Replying to Topic \'Leeds United\'
No liidsjunaitid, nii te oma mehi hindategi siis va?
A free-kick 25 yards out was perfect for Ian Harte and when Milojevic lined up his defensive wall but left a gap to his left, the Republic of Ireland defender made no mistake, powering the ball inside the post.
tarkade klubi võiks nüüd oma mälu värskendada ja veel mõned näited juurde otsida
:lahe:
Ja samas jään ikkagi endale kindlaks , et nii s*** mees see Harte ka ei ole , et mõnes vähegi tegijamas satsis veel mõnda pensionieelset head hooaega teha.;)
Mis kuradi El Tel Out... Venables peab jääma pukki vähemalt jaanuari lõpuni või kuidas muidu me Sicknote\'ist lahti saame. Äkki õnnestub ta isegi Bowyeriga vahetada.;)
Nicknote is Spur through and trough.
Tsitaat:
Originally posted by rohelineKonn
Tsitaat:
Originally posted by INCE
Jutud käivad , et vähemalt kaks leedsi mängijat on sattunud ka toonlandi huviorbiiti ja need on ... Harte & Bowyer :lahe:
Kui mr.Tel samamoodi jätkab , siis võib kuulujutul isegi põhi all olla:kaval:
harte minek teeks mulle siirast rõõmu, ta ju selgelt leedsi kõige sitem mees juba teist hooaega järjest
Bowyeriga aga on nii, et mida halvemini mängib, seda rohkem ta raha tahab.
Võimalike uute treenerite kohta niipalju, et minu pärast võiksid nii Hart kui Gray olla, pigem eelistaks isegi Eddie Grayd. Mick McCarthyt ei taha mitte mingil juhul.
O\'Neill võiks ju kah olla kuigi ei näe miks tema peaks tahtma Leedsi tulla.
Ja lõpuks on ka Telil tõenäoliselt veel vähemalt mõned nädalad aega, et asjad ümber pöörata.
ei ole mõtet homseni oodata. andke Terryle kohe kinga
FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!FU*K OFF EL TEL! FU*K OFF EL TEL!
Out of UEFA. Put*i! MALAGA VASTU!
Kuradi siga raisk.
Nuff said.
Kas Malaga on tugevam kui Troyes??
Martin ,krt relax. Võta asja rahulikult, närvirakud ei pidand taastuma. Peale eilset on Ter nables`i saatus juba otsustatud. Ainus küsimus on kas enne või pääle jõule ? ;)
Tsitaat:
Originally posted by Jaan
Kas Malaga on tugevam kui Troyes??
kui on mis siis?
kui ei ole mis siis?
või tahtsid lohutada: pole viga, me oleme sama sitad?
olgugi, et Su kaastunne mulle väga hinge ei läinud, tänud siiski.
Ja et haavale veel soola raputada, siis tundub et Bridges on jälle vigastusega mitmeks kuuks väljas.
Tsitaat:
Originally posted by mikk
Ja et haavale veel soola raputada, siis tundub et Bridges on jälle vigastusega mitmeks kuuks väljas.
Hooaja lõpuni.
FU*K OFF EL TEL AND TAKE THAT FU*KING MANYOO BASTARD WITH YOU!
Okei, nüüd pärast UEFAt kui oleme välja kukkunud igalt poolt, kust kukkuda saanud võiks küsida kuidas siis edasi. Tundub, et enamus arvab et vastuseks on \"anda Venablesile kinga\". Mina ei ole selles nii kindel. On palju asju, mis mulle Teli juures närvidele käib, kuid kõik ei ole küll tema süü.
Ma kardan ka seda, et kui nüüd vahetult enne transfer window avanemist treenerit vahetame, siis paneme uue mehe samasse olukorda, kuskohast Tel augustis alustas. Ta saab kellegi teise poolt kokkupandud meeskonna, tungiva soovituse \"kõigepealt müü ja siis vaatame, kas võid ka kedagi osta\". Tõenäoliselt on mingite ostude-müükide suhtes juba ka pikemalt läbiräägitud, sõlmitud mingeid eelkokkuleppeid, mis tähendab et kogu see töö läheb kas lihtsalt vettvedama või pannakse uus treener fakti ette, et tal tuleb sellega leppida.
ma jäälegi vaidleks tiba vastu. Tel on selgelt ebaõnnestunud. ta on kaotanud fännide, ning mis peamine, ka mängijate usalduse. isegi, kui Leedsi kehv seis polegi ainult Tel\'i süü, on seda usaldust väga raske tagasi võita. praegu uut treenerit palgates jääksid ehk olemata Tel\'i isikuga seotud müügid. docourt näiteks, kuigi tema lahkumise põhjused võivad peituda mujal. samuti saaks uus treener pool aastat võistkonda tundma õppida ning seejärel üritada järgmisel hooajal midagi korda saata. ning võidud läbirääkimistel ostude-müükide asjus ei muutu olematuks ühe isiku lahkumisega, teatud mänguideoloogiad aga kaovad kindlasti.
ja millsi võtame ka teilt ära :kaval:
siiski tugev kahju nii andekast mängijast, nagu bridges. mõned lehed pasundavad juba natuke ennatlikult karjääri lõppemisest. mike\'i on kyll õnn juba väga varases lapsepõlves maha jätnud. :(
Ma ei tea, Mills pole minu jaoks eriti sümpaatne mängija, ei kujuta teda punases särgis ringi silkamas. Aga noh, kui ta juba platsil on ja tegusid teeb, mis siis ikka.
Aga Wengeri ettepanekut MMi aeg ümber tõsta ma küll ei toeta. Ja olen kindel, et seda ei tõsteta ümber. sest suvel on inimestel puhkused, nad saavad kas siis telekast vaadata või ise kohale minna, talvel ei hakka ju puhkust võtma. Ja geograafiline aspekt- kas MM hakkaks toimuma vaid Aafrikas, Aasias ja L-Ameerikas? Sellisel juhul võivad põhjapoolemad riigid vaid unistada MMi korraldamisest.
Tsitaat:
Originally posted by vandersell
Ma ei tea, Mills pole minu jaoks eriti sümpaatne mängija, ei kujuta teda punases särgis ringi silkamas. Aga noh, kui ta juba platsil on ja tegusid teeb, mis siis ikka.
Wenger kinnitaski, et olgugi, et Mills on hea right-back - tema plaanidesse Danny siiski ei mahu, ehk tegemist kõmuga.
Tsitaat:
Originally posted by rohelineKonn
ma jäälegi vaidleks tiba vastu. Tel on selgelt ebaõnnestunud. ta on kaotanud fännide, ning mis peamine, ka mängijate usalduse. isegi, kui Leedsi kehv seis polegi ainult Tel\'i süü, on seda usaldust väga raske tagasi võita.
No ma ei tea, fännide usaldus on küll selline asi, et piisab paarist-kolmest heast tulemusest (isegi kui tulevad õnnega pooleks) ja kõik muutub. Mängijate usalduse kohalt, jah paar vastikut tüli siin on (Battyt pean eelkõige silmas).
Tsitaat:
[i] praegu uut treenerit palgates jääksid ehk olemata Tel\'i isikuga seotud müügid. docourt näiteks, kuigi tema lahkumise põhjused võivad peituda mujal. .
Mulle tundub, et Dacourt on tavaline palgasõdur, kes läheks siit klubist nii või naa, sõltumata sellest kes treener on.
Täna siis v. Bolton Reebokil, Venablesi jaoks tõe hetk tõenäoliselt. Kui siit viies järjestikune kaotus liigas tuleb, peaks Teli saatus küll otsustatud olema. 1 võit viimasest 11-st PL-i mängust, kaotuse korral oldaks vaid 2 punni kaugusel väljalangemistsoonist. Kõlakad käivad, et Terry on juba leppinud £1m kompensatsiooniga kinga saamise korral. Foresti Paul Hart ja Leicesteri treener Mickey Adams on shortlisti eesotsas arenguid ootamas.
Tsitaat:
Originally posted by jyrioo
Täna siis v. Bolton Reebokil, Venablesi jaoks tõe hetk tõenäoliselt. Kui siit viies järjestikune kaotus liigas tuleb, peaks Teli saatus küll otsustatud olema. 1 võit viimasest 11-st PL-i mängust, kaotuse korral oldaks vaid 2 punni kaugusel väljalangemistsoonist. Kõlakad käivad, et Terry on juba leppinud £1m kompensatsiooniga kinga saamise korral. Foresti Paul Hart ja Leicesteri treener Mickey Adams on shortlisti eesotsas arenguid ootamas.
Jube hea, saan seda täna rahulikult oma kodus ka vaadata, sest sobivad kanalid kannavad suurepärast relegation battle\'t üle kah.
Kui keegi siin Tartust on ja tahab seda muide täna kell 22.00 näha, siis võib teada anda.