Algselt postitas
Mõnuagent 007
Ega ma enne filmi väga midagi ei lugenud ja kui Coca-Cola Plazas öeldi, et nii palju on meil Lumivalgekese fänne. Ma mõtlesin: "Fakk, oot, mida?"
Valgem kui lumi on Prantsusmaa komöödia, mis toob Lumivalgekese tänapäeva. Võõrasema armuke hakkab Claire'le silma tegema, mille peale tahab võõrasema Maud (Isabelle Huppert) ta ära tappa. Kahjuks sõidab killer autoga vastu puud ja seejärel laseb mingi jahimees ta metssea pähe maha. Claire satub kolme härrasmehe juurde elama, kellest üks on jahimees, teine kokutaja ja kolmas mängib viiulit ja on melanhoolik, seejärel kohtub ta Toriseja (ehk suvalise tegelasega) ja siis Häbelikuga (kes oskab kungfud) ja...
hakkab nende kõigiga ükshaaval (korra ka kakshaaval) keppima. Mingid kaks meest on veel, aga nendega ta vist päris ei kepi. Ühesõnaga, sellist filmi olen ma juba näinud, kus seitse midgetit mängisid päkapikke ja trukkisid Lumivalgekest, aga siin oli ses osas nõrk, et nägi ainult põhinaise tisse (naine ja tissid olid ilusad, tho). No ja siis nad müdistasid, kohati sai naerda, lõpuks sai printsessist kuninganna, kes valitses südameid. Noh, et mingi naiselik sõnum ja üleüldse. Aga tissid, ftw!