kas sõbrad on kursis, et maailma koledaim mängija(tm) on 2 järjestikuses mängus lambakargajate eest värava löönud
Printable View
kas sõbrad on kursis, et maailma koledaim mängija(tm) on 2 järjestikuses mängus lambakargajate eest värava löönud
Minu nunnu :)Tsitaat:
Algselt postitas eston maravilha
kahjuks küll. samuti on viimastel aegadel löönud väravaid ka Wright, Spring ja Carlisle, kusjuures viimane on löönud väravaid suisa väljaku mõlemas otsas. rääkimata veel igasugustest marlonkingidest, kes kõmmutavad nagu ise tahavad.
iseenesest on see huviav tendents, et Leedsist lahkujad hakkavad särama. üldiselt on Leedsist lahkumine tähendanud enamike mängijate jaoks stancollymorestumist. aga võibolla on kuidagi nii, et need kes ise minna tahavad, satuvad automaatselt persekukkumise kiirteele. need, kellele klubi suuska annab hakkavad seevastu särama nagu pühademunad.
Et päevad on lippamas ahvikiirusel, panen siia piltigaleriidena üles meie kaks viimast Leedsi külaskäiku.
Minu, Oku, Gwõrni seiklus 2003/2004 hooajal, hiljem liitus ka Rünno. Leeds - Arsenal 1:4
Mina, Oku, Tembu ja Rünno. Leedsis 2004/05. Leeds - Wolves 1:1 ja Leeds - Sheffiled United 0:4.
Nautige. Varsti oleme jälle seal :P
Seekord jätame Estoni kohvri kuhugi, sest igaljuhul on Tembu Leedsi särgi kohutavalt fotogeeniline;)
ja nagu ma eile juba tõdesin - mul on neetult kahju, et seal on need kaks tooli, mitte tühi akvaarium. see oleks täielik \"uue ajastu\" sümbol, ning fännid üle maailma telliks endale akvaariumi sümboolikaga nänni.
Trafford & Budapest Hotel
et ma ei unustaks
Piletid ostetud, hotell broneeritud.
Tubade jaotus 3+2, mis muutub niikuinii 5:0iks.
Esimesel reisil oli täitsa ponks tots see, kelle me laevas ära lantisime. Martin nime mäletab vä? Ma lausa imestasin pilte vaadates kui pandav ta oli.
andke andeks, kui te selle uudiseni teist kaudu jõudsite, ning seetõttu pisut pahased olete, et teie kuldaväärt aega rämedalt raiskasin.
Jerko Guglob III ostab LUFC\'i
ilma prillita väikseid tähti lugeda ei näe??Tsitaat:
Algselt postitas _manutd_
http://radioireland.ie/audio/giftjose.wma
Hidden mic in Chelsea dressing room :D
Kindlasti olete kuulnud, aga äkki mõni pole :D
You are my Chelsea, my only Chelsea.
You make me happy when skies are grey.
You\'ll never notice how much I love you.
Please don\'t take my Chelsea away.
Carefree, wherever we may be,
We are the famous CFC,
And we don\'t give a fuck,
whoever you may be,
\'Cos we are the famous CFC.
Chelsea võitis täna võõrsil 2:0 Charltoni. Väravad lõid Robben ja Crespo. Üle pika aja käis väljakul Carvalho.
Chelsea kooseis:
Cech, Terry, Gallas, Ferreira, Carvalho, Essien, Lampard, Duff(Wright-Phillips), Makelele, Robben(Cole) ja Crespo(Drogba).
Chelsea võitis 2-0 Charltoni.
Väravad lõid Crespo ja Robben.
Crespo lõi peaga, suht kaugelt.
Ja Robben lõi karistusalajoonelt u. ilusa värava taha ristnurka.
Väravad löödi teisel poolajal.
Esimesel poolajal oli Crespol 1-1 olukord, mille ta lõi õnnetult posti.
Koosseisud:
CHARLTON
Andersen, Young, Perry, Hreidarsson, Powell (Spector 70), Kishishev (Holland 67), Murphy, Hughes, Rommedahl, Thomas (Ambrose 67), Bent
CHELSEA
Cech, Ferreira, Carvalho, Terry, Gallas, Makelele, Duff (Wright-Phillips 63), Lampard, Essien, Robben (Cole 79), Crespo (Drogba 67)
chelsea on inglise liigas nii kõrgetel kohtadel, aga teemat ja fänne pole. miks?
seda ajabki,et sa ilma prillita väikseid tähti lugeda ei näeTsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas runno
ilma prillita väikseid tähti lugeda ei näe??Tsitaat:
http://radioireland.ie/audio/giftjose.wma
Hidden mic in Chelsea dressing room :D
Kindlasti olete kuulnud, aga äkki mõni pole :D
Mida sa ajad?
Satub siia ka igasuguseid...
Aga palju rõõmsam sõnum - Leeds - Derby kohtumiseni on vaid 5 päeva. Poisid, kiirelt kooma!
Ma jätan täna joomise maha vist ja Leedsis mahla peal.
ma sinu asemel küsiks pigem ülemuselt avanssiTsitaat:
Algselt postitas oku
Ma jätan täna joomise maha vist ja Leedsis mahla peal.
kas steve stone on ikka veel vigastatud?