Meie (fännide) toetusega ei saa keegi Kaljust jagu! :)
Printable View
Meie (fännide) toetusega ei saa keegi Kaljust jagu! :)
siiski-siiski, tammeka alistas kalju 2:0
Väravalööjad ka
http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/news...ss&news_id=935
Kalju ei omanud mitte ainsatki väravavõimalust, nii et kindel võit Tartule.
Urmar küsimus sulle. Kas järgmine hooaeg naiste meistriliigas langeb viimane otse välja või mängib üleminekumänge?
Ma ei oska vastata, aga loogilisem oleks, et otse väljalangejat ei ole, kuna pole eriti mõtet liigat nõrgendada, eeldades, et Tartu on ikka hetkel kindlalt kuues.
Kuidas siis selle aasta parimate valikutega rahul ollakse? Leiti kõige teravamad pliiatsid karbist üles?
Minu meelest said mõlemad oma auhinnad igati õigustatult.
Sa rahulolematu:D ei leia nii?
No noorte osas ei ole ma absoluutsel rahulolematu:D Aga ma ei saa päris hästi aru, et mida tähendab naiste meistriliiga parim mängija ja siis veel parim naismängija? Palju on meil selliseid naisi, kes ei mängi meistriliigas, kuid kandideerivad parima naismängija tiitlile ehk siis mängivad välisliigades? Mul ei ole Nastja vastu mitte midagi aga kui parim väravakütt on üks ründaja ja parim mängija teine ründaja, siis mille järgi see teine ründaja esimesest parem on? Ründajaid hinnataksegi ju eelkõige väravate järgi. Ma saaks aru, et kui parim mängija oleks näiteks kaitsja, siis ei saaks teda parime väravakütiga võrrelda. Ühesõnaga minu jaoks on siiki arusaamatu, et kes ja kuidas valitakse. Aga muus osas olen täiesti rahuluolev:D
Minu arvates oleks iga teistsugune valik olnud ilmselge läbikukkumine.
Selgitus:
Meistriliiga parima mängija puhul ei ole oluline mis rahvusest ja kodakondsusega on mängija. Khvatova on Venemaa kodanik.
Aasta mängija valimisel arvestatakse ainult Eesti kodakondseid ja lisaks nende klubide mängudele arvestatakse väga suures osas nende esinemisi koondise eest.
Morkovkina sai Aasta mängija tiitli igati õigustatult ja põhimõtteliselt ei oleks ebaõiglane teda Aasta mängijaks valida ka ainult liiga esituste põhjal. Kes Nastja mängu on näinud, siis lisaks sellele, et ta lööb ise palju väravaid teeb ta palju ka sellist tööd, et tõmbab kaitsjad enda peale, sest mängib nad järjest lihtsalt üle ja siis söödab palli vabale mängijale värava lähistel kellel on vaja see vaid sisse lüüa, tehes väravale väga suure eeltöö. Jalgpallis on väga palju ka muud kui ainult värava löömine:)
mõlemad valiti väga õigustatult. kes selles kahtleb, käigu rohkem mänge vaatamas! ;)
Flora võtab järgmine hooaeg ära, vaatasin kuda naised täna Kalevi kergejõustiku hallis piinlesid, pold vist lihtne trenn. tublid
2010 aasta Meistriliiga koosseis siis järgmine:
FC Levadia
FC Flora
Pärnu JK
FC Lootos
JK Tallinna Kalev
JK Tammeka
20 mängu, reeglina laupäeviti ja avalöök 10.aprillil
Head valmistumist :)
tegelikult avalöök 20.märts - Superkarikas FC Flora vs FC Levadia
Geniaalne, ikka meeste Meistriliigaga samal päeval! :)
No samal päeval (isegi samal ajal) toimub ju ka 5 meeste ML mängu. Näiteks mõne klubi jaoks (Levadia, Flora, Tammeka) annab see võimaluse korraldada lausa "Meistriliiga päev" ...
Vaatame ka asja positiivsemat poolt ! Muidu kogu aeg see hala, et pealtvaatajad ei tule vaatama
Jah, ma praegusel juhul ei vaadanudki asja nii.
Sellisel juhul pannakse mind ju väga konkreetse valiku ette - kas kodusaarel meeste, või mandril naiste Meistriliiga. Tõristan ma siin mingi Paide vastu või vaatan Flora-Levadiat..
Kahju on lihtsalt sellest, et ma pigem julgen kahelda, et taolised sinu poolt pakutud Meistriliiga päevad toimuma saavad ning pigem toob see mõlemale liigale pealtvaatajate arvu languse vähemalt mingilgi tasemel, sest vaevalt, et kaks tundi rassinud naised viitsivad hiljem veel meeste mängule jääda või vastupidi. Tõsi, ma ei ole just kuigi hästi kursis, kui paljud naiskonna mängijatest oma meeskonna mänge vaatamas käisid, kuid möödunud aastal Kuressares oli neid üsna palju.
Ideaalis oleks ML ja reservliiga mängud pühapäeval aga kuna reservliigat ei peetud vajalikuks siis pandi vähemalt see loogika paika, et reservvõistkond mängib pärast põhivõistkonda mitte vastupidi nagu varem oli.