haha, meie tribüün on alati lahti, aga kahjuks brasiillast küll väljakul pole.
Printable View
Pärnu JK - JK Tammeka 9:0 (pühapäevane mäng peeti ette ära seoses PJK ning Tammeka mitmete mängijate osalemisega koondise treeninglaagris Inglismaal)
Kas see muudaks midagi kui oleksin Ken :D?
See ei muudaks midagi ja Keni ei muuda ka miski.
Lootos - Levadia 1:6 (1:5)
Mängu "highlights" oli kohtunik O`Connelli poolt kollased kaartid Eneli Valsile ja Ave Pajole vale konstruktsiooniga juukseklambrite kandmise eest...
Minul on sellised andmed, et kollase sai Eneli Vals
No ma ei tea küll täpset olukorda aga kollase kaardi saab ju siis kui sul on ehted küljes. Aga kui sul on juuksenõelad( ), mitte klambrid, siis on need ju isegi ohtlikumad kui nt kõrvarõngad, mis siis nende eest ei peaks kollast saama? Euroopas minu teadmise järgi ei lubata isegi metallist klambritega mängida, rääkimata siis juuksenõeladega.
Kui ikka oli tegemist nende nõeladega, siis igaljuhul kohtuniku poolt õige tegu.
Ma arvan, et kohtuniku poolt veits üle reageeritud kui 10 minutit enne lõppu avastab, et "üliohtlikud" juukseklambrid on terve mängu peas olnud:)
Need "juuksenõelad" on enamik juba päris kaua aega ümarate otstega ja ei ole enam nii teravad, nii nagu need mis võib olla vene ajal olid:)
Ega tüdrukud esimest korda nendega ei mänginud ja meie teised kohtunikud pole neid ohtlikeks pidanud - ntx meie üks rahvusvahelisi kohtunike - Maaren Olander.
Siis peaks korgid ka ära keelama sest nende tõttu juhtub päris palju vigastusi või küüned :) palju huvitav neid vigastusi on olnud mis juusteklambritest on Eestis tulnud läbi aegade? Ma arvan, et mitte ühtegi:D
no 10 minutit jäi veel mängida, mine tea, äkki oleks juhtunud ... :)
Muide tänane ja homne NMLi mäng lükkub kaugemasse tulevikku
Flora ja Kalevi oma pole veel teada, teise mängu aeg on juba asendatud