tallinna 28\'nda 8 klassilise kooli kunstmuru?Tsitaat:
Algselt postitas runno
Laud juba kinni
P.S
12 30 üle tee asuval miniväljakul pisuke treening Oku, Konn. kunstmuru.
Pesta saab pärast ja puha
Printable View
tallinna 28\'nda 8 klassilise kooli kunstmuru?Tsitaat:
Algselt postitas runno
Laud juba kinni
P.S
Olen pisukese trenniga nõus. Mis spordialast jutt käib muidu? :D
leedsi foorumid pasundavad peatsest omanikuvahetusest. spekulatsiooni aluseks on paljud erinevad, kuid mitte kuigi usaldusväärsed allikad. ollakse siiski valdavalt ühel meelel, et finantsvahendusega tegelev ameerika ettevõte on teinud pakkumise suurusjärgus 25m£.
tore oleks asja juures see, et praegune kinnisvaraarendajatest (no offence Rünno!)koosnev juhtkond saaks Sule (no offence, again) sappa.
niih, üks positiivne uudis on olemas: healy suhtes õnnestus kokku leppida
ülevõtujutud koguvad samuti tuure
Järgmine hea asi, mis Manchester Unitedist tulnud? :)Tsitaat:
Algselt postitas rohelineKonn
niih, üks positiivne uudis on olemas: healy suhtes õnnestus kokku leppida
abijõude pole tarvis?Tsitaat:
Algselt postitas runno
Laud juba kinni
P.S
tule kohaleTsitaat:
Algselt postitas eston#21
abijõude pole tarvis?Tsitaat:
Algselt postitas runno
Laud juba kinni
P.S
yes sir! :)
leeds 0 wigan2
eile sai siis 45 minutit jalgapalli moodi asja näha(I poolaeg). Healy debüütmängus imet (mida küll eriti ei oodanudki) ei sündinud. MOM oli ta küll rohkem viisakuse pärast, tegelik au oleks pidanud Simonile kuuluma
persse. miks me iga kord kaotama peame. igasugusele kõntsale. ja just siis, kui me televiisoris oleme. wigan on üks järjekrdne kena koht albionil, mida ma poole tunni jooksul kaardi pealt ei leiaks.
minule aitab sellest. ma tahan, et minu tiim ka vahest võidaks. andke nüüd andeks, kallid sõbrad, aga mina teen cantonaad. või alanit.
vali parem chelsii, sest manuu ei võida ju ka mitte midagi :PTsitaat:
Algselt postitas rohelineKonn
minule aitab sellest. ma tahan, et minu tiim ka vahest võidaks. andke nüüd andeks, kallid sõbrad, aga mina teen cantonaad. või alanit.
When I was just a little boy,
I asked mother what should I be
should I be Chelsea
should I be Leeds?
here\'s what she said to me:
wash your mouth out, son, and go get your father\'s gun,
and shoot the Chelsea scum,
shoot the Chelsea scum.
WE HATE CHELSEA, WE HATE CHELSEA!
tegelikult te ju ei vihka chelsead, olgugi, et iga nägal nii laulate.
minu uut lemmiklubi vihkate see-eest südamest. valida polnud raske.
kunnid olete :)
(ei teagi nüüd kas läks nupp valesti klaveril või mitte ;))
Ma ikka ei ole päris kindel endas. Vaatan, kuidas ManU-l ja Leedsil järgmised mängud lähevad. Kaotus Portsmouhtile tegi natuke ettevaatlikuks siiski;)Tsitaat:
Algselt postitas eston#21
kunnid olete :)
(ei teagi nüüd kas läks nupp valesti klaveril või mitte ;))
Hakkan ka gloorihanteriks. Come on you reds!
ma tahaks ka teie sarnane olla aga kahjuks pole ühtegi juudast ammu mankusse läinud. ja see kes on läinud on sealt juba ammu tala saanud..
Lühidalt öeldes.
SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY! SHOW ME THE MONEY!
Bring on Freddy Adu! Bring on Ronaldo! Bring on Pavel Neved! USA ruulib! Bush on jumal! Jne....
No mida ku piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip vi piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip pIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIp piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiP t.ra ma ei või
Ilmselt karistas jumal meid siin 2 päeva eest piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiP v.ttu:viha: :viha: :viha: :kurb7: :kurb7:
peab tõdema, et sel nädalal on erakordselt palju nalja saanud. kohati isegi rohkem, kui oleks lootnud.
nüüdseks on naljatuju muidugi otsas. ega ikka nende mustade jõududega mängida ei tohi.:sega5: :ham8:
Noh poisid, kas trumpame üle või;)
http://www.leedsunited.com/article.asp?article=235838&blnFeedback=&Ti tle=Super+Fan+Kjell+Makes+Whites+Move!&navlid= newsroom