Algselt postitas Arsenaalium
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM2020 F-alagrupp (Portugal, Prantsusmaa, Saksamaa, Ungari)
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas teised alagrupi liikmed võeti sama kenasti kodus vastu?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas teised alagrupi liikmed võeti sama kenasti kodus vastu?
Leave a comment:
-
Ungari koondis sa koju jõudmisel korraliku vastuvõtu omaseks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMbappe ei anna söötu ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustainult Tsiruu võib prantslastele selle päeva päästa!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Stok.. ma pole esimesest mängust peale aru saanud, mis reeglite järgi seal vilistatakse..
Leave a comment:
-
palun vilemehe Stok arvamust kohtuniku perspektiivist? Enne palli puudet käis Hummelsi putsa mõlemas Mbappe jalas, aga mitte sellise puutega mis teda maha oleks tõmmanud. Vaevalt seda puudet kohtunik üldse tajus. Mbappe kukkus alles pärast Hummelsi pallipuudet. Ehk siis kohtunik näeb, et 1) Hummels lendab tagant sisse 2) pall muudab trajektoori 3) Mbappe kukub. Penalti?
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitust
Leave a comment:
-
Ma arvan, et pigem ei ole variga mõned sellepärast rahul, et nad lihtsalt ei näita rahvale kordusi olukordadest ja siis jääbki arusaamatuks see otsus.
See on muidugi megatotter, et ei näidata, aga alati pärast mängu ilmunud kaadritest olen kohtunike otsustest aru saanud kui näiteks mängu ajal jäin kukalt kratsima.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: