Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No aga kes on see debiilik kes paneb debiiliku vilistama? See on ammu teada teema, et koduviled on turniiri osa.
Ma ei teadnud, et Telegramis on spordiuudiste rubriik ka avatud nüüd. Kuule, ega see päris Rahvaliiga ka ei ole. Ma olen täiesti veendunud, et siin turniiril ei ole koduvile ja ei tule ka.
Kui reeglid just muutunud pole, siis päris nii see pole. Mõned aastad tagasi oli SerieAs väga kaudselt sarnane keiss ja siis öeldi kõige kõrgemalt tasemelt, et see olukord polnud penalt, sest Reading the criteria for a handling offence, if player kicks the ball on to his hand while stretching it cannot be considered deliberate. Iseasi muidugi, kas Evra keissi saab antud olukorraga päris samastada.
Kurat ja mina arvasin, et Juve kasuks antakse pimesi penalteid Itaalias.
Ma saan aru, kui puude oleks tulnud sama lähedalt vastu kätt vastase jalast või postipõrkest vms. Siis olnuks olukord teine. Kui aga mängija ise enda sita puutega selliselt vastu kätt mängib, siis on see penalt.
Kui reeglid just muutunud pole, siis päris nii see pole. Mõned aastad tagasi oli SerieAs väga kaudselt sarnane keiss ja siis öeldi kõige kõrgemalt tasemelt, et see olukord polnud penalt, sest Reading the criteria for a handling offence, if player kicks the ball on to his hand while stretching it cannot be considered deliberate. Iseasi muidugi, kas Evra keissi saab antud olukorraga päris samastada.
Suht ülepuhutud olukord minu silmis kuna ei olnud absoluutselt plaanitud nii sitt puude Evralt. Aga kuna ta on täislohh siis võinuks pendla anda kah.
Boateng ei plaaninud ka, et pall vastu kätt läheb...
Evra olukord oli puhas penalt. Siin pole mingit küsimust. See, et Evra ei plaaninud nii sitta puudet ei mängi mingit rolli penalti määramisel või mittemääramisel. Ma saan aru, kui puude oleks tulnud sama lähedalt vastu kätt vastase jalast või postipõrkest vms. Siis olnuks olukord teine. Kui aga mängija ise enda sita puutega selliselt vastu kätt mängib, siis on see penalt.
Veelkord. Suures plaanis ei muutnuks see midagi, aga fakt on see, et Kuipers tegi järjekordselt sita otsuse, sest nii tema kui abikohtunik nägid seda olukorda täpselt ja jätsid ikkagi pendla andmata.
Kuipers on ikka stabiilselt kohutav. Tipphetk oli Horvaatia-Hispaania mäng - jättis horvaatiale penalti andmata, järgmisel rünnakul imes hispaaniale mitte millestki penalti välja... selle sama, kus horvaatia väravavaht tuli kaks meetrit väravast välja (mis jäi ka vilistamata)... Poola saksamaa mängu kohta oli hinnangutes talle kirjas, et ebastabiilsus vigade vilistamisel ja kaartide jagamisel oli märkimisväärne.
Leave a comment: