Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mida tähendab eeskujulikult?
2014 - neljas, eeskujulikult kiiresti koju puhkama.
2010 - EASY alagrupp, 5 punkti ja teine koht.
2006 - ok, võideti alagrupp
2002 - 5p ja teine koht.
1998 - 6p ja teine koht
Edasi pole vist mõtet vaadata, praegused mängijad polnud siis sündinudki. Eurosid ka parem ei vaataks.
Poolehoidja jaoks on sisuliselt eeskujulik ka üleüldse alagrupist edasipääs, aga neutraalse vaataja jaoks saan aru, et liialdasin veidi oma sõnastusega.
No see küll nüüd mingi penalti polnud. Kohtunik võttis liiga kiirelt otsuse vastu, oleks pidanud laskma VAR-il üle vaadata. Pärast tühistada VAR-il enam polnud ju võimalik. Olen 90% kindel, et isegi VAR poleks selles olukorras penaltit andnud.
Lingard on ju hästi mänginud, palju ebaõnne lihtsalt olnud (hea vv tõrje mängu alguses, post). Nähtav olnud väljakul. Lingard minu hinnangul siiani üks parimaid.
Kane hoitakse põhimõtteliselt kõrist kinni, mille tulemusel käib ninuli. Kohtunik näitab et daiv 😂 ei näe kohtunike poolt selliseid käeliigutusi eriti tihti
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kane hoitakse põhimõtteliselt kõrist kinni, mille tulemusel käib ninuli. Kohtunik näitab et daiv 😂 ei näe kohtunike poolt selliseid käeliigutusi eriti tihti
2 olukorda kus mingi Tuneesia Heiki Nabi on seal vabalt Harry kallal möllanud
Kommentaar