Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalli MMi alagrupikohtumised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic 'Jalgpalli MMi alagrupikohtumised'

Originally posted by Chazlor

Homme siis kõik pöidlad pihku ja Inglastele ning Nigeerlastele kaasa elama

Tervitades
    vot ei ela neile kaasa, rootslastele hoopis:P
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Originally posted by Chazlor

Homme siis kõik pöidlad pihku ja Inglastele ning Nigeerlastele kaasa elama
      Noh, täna kell 1230 õige MM siis alles algab

Vindaloo: Lalalalalalalalalalala lalllalalaa lalalalalalala ENGLAND!!!

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Argentiina - Nigeeria 1:0 (0:0)
        Batistuta 63'
        Argentiina ryndas ja domineeris mängu keskväljal ... lõi oma kolli ära ja võitis !
        Lihtne loogiline
        Nurgalöökidest oli argentiinlastel tugevalt võimalusi batigol kasutas yhe neist ära ja sellest piisas ... platsil oli kenasti nähtav riveris pelav ariel ortega .. kes oli minu arust man of the match ... kindlasti näitas veron oma taset ... manus ju hooaeg polnd kõige parem ... aga täna oli ikke väga tubli ... nigeeria mäng keskväljal lõhuti kenasti ... ruumi neile ei antud ... nigeeriat maha kanda ei tasu mängida nad siiski oskavad vägagi hästi ...
        Argentiina võitles ja võitis

soosikutest on esimese mängu kaotanud vaid prantsusmaa ... kas täna lisandub veel keegi ntx inglismaa ? ... tegelt hoiame ikka englishmanidele pöialt ... kuigi rootsi on kah sympaatne

Kommentaar

Paraguai - LAV 2:2 (1:0)
          Santa Cruz 39', Arce 55' - Struway (ov) 63', Fortune (pen) 90+1'

Buah ...esimene poolaeg kuulus paraguaile ja teine poolaeg kuulus peal 2 väravat totaalselt LAVile
          väga lollisti lasi paraguai mängu käest ära .... kõige rohkem ajab vihale kohtuniku viimase minuti otsus ... ja väravavahi lollus nahhui ta vea tegi kui tegi ... minu arust ei teinud ... aga ma lähedalt kah ei näinud
          Igastahes tulemus jätab mind kylmaks välja arvatud see et tropp kohtunik rikkus mu ennustuse tulemuse ära

Kommentaar

Hispaania!!!

Lõpuks ometi on see nõidus murtud ja Hispaania võidab oma esimese MM alagrupikohtumise alates 1950. aatast. Esimene poolaeg oli küll veidi rabe, kuid Rauli oma meisterlikkusega lükkas ära. Teisel poolajal saadi oma mäng ilusasti käima ja kuigi penalti võib-olla polnud õigustatud, on võit seda magusam

Muide, seisu ennustasin ka õigesti
            Jalgpallihaigla patsient #172
            Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Inglismaa - Rootsi 1:1
              Inglsimaa kinkis miskipärast ülekaalu rootslastele ja enam esimese poolaja head mängu ei leitudki, samuti muutus ebakindlaks inglaste kaitse ja laisaks rünne. Rootslased väärinuks vb isgei võitu - loodan et inglased õpivad kõvasti sellest kohtumisest.

Hispaania - Sloveenia 3:1
              Üldiselt oli selline kohtumine, kus mängisid mulle mõnede sümpaatsete mängijatega Hispaania ja väikeriigi koondis, kellele ma peale 1999. a sügisel Ukraina vastu näidatud mänge olen siiania alati südamest pöialt hoidnud - Sloveenia.
              Kohtunik rikkus mängu ära ja see oleks ka kõik, ilma mõttetu vilepartiita oleks see kohtumine võinud lõppeda mitme teistsuguse numbrinäiduga - sh. 2:2 viigiga.

Igatahes on MM alanud huvitavate mängude saatel - hetkel on löödud mängu peale keskmiselt 3.125 väravat.
              Ja kui ka arvestada veidike saudide hävinguga, siis on ikkagi paljdu kohtumised pakkunud hoogsat ja võimalusterohket mängu.
              See kiri siin on all

Kommentaar

Inglismaa - Rootsi 1:1

Rootslaste mäng tegi rõõmu. Kahju ainult, et Larsson 2-1 ära ei löönud, sest võimalus oli täiesti olemas.

Argentiina - Nigeeria 1:0

Olgugi, et Argentiina mulle üldsegi ei meeldi, tuleb nende tugevust tunnistada. Aga Nigeeria võib siit alagrupist ka edasi minna. Kahjuks ei näe ma varianti, kuidas Argeniina siit edasi ei pääseks.

Kommentaar

Sa tahad kindlalt väite et nad kaotavad nii Inglismaale , kui rootsile?
                  Üldsegi mitte. Ma tahtsin öelda seda, et neil on väga raske grupist mitte edasi pääseda.

Kommentaar

Ooo kui veider see asi siin välja näeb - igatahes reedel oli veel teistmoodi?

Mõned mõtted siis senipeetud mängudest. Kõige rohkem rõõmu on mulle seni valmistanud Iirimaa mäng laupäeval teisel poolajal ja Jon Dahl Tomasson. Iirlased näitasid minu meelset veenvalt, et Roy Keane'i eemalejäämine ei tähenda neile veel ilmtingimata katastroofi. Pärast reedest aafriklaste imemängu tõstsid just iirlased lauba hommikul Euroopa lipu taas kõrgemale. Saksamaa tagus saudid küll maapõhja, aga ütlen ausalt, et pole 1986.aastast nii kehva esitust MM-finaalturniiril näinud kui saudide oma oli. See meeskond küll sellele turniirile ei kõlba. Ja eestlaste võit nende üle ei tundu enam kaugeltki üllatav, pigem loogiline... Iirlased oskavad tõenäoliselt sakslaste vastu palju paremini mängida. Viiki on muidugi vaja ja see võib täiesti tulla.
                    Taani ja Tomasson said ainuvõimaliku võidu kätte. Iga teine tulemus tähendanuks vist neile alagruppi jäämist. Usun, et prantslased võtavad ennast väga tõsiselt kätte nüüd ja neid võita ei õnnestu. Uruguai mäng lagunes aga otsekohe pärast Recoba lahkumist. Ma ei tea, kui ränk ta vigastus on, kuid ilma temata olid lõuna-ameeriklased püstihädas.
                    Viiki vajaks ka Inglismaa argentiinlaste vastu reedel. Ausalt öeldes ei näe hästi, kuidas see tulla võiks. Argentiina jättis eile sellise mulje, et pani ohkima. Pall liikus mehelt mehele, nagu vastast polnukski. Ja ometi ei ole Nigeeria mingi suvaline tiim...
                    Inglaste eilne esitus oli pehmelt öeldes nõrk. Keskväli puudub - eriti kui Beckham mängida ei jaksa või ei julge. Owen ei saanud kogu mängu ajal ühtegi normaalset (loe:täpset) söötu. Pärast mängu olin veendunud, et Inglismaa alagrupist edasi ei pääse. Hiljem grupi võimalikke variante analüüsides leidsin, et mingi pisike võimalus siiski on. See eeldaks küll tõenäoliselt Rootsi-Nigeeria omavahelist viiki.
                    Mängude endaga olen väga rahul. Kõik on vaadata kõlvanud. Ja väravaidki lüüakse. So far so good.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tra, "kommentaatorid" hakkavad juba jälle kõike ilusat ära rikkuma. Eile pärast Hispaania võitu hakkas peale mingi halamine a'la kohtunik keeras kõik persse ja Hispaania sai teenimatu võidu. Kuigi vile oli tõesti kehv ja penalt tuli lambist ei otsustanud ju see lõppude lõpuks mängu saatust
                      Ja uus sõna on ka välja mõeldud: krosspall . Varem nimetati tsenderduseks aga ju siis see pole eesti sõna
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Viiki vajaks ka Inglismaa argentiinlaste vastu reedel. Ausalt öeldes ei näe hästi, kuidas see tulla võiks. Argentiina jättis eile sellise mulje, et pani ohkima. Pall liikus mehelt mehele, nagu vastast polnukski. Ja ometi ei ole Nigeeria mingi suvaline tiim...
                        Argentiina-Nigeeria mäng ainult kinnitas minu veendumust, et alagrupist saavad edasi eelpoolmainitud tiimid.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

täna siis ka Itaalia avamäng ecuadori vastu. Väga tabavalt märkis enne Mehhiko-Horvaatia mängu Liivo Leetma: finaali võiksid jõuda Itaalia ja Argentiina. Igatahes
                          Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Kas koeramaa kohtunikud ikka võivad MM-l vilistada?
                            tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Brasiilia Riikliku Teatrikooli kasvandikud ei olnud täna küll eriti veenvad, kuid aasiast pärit vähenäinud kohtunikule kõlbas seegi. Kastist väljas mahatõmbamise eest penalt ja puhtalt väljasimuleeritud teine kollane pärast seda kui jalgu tabanud pall pani Rivaldo pead kinni hoidma. Palju õnne brassidele ka edaspidiseks.
                              Ennustus läks vähemalt õieti
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Tänase päeva pirn tuleb Türgi treeneri suust:

Tema sõnul oli meeskonna eesmärgiks koguda alagrupiturniiril üheksa punkti. "Pärast tänast on kuus punkti veel saadaval ning me läheme neid punkte võtma mängides nii hästi kui võimalik," lubas Gunes

Kommentaar

Working...
                                X