Iga extra saab 50 eur per päev, nii et arvestuslikult juba sellega tuleb 400k raha juurde inimestele kulutamiseks!
Printable View
Iga extra saab 50 eur per päev, nii et arvestuslikult juba sellega tuleb 400k raha juurde inimestele kulutamiseks!
See mõte kanal kuuks ajaks kinni panna on nagu rohkem sellest kategooriast, et "pohhui, need idaeurooplased kannatavad ära küll". Kuskil USAs või Lääne-Euroopas filmitaks, siis nii ülbelt kindlasti letti ei lennataks, vaid küsitaks ikka konkreetseid päevi vms. Ja küllap meil tehakse ka nüüd nii peale seda kui aru saadakse, et nii lihtsalt ikka ei saa.
Ühesõnaga, nägin ära filmi Rocketman, mis on siis "Film õnnetust homolauljast II" ehk mõtteline järg "Bohemian Rhapsodyle", kuid seekord võib öelda, et teine osa on parem, sest Rocketman mulle meeldis, Bohemian veidi vähem. Mõlemad filmid on ju üsna maneerlikud - lapsepõlves on raske, keegi ei mõista, oi, sain kuulsaks. Mõlemad filmid teenivad eelkõige seda eesmärki, et ka noorematele artiste kuulatavamaks ja tuttavamaks teha. Aga kui Queeni film jooksis taktis raskus-laul-lahendus, raskus-laul-lahendus, siis Eltoni film kasutab veidi muusikalikumat võtet, mis on vaheldusrikkam ja ka rõõmsameelsem. Ka Eltoni karakter on mitmekülgsem ja inimlikum, kui ürgandekas Freddie, kes vahepeal jonnis.
Laulude osas pean ütlema, et Queeni omi teadsin ma enne filmi kindlasti rohkem, kuna Eltoni vanem looming on küll tore ja puha, aga ega ma seda kunagi päris kuulanud pole. Pärast filmi kuula või päris mitut laulu. Kõige vingem koht oli "Crocodile Rock" esimesel USA esinemisel ja Eltoni breakdown ja Goodbye Yellow Brick Lane.
Tagasi koju kolistades mõtlesin, et äkki oli asi lihtlabaselt selles, et Bohemiani vaatama hakates olin emotsiooniga, et "vähemalt saab filmi nautida", aga siis kuidagi ei klikkinud. Selle filmi eel mõtlesin pikalt, et kas viitsin üldse kinno end vedada, tööpäevast oli üsna megaväsimus peal ja umbes veerand tunniga tõmbas suu kõrvuni. Või siis lihtsalt oli ühe filmi sisuga ka veidi vaeva nähtud, teine rõhus pigem väga heale muusikale ja väga heale Malikule. Vist. Ma ei tea ka.
Senine tänavune top10:
Dragged Across Concrete
Capernaum
Tõde ja Õigus
Rocketman
Freaks
The Unbelievable
One Cut Of The Dead
Cold Pursuit
Us
Secret Life Of Pets 2
Tegelikult on sitt seriaal.
ei oska Daz Booobi eest rääkida, aga mind on samuti külmaks jätnud – mõjub nagu kunstiliselt kaunisti teostatud dokumentatsioon/ümberjutustus, aga kui juba olla nende sündmustega (ja nõuka-aegse olustikuga) mingil määral varem kursis, siis tegevustik pole eriti haarav ega üllatav.
Selge, eks eelistused ongi erinevad.
Sa nendest oled midagi vaadanud?
Westworld
Counterpart
Peaky Blinders
The Man in the High Castle
*Julgelt võib selle kõik sarjade teemasse tõsta.
paari 'Westworld'i ja 'Peaky Blinders'i' osa olen poole silmaga vaadanud, aga muidu mitte.
'Chernobyl'i' osas oli mu point vist see, et... jalutuskäik Sillamäel on kuidagi vahetum kui vaadata telekast briti aktsendiga lääne versiooni sündmustest N. Liidus + peale nende asjaolude, mida on võimalik ka Wikipediast lugeda, pole sarjas mingit haaravat tegevusliini.
aga eelistused on subjektiivsed ja muutlikud tõesti, ei maksa mu plärale erilist tähelepanu pöörata.
huvitav, et eestlasest operaatorit ei leia IMDBst, kus on kirjas iga peldikutehnik ja koerataltsutaja
Ühesõnaga laupäeval läksin juba hommikul kinno. Esmalt CCPlazas linastus film Humorist, mida võib sisuliselt nimetada venekeelseks BoJackiks, kus humorist on tegelt üsna dick ja käitub kõigiga nagu tross. Filmis on dostojevskilikult pikki filosofeerimisi, aga dialoog humoristi ja surmale määratud kosmonaudi vahel oli ülivõimas. Väga tore film, nägi ka Eesti soost neiu tisse!
Ja seejärel kütsin Artisesse, kus tuli ettekandele Prantsusmaa film Truu mees, mis oli ehtprantslaslikult selline, kus kõik keppisid muudkui kõigiga, aga ebaprantslaslik oli see, et tisse ei olnud. Film kestis napilt üle tunni, mis on tänapäeval kõva sõna. Kui Humoristi vaatas saalis neli inimest, siis seda vähemalt 20.
Top10 pärast viimaseid:
Dragged Across Concrete
Capernaum
Tõde ja Õigus
Rocketman
Freaks
The Unbelievable
Humorist
One Cut Of The Dead
Cold Pursuit
Us
Truu Mees läks 12. reale.