Homme on tal operatsioon igaljuhul.Tsitaat:
Algselt postitas kaups
Karm mäng! :oih: :(
Aga soovin kannatanule kiiret paranemist ja naasmist platsile!:)
Printable View
Homme on tal operatsioon igaljuhul.Tsitaat:
Algselt postitas kaups
Karm mäng! :oih: :(
Aga soovin kannatanule kiiret paranemist ja naasmist platsile!:)
Tsitaat:
Algselt postitas Mikusiku
Täna läks ühel Piraaja mängijal jalaluu:sega11:
Kas oli see Viljandi Tuleviku Väravvaht:kaval: kes selle põhjustas,aga Piraaja võitis 5:1
Jah, oli mingi kokkupõrge olnud.Tsitaat:
Algselt postitas kaitz
Tsitaat:
Kas oli see Viljandi Tuleviku Väravvaht:kaval: kes selle põhjustas,aga Piraaja võitis 5:1
Kes see õnnetu oli, kui küsida tohib? Igatahes kiiret paranemist talle ja loodetavasti saab veel sel hooajal mängida.Tsitaat:
Piraaja ründaja Kelli Kink. Noor tüdruk, 16-aastane.Tsitaat:
Algselt postitas malle
Kes see õnnetu oli, kui küsida tohib? Igatahes kiiret paranemist talle ja loodetavasti saab veel sel hooajal mängida.Tsitaat:
Ehk siis pmst koondislane. Väidetavalt on lausa mõlemad sääreluud läinud.
päris suur kaotus Piraajale, ja ka koondisele. Käis ju ka naiste koondise kogunemisel selle aasta algul.
Minu teada siiski üks.Tsitaat:
Algselt postitas Devil
luide kurat, see polnud midagi tahtlikku... mul niigi sitt olla sellepärast...Tsitaat:
Algselt postitas kaitz
Tsitaat:
ja ära nimeta mind väravavahiks, sa tead väga hästi, et ma jälestan sellel positsioonil mängimist :viha:
igatahes kellile head paranemist!!!
Ja täna läks trennis ühel Piraaja mängijal käeluu. Loodetavasti on tegu mõraga, kuid pole kindel.
Tema on ka noor, kõigest 14.
Kehra staadion on needuse all. Eile läks jalaluu ja üks poiss viidi seljahädadega haiglasse, täna siis käeluu.
Siiski tõesti ühel jalal, aga mõlemad luud siis :(, tead see info kulgemine on nagu on.Tsitaat:
Minu teada siiski üks.Tsitaat:
Algselt postitas Devil
Tahtlik polevat ta tõesti olnud, lihtsalt ääretu ebaõnn.
Helistasin sellele teisele, kes käeluu murdis ja tal paistab kõik korras olevat õnneks. Väike murd on, aga rääkis ta väga reipal häälel igaljuhul. Talle tõmmati lihtsalt trennis tagant kossi ja kukkus siis vasaku käe peale.
Võrreldes Kelliga pole tal midagi hullu.
Tüdrukud, jooge rohkem piima ja vähem cocat. :doh:
loodame, et kelli ikka ära paraneb ja meie väljak needusest vabaneb(muidu ei julge seal enam mängida:P )
parem oleks, mul eelmine suvi läksid hüpekal sidemed ja selles õnnetus jalaluu murruga lõppenud mängus sain ninaluusse mõraTsitaat:
ja meie väljak needusest vabaneb
FC FLORA - TULEVIK 15:0:oih: KARM
karm aga mul viljandi tydrukutest lausa kahju aga au neile et ikka yldse m2ngivad,kuigi paljud oleks ammu juba k2ega l88nud.loodame et neile hakkab ka kord paremini minema!!Tsitaat:
Algselt postitas kaitz
JK TULEVIK - TALLINNA KALEVI mäng edasi lükatud 11 juunile seoses Kalevi osalemisega Baltiliigas
kunagi kindlasti, aga aastaarvudest me veel ei räägi:DTsitaat:
Algselt postitas budulojus
karm aga mul viljandi tydrukutest lausa kahju aga au neile et ikka yldse m2ngivad,kuigi paljud oleks ammu juba k2ega l88nud.loodame et neile hakkab ka kord paremini minema!!Tsitaat:
Algselt postitas kaitz
kaitz, kui neid tulemusi siis tahad just nii väga toppida, siis äkki paned ka teiste mängude tulemused üles?Tsitaat:
Algselt postitas kaitz
ja muie, tulevikul ei läinud just kõige hullemini, piraajade mängust levadiaga oled kuulnud?