Kui Reid jätkab on varsti ....
Leeds = Planet of Apes
... ja võetaksegi igaltpoolt pagareid ja korstnapühkijaid appi:D
Printable View
Kui Reid jätkab on varsti ....
Leeds = Planet of Apes
... ja võetaksegi igaltpoolt pagareid ja korstnapühkijaid appi:D
Reuters:
\"A 5 feet 8 inch monkey has been reported missing from London Zoo. The dimunitive grey-haired creature was apparently kidnapped this morning at around 9am by a grossly overweight white-haired gentleman going by the name of \"Pete\". Witnesses report that \"Pete\" claimed he needed the monkey for \"experiments\". The nature of these experiments is currently unclear - but commentators speculate that the monkey could be used in a devious cover-up campaign at a famous northern England institution recently beset by turmoil.
\"It is alleged that this institution has recently sold premium quality lions and tigers at knockdown prices, and seeks to replace them with monkeys, baboons and hyenas. Analysts believe that \"Pete\" could install the monkey in a key position of responsibility - and then sell more lions and tigers covertly while the monkey is busy bonding with the baboons and hyenas.
\"Police have confirmed that \"Pete\" is a notorious conman in the north of England. They urge people to inform them should they become aware of his whereabouts and stress that he is not to be trusted under any circumstances.
\"Meanwhile, fear is growing for the fate of the monkey. Police believe that \"Pete\" could be planning to terminate him once the monkey has outlived his usefulness. Zoo sources report their sorrow at the loss of the monkey, whom they termed \"a typical friendly ape\". The police search continues\".
Ma olin Tallinnas, seetõttu arvutist eemal. Uudist kuulsin bussis, kui Jollu helistas.
THANK GOD HE IS GONE! Juhuuuuuuuuuuuuuuu! Hell Tell straight to hell. Wanker.
Mis puutub Reidi, siis oleks võinud hullemini ka minna, räägitakse, et Wilkinson on saadaval :P Ja Brian \"Faking ManU bastard\" Kidd on küll viimane, keda meeskonna etteotsa lasta. Oma haigete treeningutega on ta niigi koosseisu ära rikkunud.
Seega - Peter Reid. :)
Õnneks hooaja lõpuni (mida oleks Gray ka võinud teha) ning siis lähme Gordoni või Paulu järgi.....
Treenerivahetusest veel - all good, bring back Batty. Vähemalt ei näe ma enam Bakket ehk keskkaitses.
Oot...kas Sunderlandi praegune ajuhiid Wilkinson mitte 90-te keskel Leedsi väljakukkumise äärele viinud (vist see hooaeg, kui Derby naases)?
ehk lõppeb ka see mõttetu müümine nüüd
´Tsitaat:
Originally posted by wal
Oot...kas Sunderlandi praegune ajuhiid Wilkinson mitte 90-te keskel Leedsi väljakukkumise äärele viinud (vist see hooaeg, kui Derby naases)?
wilkinson ja sunderland juba ammu lahku läind paar ... aga howardi karjääris jah leedsiga aasta, kui näiteks ühtegi mängu võõrsil ei võidetud, kui ma õieti mäletan.
Wilkinson on see ajuhiid, kes Leedsi premierisse tõstis ja kelle käe all üle kahekümne aasta jälle Inglismaa meistriks tulime.Tsitaat:
Originally posted by wal
T6si. 1996/97 oli Derby just Premieri t6usnud ja hooaja alguse poole sai Sgt Wilko kinga. Asemele toodi tuntud kaitseguru George Graham, kelle juhtimise all l6i tiim hooaja l6puks 28 v2ravat, mis oli tol ajal ka rekord.Tsitaat:
Originally posted by wal
on meeldiv tõdeda, et ükstaspuha millest Leedsi teema all juttu ka ei tule, leiab Jaan ikka omapoolse \"tunnustava\" vaatevinkliTsitaat:
Originally posted by Jaan
T6si. 1996/97 oli Derby just Premieri t6usnud ja hooaja alguse poole sai Sgt Wilko kinga. Asemele toodi tuntud kaitseguru George Graham, kelle juhtimise all l6i tiim hooaja l6puks 28 v2ravat, mis oli tol ajal ka rekord.Tsitaat:
Originally posted by wal
Yks minu hea tuttav, kes on Leedsi f2nn, oli tol ajal uhke, et Leedsil mingigi rekord olemas on. Ma ei saa aru, mille peale sul nyyd k6ht lahti l2ks.
LIESTALE IS GONE! LIESTALE IS GONE! LIESTALE IS GONE! Ja nüüd koos Hell Telliga Mallorcale puhkama, kuradi värd.
Üks kohutav etapp lõpuks läbitud...tere tulemast John McKenzie.
avalike suhete guru Pete lahkumine aitab nüüd siis loodetavasti taastada fännide usku klubisse.
siiski on tänaste uudiste üle toetajatel vähe põhjust rõõmustada. nimelt on klubi võlg siiski jätkuvalt samas suurusjärgus, kui eelmisel suvel ja ohtraid lisasissetulekuid ei paista eriti kusagilt. loodetavasti leitakse siiski mingisuguseidki vahendeid koosseisu tugevdamiseks, sest suvel peaks tulema saadavale ohtralt odavat talenti
PETER REID - kahe mängu põhjal teinud ikka täiesti imet. Kõik totaalsed tondid välja pildunud, õiged mehed õigetele positsioonidele. Kõik vennad, kes pingutada pole viitsinud läbi sõimanud.
Ja tulemused hakkasid tulema. Liverpooli vastu juba südikam mäng ning nüüd:
[glow tcolor=green, fcolor=blue, size=6, strength=5]CHARLTON - LEEDS 1:6[/glow]
Hooaja parim mäng by far. Ja 6:1 oli Charltoni jaoks veel õnnelik tulemus.
COME ON YOU LEEDS!
MARCHING ON TOGETHER!
mjaa...
hämmastav tulemus mu meelest.. kahjuks mängu ei näind, aga charltoni senine lootusrikas euroopa tee on nyd enam kui kahtlane. Peter Reidi imeteod?? Tundub et suurtes rahalistes raskustes vaevleva Leedsi mängijates on veel midagi peidus. Curbishleyst kahju igaljuhul, tema meeskonna (minu arvates) superesitus sel hooajal sai esimest korda tõsiselt määritud.
Hea, et Leeds hakkab oma mängu taas leidma:)
Kui rääkida mängust Charltoni kohta siis selles mängus oli kohtunik eriti hoos määrates 3 penaltit!neist ühe Charltonile, mille Jason Euell realiseeris 1. poolaja lõppus ja kaks Leedsile ühe realiseeris Ian Harte ja teise Viduka vormistades sellega ka endale Hat-Tricki:reiv: Lisaks lõi veel Harry Kewell kaks väravat:õlu:
Ilus mäng oli Leedsi poolt!Edu teile!:r66m15:
tõsiselt hea meel..pole lihtsalt sõnu... LÕPUks OMEti..ja veel niii-iiii suurejooneliselt :õnnelik:
tere
lugesin siis Teie kommentaare ja ei hakka neid enam üle arutama, aga eks süda ole samuti kõike seda läbi elanud. Hoopis selline küsimus on, kus kohast hooaja lõpuni (ja üleüldse) mänge vaadata. Lufc.com-ist saab küll teada, et skysports1näitab n. arsenaliga mängu, aga tahaks ikke rohkem näha. Kui on teiste mängude kohta infot äkki jagate
Aitäh
Tehniliselt on neid kohti muidugi palju, kuid reaalselt neid kanaleid (ART Sport 2, Supersport 3 South Africa, jne...) ei ole võimalik näha.
Viimati vahtisin Nimetas Liverpool - Leedsi, seega sealt saab mõned asjad ära vaadata, mida kodus pole võimalik. Kodus siis tavalised nagu Premiere Sport, Tele+ Nero, Canal+ Bleuw, RTL5 jne..
Kuid ega Leeds eriti praegu kedagi näitama pane...
suur tänu,
eks ma \"nimetas\" olen ka see hooaeg kõik mängud ära vaadanud. Aga eks ma uurin siis nende kanalite pealt edasi. p.s. vaata, et Kewelli siis ära ei müüdaks.
viik tottenhamiga... impressive.. rõõm näha et leeds on tagasi tulemas. läks aega aga asja sai. nagu tulemused näitavad siis niisama ei anta enam midagi ära.
:õnnelik: