Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalli MMi alagrupikohtumised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'Jalgpalli MMi alagrupikohtumised'

Algselt tegi selle postituse iir

nujah, itaalia...
    simulandid, virisejad ja superigava jalgpalli viljelejad punnisid ennast järjekordselt viimastel hetkedel edasi... ja niimoodi vingerdavad nad jälle 4 hulka välja...

oled ikka kindel et nad Hispaaniat ja D1 ( usun et Portugali ) võidavad..... ma küll ei usu et nad selle mänguga Hispaaniale yldse ära teevad.

Kommentaar

[
      Neutraalsus..., mis neutraalsus. Käeolevas teemas on käsitletud kahte tema väljaütlemist, mis on sama palju neutraalsed kui Mardisalu on Ars*nali fänn...
      mõtlesin natuke üldisemalt, kui kaks väljaütlemist

mis Itaaliasse puutub, siis minu nägemuse kohaselt on tegemist just sellise võistkonnaga, kes mängib nagu 'väikesed'. nad teevad seda lihtsalt veidi rafineeritumalt kui Rootsi ja kompanii. eesmärk pühendab abinõu. sinna juurde törts teatrit ja 4 MMi võit polegi enam nii kaugel. et vältida hilisemaid arusaamatusi, olgu lisatud, et iroonia Rootsi, Itaalia ja kelle iganes suhtes, on suunatud nende mängustiilile, mitte neile endile. reeglid on tõesti kõigile võrdsed, järelikult edasi pääsevad parimad. [alati, nagu EM poolfinaalis Holland-Itaalia ]

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Devil

Prantsusmaa ja Argentiina ... kaks suurfavoriiti MMilt väljas ... ja tänu skandinaaviamaadele ... diagnoos: pall on ymmargune
        skandinaaviamaade MMi võitu kyll ei sooksiks ... Italy-Brazil final hetkel ytleks...
        Ma ei saa aru, mida sa mõtled selle all, et skandinaviamaade MMi võitu ei soosiks? Sina ei soosi või ei soosi see MMi edasist arengut või ütled lihtsalt, et see pole võimalik?? Mina igatahes soosin ja soovin, et võidaks Taani või Rootsi.

Kuna kasutan antud hetkel sõbra sissehelistamisteenusega netiühendust, siis ei saa pikemalt teie kõigiga vaielda/nõus olla, kuigi oleks palju öelda. Igatahes, siiamaani on mängud läinud üle ootuste minu soovide järgi (eriti F grupist edasipääsejad ) Kahju ainult sellest, et Taani-Rootsi varsti kokku saavad. (Assa, kus nüüd panin )
        Supplies!

Kommentaar

Minuarust mängib iluisamat jalgpalli Brasiilia.Väga tore on vaadata just ründavat jalgpalli ,nad on tihti 10 mehega olnud vastase poolel Äärekaitsjad Cafu ja Carlos on olnud paar korda sel MMil ka suluseisul Vot see on ründav jalgpall.

Kahju et vaid prantslastele jääb revans ära olek olnud magus suutäis.

Kommentaar

Brasiilia - Kostariika jääb minu videoteeki esindama...no ei ole paremat sõna, unistuste jalgpalli. Kui kahe aasta pärast EM-il kõik meeskonnad mängivad surmtõsist kaitsemängu, et oma nahka päästa ja mängudes lüüakse imevähe väravaid, võtan selle kasseti välja ja lihtsalt naudin.
            Ühtlasi mängis seekordne Brasiilia meeskond ennast minu südamesse. Juhul, kui nad Inglismaaga kokku lähevad, olen inglaste poolt...aga lemmikute väljalangemisel toetan Brasiiliat lõpuni.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Brasiilia mängib t6esti toredasti. eks aeg anna arutust, kas samamoodi ka Hispaania, Inglismaa ja Itaalia vastu mängida suudetakse. kogu austuse juures Costa Rica ja Hiina suhtes, on nende alagrupp siiski kogu MMi n6rgim.

Kommentaar

Tahaks näha ilusat finaali Brasiilia Inglismaa vahel, kuid ise hoiaks pöialt brassidele (ükspuha mis teise finaalpaari puhul oleks brasiili vastu) lihtsal põhjusel, et mitte näha üleshaibitud bechami õlist lõusta rõõmust pakatamas...ei salli odavat kommertsi !
                Why do gorillas have big nostrils?
                Because they have big fingers!

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Viking
                  Tahaks näha ilusat finaali Brasiilia Inglismaa vahel, kuid ise hoiaks pöialt brassidele (ükspuha mis teise finaalpaari puhul oleks brasiili vastu) lihtsal põhjusel, et mitte näha üleshaibitud bechami õlist lõusta rõõmust pakatamas...ei salli odavat kommertsi !
                  Seda nüüd kindlasti näha ei saa, parimal juhul (eeldusel, et mõlemad saavad esimesest play-off ringist edasi) kohtuvad Brasiilia ja Inglismaa veerandfinaalis.

Kommentaar

Belgia edasipääs kroonis minu jaoks fantastilised alagrupimängud. Brasiilia vastu on muidugi belglastel imevähe võimalusi, aga veel täna hommikul ei uskunud ma nende pääsu teise ringigi. Olen rahul!
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

aga unistada ju võiks!
                      Why do gorillas have big nostrils?
                      Because they have big fingers!

Kommentaar

Keegi peaks Antonio Oliveirale tutvustama Nuno Gomest
                        Kui ma tänaval Oliveirat näeks kingiks talle mänguasja kus ümmargused asjad tuleb panna ümmargusse ja kandilised kandilisse
                        Endal on Üks maailma parimaid ründajaid kuid selleasemel paneb ta ründesse Kaitsemängija See on inimene keda võid vabalt idioodiks kutsuda

Kommentaar

ja järgmine oli siis portugal...
                          ei ole midagi öelda, päris lahe kui (suur)favoriidid kukuvad. ainult itaalia oleks seal nimekirjas veel olema pidanud!
                          jama ainult, et see teeb ilmselt nüüd brasside elu jube kergeks...

Kommentaar

Ma olen sügavas masenduses! Täiesti mõtetult saadud mõlemad punased.
                            Kahjuks olid mul Portugalile suured lootused pandud. Btw. mulle tundus et ka see kohtunik kuulus Figole-vabalööki-ei-vilista grupeeringusse sest kaks situatsiooni olid IMHO täiesti karistuslöögi kohad

---------------------------------------------------------------------------------
                            Kallistan siis vastu ka! Kui ainult teaks mille eest mind kallistatakse?!
                            Vahest selle pärast et ma ka poolenisti Tartu inimene? Ei tea - ei tea...
                            ---------------------------------------------------------------------------------

Kommentaar

Tõepoolest, ei taha olla paranoiline, aga Pohlak-Osila juba fantaseerisid Blatteri kättemaksu-vandenõu-teooria alal. Pr. audis (nojah, Pires-Zidane olid juba enne vigastatud), Henry 1,5 -ks viimaseks mänguks eemaldatud; Itaalia jäi pinnale tänu Horvaatia kaotusele (2 äravõetud väravat Horv.& 1 Mehhiko vastu), viimaseks Portugal, kes tõsi, ise 1.-s mängus asja tõsiselt ei võtnud. Hea veel, et nende hulgas minu lemmikuid polnud. Et teooria lõpuni paika peak, oleks vist Ing. pidand välja langema (?), õnneks nii ei juhtunud. Aga eurooplased pole väljaspool Eur-t kunagi MMi võitnudki.

Kihveobörside TOP8-st olid 5 Bra&Ing jt tabelipoolelt, 3 Sks-maa poolelt, seal pole Saksal &Itaalial& Hisp-l enam tõsiseid vastaseid. (->Saksat algselt 1/4finaali ei pakutud)->Aramisel&Co-l hea meel& kõrge koht ennustustabelis
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Nii räige on olla PORTUGAL-
                                Fc Uuemõisa

Kommentaar

Working...
                                X