Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Hea turniir, õiglane võitja ja palju emotsioone, minu elu parim MM, mida jälginud olen.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Messi oli hea, aga kas just turniiri parim. Eks see parimate valimine on alati subjektiivne. Ainus, mis ei kuulu vaidlustamisele on fakt, et Saksamaa on maailmameister!

Leave a comment:

• SkyBlu
    replied
    Algselt postitas Solfice Vaata postitust
    Jaa, pigem Mache, Robben, Müller, James. Sai selle rohkem selle eest, et ta nimi on Messi.
    Pigem Robben kui Messi ?
    Mis aineid sa seal tarbid muidu?

Edit:
    Aa sa Hollandi fänn, arusaadav siis.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas grigory Vaata postitust
    Loll jutt suhu tagasi, mitte et mul Messi vastu midagi oleks, aga terve turniiri parim mängija ta kindlasti ei olnud, tundub kuidagi inertsist jälle tuli see kuidagi.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Deutchland Deutchland über alles!!!
    Oleks Müller võiduvärava löönud, siis oleks auhind temale kukkund.
    Turniiri parim mängija valiti minu teada välja enne finaali, lihtsalt teatavaks tehti peale finaalijärgselt.

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Algselt postitas grigory Vaata postitust
    Loll jutt suhu tagasi, mitte et mul Messi vastu midagi oleks, aga terve turniiri parim mängija ta kindlasti ei olnud, tundub kuidagi inertsist jälle tuli see kuidagi.
    Jaa, pigem Mache, Robben, Müller, James. Sai selle rohkem selle eest, et ta nimi on Messi.

Leave a comment:

• grigory
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Messi võitis Golden Balli

Kuigi kui aus olla siis eriti muid potentsiaalseid konkurente ei olnud sellele auhinnale. James Rodriguez ehk? Oleks Müller võiduvärava löönud, siis oleks auhind temale kukkund.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Messi võitis Golden Balli

Kuigi kui aus olla siis eriti muid potentsiaalseid konkurente ei olnud sellele auhinnale. James Rodriguez ehk? Oleks Müller võiduvärava löönud, siis oleks auhind temale kukkund.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Pole elusees nii emotsioonituid võitjaid näinud. Isegi mu vanatädi on bingo nurkademängguga pihta pannes emotsionaalsem. Tõesti kole ja emotsioonitu MM. Nelja aasta pärast uue hooga ja loodetavasti siis võidab meeskond kes seda võitu ka väärtustada oskab. Sellised ego tõusikud ajavad lihtsalt südame pahaks!
    Isssand jumal see pole ju TIM Cupi võitmine,et nutma peab.
    Rizzoli üritas küll mängida seda asja argetiinale kätte, kuid õnneks õiglus võidutses. Mascherano tegi vist sirka 10 viga ja kas sai teise kollase ?

Ulme värk.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Pole elusees nii emotsioonituid võitjaid näinud. Isegi mu vanatädi on bingo nurkademängguga pihta pannes emotsionaalsem. Tõesti kole ja emotsioonitu MM. Nelja aasta pärast uue hooga ja loodetavasti siis võidab meeskond kes seda võitu ka väärtustada oskab. Sellised ego tõusikud ajavad lihtsalt südame pahaks!
    oh sa vaene vanemateta laps

btw, õnnitlused sakslastele!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Ennustan 1:0, 0:1, 0:0, 1:1 tüüpi mängu.

Vamos Arhentina
    Vamos Messi
    Vamos Sudamerica
    tra no, county jinx garantii. slow clap.

Leave a comment:

• SkyBlu
    replied
    Sa üllatanud et emotsioonitud? Tuletan meelde sulle et sakslased võitsid.
    Egastahes õnnitlused sakslastele.

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Kas Kaljuver nutab?

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Tubli Götze! Poiss on tõsiselt sitas vormis olnud see MM aga siin kus vaja lõi oma ära. Vorm kõigub. Klass püsib

Leave a comment:

Working...
X