Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 play-offid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Kui kohtuniku kaart enam läbi ei lähe, siis neegrite oma ikka ja alati! Masendavad tondid olete enamus Saksamaa fänne (mõne erandiga: Mõmmik ja elx räägivad mõistlikku jutt nt)

Ei...
    Aitäh... üldistamast

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma olen puhkusel või nii.
    No krt siis, ma ei tea, nii vähe makstakse või et ei saanud siis reisile minna puhkuse ajal või?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Teie see pedepunt on ikka paras naljanumber. Ise ilgute absoluutselt iga asja üle kollektiivselt. Tõmba nüüd see saag ka käima.
    Kus ma ilkumas olen käinud siis? Paluks tstitaate.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Kui kohtuniku kaart enam läbi ei lähe, siis neegrite oma ikka ja alati! Masendavad tondid olete enamus Saksamaa fänne (mõne erandiga: elx räägib mõistlikku jutt nt)

Ei...
    Parandasin.

Leave a comment:

• v1per
    replied
    Kui kohtuniku kaart enam läbi ei lähe, siis neegrite oma ikka ja alati! Masendavad tondid olete enamus Saksamaa fänne (mõne erandiga: Mõmmik ja elx räägivad mõistlikku jutt nt)

Ei...
    Teiste riikide fännid on kohe eriti kukupaid - isegi kui Saksamaa ei mängi on nad ikka kõigi hädades alati süüdi...
    Kohtunik lihtsalt feiliski ja asi pole konkreetselt nahavärvis, osad neegrivärvilised oskavad ka inimese moodi käituda.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    paneme rahad kokku ja teeme kesale DNA testi?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Ei...
    Ma ka mitte. Aga tõsiselt, et koduväljak toodab korralikult niiehknaa. Lisaks oli Prantsusmaal eelnevate vastastega tugev eelis Saksamaa ees. Ja ma pole Saksamaa poolt, kui olukord oleks vastupidine ehk turniir Saksamaal ja nad saaksid endale vastasteks Rumeenia, Albaania, Šveitsi, Iirimaa, Islandi ja siis alles Prantsusmaa, kelle nad võidaks, siis ma ei julgeks öelda, et nad on parimad jalgpallurid.

Leave a comment:

• Mask
    replied

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ei tabanud arooniaid?
    Ei...

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Teie see pedepunt on ikka paras naljanumber. Ise ilgute absoluutselt iga asja üle kollektiivselt. Tõmba nüüd see saag ka käima.
    See on meeskonnavaim. Tule punti, saad pool hunti!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mustang Vaata postitust
    Rahune maha üldse. Aitab äkki sellest trollimisest selleks turniiriks? Äkki lähed ja kirjutad mõne sisuka loo Ekspressi hoopis vahelduseks.
    Ma olen puhkusel või nii.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Tra see on geel raisk.
    Täpselt raisk, ise oled staarajakirjanik. Vastutad ka oma sõnade eest Dannar?

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Tuleb ikka full retard nahavärvi jutt ka ära.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kurat, ütled, et turniirisüsteem on viltu ja kuidagi liiga lihtsalt võivad mõned edasi saada - ilge kisa läheb lahti.
    Siis tulevad üsna samad inimesed jaurama, et kuradi neegrid on finaalis, homod ka peale kõige - aa, chill, see on okei.
    Okei.
    Rahune maha üldse. Aitab äkki sellest trollimisest selleks turniiriks? Äkki lähed ja kirjutad mõne sisuka loo Ekspressi hoopis vahelduseks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kurat, ütled, et turniirisüsteem on viltu ja kuidagi liiga lihtsalt võivad mõned edasi saada - ilge kisa läheb lahti.
    Siis tulevad üsna samad inimesed jaurama, et kuradi neegrid on finaalis, homod ka peale kõige - aa, chill, see on okei.
    Okei.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ilmselgelt lahmid. Olen olnud eelnevalt üks esimesi Sissoko ja tema koondisse pääsemise vastaseid, aga isegi mina pean tunnistama, et mees on väga hea turniiri teinud ja teenitult viimastes mängudes alustanud.
    Muus osas jäägu sulle sinu arvamus.
    Ei tabanud arooniaid?

Leave a comment:

Working...
X