Mis te arvate pealtvaatajate arvust.Oli see tõesti nii suur.Ma mõtlen, Eesti kohta on see peris tubli arv rahvast.Kas Kink´i tuldi vaatama?Varsti vist pole Kaljuveeril pääsu ja ta peab röökima midagi siukest \"Meie staarründaja lõi VÄRAVA\"
Printable View
Mis te arvate pealtvaatajate arvust.Oli see tõesti nii suur.Ma mõtlen, Eesti kohta on see peris tubli arv rahvast.Kas Kink´i tuldi vaatama?Varsti vist pole Kaljuveeril pääsu ja ta peab röökima midagi siukest \"Meie staarründaja lõi VÄRAVA\"
Kindlasti teda ning tulevasi Itaalia superstaare. Kahju, et seal kavasid ei antud, siis saaks paari aasta pärast uurida keda olen oma silmaga mängimas näinud.Tsitaat:
Originally posted by woodoo
Kas Kink´i tuldi vaatama?
Rahvast oli tõesti palju ja eriti tore oli see,et noori oli palju. Jalgpalli huvi kasvab just noorte seas. Minu hinnangul oli üle tuhande inimese kindlasti. Noorte koondise mängu kohta oli seda väga palju. Minu teada pole noorte koondise mängul kunagi nii palju rahvast olnud. Elasime ikka päris mõnusalt kaasa ja tunne oli nagu oleks A-koondise mängul.
Eeesti mängis kokkuvõttes siiski hea mängu ,kuigi puudusi oli aga kahe väravaga pole Itaaliale häbi kaotada. Mõned aastad tagasi said meie noored kogu aeg kuue ,seitsme väravaga tappa. Usun ,et meil on shansse ka Belgia ja Gruusia vastu. Üleilne mäng andis lootusi ja poiste eneseusk kasvas.
Kui keda esile tuua siis kindlasti Ats Purjet ja Tarmo Kinki aga ka Andrei Mazurkevitsh oli kaitses hea. Reelo oli väravas tubli.Keegi eriti ära ei kukkunud ja teine poolaeg oli Eestil isegi vaat ,et rohkem võimalusi. Kui nüüd võrrelda ,kui suur kandepind ja valik on meil ja Itaalial siis selle taustal oli tulemus väga hea. Kui veel ka värava oleks löönud ,mis oli täitsa reaalne siis see oleks juba super saavutus.:lahe:
Täna siis jälle Arenale ja paneme vastased kotti.:kaval:
seal sai küll kava ju kus kõik nimed kirjas :doh:Tsitaat:
Originally posted by daywalker
Kindlasti teda ning tulevasi Itaalia superstaare. Kahju, et seal kavasid ei antud, siis saaks paari aasta pärast uurida keda olen oma silmaga mängimas näinud.
Võib-olla kui mina sinna jõudsin olid need juba otsas sest kes ikka nii palju rahvast oleks oodanud. Igatahes pohh selle kavaga :)Tsitaat:
Originally posted by pesa
seal sai küll kava ju kus kõik nimed kirjas :doh:Tsitaat:
Originally posted by daywalker
Kindlasti teda ning tulevasi Itaalia superstaare. Kahju, et seal kavasid ei antud, siis saaks paari aasta pärast uurida keda olen oma silmaga mängimas näinud.
Kahju ,et homsed mängud samal ajal toimuvad. Tahaks ka Itaalia -Belgia mängu näha
aga ,mis parata ,veri ikkagi paksem ,kui vesi . Seega jääb üle vaid Arenale marssida.:)
Mul samad sõnad. Selle peale saanuks küll varem tulla, et Itaalia ja Belgia võitja otsustavad, ning tahaksin ka ise seda põnevusmängu kaeda.Tsitaat:
Originally posted by ROOTSI KUNN
Kahju ,et homsed mängud samal ajal toimuvad. Tahaks ka Itaalia -Belgia mängu näha
aga ,mis parata ,veri ikkagi paksem ,kui vesi . Seega jääb üle vaid Arenale marssida.:)
Aga Eesti on ikka Eesti...
Arvata võib, et mängude ühel ajal pidamine on reegel vältimaks kokkuleppemänge.
uipljää .. lahe .. 8:1 saime tappa .. aga 90 minti oli meelelahutust
Ja poisid mängisid kaua unistatud ründemängu .. mulle meeldis.
Esimese poolaja lõpupoole sai hr Kink punase, sõites üsna selge kavatsusega tallad ees türklase poole, kes muidugi surmakisa tõstis ja pärast pikali olles veel nutma hakkas, kui aga kohtunik selja keeras, tõusis püsti ja lippas ilma lonkamata oma koha peale tagasi. (punane oli sellegipoolest õigustatud, sest kui kink oleks talle pihta saanud, siis see poisike poleks mitu head aastat mänginud).
nõme on muidugi see, et raffas vihma kartis ja kohale nõnna vähe rahvast tuli.
Need 3 mängu andsid küll hulganisti kogemusi U-19’le, aga ma lihtsalt ei suuda aru saada, miks juhib noortekoondist Tiit Raudnagel. Tõsiselt imelik minu arvates. Kui midagi saavutada tahetaks tuleks mõni targem vend meeskonna etteotsa upitada. Kasvõi Jelle isiklikult, aga midagi on vaja muuta. 1:8 kaotus on suhteliselt mage hoolimata sellest, et mängu ise kohal vaatamas ei käinud.
Belgia mäng oli tõsiselt masendav. Eestlased ei jõudnud kordagi pealelöögini. Grishini karistuslööki võis pealelöögiks nimetada, aga kaarpall, mis lendab väikesel kiirusel väravavahi kätte ei ole see, mida ma ootasin. Samas kaitseliin eksis pidevalt. Loomulikult on valikuvõimalus väike selles vanusegruppis, aga 1 värav kolmest mängust ning 13 endale lasta on suhteliselt kehv tulemus.
Mulle on mulje jäänud, et ainult A koondis on võimeline võitlemaks võitude nimel. Kõik vanusegrupid U-21, U-19, U-17 saavad suureskoorilisi kaotusi ning väravatearve avamiseks on pidevalt suuremat sorti probleeme. Mängitakse kaitsvaorientatsiooniga ning rünnakule jõutakse harva.
:(
Olles tavaliselt alati tribüünil, kui A koondis mängib, siis ei näe põhjust, miks peaksin külmetama ja A. Le Coqil vaatama U-19 mängu, kus tulemus on ühepoolne.
EESTI – GRUUSIA 1:8 (0:3) LÕPPSEIS
Ja mõtlesin et see on nali aga võta näpust!!!!!!!!
Kusjuures mina eelistaksin ründavama orientatsiooniga (sümpaatsemat) mängu, ning 1:3, 1:4 kaotusi, kui mõttetuid 0:0 viike ning 0:2 kaotusseisus suureskoorilise kaotuse vältimist, millega ei arenda suht midagi, sest kaasaegne jalgpall võib alata tugevast kaitsest, kuid võimeta rünnakuid üles võtta (mida tuleks just praktiseerida 30k pealise publiku ees) ei jõuta mitte kusagile, ning samuti ei arendata vastavat võimet.
Puha koomik oli täna muuseas kohtunik (nagu ka Belgia vastu seesama). Vehkis käega oma tasku juures ja sügas rinda, ning siis lausub nii et kogu staadion kajab \"no more, ok?\" ja pealtselt imeb siis olematust olukorrast kollase välja.
Kes siis meie ainsa värava ka lõi?
EDIT: just spordist nägain seda väravat, autoriks siis Ats Purje. Kena värav oli peab mainima aga 1:8 on ikka 1:8 :(
Vahe tekib ilmselt ka professionaalsuse tasemest. Gruusia U-19 mängijaid on ilmselt enamuses kindlalt tulevased A-koondise mängijad ja sinna kandideerivad, kui nad just narkootikume smugeldama ei hakka vms. Belgia ja Itaalia U-19 mängijatest ei hakka rääkimagi (seal on ka U-17 mängijad tulevased professionaalid). Eestis on aga U-19 mängijad ikka veel noored, ning pole üldsegi kindel, millised neist A-koondise tasemeni jõuavad. Pealtvaatajadki tulevad mänge vaatama selleks, et näha oma endisi joomakaaslasi või sõpru, kellega sai vahetundidel koolis tobi aasta-paar tagasi pandud. No selline asi ei kõlba ju kuhugi! Nii ei saagi areneda noortest mängijatest korralikke mängijaid, kes Euroopas läbi lööks. See pole nii ainult jalgpallis, vaid kogu Eesti noortespordis, nii palju kui mina sellega tegelejaid tunnen. Eredamad vastupidised näited on siis jalgpallis Tarmo Kink (kel oli ikka hulga õnne, et Spartakisse sai - mine tea, mis muidu temast saanuks), ning korvpallis Tanel Sokk, ning Gert Dorbek.
lihtsalt selline mõte uitas ja pidin välja ütlema.
Tänane mäng oli ikka täielik zirkus! Kohati mängiti kümnekesi paremini ,kui täis koosseisus.:D Oskasid ju rünnata küll aga ,kui ikka kaitse lekib ja ära ei löö siis pole ka rünnakust suurt kasu. Tundus ,et ei treenereid ega kutte tulemus ei huvitanudki.
Mängu alguses pühkis mõni mees veel uniseid silmi .
Mina treenerite asemel oleks terve turniiri käskinud ründavat jalgpalli mängida ,sellest oleks raudselt rohkem kasu olnud.:)
Kokkuvõttes siis lõime U-17 ja U-19 turniiride peale kokku 2!!! väravat ,endale lasime lüüa 19. Paneb mõtlema ?
Noo, kui Raudnagel ütleb 0:3 lüüa saamisest Belgialt, et normaalne tulemus, siis ma ei saa aru, et kuhu sihitakse? Täiesti masendav. :oih: Samas on probleem selles, et mängijad kogunevad kokku mingi nädal enne ja teevad ühise treeninglaagri.. Ega nädalaga üksteist tundma õppida ei jõua. Need U koondised tunduvad rohkem naljaga võetavad.
Ei näe ma küll mingisuguseid muudatusi, et asi paremuse poole liikuma hakkaks, kui juba 0:3 tappa saamises ollakse rahul.
Nagu A-koondis ammustel aegadel :deemon:Tsitaat:
Originally posted by treze
Ei näe ma küll mingisuguseid muudatusi, et asi paremuse poole liikuma hakkaks, kui juba 0:3 tappa saamises ollakse rahul.
Soovite võrrelda Belgia ja Eesti noortesüsteeme, treeningtingimusi ja muud?!?Tsitaat:
Originally posted by Epic
Nagu A-koondis ammustel aegadel :deemon:Tsitaat:
Originally posted by treze
Aga seda jah, et kui A koondis lõi sel valikturniiril 6st mängust 0 väravat, siis ei ole küll eriti hõisata.
me usume .. me usume .. me usume .. eestisse!
ja tõesti .. minul on tõsi taga .. jäägu me või kaotajaks minu üürikese elu lõpuni, kuid mina usku ei kaota .. ja kui oleks ka igas meie mängijas samasugune usk kogu mängu jooksul olemas, siis tuleks ka paremaid tulemusi.
Suureks probleemiks on see, et minnakse platsile hirmsa aukartusega ja esimesed pool tundi konkreetselt \"ärgatakse üles\"
aga boohuii .. lähen ja toetan omi poisse ka järgmise 8:1 kaotuse puhul .. sest ma usun neisse.
NO praeguses U 17 ja U-19 koodnise mehed pole veel nn. noor põlvkond.
Nemad on oma treeninguid alustanud väga segastel aegadel ehk siis 90 algusesest edasi. Siis polnud veel süsteemi olemaski.
Arvan, et läheb veel mõned aastad aega enne kui järelkasv ennast näitama hakkab.
rääkimata sellest, et Eesti poisid on juba kord sellised, et arenevad mehelikeks pisut hiljem kui teised.Tsitaat:
Originally posted by -Eemeez-*
NO praeguses U 17 ja U-19 koodnise mehed pole veel nn. noor põlvkond.
Nemad on oma treeninguid alustanud väga segastel aegadel ehk siis 90 algusesest edasi. Siis polnud veel süsteemi olemaski.
Arvan, et läheb veel mõned aastad aega enne kui järelkasv ennast näitama hakkab.
Kui eile vaatasid lähemalt grusiine ja eestlasi, siis mõnel grusiinil oli habe maani ja karvu üleüldiselt varbast peeauguni .. samas meie poisid pisikesed kõrendid, kellel vinnidki veel kasvama pole hakanud.
Paratamatu on see, et eesti veri hakkab hiljem tarretuma.
Tihasega 100% nõus ja lisaksin veel ,et ka treenerite tase peab tõusma . Selleks ju Jelle ja Arno siin juba aastaid töötavadki ,et maailma jalgpalli tippriigi Hollandi kogemusi meile üle anda . Eriti tähtis ongi just see ,mis puudutab tööd noortega
U-21 ,Jelle juhendamisel ,näitas ju selles tsüklis päris korralikku mängu
Panen siis siia sellise teabe, et Leedu kvalifitseerus teise ringi, 28 tugevama hulka. Lisaks on seal veel esindatud näiteks Armeenia ja Soome.
Täna ilmus 2004.a -ks välja valitud U-17 uue koondise nimekiri. Kuigi enamiku sellest moodustavad nagu ikka ,FCF mängijad ,kuid on ka teisi.
Eriti värvikad kujud ,keda olen juba aastaid tähele pannud on Tartu SK-10 kolm sõdalast, vennad Purid ja Teniste. Esimest kord torkasid nad silma juba kolm-neli aastat tagasi aastalõpu siseturniiril,nobedad kui kärbid ei kartnud endast suurematelegi kallale karata. Tookord oli arvamus ühene -nendest saab asja ja ega ma eriti mõööda ei pannudki ,kutid ongi koondises.
Teisi uuest koondisest eriti kommenteerida ei oska. Alan Ventsel on mul sõbra poeg ja Ratnikovi tunneb juba nimepidigi iga jalgpallisõger ära.
Kui keegi uusi nimesid paremini tunneb siis võiks väheke iseloomustada: suhtumine,andekus,oskused jne.:lahe:
Vjatšeslav SMIRNOV - FC PuumaTsitaat:
Täna ilmus 2004.a -ks välja valitud U-17 uue koondise nimekiri. Kuigi enamiku sellest moodustavad nagu ikka ,FCF mängijad ,kuid on ka teisi.
Eriti värvikad kujud ,keda olen juba aastaid tähele pannud on Tartu SK-10 kolm sõdalast, vennad Purid ja Teniste. Esimest kord torkasid nad silma juba kolm-neli aastat tagasi aastalõpu siseturniiril,nobedad kui kärbid ei kartnud endast suurematelegi kallale karata. Tookord oli arvamus ühene -nendest saab asja ja ega ma eriti mõööda ei pannudki ,kutid ongi koondises.
Teisi uuest koondisest eriti kommenteerida ei oska. Alan Ventsel on mul sõbra poeg ja Ratnikovi tunneb juba nimepidigi iga jalgpallisõger ära.
Kui keegi uusi nimesid paremini tunneb siis võiks väheke iseloomustada: suhtumine,andekus,oskused jne.:lahe:
Kas see pole mitte Maksim Smirnovi vennas?
U-17 koondisel on siis pühapäeval 14. veebruaril väljasõit Riiga ,selle hooaja esimesele rahvusvahelisele turniirile ,kus Skonto sisehallis kohtutakse päris tugevate vastastega.
Venemaa,Läti 1 ja 2 meeskond . Eelmisel aastal samalaadsel turniiril osalenud Eesti poisid said minu mälu järgi suuri kaotusi . Huvitav ,kuidas läheb seekord?:oih:
Mullu siis nii:Tsitaat:
U-17 koondisel on siis pühapäeval 14. veebruaril väljasõit Riiga ,selle hooaja esimesele rahvusvahelisele turniirile ,kus Skonto sisehallis kohtutakse päris tugevate vastastega.
Venemaa,Läti 1 ja 2 meeskond . Eelmisel aastal samalaadsel turniiril osalenud Eesti poisid said minu mälu järgi suuri kaotusi . Huvitav ,kuidas läheb seekord?:oih:
Eesti U-17 koondis osales ajavahemikul 17. - 21.02 Riias Skonto sisehallis toimunud rahvusvahelisel turniiril LFF President Cup, kus kohtuti Läti, Leedu, Venemaa ning Ukraina noortekoondistega:
Läti U-17 - Eesti U-17 1:0
Eesti U-17 - Ukraina U-17 II 0:1
Läti U-17 II - Eesti U-17 2:0
Venemaa U-17 - Eesti U-17 5:0
Eesti U-17 - Leedu U-17 0:2
Eesti U-17 koondise eest mängisid: Marko Arge, Eduard Garder, Rene Hani, Ando Hausenberg, Rait Kasterpalu, Jürgen Kuresoo, Sergei Lepmets, Aleksandr Makarov, Kristian Marmor, Ergo Milder, Lauri Nuuma, Erik Oja, Henri Rüütli, Lauri Senjesh, Theimo Tarvis, Keijo Tomson, Robert Zelinski ja Taavi Vellemaa Treener: Tiit Raudnagel
Ehk saadakse seekord pall väravasse. Kasvõi ühe korra...
Jah ,kurb statistika aga ,kui eelmise aasta kooseisu vaadata siis mõni mees nühib juba poole persega isegi FCF-i pinki.:)
Sel aastal on ka uus treener; Viktor Mets - hea valik igatahes.
Ka U-19 sai omale uue treeneri - Janno Kivisilla, kellele see Flora tehnilise direktori ametikoha tegevusaladest lähtuvalt on väga sobiv amet.Tsitaat:
Sel aastal on ka uus treener; Viktor Mets - hea valik igatahes.
Noh osa U19-st sai juba esimese proovimängu ära pidada. Malta U21 vastu. K6ige hullem polnud ju arvestades et 2 aastat on vanusevahe.
võimalikest U-19 koondislastest olid FC Flora koosseisus ainult Marko Arge ja Mihhail Istsuk ja neist viimane ei saanud kahjuks selles mängus mängida nii et....:viha:
Tegelikult olid nad enamuses ju 19 aastased - 84 ja hiljem syndinud. See et nad juba u21 v6i p6hikoondise eest mängivad ei tähenda ju et nad enam u19 eest mängima ei k6lbaks.Tsitaat:
Originally posted by lellesk
võimalikest U-19 koondislastest olid FC Flora koosseisus ainult Marko Arge ja Mihhail Istsuk ja neist viimane ei saanud kahjuks selles mängus mängida nii et....:viha:
U-19 koondis on muide 1986 a ja hiljem sündinud poisid :D ning sellisest vanusest olid just need kaks poissi keda ma ennem mainisin;)
Tohohh!! Mu kalkulaator näitab kyll et 2003-1986=17Tsitaat:
U-19 koondis on muide 1986 a ja hiljem sündinud poisid :D
U-19 tähendab muideks alla 19 aastased ning praegu on aasta 2004...kui sa nendest asjadest midagi ei tea siis ei tasu tarka mängida oma kalkulaatoriga :viha: :viha:
Jah ja k6ik 1984 aast syndinid ongi enamasti veel 19 aastased. 2004 alles algas ja enamusel seega synnipäeva veel olemata. U19 tähendab alla ja kaasaarvatud 19, et sa teaksid.Tsitaat:
U-19 tähendab muideks alla 19 aastased ning praegu on aasta 2004...kui sa nendest asjadest midagi ei tea siis ei tasu tarka mängida oma kalkulaatoriga :viha: :viha:
kuidas sulle selgeks teha et praegune U-19 koondis on 1986 a ja nooremad......aastal 2003 mängisid U-19 koondises 1985 ja nooremad ning sel aastal siis 1986 ja nooremad .....ma ei viitsi sulle enam seletada tule ja vaata parem
U-19 EM valikturniiri mänge sel sügisel Lillekülas ja siis näed oma silmaga et mängivad 1986 a sündinud ja nooremad vot nii :viha:
Ega sa ei suudagi kunagi selgeks teha miks peaks u19 eest mängima ainult 17 aastased. Kui nad seda t6esti teevad siis mitte sellepärast, et vanemad ei tohiks mängida seal vaid seet6ttu, et 6iges eas poisid mängivad juba u21 eest. Kui sa nii hästi tead neid asju siis ehk seletad ka seda kuidas on sel juhul v6imalik et eelmisel hooajal mängisid Zahovaiko ja Lindpere näiteks, kes m6lemad on syndinud 1981 aastal ikka veel u21 eest. Sinu loogika kohaselt oleks seal tohtinud mängida ainult 1983 aastal syndinud ja nooremad :D Aga kummalisel kombel mängisid seal eelmisel aastal suuresti just 81 ja 82 aastal syndinud ning vaid m6ningad nooremad.Tsitaat:
kuidas sulle selgeks teha et praegune U-19 koondis on 1986 a ja nooremad......aastal 2003 mängisid U-19 koondises 1985 ja nooremad ning sel aastal siis 1986 ja nooremad .....ma ei viitsi sulle enam seletada tule ja vaata parem
U-19 EM valikturniiri mänge sel sügisel Lillekülas ja siis näed oma silmaga et mängivad 1986 a sündinud ja nooremad vot nii :viha:
Tasuks läbi lugeda UEFA 2003/2004 aasta U19 juhend http://www.uefa.com/newsfiles/19077.pdf,
kus on selgelt kirjas, et osaleda võivad peale 01.01.1985
sündinud jalgpallurid. Järelikult 2004/2005 hooajal võib kasutada
U19 mängudes peale 01.01.1986 sündinud jalgpallureid.
Ok, tundub et 84 sundinud t6esti ei saa enam mängida. Aga et praegu on kestmas euroopas just nimelt 2003-04 hooaeg siis 85 aastal syndinud v6ivad ikkagi mängida sel hooajal. Järgmisel hooajal on ainult 86 ja nooremad.Tsitaat:
Originally posted by pallimees
Tasuks läbi lugeda UEFA 2003/2004 aasta U19 juhend http://www.uefa.com/newsfiles/19077.pdf,
kus on selgelt kirjas, et osaleda võivad peale 01.01.1985
sündinud jalgpallurid. Järelikult 2004/2005 hooajal võib kasutada
U19 mängudes peale 01.01.1986 sündinud jalgpallureid.
Ja aituma viite eest. Muidu siin m6ned vennad ainult lahmivad vihaseid nägusi aga et ka midagi asjalikku teeks veenmiseks ....