kodumaa Roy Keane'i unustama panna.
Anders Svensson (Rootsi) - loodetavasti ma ei aja teda nüüd Magnusega segamini. Nigeeria vastu jättis supermulje.
Carlos Tenorio (Ekuador) - Ekuadoriga on vist asi ühelpool, kuid Tenorio tegi viimati paar lausa meeletut spurti. Mehhiko kaitsjad jäid justkui seisma. Vast on mehel juba Euroopa klubide agendid kannul.
Ja MM on alles noor...
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar