Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Pigem kvaliteeti oli küll Belgial, lihtsalt Wilmotsi mänguplaan oli liiga ettevaatlik ja kõigutav - sealsed mehed oleks palju kiiremini suutnud ise palli liigutada kui nel vabad käed anda.
    Noh, et kui puuduvad äärekaitsjad, kellega mängu laiali tõmmata, siis käibki selline keskelt pusimine. Raske on sealt midagi loota. Aga samas tehti hea seeria ja kui äärekaitsjad saadakse, Benteke terveks tehakse, siis alles tuleb.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Pigem kvaliteeti oli küll Belgial, lihtsalt Wilmotsi mänguplaan oli liiga ettevaatlik ja kõigutav - sealsed mehed oleks palju kiiremini suutnud ise palli liigutada kui nel vabad käed anda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rando3 Vaata postitust
    saksamaa mäng oli väga distsiplinaarne, mängiti kindlate kavade järgi. brassid mängisid pea ees tulle. vot selline pea ees tulle võit võib tõesti näilise võidujoovastuse edasi kanda, kuid distsiplinaarne mäng töötab teistmoodi. see, et nii palju löödi, oli puhas õnn, sakslased läksid mängima taktikaga, mis sobis suurepäraselt brasside taktika vastu.
    Ja eks Argentiina kohandab end sellele. Pluss Argentiina võib teha Belgia kahte. Ehk jopatud värav ja siis mäng kinni. Tõsi, isegi, kui ma seda väga ei tahaks, siis Belgial polnud sellist kvaliteeti, mis Saksamaal. Veel.

Leave a comment:

• rando3
    replied
    saksamaa mäng oli väga distsiplinaarne, mängiti kindlate kavade järgi. brassid mängisid pea ees tulle. vot selline pea ees tulle võit võib tõesti näilise võidujoovastuse edasi kanda, kuid distsiplinaarne mäng töötab teistmoodi. see, et nii palju löödi, oli puhas õnn, sakslased läksid mängima taktikaga, mis sobis suurepäraselt brasside taktika vastu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rando3 Vaata postitust
    see on ju kindel laks, et saksamaa võidab, küsimus on selles, kas argentiina suudab normaalajal 0 taga hoida. mina oletan, et mitte. argentiinal pole peale messi kedagi, kes mängu ära teeks. saksamaa mängib ju head meeskonna mängu, kui tahetakse neid võita, siis on vaja ka meeskondliku üritust. lisaks see mängib ka saksamaa kasuks, et mitmed mängijad skoorisid eelmine mäng. oleks jäänud seis 1:0 v 2:0, oleks see moraalne taganttõuge üksnes ühele või kahele mängijale, kuid nüüd on mitmed mängijad kindlamad. ainult ma ei tea mis tähtede seis võib saksamaa lagunemist soosida... saksamaal ju pm igal positsioonil maailma tipud.
    Samas võib mõnel mängijal tekkida selline pohmelus, et laksisime nii lihtsalt ja et küll tuleb. Kui Argentiina suudab alguses südilt vastu astuda, siis võib mingisugune närvilisus tekkida. Argentiina samas teab, et nemad peavad lihtsalt enda võimalust ootama.

Leave a comment:

• rando3
    replied
    see on ju kindel laks, et saksamaa võidab, küsimus on selles, kas argentiina suudab normaalajal 0 taga hoida. mina oletan, et mitte. argentiinal pole peale messi kedagi, kes mängu ära teeks. saksamaa mängib ju head meeskonna mängu, kui tahetakse neid võita, siis on vaja ka meeskondliku üritust. lisaks see mängib ka saksamaa kasuks, et mitmed mängijad skoorisid eelmine mäng. oleks jäänud seis 1:0 v 2:0, oleks see moraalne taganttõuge üksnes ühele või kahele mängijale, kuid nüüd on mitmed mängijad kindlamad. ainult ma ei tea mis tähtede seis võib saksamaa lagunemist soosida... saksamaal ju pm igal positsioonil maailma tipud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas chac
    mida jaburat juttu.
    kui näiteks soome mingil ime põhjusel peaks oma karjala maad tagasi saama, kas siis nende hokisatsi maailmameistritiitlite lugemine hakkab otsast peale
    Like I said.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Kui Saksamaa peaks finaalis võitma, kas siis tehakse Juventust ja lüüakse endale rinda üks lisatärn või loetakse seda ausalt nende esimeseks tärniks. Teadupärast pole Saksamaa kui selline varem kunagi tiitlit võitnud , need võidud noppis Lääne-Saksamaa. Nii Lääne kui Ida Saksamaa pidid mõlemad eraldi MMile kvalifitseeruma, seega päris silmakirjalik oleks neid "Saksamaa" võitudeks lugeda. Samahästi võiks Läti ennast kõikide NSVL riikide saavutustega üle ehtida...
    Praegune Saksamaa on seesama Saksamaa, mis võitis eelmised tiitlid. Riigi nimi oli ka toona Saksamaa Liitvabariik, mis on nad ka praegu. Lihtsalt Liitvabariiki liideti ka need demokraatlikud osad. Ida-Saksamaa tiitleid oleks ses suhtes raskem endale kirja panna.

Leave a comment:

• count
    replied
    Kui Saksamaa peaks finaalis võitma, kas siis tehakse Juventust ja lüüakse endale rinda üks lisatärn või loetakse seda ausalt nende esimeseks tärniks. Teadupärast pole Saksamaa kui selline varem kunagi tiitlit võitnud , need võidud noppis Lääne-Saksamaa. Nii Lääne kui Ida Saksamaa pidid mõlemad eraldi MMile kvalifitseeruma, seega päris silmakirjalik oleks neid "Saksamaa" võitudeks lugeda. Samahästi võiks Läti ennast kõikide NSVL riikide saavutustega üle ehtida...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kui saladus ei ole, siis võiksid listi panna, millele panustasid. Täitsa huvitav oleks vaadata seda kasvu. Endal MM + Eesti klubie eurokad +250€ puhast, aga alustasin 35-ga.
    1. 2 eurot ja 19.06.2014 19:00 Colombia - Côte d'Ivoire (1X2) 1 2 - 1 2.04 Won
    2. 4.08 eurot ja 22.06.2014 22:00 Korea Republic - Algeria (1X2) 2 2 - 4 3.08 Won
    3. 11,27 eurot ja 23.06.2014 23:00 Croatia - Mexico (1X2) 2 1 - 3 2.71 Won

Seejärel tegin kolm kümneeurost panust.
    24.06.2014 23:00 Greece - Côte d'Ivoire (1X2) 2 2 - 1 2.05 Lost
    24.06.2014 19:00 Italy - Uruguay (1X2) 2 0 - 1 2.78 Won
    24.06.2014 23:00 Japan - Colombia (1X2) 2 1 - 4 2.10 Won

Seejärel oli raha 49 koma midagi. Panin veel 10 euri mängu, mille kaotasin ja siis tahtsin raha välja võtta. Triobet hakkas nõudma kommunaalarveid ja trateabmida ning ülekanne katkestati.

Seejärel panin 1,8 koefiga mängu, et Santos kaotab vähemalt viie väravaga.
    10.07.2014 20:00 Tromsø - Tartu FC Santos H(0 - 4) 1 6 - 1 1.80 Won

Võidusummaks oli 70,20

Ja nüüd on siis:

13.07.2014 22:00 Germany - Argentina (1X2) 1 - 2.30 Pending
    Bets
    System Bets Total Odds Your Bet # Bets Total Bet Total Winnings*
    Singles 2.30 70.54 € 1x 70.54 €
    162.24 €

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas Stok
    Mul on halb uudis kõikidele latiinofännidele. Maksimarketi õlleleti põhjal ennustan, et Saksamaa võidab Argentiinat 7-0, Holland Brasiiliat 2-0.

/Alkohoolik Paul/
    sitt pood.

Leave a comment:

• Will
    replied
    Parima mängija valimine võiks ikka toimuda pärast finaali. Ikkagist kõige tähtsam mäng ja kui seal hästi mängid, siis see muidu arvesse ei läheks. Mäletatavasti valiti 2006 aastal parimaks Zidane, kuid finaalis peaga löömise eest poleks teda parimaks valitud. Las olla kõik mängud tehtud, siis vaatame kes oli parim. Nii meeskonniti kui üksi.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui Saksamaa võidab, siis ma olen teinud triobeti antud kahest eurist 162 euri selle mmi ja santosega.
    Kui saladus ei ole, siis võiksid listi panna, millele panustasid. Täitsa huvitav oleks vaadata seda kasvu. Endal MM + Eesti klubie eurokad +250€ puhast, aga alustasin 35-ga.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui Saksamaa võidab, siis ma olen teinud triobeti antud kahest eurist 162 euri selle mmi ja santosega.
    All in Saksamaa?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

Working...
X