Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 finaal
Collapse
X
-
Argentiina peatreener Alejandro Sabella paneb peale pühapäevast finaali ameti maha. Peamine kandidaat tema asendajaks on Gerardo Tata Martino.
-
Algselt postitas Elliet Vaata postitustKas kellegil on tutvusi või mingit ideed kus ma võiksin saada endale finaaliks Argentiina lipu? Olen uurinud juba kesklinna Argentiina restoranist, neil ei ole laenata, samuti saatkonda meil ei eksisteeri.
Igasugune abi oleks päris armas.
Olen nõus ka natukene laenutuse eest välja käima eurosi.
Cheers!
Leave a comment:
-
Ma ei saa nüüd päris täpselt aru mis värk selle Mascherano aanusega onRebestas seda v?
http://www.marca.com/2014/07/10/en/f...405012770.html
Leave a comment:
-
Kas kellegil on tutvusi või mingit ideed kus ma võiksin saada endale finaaliks Argentiina lipu? Olen uurinud juba kesklinna Argentiina restoranist, neil ei ole laenata, samuti saatkonda meil ei eksisteeri.
Igasugune abi oleks päris armas.
Olen nõus ka natukene laenutuse eest välja käima eurosi.
Cheers!
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kuskilt kõrva jäänud, et James valiti kellegi poolt alagrupiturniiri parimaks mängijaks. Minu teada vähemalt varasemalt on parima mängija, noormängija ja väravavahi valimine pärast poolfinaale korraldatud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMinu arust anti parima mängija tiitel Jamesele ära juba.
Aga see on muidugi õige, et täielik lollus on tiitel anda välja enne finaalmängu.
Leave a comment:
-
praegusel internetiajastul võiks valimine siiski pärast finaali toimuda, andmeid jõuab ju töödelda, kuna autasustamistserenmoonia on nagunii pikk.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMMi parim vist valitakse enne finaali?
Tegelikult on päris huvitav, kes parimaks valitakse. Ilmselt keegi finalistide seast, seega Messi või Müller?
Leave a comment:
-
Ja kui Argentiina juhuslikult meistriks tuleb ja Mascherano finaaliski normaalselt mängib, siis eilse põhjal võiks ta MM parimaks mängijaks tunnistada, sest eile oli ta imelikult kombel alati seal, kus ohtlik olekord klaarimist vajas.
Tegelikult on päris huvitav, kes parimaks valitakse. Ilmselt keegi finalistide seast, seega Messi või Müller?
Leave a comment:
-
Either Khedira or Di Maria will win the Champions League and World Cup in the same year. Only 9 other players have done this before.
Beckenbauer
Breitner
Hoeness
Kappellmann
Maier
Gerd Müller
Schwarzenbeck
Karembeu
Roberto Carlos
Leave a comment:
-
Frantsiskus võib mängu võib-olla isegi vaadata, aga Benediktus pole sugugi kohe jalkafänn. Nii et suur paavstide vastasseis jääb ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: