Ma vaatasin. Brassid olid hoos eesotsas Malcomiga. Chelsea mängu küll ei näinud, aga siin on ainest suuri hammustada küll.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Zenit St Petersburg
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Loputada vastaseid Venemaa liigas pole sama, mis mängida Meistrite Liigas. Mänguliselt käis Juve Zenidist kui teerull üle. Seis 4-2 veidi petlik minu meelest.
Mängu pealelöögid.
Ja pole ime, et Zenit rahulolematu oli Juve penalti kordusele minemisele. Venemaal kohtunikud seda ju ei vaata.
Kommentaar
-
Zenidis juhtusid päris põnevad asjad vahepeal:
- Semak ei ole enam Dzyubast huvitatud ja kõlakad rääkisid, et juba talvel võib Artjom Zenidist ära minna. Senimaani püsib. Leping lõppeb suvel.
- Azmoun, teine ründekunn, ei näita soovi lepingut pikendada ja läheb ära suvel tasuta. Samas on võimalus, et juba talvel maksab keegi team eest mingit raha.
- Eile teatati ametlikult uue ründaja tulekust. Ivan Sergeev Krõlja Sovetovist. Pole suurem asi asendus neile kahele.
- Magomed Ozdoev ei ole rahul enda väikese mänguaja hulgaga ja tahab samuti suvel lahkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust- Azmoun, teine ründekunn, ei näita soovi lepingut pikendada ja läheb ära suvel tasuta. Samas on võimalus, et juba talvel maksab keegi team eest mingit raha.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Liikus Leverkusenisse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar