Näidatakse tulemusi 8 001 kuni 8 012, kokku 8012
Teema: Päevapoliitika
-
Eile, 21:53 #8001
- Liitus foorumiga
- Jul 2006
Kõik pole nii andekad ja ideaalsed kui sina. Jääb üle ainult kadestada...
Mmm, ma usun, et vasakäärmuslase silmis ilmselt osaliselt küll jah. Aga see ei ole point. Point on see, et poliitiline vastandumine on sama vana kui poliitika ise ja parem-vasak vastandumine on samuti palju vanem kui abieluõigus või kliimapoliitika murekohad.
Ehk, sa ise ütlesid, "üks äärmus tekitab teist" - mis siis seda "esialgset" vasakäärmuslust tekitas, mille vastukaaluks paremäärmuslus tekkis? Või tekkis lambist/paugust/ootamatult/põhjendamatult vasakäärmuslus, mille ohjes hoidmiseks mobiliseerusid parempoolsed massid?
-
Eile, 22:23 #8002
Ma ei näe, et ükski sinu mainitud väide peale selle, et rassismi pole olemas(Ma natuke parafraseerisin. Kui sa väga teisiti mõtlesid, siis anna teada.), mingeid probleeme tekitaks. Sellele taara taaskasutuse väitele vist kirjutaks enamik inglasi alla ka. Sest, noh, UKs pole endiselt pandipakendi süsteemi. Muidugi kui su väited faktiliselt valed on(ma kõikide kohta peast ei ta ja üle kontrollima ei viitsi hakata), siis küllap vaieldaks sulle vastu ka.
Üldiselt teed sa pidevalt nii ülikoolide kui (peavoolu)meedia osas selle vea, et eeldad justkui kõikidel üliõpilastel/õppejõududel/ajakirjanikel oleks sarnased poliitilised vaated. Sinna lisaks tundud sa miskipärast eeldavat, et inimeste kogu elu keerleb nende poliitiliste vaadete ümber. Mitte kumbki eeldus ei vasta tõele. Ausalt.
-
Eile, 22:26 #8003
- Liitus foorumiga
- Oct 2017
Mis kliimasse puutub, siis tee endale kõigepealt selgeks, mida tähendab mõiste geoloogiline ajaskaala. Siis hakkab ehk kohale jõudma, miks inimese rolli pisendamine kliimamuutustes on selline lameda Maa teooria tasemel usufanaatiku möla. Vihjeks niipalju, et võtmesõna on muutuste kiirus. Lisaks ei toimi kliimamuutused isoleerituna muudest fundamentaalse mõjuga keskkonnaprobleemidest.
https://en.wikipedia.org/wiki/File:G...nd_periods.svg
Soovitan sul jääda endiste liistude juurde ning jaurata Trumpist, sallivusteemadest ja muust taolisest, sest erinevalt keskkonnaproblemaatikast on võimalik neis teemades mingil määral teeselda pädevust ning juhuslikult mingile point-ile vahel pihta saada."If you're here for the football, as opposed to the neatly packaged football-related entertainment show the game sometimes impersonates, you'll be OK with it."
Gabriele Marcotti
-
Eile, 22:54 #8004
-
Täna, 00:01 #8005
täiesti oodatult on Päevapoliitika näol tegemist kõige igavama teemaga jälle...kuniks jälle mingid valimised päevakorras
-
Täna, 03:20 #8006
Eight in ten university lecturers are “Left-wing”, a survey has found as it warns of the dangers of “group think” in British institutions."
https://www.telegraph.co.uk/educatio...-survey-finds/
"Individuals with left-wing and liberal views are overrepresented in British
academia. Those with right-wing and conservative views are correspondingly
underrepresented. Around 50% of the general public supports right-wing or
conservative parties, compared to less than 12% of academics."
"The left-liberal skew of British academia cannot be primarily explained by intelligence. The distribution of party support within the top 5% of IQ is relatively similar to the distribution of party support within the general population. "
https://www.adamsmith.org/research/l...mics-lean-left
"Democratic professors outnumber Republicans 10 to 1, study shows"
https://www.washingtontimes.com/news...licans-10-to-/
"According to a study from Econ Journal Watch, in 2016, liberals vastly outnumber conservative professors, with Democrats outnumbering Republicans 3,623 to 314 at the 40 leading universities"
Kui neid asju mitte arvestada, siis Küllap ikkagi arvamuste küllus ja mitmekesisus möllab ning köik on tasakaalusRamm (flora-esbjerg) - \\\"Värav on tühi ju...seal mingi noormees kinnastega...\\\"
-
Täna, 03:24 #8007
Kas sa oled Greta Thunberg? Enne kui vastad nagu hullunud sots, loe mis ma kirjutasin. Kordagi ei väitnud, et inimene ei möjuta kliimat, sa räägid mingist pisendamisest ja lapikust maast. Nagu ma just sellega öelda tahtsingi, et vöimatu on teatud seltskonnas säärastel teemadel natukenegi oponeerida ja arutleda, ilma et nad väga kiirelt ei solvuks vöi vihastaks. Paistab et kuulud ka sinna hulka.
lugu ka sulle lohutuseks : https://www.youtube.com/watch?v=Ae8t...ature=youtu.beRamm (flora-esbjerg) - \\\"Värav on tühi ju...seal mingi noormees kinnastega...\\\"
-
Täna, 09:49 #8008
-
Täna, 10:56 #8009
- Liitus foorumiga
- Feb 2008
-
Täna, 10:57 #8010
Ma kõigest innustan inimesi küsimusi küsima, mitte ennatlike järeldusi tegema.
E: kusjuures, mida lihtsamalt, kaootilisemalt kirjutada, seda vähem inimesed küsivad, et mida sa silmas pidasid. Võiks olla nagu esimene käik. Aga pole. Esimene käik on hinnangute andmine ja järelduste tegemine.
Et nuh, võtke ennast kokku.
-
Täna, 11:04 #8011
-
Täna, 12:15 #8012
Järjehoidjad