Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Anži Mahhatškala
Collapse
X
-
Big-spending Russian Club Anzhi Makhachkala are set to sign Shakhtar Donetsk forward Willian for a massive £29m.
-
noja ja see pole esimene kord. Sama v2rk oli Carlosega eelmine suvi.
Leave a comment:
-
Kuivik Banaani avaldus sündmuste kohta mängus Lokomotivi Moskva ja Anži vahel
Mina, Kuivik Banaan, soovin natuke selgitada situatsiooni, mille kohta soccernet.ee kirjutas, et Christopher Samba oli peale mängu 'banaani üles korjanud ja tagasi viskanud'.
Väheseid asju, mis loos tõele vastab, on see, et 'banaan tuli VIP-sektsioonist sel hetkel, kui meeskonnad väljakult lahkusid'. Olin nimelt külas headel sõpradel Lokomotiivi jalgpalliklubist, vaatasin headel istekohtadel head mängu ja peale kohtumise lõppu soovisin tervitada ka Chris Sambat, kes on mu hea sõbra neeger Johni nõbu lehma lellepoja liinist. Nagu näha ka siit pildilt, lõime me sõbralikult patsu.

Jalgpall – see on emotsionaalne mäng ja igal pealtvaatajal võib kirehoos tekkida tahtmine lisaks patsutamisele oma tuttavaid ka pealtnäha ebasündsalt emmata. On võimalik, et ka mina olin pisut ülearu familiaarne ja tekitasin mehiste matsuvate musidega Chrisis teatavat piinlikkust, aga nagu ikka, kirjutas meedia kokku sündmusest absurdse artikli.
Kindlasti ei istunud tribüünil lapsi, kellele see andnuks halba eeskuju. Kindlasti ei visanud Chris Banaani tribüünile tagasi ja Banaan polnud joonud rohkem kui kaheksa või kümme Žigulevskoje õlut.
Banaan ei ole süüdi!
Leave a comment:
-
Hiddink Anžis.
Suhteliselt tobe oli palgata detsembris suvaline treener viieks aastaks, kui Hiddink juba siis vaba oli
Leave a comment:
-
Usun, et jõuavad see hooaeg esimese kolme sekka. Nüüd kui Eto ka seal, siis võib kõike juhtuda.
Leave a comment:
-
Anži Mahhatškala
Viimasel ajal väga palju tähelepanu saanud Vene klubi, leian, et väärib oma teemat.
Jalgpallisõpradele teada, et tegu järjekordse "rahapomm" klubiga.
Et mis arvate, jõuavad alanud hooajal CL-i kohani? Hakkavad kulutused alles hiljem vilja kandma?Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: