320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV- kommentaatorid

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

    ... kohtunikud ei ole inimesed,ikka väikeseid apse juhtub. Ivar Jurtsenko itaalia-horvaatia mängust.
    name of the game- FOOTBALL

    Kommentaar


      #62
      Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

      erilist kriitikat ma küll kellegile ei paneks ainult see on kõige naljakam et Tiit "kaasaelaja" jaoks oli Paraguay kaitsjad ka Roque Santa Cruzid ja siis see külaline kogu aeg pidi parandama ... parima mulje on jätnud külalistest Pohlak, Mõttus ja Luik kui ma ei eksi kommentaatoritest hea mulje jätnud just Osila. Kõige õnnelikum olen ma et Kuuset va vana "naljahammast" sinna ei lastud .... tegelikult peaksime me väga õnnelikud olema sest meie Lõuna- naabrid MM üldse ei näe sest riigi TV eelarvesse see 400000$ ülekannete hind ei mahtunud. üldse olen ma väääga et see MM kuskil meie kella vöendist kaugel sest järgmine MM Deutschlandis ja siis õnnelik kui ühte mängu mõne venekeelse saate asemel päevas näeb ... õnn oli meie poolel et sellistel kella aegadel seee MM ikka on.

      Kommentaar


        #63
        Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

        kõige rohkem häirib mitmete kommentaatorite komme pidevalt korrutada kui mitu korda see-ja-see meeskond selle-ja-selle meeskonnaga on mänginud ja siis kunagisi tulemusi oma arust õudsalt määravaks pidades ette lugedes. kaljuveer küsib vist iga kord, et "jah, meeskonnad kohtusid omavahel viimati 1934. aastal ja siis jäi mäng viiki..
        ..kui palju see tulemus võib mõjutada tänase mängu käiku?????????.... kas mängijad ka tunnetavad viimatise kohtumise kaalu?? statistika räägib N. meeskonna kasuks, huvitav kas see seab vastasmeeskonnale peale topeltpingeid" jne jne jne..... ilge spetsialist oma arust.

        Kommentaar


          #64
          Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

          Soorry, vaatasin eile Soome pealt nagu ikka - aga milline oli Eesti kommentaatorite reaktsioon Kaka mängu tulekule?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

          Kommentaar


            #65
            Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

            No seda,et nime KAKA saab EEsti keeles ka viisakalt öelda ütles Ivar-poiss juba esimese Brasside mängu ajal,nii siis öeldigi viisakalt KAKAA
            aitab löömisest!!!!!!!!!!!!!

            Kommentaar


              #66
              Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

              Algselt tegi selle postituse Rainman


              Algselt tegi selle postituse vello99

              Nimelt kas on raske teleekraani ülesse nurka panna mänguaega ning seisu. Väike asi, aga muudab vaatamise palju mugavamaks.
              Pole raske ka korra soome peale klõpsata, et seda teada saada
              ETV asjapulgad vist on foorumikülastajad, kuna tänases Belgia-Venemaa mängus tiksus ülal nurgas mingi salapärane kell ja ausalt öeldes oli tõesti palju parem tunne näha, kuidas aeg vaikselt aga kindlalt venelasi üle kuristikuserva lükkas
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

              Kommentaar


                #67
                Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                Huvitav kas oleks võimalik, et mingisugune Aarne Rannamäe või Treufeldt (või kes see kurat iganes ei old) ei kukuks AK uudiste alguses kirema - "Venemaa fännid ei märatsenudki tänase kaotuse puhul eriti!" Mida sa karjud, kui ei märatsenud? Ole kuss, kurat! Inimesed hoiavad ennast igasugu uudistest päev otsa eemale, topivad kõrvad närimiskummi täis, et kogemata kolleegide vutikommentaar kõrvu ei eksiks ja siis täiesti ootamatult antakse AK alguses täiega suhkamit. OLEKS SIIS OLNUD normaalne märul, siis oleks uudis, olen nõus - aga need raiped lalisesid ainult sellest, et eesti noorte sportlaste koondis jõudis täna Moskvasse SRÜ mängudele, kus (OH IMET!) - ei toimunudki pettunud vene vutifännide kakelusi! Oh hoia ja keela! Raske ju arvata, miks need fännid PETTUNUD olema pidid! Naksan kotid maha edaspidi! Endal.
                -

                Kommentaar


                  #68
                  Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                  Ütleks kommentaatorite kohta vaid niipalju et: JALGPALL EI OLE MALE! Saan aru, et mängukommentaator peab olema erapooletu aga see ei tähenda null-emotsioone(nagu oli näiteks eng-den mängus). Kõikide väravate ajal valitses stuudios surmvaikus... no-ma-ei-tea-mis Muidugi, sellest ma sain teada alles õhtul kordust vaadates, kuna päeval pubis otseülekande ajal polnud kaasaelamise tõttu Kaljuveeri ja Luike üldse kuulda
                  Rise and rise again until lambs become lions!

                  Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

                  Kommentaar


                    #69
                    Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                    Vaatasin Hispaania - Iirimaa mängu ja Rääk pani mängu algusminutitel, kes mäletab, ikka päris hea killu maha. Hakkas seal Hispaania ja Iirimaa rahvaarve võrdlema, mis on vastavalt 40 ja 4 miljonit. Seepeale aga väitis, et nende riikide jalgpallitraditsioonid on ikka "natuke" erinevad, ei saanudki aru, kas sellega proovis lp. hr. Tiit Rääk seletada, et Hispaanial kui Euroopa ühel suurimal jalgpalliriigil traditsioonid puuduvad...
                    Huvitav igal juhul.

                    Kommentaar


                      #70
                      Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                      paari viimase mängu ajal on tiit & co. meile uusi väljendeid tutvustanud.... "tõusis pikali" no mida hekki see veel tähendab?! :P ja siis veel selline uudisväljend eilsest rootsi vs senegal mängust: "senegal on jõudnud viigiranda"
                      eri-irw modifitseering abielurannast...
                      The other line moves faster.

                      Kommentaar


                        #71
                        Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                        mõni mees lihtsalt pole loodud jalgpalli kommenteerima ... selline tunne nagu Rääk mängu kommenteerides unistab hoopis et suusatamine või sulgpall MM hoopis oleks ... arvan ikkagist et kui nad oleks Kanniku sinna saanud oleks asi veidi huvitavam olnud .... täna sai ka ise esimest korda YLE pealt vaadatud ja ikka parem kui see eestlaste jama siin. eriti naljakas oli see muidu kuidas nad neid nuppe seal plaanide platsil vangerdasid

                        Kommentaar


                          #72
                          Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                          Algselt tegi selle postituse Martin

                          Kuidas sa hääldad nt. Michael Owen? Kirjapildi järgi? Mi-tsee-õh-ael O-kaksisvee-en? Nimede hääldus põhineb ikka keelel, mitte kirjapildil.
                          Jah, näiteks Saksamaa ründaja Oliver Neuville nime hääldatakse mitte saksapäraselt "NOIvill", vaid pransuse moodi "NÖvill". Ja seda seetõttu, et mees on sündinud Šveitsis, kus ühes riigikeeleks on ka prantsuse keel.

                          Kommentaar


                            #73
                            Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                            Algselt tegi selle postituse Maarek


                            Kuna NTV kommentaatorite auks eraldi teemat pole avatud ja mina ka seda teha ei viitsi, siis kirjutan siia.
                            Nimelt tekkis tänase brasside mängu ajal kommionul väikseid probleeme mängu käigu jälgimisega ja ta ei suutnud aru saada, kas sisse on vahetatud Vampeta või hoopis Luizao ja oh seda üllatust, kui ta matsu välja jagas, et mängus on mõlemad. ja salapärasel kombel on platsilt "kõrvaldatud" Ronaldo.
                            Boriss Maiorov oli see, hokitaat. Et hoki on teatavasti "kontaktirohke spordiala", siis on taadil lihtsalt nooruses pööning nii segi taotud, et vanuigi nupp enam hästi ei noki ja ka pilk pole enam just hauka oma, seega tuleb talle see andeks anda.
                            ETV viskas allakirjutanul üle juba avamängu ajal, kui Kaljuveer kilkas "superüllatuse" Djibril Cisse mängutuleku puhul nagu oleks just sünnitanud (vabandust kui eksin, aga kas kommentaator ei peaks nagu mingit eeltööd ka tegema?). NTVst oli ainult venelaste endi mänge võimatu vaadata, sest see hala ja vandenõuteooriad on ikka nagu OLiver Stone'i filmist. Aga näiteks Utkin on ikka väga hea kommentaator.:P

                            P.S. Vabandan kohmaka lauseehituse ja võimalike keeleliste vääratuste pärast. Stroh Coca- Colaga on ikka väga tore jook ja oma tööd teeb ta hingega.
                            Mul on liiv ja sul on savi.

                            Kommentaar


                              #74
                              Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                              Algselt tegi selle postituse airmike


                              Mees number 1 stuudjos on kahtlemata Margus Luik.Teine mees on krimireporter Priit Kuusk,kohe näha ,et kunagi ka ise trennis käinud.Ka Mõttus teab mida räägib,aga pisut valesti vist hääldab tõesti,nii kui mehe nimi lõpeb S tähega on kuri karjas Roberto Carlosest saab koheselt Roberto Carloshsh,,mõelda vaid kui see mees kommenteeriks näiteks Läti koondise mängu Maris Paharshsh...,aga see häälduse viga võib tal olla ju kaasa sündinud,aga jõudu kommentaatoritele ilusti see kuu aega seal kuumas stuudios vastu pidada.
                              Siit tuleb meelde Lehiste kuskilt kaugest minevikust, vist 95, kui ta ütles mingi CL'i mängu ajal, et ManU'l on varus veel " hollandlane Paul[paul] Šooles"
                              Mul on liiv ja sul on savi.

                              Kommentaar


                                #75
                                Vastus teemale ' ETV- kommentaatorid'

                                Ütleme siis et eesti ülekaalukalt kehvemad kommentaatorid on palju räägitud rääk ja mardisalu. peale selle veel üksc tüüp , kes timbu-limbu shous pandi jalkat komenteerima.kaljuveer hakkab ka pikapeale suureks jalgpalli ufoks muutuma.(?)
                                tell your mother, we are hooligans!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X