-
Real Madrid
pujutt mis käib hetkel,et Real tahab palgata Beckhami 40M£ eest vastab tõesti tõele?Kuna millalgi rääkiti sellest ka aga siis Reali bossid lükkasid selle kuulujutu maha,et neil pole mõttesse üldse tulnudki teda palgata.
Aga jah kui tõesti see saab nii olema siis edu Realile :õnnelik: Aga kes see õnnetu mängija on siis kes jääb tema pärast pingile?:oih:
-
Replying to Topic \'Real Madrid ja D.Beckham\'
becks kinnitas kuskil intervjuus, et iga mängija on meelitatud, kui Reali-sarnane klubi teda oma ridadesse peaks soovima... samas, ma arvan, et esiteks tooks manU-lepingu ennetähtaegne lõpetamine kaasa suured trahvid ja teiseks ju kõllatakse ka reali huvist arsenali meeste vastu. sõnaga, enne ei usu kui asi teoks peaks saama (aga ega ma ei uskunud ka ronaldo tehingu toimumisse:oih: ). inetu lugu oleks see igal juhul kyll.
-
Tõsise MANU fännina loodan, et kuulujuttudeks need jäävadki! Loodame, et Becksil on niipalju mõistust, et ta Old Traffordile jääb! Samas võib olla kuulujuttude ajendiks ka Fergussoni ja Beckhami vaheline hõõrumine, ent Fergussonil lõppeb leping sel suvel ja Beckhamil alles 2005, niiet loodame parimat! :õnnelik:
-
Selle ostmisega on küll nii, et terve kuni 13-aastane \'fännikond\' vahetab lemmikklubi ;) Ma usun, et Real on tabanud hetkel ManU nõrka kohta, kuna Beckhami ja Fergusoni suhted sassis - see peakski saatuslikuks saama. Kuigi eriti ei tahaks uskuda, et Ferguson temast loobub. \'Jalgpall ja reklaam\' saaks uue tähenduse ja ManU poulaarsus maailmas langeks muidugi kõvasti. Ostku nad asemel, kes tahes.
Mina ei saa ainult sellest aru, kust kurat võtab Real nii palju raha....:oih:
-
Nimelt Real oli eelmine aasta tugevalt miinustes kuni Madridi linn otsustas võlad likvideerida, näitex osteti linnale Bernabeu staadion! Ütleme nii et Madridile on Real sama tähtis kui Realile Madrid :P
-
Tsitaat:
Originally posted by Magpie
Selle ostmisega on küll nii, et terve kuni 13-aastane \'fännikond\' vahetab lemmikklubi ;) Ma usun, et Real on tabanud hetkel ManU nõrka kohta, kuna Beckhami ja Fergusoni suhted sassis - see peakski saatuslikuks saama. Kuigi eriti ei tahaks uskuda, et Ferguson temast loobub. \'Jalgpall ja reklaam\' saaks uue tähenduse ja ManU poulaarsus maailmas langeks muidugi kõvasti. Ostku nad asemel, kes tahes.
Mina ei saa ainult sellest aru, kust kurat võtab Real nii palju raha....:oih:
Talle pidavat kuskil kuuluma üle ca 10 stata ja iga värava eest saavad lisapreemiat sponsoritelt ja eriti siis kui mingi staar lööb
-
ma ka miski pärast ei usu et becks maha müüakse.....õigemini ma loodan seda.....no kurat,kas realil vähe staare:viha: kuigi 60 miljonit on kõva raha....aga ikkagi...beckham on ju maailma parim tsenderdaja ja karistuslöökide lööja!!!!!ei..manu ei tohi enda fännidele seda teha...............:(
-
Tsitaat:
Originally posted by H.M Murdock
ma ka miski pärast ei usu et becks maha müüakse.....õigemini ma loodan seda.....no kurat,kas realil vähe staare:viha: kuigi 60 miljonit on kõva raha....aga ikkagi...beckham on ju maailma parim tsenderdaja ja karistuslöökide lööja!!!!!ei..manu ei tohi enda fännidele seda teha...............:(
Nii...
Tsitaat:
Selle ostmisega on küll nii, et terve kuni 13-aastane \'fännikond\' vahetab lemmikklubi ;)
Pihtas-põhjas...:D
-
Ma ei saa aru, mix te arvate et MANU fännid >13 on?? WTF exole mina olen isiklikult MANU fänn juba tubli 10 aastat! Samas kui vinguda, siis tsekake mis pluusid on >13 aastase vendade seljas enamuses ..... (vihje Ronaldo)! :deemon:
-
Ei tea sellel jutul võib äkki olla seos Reali ja ManU veerandfinaaliga.
Ennem läheb Vieira Reali kui Beckham, mõelga peaga mida Del Bosque kahe maailma parima parem äärega ühes meeskonnas tegema hakkab!!!:oih:
-
Tsitaat:
Originally posted by z3ro
Ma ei saa aru, mix te arvate et MANU fännid >13 on??
noh, mina näiteks arvasin küll, et leidub ka 13 eluaastast vanemaid. Kui aga tulihingeline manu fänn ise üritab veenda, et üle kolmeteistkümneseid pole, eks siis peab uskuma...
-
Tsitaat:
Tsitaat:
Nii...
Tsitaat:
Selle ostmisega on küll nii, et terve kuni 13-aastane \'fännikond\' vahetab lemmikklubi ;)
kui see oli vihje sellele et mina kui beckhami \"fänn\" vahetan lemmikklubi siis nii see ei ole ja kui kedagi huvitab,siis ei ole ma 13:P
mõelda vaid kui nii Beckham kui ka vieira läheksid madridi siis oleks keskväli selline(alustades vasakult):
figo----zidane--vieira---beckham
päris karm või mis........aga NIMED EI MÄNGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mõttetu teema!
Ja kui tuleks keegi juurde keskväljale, siis läheks Figo müüki.
Ise eelistaksin Beckhamile Joaquini aga eks suvel näeb...
-
Figo on ju maininud ka, et võib pensionile minna:P
Mõni aeg tagasi on ta öelnud, et lõpetab oma karjääri varem kui keegi arvata oskab
:doh: :kaval: :D
-
Tsitaat:
Originally posted by fittibaldi
.....samas, ma arvan, et esiteks tooks manU-lepingu ennetähtaegne lõpetamine kaasa suured trahvid......
et siis mida nagu??? keegi ei lõpeta ju mingeid lepinguid kui antud tehing toimuks. real omandab ju beckhami mängijaõigused. enne mõtle ka nautke kui siukest jama ajama hakkad
-
Kui mingid trahvid tuleksid, siis oleks need nende firmade poolt, kellel Becksiga lepingud on. Arvan ma.
-
Tsitaat:
kui see oli vihje sellele et mina kui beckhami \"fänn\" vahetan lemmikklubi siis nii see ei ole ja kui kedagi huvitab,siis ei ole ma 13:P
sa jah ju ankeedi järgi juba 14:D
-
Tsitaat:
Originally posted by vandersell
Kui mingid trahvid tuleksid, siis oleks need nende firmade poolt, kellel Becksiga lepingud on. Arvan ma.
how come??
becks ise ei kao ju kuhugi.. ja muide becks on seotud adidasega, mis nagu peaksite teadma on ka real madridi sponsor nii et neile on see eriti magus tükk. nikeil, manu sponoril on sellest suht pohlad sest nad pole temast nagu mingit kasu lõiganud.
-
Noo ei saa aru Soccernet kirjutab, et Real ei ole huvitatud Beckhamist aga SL Õhtuleht
kirjutab, et on!Noo ei tea keda uskuda???!!!:kratsti:
-
Tsitaat:
Originally posted by Epic
Noo ei saa aru Soccernet kirjutab, et Real ei ole huvitatud Beckhamist aga SL Õhtuleht
Oh sind vaesekest küll! :D :D :D
-
Tsitaat:
Segadus, Epic?? Einoh, helista siis Kroonika toimetusse ja küsi sealt kinnitust! Muidu ehk ei pea pingele vastu...;)
-
Tsitaat:
Tsitaat:
Nii...
Tsitaat:
:D
Tubli Magpie!!!!
:D :D :D
Loodan kogu südamest, et Beckham ei lähe Reali
-
Tsitaat:
Originally posted by Marca
Tsitaat:
Tsitaat:
Nii...
Tsitaat:
:D
Tubli Magpie!!!!
:D :D :D
Loodan kogu südamest, et Beckham ei lähe Reali
miks mitte,maailma üks parimaid poolikuid ju,või sulle lihtsalt ei meeldi \"ilus mees\"?:õnnelik:
-
Yldiselt on nii olnud, et kui kuskilt jutud l2bi imbuvad et Real tahab kedagi osta siis osutub see ka t6eks. Kui tulid sahinad Ronaldo ostmisest siis ajasid kah k6ik tagasi, et oi mis te nyyd vale puha ja hops yhel ilusal omkul 2rkas Ronaldo Madridis :D A mind huvitab kas Figo topitakse pingile v6i myyakse maha? Krt RM v6iks enda kaitset parandada mitte m6ttetult keskv2ljale kulutada, mis neil niigi liig hea :doh:
-
Tsitaat:
miks mitte,maailma üks parimaid poolikuid ju,või sulle lihtsalt ei meeldi \"ilus mees\"?:õnnelik:
ei mulle ei meeldi \"ilus mees\" :D
Realil on küllalt häid mängijaid
-
Tsitaat:
Originally posted by Marduk
Yldiselt on nii olnud, et kui kuskilt jutud l2bi imbuvad et Real tahab kedagi osta siis osutub see ka t6eks.
osutuvad nad küll tõeks jah! reali patric vieira armastusest on räägitud juba aastaid ning seda huvi on nentinud ka reali onud avalikult - on tõeks osutunud?
-
Eks sa siis suvel nutad:kurb4: kui Vieira ja/või Pires Madridis õnneliku elu edasi elavad:P
-
Tsitaat:
Eks sa siis suvel nutad:kurb4: kui Vieira ja/või Pires Madridis õnneliku elu edasi elavad:P
pigem panen oma raha sellele, et ericcantona vahetab avatari real madridi omaks ning fooruminime davidbeckhamiks ja kopeerib siia edaspidigi kõiki sportneti uudiseid.
-
Tsitaat:
Originally posted by SleepWalking
pigem panen oma raha sellele, et ericcantona vahetab avatari real madridi omaks ning fooruminime davidbeckhamiks ja kopeerib siia edaspidigi kõiki sportneti uudiseid.
hea sleep,hea:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
krt real võix mängijaid müüma hakkata mitte neid juurde osta mis nad teevad nende parimate mängijatega , järsku loobuvad kõik jalgpallist ja reaalile ee jää kedagi
-
Tsitaat:
Originally posted by tsaka08
krt real võix mängijaid müüma hakkata mitte neid juurde osta mis nad teevad nende parimate mängijatega , järsku loobuvad kõik jalgpallist ja reaalile ee jää kedagi
see olexki paras palk Realile :O
-
Tsitaat:
Originally posted by tsaka08
Inimeste nutikus suudab mind aeg-ajalt t6siselt yllatada.
-
Tsitaat:
Ehk siis manduksid nagu Overmars-Petit, kes läksid superstaaridena ja said kõigest kuudega keskmikeks.
Lisaks on see jällegi üks meeldivatest teemadest, kus lapsed saavad märja liivaga mängida
-
-
Täna siis Madridi suurklubil ees senise jalgpalli hooaja suurim kohtumine Manchester Unitediga. Huvitav, kas Del Bosque teeb ka tänases veerandfinaal mängus triki, et paneb algkoosseisu mõne mängija, kes tavaliselt eelistatud pole. Eelmine aasta oli selleks Geremi, kes lõi Bayerni vastu värava. Täna loodaks näha Morientest, kes lõi nädalavahetusel kaks väravat.
Tulemust ennustama ei hakka, kui Real Madrid mängib oma mängu, siis saab Old Traffordile rahuliku südamega minna.
-
tõesti- kui Real(i) kaitseliin mängib oma mängu võib Real rahulikult 0:4 kaotusseisult Old Traffordile minna ja ka oma duubelmeeskonna mängijatele mänguaega anda:õnnelik:
-
Aga kui nüüd tõsist juttu ka ajada, siis- Manchester United`i hispaanalsest vv Ricardo lisab õlitulle seoses Beckhami Tuleviku üle Old Traffordil. See, mees nimelt väitis Hispaania TV-s, et Beck olevat küsinud üht koma teist Hispaania koolide kohta.
-
Tsitaat:
Originally posted by FCOperBK
tõesti- kui Real(i) kaitseliin mängib oma mängu võib Real rahulikult 0:4 kaotusseisult Old Traffordile minna ja ka oma duubelmeeskonna mängijatele mänguaega anda:õnnelik:
Huumor?
Kahju, et Redscum vastaseks tuli, sest juba ära on tüüdanud ManU \"fännide\" sõim Reali aadressil ja sama on teinud ka seniilne Ferguson ja vanem (aga ometi mitte targem) Neville brosidest. Madridi kaitse on see hooaeg võimaluste piires (arvestades seda, et Helguera teps mitte keskkaitsja pole ja Pavon lihtsalt blacki meister on) hästi mänginud ja julgust annab ka Hierro tagasitulek.
Kõik pannakse paika ikkagi platsil ja südamest loodan, et tugevam saab siit veerandfinaal paarist edasi. Olgu see siis Real või Manyoo, peaasi, et kohtunik mängu ära ei teeks.
-
õnnitlen ass, kohtunik ei teinud mängu ära, real tegi...:D
-
Hea mäng, ilusad väravad...mida rohkem tahta mängult?
90 minutit on veel mängida, vaatame mis kahe nädala pärast Old Traffordil saama hakkab. Seniks aga saame lugeda Fergie ja teiste Manuga seotud isikute halamist.