Küllap paljud on selle tee valinud, aga kunagi hakkasin imdb top 250 läbi vaatama. Noh, natuke läks igavaks, liiga palju vanu filme, liiga palju animet, mõned filmid, mida ei saa kuskilt laenutada jne. Siis tundus hea idee hakata läbi vaatama parimaid Oscari-filme. Eelmise aasta omadest oli mul 2 filmi vaadata jäänud, Lady Gaga oma, mille jaoks ma ei suuda end kuidagi kokku võtta ja Black Panther. Katsin laua, korkisin Barolo lahti, panin filmi käima. Algus oli väga imelik, ei osanud isegi seisukohta võtta, kas ülilubav või täiega üle võlli. Ja siis hakkas joonistama MARVELi kujutist.. well, fuck me. Ilgelt sita nädala* kohta igati paslik logo. Ja film. Kes veel pole vaadanud, kustutagu ruttu ära.
Pooljuhtkettalt, mälust, alateadvusest. Mul on ainult üks küsimus: mis kuradi valemiga mahtus see Oscari kandidaatide sekka? Kas eelmisel aastal tehti ainult 8 filmi? Ma võiks isegi põrandaplaatide pesemist uuesti vaadata, kõikide romanistade rõõmuks.
* kuna Liverpool kaotab nädalas ainult ühe mängu, siis jälgin ka Eesti hokikoondist.