Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalli MMi alagrupikohtumised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'Jalgpalli MMi alagrupikohtumised'

Argentiina - tõesti sümpaatne meeskond kahju neist, kuid PRANTSUSMAA lutti saamine on lihtsalt masendav - minu arust näitab see seda, et klubimängudes anti mängijate poolt endast kõik ning koondise jaoks ei jäänud enam midagi s.t. väsitakse lihtsalt ära või saadakse mingi tüütu vigastus. Eesti jalgpallis on sama trend, kus Derby eest seistes on Mardi näpud tagurpidi ning ei saa pärast Eesti koondise puuri kaitsta. Kuid samas ei ole ka palgasummad võrreldavad. Aga oma riiki esindada peaks olema au küsimus! Prantsuse koondise puhule ei ole aga ka seda viimast asja sest sellistel "põlisprantslastel" nagu seda on Makelele & co. (ilus prantsusekeelne nimi) on suht. pohhui mis maa lipuvärvide nemad väljakule jooksevad!!!
    Why do gorillas have big nostrils?
    Because they have big fingers!

Kommentaar

Siiamaani on läinud toredasti - Taani, Rootsi, Iiri, Inglismaa edasi. Paha ainult see, et nüüd Taani-inglismaa vastamisi.
      Jutt sellest, et betoonkaitse, ründava jalgapalli surm - blablalbala. Taani ja Rootsi on mänginud väga hästi, Inglismaa ehk veidi igavamalt (kuigi Argentiina vastu esimesel poolajal olid väga tugevad). See kuidas keegi mängib sõltub ikka ka sellest milline on tabeliseis, millised eelmised mängud.
      Kui keegi ülatoodetutest lõpuks meistriks tuleks, oleks MM kordaläinud. Saksa võit oleks kah veel okei, peaasi et mitte Brasiilia.

Y R A

Kommentaar

Seda, et... ma nagu ei plaanind, et Inglismaa ja Taani nii ruttu kokku saavad... Need on 2 minu lemmikmeeskonda ja pidid kohtuma finaalis Teisalt on jälle hea, et vähemalt üks neist saab edasi. Ma ei kujuta tõesti ette, kumma poolt ma oleksin. Mingi kognitiivne dissonants täielik
        Aga Lillekülas paistab alati päike...

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse mcnamara

Tõepoolest on see argentiinlaste ja prantslaste enda probleem, kui nad fantaasiarikkamat mängu ei suuda mängida. Vaatasin täna Argentiinat - sama taktika kõik 90 minutit, mis viga rootslastel selle vastu rohtu leida? Crespo Batistuta asemele: see vahetus ajas muigama lausa.
          Ja mis taktikat sina siis kasutaksid 10-kesi kaitses istuva meeskonna vastu. Argentiina oleks siis oma poolele pidanud tõmbuma ja lootma, et võibolla rootslased võtavad initsiatiivi enda kätte, et siis kontratega nõelata või? Betoonkaitse mõttetus ründava meeskonna jaoks seisnebki selles, et ole sa nii tehniline ja kiire meeskond kui tahes, aga kui kaitse pirukaid ei tee, siis on ikka suht võimatu palli postide vahele saada. Seda on tõestanud nii tippklubid kui ka rahvusmeeskonnad.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

masendav on kaitses istuda, ei anna meeskonnale eriti au ja ei ole ilus sellist mängu vaadata - pilt muutub sootuks kui minnakse omataolistega kokku?
            Why do gorillas have big nostrils?
            Because they have big fingers!

Kommentaar

Viking, ma ei ole sinuga nõus. Mis sa arvad, et kui Argentiinat või Prantsusmaad oleks rahuldanud viik oleks nad uisapäisa rünnakule jooksnud? Ei tee au - kas Argentiina ja Prantsusmaa saavad nüüd suurte austusavalduste omanikeks - vaevalt. Viimases alagrupimängus mängitakse nii kuidas endale vajalik resultaat kätte saadaks, mänguilu ei loe vähimatki. Igatahes tubli - Iirimaa, Rootsi, Taani. Omalt poolt loodan, et keegi neist jõuab ka poolfinaali. Veel tegi väga kõva II poolaja Paraguai.

Kommentaar

Hea oli see et Gaizka lõpuks mängu sai ja kohe ka värava lõi.
                Ilus löök oli Raul ei suutnud samast kohast ära lüüa.

Kahju avaid et LAV ja Lucas Radebe edasi ei saanud muidugi pole mul midagi vastu ka
                Nelson Cuevas'le Alati on hea kui noored tõusevad ja vanakestele koha kätte näitavad
                Mees sai ju jaanuaris alles 22

Homme brasiilia ja Ronaldo näitavad et nad on vabalt võimelised meitriks tulema

Kahju et prantslased kartma lõid ja ei suutnud edasi saada
                Brasiilia oleks andnud magusa revansi

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Undi
                  jeah, keegi on moepolitsei jälle siia lasknud
                  mis viga? poisid tahavad ka kenad väljakul välja näha või teevad soengud neist nö "sertifitseeritud OSI-d"? eesotsas põhihomo Ljunberg-ga, eksju
                  Freddie't olla nähtud tüdrukuga Londoni peal liikumas, nii et siuksed jutud kohe jätta

Prantsusmaast on ikka neetult kahju, Argentiinast mitte. Nojah, eks viimastel ole suhtumise viga ka, F-alagrupist viis tõesti edasi umbkaitse. Rootsi ja Inglismaa mäng on kole, aga (seni) tõhus. Prantsusmaa kohapealt - nad olid enda võidus enne juba kindlad - mis neile siis kätte maksiski. MMeelse Venemaa viigi ja Belgia kaotuse ning Lõuna-Korea napi võidu järel oleksid pidanud vähemalt mingid kellad lööma hakkama - aga ei hakanud.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse SleepWalking

Freddie't olla nähtud tüdrukuga Londoni peal liikumas, nii et siuksed jutud kohe jätta
                    See oli Sol C*mpbell.
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Ma ei saa teist aru - Rootsi on löönud 4 väravat täpselt kaks korda rohkem kui teie "ründavad" meeskonnad Argentiina ja Prantsusmaa kokku. Nii Prantsusmaa kui Argentiina on mängunud väga rumalat ja nüri jalgpalli ja kumbki poleks oma grupist edasipääsu väärinud. Rootsi ja Senegal on mänginud targalt ja innustunult - nii et nende kaheksandikfinaal tuleb ilmselt ka huvitavam. Kui Rootsi mängib edasi samamoodi, siis tõenäoliselt on head võimalused jõuda vähemalt poolfinaali - sellest tabelipoolest võib muidugi ennustada ka Jaapani edasijõudmist.

Ma ei saa aru mis rõõm on passida karja isetsevaid staare? Samuti ei saa aru teie hingesugulusest igasuguste suurriikidega.
                      memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

mis te siin halate. edasi on seni pääsenud meeskonnad kes seda väärinud(eriti paraguai). kui ikka meeskond kuhu kuulub kolme liiga top-scorerid ei suuda lüüa 270 mintuti jooksul ühtki väravat pole see kellegi muu kui nende enda mure et nii üheülbaliselt ründavad.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse vello99

Algselt tegi selle postituse SleepWalking

See oli Sol C*mpbell.
                          Hmm, kas Sol "Inglismaa väravakütt nr 1" oli Freddie kaaslane või see, keda tüdrikuga nähti?

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse indrek

Ma ei saa teist aru - Rootsi on löönud 4 väravat täpselt kaks korda rohkem kui teie "ründavad" meeskonnad Argentiina ja Prantsusmaa kokku. Nii Prantsusmaa kui Argentiina on mängunud väga rumalat ja nüri jalgpalli ja kumbki poleks oma grupist edasipääsu väärinud. Rootsi ja Senegal on mänginud targalt ja innustunult - nii et nende kaheksandikfinaal tuleb ilmselt ka huvitavam. Kui Rootsi mängib edasi samamoodi, siis tõenäoliselt on head võimalused jõuda vähemalt poolfinaali - sellest tabelipoolest võib muidugi ennustada ka Jaapani edasijõudmist.

Ma ei saa aru mis rõõm on passida karja isetsevaid staare? Samuti ei saa aru teie hingesugulusest igasuguste suurriikidega.
                            kogu austuse juures oma naabermaade, nende spordisüsteemi ja mille iganes suhtes, ei saa ometi väita, et jalgpall, mida Rootsi mängib, on ilus. rootslastele meeldib ikka palli nii lüüa, et mats käib. pealegi harva on need sihitud söödud, pigem stiilis ehk-seekord-näkkab. Senegal'i kohapealt olen nõus. kas Arg ja Fra jalgpall on rumal on iseküsimus. kas Arg jalgpall on nüri? kui Arg jalgpall on nüri, kuidas iseloomustada Rootsi jalgpalli hetkeseisu. mõttetu? isetsevad staarid? jätame välja Ariel Ortega -kes need Arg koondises on? kas nad väärisid edasipääsu? Fra vähem, Arg minu arvates küll. MM on tüki maad vaesem. Arg ja FRA olid üks väheseid võistkondi, kel oli julgust minna mängima oma mängu, mitte rajada oma mäng vastaste vigadele. see on minu arvates väärt asi.

lõpetuseks, ei mõista mina jälle mis Rootsi armastus siin levib. rootslastel seda eestlaste suhtes, vaatamata 12 punktile Eurovisoonil, kahjuks pole. vähestel rahvastel on sedavõrd üleolev suhtumine oma väikestesse vaestesse Ida-Euroopa naabritesse, kui rootslastel. olge siis Taani poolt, kui väike ja Põhjala südame soojaks teeb. nad mängivad tüki maad ilusamat jalgpalli ja on muidu kah sümpaatsemad.

Kommentaar

Kui peaga vastu seina jooksmine ja ülimalt läbinähtav taktika on ründav jalgpall, siis olen mina Ljungbergi kaaslane Londonis! Jalgpall on vaieldamatult populaarseim sportmäng just suures osas seetõttu, et tugevam ei pruugi alati võita. Võidab kavalam, ettenägelikum, taibukam, meeskondlikum võistkond, kellele jagub ka paras ports õnne. Arg ja Fra saatuse üle halajatele - oleks nad vaid ühes mängus läbi kukkunud, kuid nad ei suutnud midagi korda saata ka ülejäänud alagrupikohtumistes. Üleolev suhtumine, individualism, kuid kindlasti ka väsimus (tippmeestel seljataga kurnavad hooajad) ning võib-olla ka motivatsioonipuudus olid kehvade esituste põhifaktorid. Globaalse jalgpalli arengule ja populariseerimisele annavad sellised shokid kindlasti hoogu juurde - shansse on ka väiksematel.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Prantsusmaa on ikka tõeliselt koba alagrupi viimane ja kokku 0 väravat

Argentiina seevastu polnudki nii hull Olid ju rasked vastased
                                Rootsi vastu oleks võinud vabalt võita kuid Sorin ei suutnud Claudio imelisi tegusid lõpetada.Aga au rootsi koondisele Ilus löök oli pole midagi öelda

Kommentaar

Working...
                                X