Vastus teemale \'Leeds United\'
Ma vastan õhtul kui töö on läbi. Või homme. Olen erutunud küll natuke ;)
Veidi jama on see, et lubasin sõbraga 16.04 minna mingit mängu vaatama, aga Smuti plaan on ka pandav. Eriti kuna siis jõuan ka mina üheks oluliseks sünnipäevaks eestimaale tagasi.
Kui konn ja rünno ja meelik (rohkem Leedsi fänne vist eestis enam pole) ka midagi kostavad, siis erutun ma ehk veel rohkem.
Gwrni võib ka ju alati kaasa võtta :P
Tsitaat:
Algselt postitas oku
Käivad jutud, et Tembuu ka erutus. ;)
Saabki rongis rahus LOTRi kaarte taguda ja viskit (praegune sposo või Strongbow siidrit) rüübata :D
Tsitaat:
Algselt postitas Martin
Kes oleks meie divaris vihatum, kui see persekukkunud punt?
sheepshaggers from wales?
aga tegelikult tahtsin nentida, et mul võib ajaprobleem tekkida. sellest tulenevalt oleks vaja pisut lühendatud versiooni. ma süvenen sellesse õhtul.
Tsitaat:
Algselt postitas Martin
Tsitaat:
Algselt postitas oku
Käivad jutud, et Tembuu ka erutus. ;)
Eks ta ole nii jah, et noor keha süttib kergesti:) Piisab vaid mõnest õigest sõnast......
Tsitaat:
Algselt postitas Martin
Nii! Lennuplaanid!
By Easyjet. Otse Tallinnast (persekukkunud linn muide - toim.).
Sõidame Londonisse 1. aprillil, lennk väljub kell 12:05, kohal 12:55.
Tagasi Tallinna 10. aprill , lennuk väljub 6:45, kohal 11:40.
Maksumus ühe kärsa peale kokku: €37.98 (tänaste EP kursiga 845 krooni ja 10 senti).
Leedsi toetajad lennujaama makse maksma ei pea? ;)
Tsitaat:
Airfare per adult or child
Infants under 2 years fly free, sat on an adult\'s lap €38.18(per person)
Taxes and charges per adult or child €22.99(per person)
Total amount due for 1 adult €61.17
An additional booking fee of €6.50 may apply, depending on your method of payment
Tsitaat:
Algselt postitas Martin
Maksumus ühe kärsa peale kokku: €37.98 (tänaste EP kursiga 845 krooni ja 10 senti).
lisaks kehtib Leedsi toetajatele küllaltki huvitav euro/krooni vahetuskurss ...
Tsitaat:
Algselt postitas vandersell
Leedsi toetajad lennujaama makse maksma ei pea? ;)
Tsitaat:
Algselt postitas SleepWalking
lisaks kehtib Leedsi toetajatele küllaltki huvitav euro/krooni vahetuskurss ...
Ei maksa siin paanikat tekitada! Eksole!
Kusjuures ma rõhutaks, et minu vigade kombinatsioon on täiesti geniaalne! Ehk põhimõtteliselt ei muutu midagi. Damn I am good.
Ei ole, lihtsalt asjaga kursis :)
Üldiselt jäi summa samaks. Seletagu need punased ja koledad inimesed, mis nad ise tahavad.
Kuid Oku! Sa selle hotelli nime ei mäleta, kus me ööbisime? Jubedalt oleks vaja, päris hea koht oli. Ma oskan sinna nüüd ju jala ka minna :D See oli üks vahva matk muidugi.
Seal me ööbisime
Õhtul võin pilte ka näidata. Eriti kõva oli muidugi see, et kui kolm parmu hommikul sööma läksid, siis ootasid saia ja mahla, kuid kätte anti menüü :D Ja sealt sai meelepärane söök tellida. Tasuta. Majutuse hinna sees oli. Mmmmm, mõnna.
Reisuseltskonnale mainiks vaid, et minu kui erapooletu kõrvalseisja ;) arvates oleks esimene plaan ikkagi rohkem väärt, näeks ära kolm tippsatsi ja seda isegi siis, kui Millwalli ära oodata ei viitsiks... teise puhul jäävad need Wolvesid ja Bladesid ja miskid veel kuidagi kuivaks ju :D Või lähetegi te sinna tõepoolest selle Leedsi pärast??:oih: Njaah, seljuhul on vist naljakuus minnes oma meeskonda võitmas näha suurem lootus jaah...
Aga Martinile tema varasema ütluse peale, kus ta kirus õrnalt eilset kohtunikku, mainiks vaid, et Mr. Beeby ei ole veel kunagi midagi valesti teinud... seda võin öelda isegi olukordi nägemata, sest Richard Beeby on lihtsalt äss!:arm6:
Tsitaat:
Algselt postitas skint
Või lähetegi te sinna tõepoolest selle Leedsi pärast??:oih:
Vaevuks kommenteerima, ei vaevuks ... Oeh, juba vaevusin. Suvel juba käisime Bodeni ja Piteå nimelisi tippsatse vaatamas, nüüd võib puhtalt Leedsi pärast ka korra käia ju.
Oh neid liidzi hvänne küll ... ja terve voorum nende jalge ees:)
Hommik oli igatahes väga vaevaline....
Ei tea miks?
Plaan nr. 2 toimib suht hästi. Kuid peale Sheffield Unitedit on kojuminek (töö ja perekond on siis ilmselt need põhjused).
Reisuvahendina toetan easyjetti
GIVE US R! GIVE US Ü! GIVE US N! GIVE US ANOTHER N! GIVE US O!
RÜNNO!
Ja Oku sokkis midagi, et sa ei tule üldse. Kotik see Oku. :) Plau-Vau Kliffid jälle koos siis ju. Konna ja Tembuu (Erxx samuti mõtiskleb ning noorem vend lilladest kah) veame kah kaasa. Meelik ei taha tulla?
Kusjuures ma tuleks ka pärast SheffU\'d ära, kuigi hea pakkumisega jääksin kauemaks kah.
Tsitaat:
Algselt postitas Corinthian
Oh neid liidzi hvänne küll ... ja terve voorum nende jalge ees:)
Võtan sõna \"hvänn\" komplimendina.
Mis puutub pärast Sheffieldi ära tulemist, siis sobib kah. Kaua sa ikka jõuad napsu võtta.
rünno modifikatsioon smuti plaanist on hetkel kõige pandavam. mul on tööl asjad aprillis täpselt selles järgus, et kauem küll ei saa. transpordi suhtes ei ole esmapilgul erilist eelistust. iseenesest oleks lahe see kurikuulus British Rail ära proovida.
leeds united võitis sunderlandi 3:2:(