Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 finaal
Collapse
X
-
-
Pigem kvaliteeti oli küll Belgial, lihtsalt Wilmotsi mänguplaan oli liiga ettevaatlik ja kõigutav - sealsed mehed oleks palju kiiremini suutnud ise palli liigutada kui nel vabad käed anda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rando3 Vaata postitustsaksamaa mäng oli väga distsiplinaarne, mängiti kindlate kavade järgi. brassid mängisid pea ees tulle. vot selline pea ees tulle võit võib tõesti näilise võidujoovastuse edasi kanda, kuid distsiplinaarne mäng töötab teistmoodi. see, et nii palju löödi, oli puhas õnn, sakslased läksid mängima taktikaga, mis sobis suurepäraselt brasside taktika vastu.
Leave a comment:
-
saksamaa mäng oli väga distsiplinaarne, mängiti kindlate kavade järgi. brassid mängisid pea ees tulle. vot selline pea ees tulle võit võib tõesti näilise võidujoovastuse edasi kanda, kuid distsiplinaarne mäng töötab teistmoodi. see, et nii palju löödi, oli puhas õnn, sakslased läksid mängima taktikaga, mis sobis suurepäraselt brasside taktika vastu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rando3 Vaata postitustsee on ju kindel laks, et saksamaa võidab, küsimus on selles, kas argentiina suudab normaalajal 0 taga hoida. mina oletan, et mitte. argentiinal pole peale messi kedagi, kes mängu ära teeks. saksamaa mängib ju head meeskonna mängu, kui tahetakse neid võita, siis on vaja ka meeskondliku üritust. lisaks see mängib ka saksamaa kasuks, et mitmed mängijad skoorisid eelmine mäng. oleks jäänud seis 1:0 v 2:0, oleks see moraalne taganttõuge üksnes ühele või kahele mängijale, kuid nüüd on mitmed mängijad kindlamad. ainult ma ei tea mis tähtede seis võib saksamaa lagunemist soosida... saksamaal ju pm igal positsioonil maailma tipud.
Leave a comment:
-
see on ju kindel laks, et saksamaa võidab, küsimus on selles, kas argentiina suudab normaalajal 0 taga hoida. mina oletan, et mitte. argentiinal pole peale messi kedagi, kes mängu ära teeks. saksamaa mängib ju head meeskonna mängu, kui tahetakse neid võita, siis on vaja ka meeskondliku üritust. lisaks see mängib ka saksamaa kasuks, et mitmed mängijad skoorisid eelmine mäng. oleks jäänud seis 1:0 v 2:0, oleks see moraalne taganttõuge üksnes ühele või kahele mängijale, kuid nüüd on mitmed mängijad kindlamad. ainult ma ei tea mis tähtede seis võib saksamaa lagunemist soosida... saksamaal ju pm igal positsioonil maailma tipud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas chacmida jaburat juttu.
kui näiteks soome mingil ime põhjusel peaks oma karjala maad tagasi saama, kas siis nende hokisatsi maailmameistritiitlite lugemine hakkab otsast peale
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustKui Saksamaa peaks finaalis võitma, kas siis tehakse Juventust ja lüüakse endale rinda üks lisatärn või loetakse seda ausalt nende esimeseks tärniks. Teadupärast pole Saksamaa kui selline varem kunagi tiitlit võitnud , need võidud noppis Lääne-Saksamaa. Nii Lääne kui Ida Saksamaa pidid mõlemad eraldi MMile kvalifitseeruma, seega päris silmakirjalik oleks neid "Saksamaa" võitudeks lugeda. Samahästi võiks Läti ennast kõikide NSVL riikide saavutustega üle ehtida...
Leave a comment:
-
Kui Saksamaa peaks finaalis võitma, kas siis tehakse Juventust ja lüüakse endale rinda üks lisatärn või loetakse seda ausalt nende esimeseks tärniks. Teadupärast pole Saksamaa kui selline varem kunagi tiitlit võitnud , need võidud noppis Lääne-Saksamaa. Nii Lääne kui Ida Saksamaa pidid mõlemad eraldi MMile kvalifitseeruma, seega päris silmakirjalik oleks neid "Saksamaa" võitudeks lugeda. Samahästi võiks Läti ennast kõikide NSVL riikide saavutustega üle ehtida...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui saladus ei ole, siis võiksid listi panna, millele panustasid. Täitsa huvitav oleks vaadata seda kasvu. Endal MM + Eesti klubie eurokad +250€ puhast, aga alustasin 35-ga.
2. 4.08 eurot ja 22.06.2014 22:00 Korea Republic - Algeria (1X2) 2 2 - 4 3.08 Won
3. 11,27 eurot ja 23.06.2014 23:00 Croatia - Mexico (1X2) 2 1 - 3 2.71 Won
Seejärel tegin kolm kümneeurost panust.
24.06.2014 23:00 Greece - Côte d'Ivoire (1X2) 2 2 - 1 2.05 Lost
24.06.2014 19:00 Italy - Uruguay (1X2) 2 0 - 1 2.78 Won
24.06.2014 23:00 Japan - Colombia (1X2) 2 1 - 4 2.10 Won
Seejärel oli raha 49 koma midagi. Panin veel 10 euri mängu, mille kaotasin ja siis tahtsin raha välja võtta. Triobet hakkas nõudma kommunaalarveid ja trateabmida ning ülekanne katkestati.
Seejärel panin 1,8 koefiga mängu, et Santos kaotab vähemalt viie väravaga.
10.07.2014 20:00 Tromsø - Tartu FC Santos H(0 - 4) 1 6 - 1 1.80 Won
Võidusummaks oli 70,20
Ja nüüd on siis:
13.07.2014 22:00 Germany - Argentina (1X2) 1 - 2.30 Pending
Bets
System Bets Total Odds Your Bet # Bets Total Bet Total Winnings*
Singles 2.30 70.54 € 1x 70.54 €
162.24 €
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokMul on halb uudis kõikidele latiinofännidele. Maksimarketi õlleleti põhjal ennustan, et Saksamaa võidab Argentiinat 7-0, Holland Brasiiliat 2-0.
/Alkohoolik Paul/
Leave a comment:
-
Parima mängija valimine võiks ikka toimuda pärast finaali. Ikkagist kõige tähtsam mäng ja kui seal hästi mängid, siis see muidu arvesse ei läheks. Mäletatavasti valiti 2006 aastal parimaks Zidane, kuid finaalis peaga löömise eest poleks teda parimaks valitud. Las olla kõik mängud tehtud, siis vaatame kes oli parim. Nii meeskonniti kui üksi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Saksamaa võidab, siis ma olen teinud triobeti antud kahest eurist 162 euri selle mmi ja santosega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Saksamaa võidab, siis ma olen teinud triobeti antud kahest eurist 162 euri selle mmi ja santosega.
Leave a comment:
-
Kui Saksamaa võidab, siis ma olen teinud triobeti antud kahest eurist 162 euri selle mmi ja santosega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: