Replying to Topic \'Leeds United\'
Muuseas, olete te kunagi tähele pannud, et Smutt ja Smith kõlavad kuidagi väga kahtlaselt sarnaselt?
Mis puutub konna laulmisse, siis mina teda küll tagasi ei hoia - ehk isegi tõukan veidi tagant :D
Mis puutub eestikeelsete laulude treimisse ... siis võiks isegi proovida. Mul see kole häda, et ma ei oska laulda ja minu tehtud sõnade järgi ei saa laulda ;)
Mis puutub lakoonilisse \"teeme ära\", siis teeme ära! Rünno bronni ja saada oma rekvisiidid jälle :) Ma kannan kohe raha üle :) 12.07 õhtul minek ja 18.07 õhtul tulek.
Smutov, kallis, kas sa võtad teisepoole ka kaasa?
Muuseas, kui keegi mäletab Jan E. Uuspõllu hitti \"Eestimaa on võlgu ...\", (www.tv.ee, sealt Jan E. Uuspõld Show ja kõige alumine video) siis sellel omapärasel viisil saab ju laulda:
Alan Smith on läinud
Mark Viduka on läinud
uuuu-uuu...
Harry Kewell on läinud
ja Robinson on läinud kaaaa-aaa-aaaaa ...
Lee Bowyer on läinud
Rio Ferdinand on läinud
Robbie Fowler on läinud
Michael Bridges on läinud
Ja Woodgate on läinud kaaa-aaa-aaa-aaaa ...
Ma kehitaaa-an õlgu
jne ... :D
Tottenhami ja Newcastlisse, Manchester Citysse on läinud ja Scum Unitedisse kaa-aaa
Aga ükskord ei lähe enam keegi ära
ja me võime täiel rinnal laulda
.... noh, aidake :D
Attenzione, Attenzione
Bronni nr. on 2570431 (see on rohkem enda jaoks, sest paperilipakad kipuvad ära kaduma)
sinna 12 juuli kell 9.00 Paldiski
tagasi kas
18 stockholmist (3995 eek 4 in + auto) - tuli variandiks, kuna 18 kappeslkärist ei ole autokohti enam
19 kappelskärist (2890 eek 4 in + auto)
Kumb jääb
Meelik ja Konn helistage nr. 50 79 552
P.S küllalt lihtsad duurid on sel lool võin ära küll mängida;)
Ahjaaa, et siis lihtsamalt öeldes on eelpoolnimetat laulu netiaadress selline:
http://www.tv.ee/f_clip.asp?id=410E8BB9-B4ED-49C7-B281-8222A42788DC
Eelistan siiski 18 õhtul, see 250EEK või veel vähem siia-sinna. Pealegi, veel päev rootsis viibimine (meenutades Systembolageti hindu ;)) läheks vähemalt sama kalliks
mis sa sinna systembolagetisse otsid? eestist võtad kraaniga 5 liitrise viinapudeli kaasa ja kombes:)
Andke keegi, näiteks hr.Smutov, asjalikke Leedsi fännide foorumite aadresse. Peaks nendega tihedamat sidet pidama, suvel ja ehk aasta lõpuski, peab ju nendega koos napsu võtma :kaval:
Ja vaata aga vaata - http://www.lufc-finland.com/
Tere!
Vabandan ristpostituse pärast SAFC teemas ;).
Selgus, ei tule Rootsi. Mõni ime võub juhtuda, kuid vaevalt.
Tsitaat:
Originally posted by Martin
kahju,:( aga ega sõit sõitmata jää..
Meelik ootan endiselt Su kõnet.
Tsitaat:
Originally posted by runno
Tsitaat:
Ainuke võimalus on see, et puhkused mängitakse taaskord ümber, kuid erilisi lootusi sellele küll ei pane.
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Ainuke võimalus on see, et puhkused mängitakse taaskord ümber, kuid erilisi lootusi sellele küll ei pane.
Sa pane oma särav intellekt ja kombineerimisoskus tööle ja katsu selle lihtsa asjaga hakkama saada;)
mu naine on tõenäoliselt huvitatud selle koha täitmisest. et siis säärane varuvariant.
tegelikult peaks aga martin teatama oma tööandjale, et sellise palavaga ei viitsi keegi lehest niikuinii midagi peale dieedi- ja seksiteemaliste artiklite lugeda. tööandja saaks aru, et martinil on õigus ja lubaks ta rootsi. või siis käsiks juurviljadieedist kirjutada.
juurviljadieedist matu vaevalt midagi teab.. pigem kirjutaks ta pirukadieedist;)
Tsitaat:
Originally posted by eston#21
juurviljadieedist matu vaevalt midagi teab.. pigem kirjutaks ta pirukadieedist;)
räägib pontsik ise :)
/me meenutab, kuidas jollu mind hullunudja hirmunud pilguga vaatas, kui ma teoretiseerisin, et mis saaks, kui estoni viimane kohupiimakook ära söödaks.... :oih:
Smutttt!!! :Kurb11:
Korralda see asi ära, hädasti on vaja sind. Mitte üks töö ei tohiks inimest peaaegu koju kätte toodud Leedsi mängust eemale hoida.
Hädavariandina võib ju ka Konna naise Martiniks nimetada ja ta Leedsi atribuutikasse riietada ...
Tsitaat:
Originally posted by oku võib ju ka Konna naise Martiniks nimetada ja ta Leedsi atribuutikasse riietada ...
ta vihkab jalgpalliatribuutikat
Tsitaat:
Originally posted by rohelineKonn
ta vihkab jalgpalliatribuutikat
oioioi, kuda ta selle nädala siis üle elab:kurb10:
Tsitaat:
oioioi, kuda ta selle nädala siis üle elab:kurb10:
einoh, eks ole temagi kuulnud seda huntidega koos ulumise vanasõna. kannatab, mis tal üle jääb. keegi ei sunni ju kaasa tulema.
Reisujuttute vahele ka üks uudisekene: Leeds on sõlmimas lepingut Queens Park Rangersi Clark Carlisle`ga, kes aastaid tagasi oli üks lootusrikkamaid noori kaitsjaid Inglismaal ning mängis nii mõnegi mängu U-21 koondises. Oli see raske vigastus või midagi muud, aga midagi üle keskmisest natuke korralikuma mängija temast siiski ei tulnud.
Igatahes pisut naljakas siiski on, et Leeds tahab enda ridadesse saada kahtlaselt vigastusohtliku põlvega meest, kelle laeks on seni jäänud vaid üks aasta 1. divisjonis. Kuna aga Morris, Bowyer ja Woodgate on läinud, siis kuluks ju ikka mõni skandaalsem ja joomarlusele kalduv pallur ka meeskonda ära. :P
Teine võimalus võib-olla ka see, et temas nähakse asendajat Paul Robinsonile, igatahes jaanuarikuuses mängus Brightoni vastu tegi mees küll ühe hiilgava tõrje. ;)