Nägin eile Hulse värava ära, jube hea oli, kahelt meetrilt üle puusa pommlöök lati alla. Meisterlik.
Printable View
Nägin eile Hulse värava ära, jube hea oli, kahelt meetrilt üle puusa pommlöök lati alla. Meisterlik.
see ee saa õige asi olla. boro vähim ebameeldivust tekitav premi meeksond? kuigi samas miks peaks kedagi kottima nii mõtetu klubi nagu boro
Vot nii see on, kui Leedsi mäng edasi lükatakse. Unustasin täiesti ära, et esmaspäeval ja täna mängud toimuvad. Seetõttu ei saanud aru kah, et mis toimub. Kuid mängudest.
Paar head tulemust:
Ipswich T. - Preston North End 0 - 4
Coventry C. - Southampton 1 - 1
Stoke C. - Norwich C. 3 - 1
Hull C. - Leicester C. 1-1
Üldiselt on kõige paremad tulemused viigid, kuid kaotused käivad kah.
Sitt tulemus oli muidugi Crewe Alexandra - Sheffield U. 1 - 3
Tabel pärast esimesi mänge. Leedsi jaoks on seis täitsa hea ja võiduga Crystali üle (mis küll ära jõi võiks isegi teiseks tõusta. Viik aga kindlustanuks kah kohta päris kenasti. Põhiline on nüüd mitte Brightoni vastu komistada.
1 Sheff Utd 6 5 0 1 14 7 7 15
2 Reading 6 4 1 1 13 3 10 13
3 Luton 6 4 1 1 10 6 4 13
4 Watford 6 3 2 1 12 8 4 11
5 Southampton 6 3 2 1 7 4 3 11
6 Leeds 5 3 1 1 6 3 3 10
7 Stoke 6 3 1 2 8 8 0 10
8 Ipswich 6 3 1 2 6 8 -2 10
9 Derby 6 2 3 1 9 7 2 9
10 Hull 6 2 3 1 5 3 2 9
11 Preston 6 2 2 2 8 7 1 8
12 Wolves 5 2 2 1 5 5 0 8
13 QPR 5 2 2 1 4 5 -1 8
14 Crystal Palace 5 2 1 2 6 5 1 7
15 Coventry 6 1 3 2 6 8 -2 6
16 Brighton 6 1 3 2 5 7 -2 6
17 Crewe 6 1 3 2 8 11 -3 6
18 Leicester 6 1 3 2 8 11 -3 6
19 Burnley 6 1 1 4 10 11 -1 4
20 Cardiff 5 1 1 3 6 9 -3 4
21 Plymouth 6 1 1 4 5 10 -5 4
22 Sheff Wed 5 0 3 2 2 4 -2 3
23 Norwich 6 0 3 3 4 8 -4 3
24 Millwall 6 0 1 5 3 12 -9 1
Enne kui sa väga innustud, Martin: divaris mängitakse siiski 46 vooru. Peetud on 5-6. Ehk jah: aeg annab arutust ja viikide lugemine praegu veel enneaegne. ;)
ma aravn, et matu teab et divaris 46 mängu on..
Lõpuks määrab saatuse ikka mingi suvaline punkt. Seega on konkurendi iga komistus kulda ja kiitust väärt.Tsitaat:
Algselt postitas mcnamara
Enne kui sa väga innustud, Martin: divaris mängitakse siiski 46 vooru. Peetud on 5-6. Ehk jah: aeg annab arutust ja viikide lugemine praegu veel enneaegne. ;)
Norwichi 3 punni 6 mänguga on ikka väga kompu.
Ligi kaks meetrit pikk latt. Norra fännid hindavad teda päris kõrgelt. Sellel aastal mänginud keskpoolkaitses.Tsitaat:
Hangeland norrakate sõnul ei tule, kuid Rotherdamiga mängime CCs 20. septembril.Tsitaat:
Algselt postitas Martin
Ligi kaks meetrit pikk latt. Norra fännid hindavad teda päris kõrgelt. Sellel aastal mänginud keskpoolkaitses.
esmapilgul tundub järjekordne Cresswell - tore kui tuleb, aga otseselt vaja nagu ei ole. eelmine norrast tulnud mees osutus siiski päris heaks ja kindlasti on ka härra Hangeland igati tore inimene.
kui Bakke lahkub, siis muutub pilt muidugi selgemaks. uus poiss alla ja Derry üles. praegu aga tundub, et hakkab Derryga koha pärast võitlema. Samale positsioonile on veel ka Walton ja Gregan, kui vaja. Või siis tõdes Kevin, et Marques ja Killa on sitad ja tahab kaitsele sügavust. imelik igatahes, aga millegipärast see onu mulle meeldib.
Bakke laenulepinguga Villasse. Ametlik.
Hei, hei, Eston! :baibai:
Huvitav, kes Bakket nüüd siis asendama hakkab? Või ei otsitagi kedagi juurde? Põnev.
GOD LIVES IN YORKSHIRE!!! Päeva parim uudis!
pildike kah. maailma koledaim inimene maailma koledaimas jalpallisärgis:
http://img.photobucket.com/albums/v4...ufc/rleeds.jpg
ei no andke andeks, aga ma lihtsalt ei suuda oma heameelt varjata..
from england international to sheepshagger! see mees käib perse kiiremini, kui Lee Sharpe!
Ricketts, my personal hero :(
:kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4: :kurb4:
matu, viitsid otsi milneri esimene värav välja
pauvau kärsad. ja seekord ainult need, kes Leesi minekuga seotud on. loodame et kõige kurjem moderaator annab andeks.
niisiis on tekkinud olukord, kus töö, naine, naise töö ja sõbra pulm võivad mu plaane pisut muuta. hetkel kargas pähe selline variant, et äkki tulen teile hiljem järgi. variant oleks siis jääda ilma laupäevasest mängust, tulla kohale teisipäeval ja näha Derby mängu. tagasi tuleks siis teiega koos. see maksaks 1490.- eeki lisarõõmu Eesti Õhule. ma veel päris otsustanud ei ole, aga et teate siis ka. võibolla oleks see variant abiks ka mõnele teisele, kes hetkel kõhkleb.
igatahes jagage palun minuga oma tundeid!
KUrbus valdab mind. Rünno, Konna ja Estoniga koos ma ei julgeks olla, vähemalt üks normaalne inimene peale minu võiks veel seltskonnas olla.
Kuigi Konna asemel pidi vist? minu nimi olema, siis võin sind lohutada, et minu mitte-tulemine pole päris otsutatud. Kuigi Estoni ei on muutumas muidugi järjest tugevamaks. Kuradi raske on see vaese inimese elu :DTsitaat:
Algselt postitas oku
KUrbus valdab mind. Rünno, Konna ja Estoniga koos ma ei julgeks olla, vähemalt üks normaalne inimene peale minu võiks veel seltskonnas olla.
Sai onu Rünnoga arutatud - võib reisi ühe mängu ja kolme-nelja päeva võrra lühemaks nokkida küll. Isegi kui piletitele 1600 juurde maksta, hoiaks umbes kaks korda nii palju kokku.
Pealegi tuleb sel hooajal arvatavsti vähemalt üks reis sinnapoole veel ette võtta:P
Niisiis, minupoolest võib eestist mineku kuupäevaks olla ka näiteks 26. ja tagasi siis 29. Või mis?