320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Ida/Põhi 2019

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Põllo tõrjed hoidsid Volta mängus sees lõpusekunditeni
    Põhja-Tallinna JK Volta II - FCI Tallinn 1:3 (0:2)

    Mõlemapoolne võitlusliku ja energilise andmise järel oli soliidsem šanss külalistel ja 18. minutil oldi sellele ka päris lähedal, kui esiteks paremalt äärelt pall kasti riputati, kus Volta puurilukk Stefan Põllo lükkas nahkkera minema, ent see maandus Maksim Kisseljovile, kelle järgnenud ohtliku löögi väravavaht tõrjus. Üksikud minutid hiljem tuldi taas paremalt äärelt, kui eeltöö tegi Nikita Grankin, söötes palli Sander Pabole, kelle ürituse Põllo suurepärase tõrjega ära võttis. 24. minutil anti õigeaegne pass voltakate kaitseliini taha Pabole, kes omade kahjuks lajatas löögi otsesuunas väravavahi suunas, mille tõttu oli see kergeks saagiks. Vähem kui minut hiljem Pabo enam ei väristanud ja karistas vastased ära.

    FCI jätkas ohtlikult, kui korneri järel sai peaga löögile Kisseljov, ent pall maandus vastu posti kõrval seisnud vastasmängijat. 37. minutil võttis Martin Kivi selgelt hiljaks jäänuna Grankini maha ja sai kollse kaardi. Teenitud karistuslöögi järgselt saadi lähedalt löögile, ent Põllo jätkuvalt tassis omasid ning vastas kena tõrjega. Pabo raiskas veel ühe hea momendi, kuid 45. minutil läks Grankin palli saades vastastest läbi, astus kõige lõpuks veel kõrvale ja saatis madala palli raamide vahele. Volta sooritas avapoolajal vaid kaks pealelööki ja mõlema korral oli sihik selgelt paigast ära.


    61. minutil küpsetasid voltakad endale sisuliselt värava, kui surve all olles taga söödeti, lõpuks oma puurivahile tagasi mängiti, kes palli ette lõi, kuid otse Martin Eensalule, kes kaugelt kohe peale lajatas ning pall latti raksatas. Järgmiseks minutiks oli aga seis 1:2, sest kodumeeskonna rünnakul pandi tugev pall teele ning tagumise posti juurde lidunud Andres Lang lõi nahkkera tühja väravasse. Pealelööke võis olla Lasnamäe klubil rohkem, ent Põhja-Tallinna sats oli siiski palli rohkem valdavam ja selgelt teise hingamisega võrreldes avapoolajal nähtuga.

    79. minutil käis Aleksei Naariste jalg ohtlikult kõrgel, ent joppas, et vilemees kaarti sealt olukorrast ei andnud. Andis aga minut hiljem, kui Artjom Volkov kiskus kiiresse minekul Naaristet särgist. 85. minutil andis väljakuperemeeste keskkaitsja Juri Holvason tagasisöödu otse Pabole, kelle peagi järgnenud löögi tõrjus vastu liikunud väravavaht. Ei möödunud palju, kui Holvason surve all taas oma poolel sööduga eksis, kuid seegi kord lõppes kõik Volta poolt vaadatuna õnnelikult. 3. lisaminuti alguses leiti ees Pabo, ainus läheduses olnud kaitsja ei jõudnud segama ning nõnda lajatati pall jõuliselt lati alla tehes lõppseisuks 1:3 ning seepeale kõlas kohe ka lõpuvile.

    FCI jätkab liidri kohal, ent tagapool keegi ei libastunud, seega on lähimate jälitajatega vahe endiselt seitse punkti. Volta on aga ohutult 7. kohal, hetkel tabelis tõusmise ega langemise ohtu pole. Järgmises voorus sõidab Volta külla Tartu Tammeka III-le ja FCI kohtub võõral väljakul Tallinna Legioni duubliga.

    Pealelöögid: 5:16
    Neist väravale: 1:11
    Neist blokeeritud: 1:1
    Postid/latid: 0:1
    Nurgalöögid: 3:4
    Suluseisud: 0:0
    Vead: 11:10

    Kommentaar


      #47
      Legioni duubli Esiliiga B unistus sai suure põntsu
      Tallinna JK Legion II - FCI Tallinn 2:2 (1:1)

      Esindus kindlustas tõusu järgmiseks hooajaks Premium liigasse ja tõusmas tahetakse näha ka duublit. Lisaks sellele, et kaasati esinduses mitte liialt palju mänguaega saavaid mängijaid, oli teist korda sel hooajal duublit esindama toodud ründaja Marek Šatov. Põhjus selge - üks asi soov Esiliiga B unistus ellu jätta ja teiseks see, et mäng toimus liidri vastu.

      Algus oli mõlemalt poolt võitluslik ja tempokas, 8. minutil klaaris külaliste puurilukk Aleksandr Kraizmer palli kätega, ent kontakti järel sai Šatov obaduse pea piirkonda ning vajus väljakule pikali. Pall jõudis keskringil mingi hetke pärast Giorgi Gvinashvilile, kellele hüüti, et too palli välja lööks, aga teele pandi imelikul kombel hoopis kauglöök ning pall lendas latiriivest üle, mille peale külalised pahuraks muutusid grusiini peale. Šatov kosus ja sai omade õnneks mängu jätkata. 24. minutil möödus liiga resultatiivseim, Sander Pabo, Legioni kaitsjast ja pani terava nurga alt löögi teele, ent Nikita Kajalin pareeris.

      30. minutil asusid külalised kohtumist teenitult juhtima, kui esiteks tõrjus Kajalin Jevgeni Gurtšioglujantsi karistuslöögist palli enda ette, kuid lahtisel pallil oli esimesena jaol Pabo pannes väravavõrgu esmakordselt sahisema - 0:1. Kuus minutit hiljem skooris ka Šatov, aga seda suluseisust. 40. minutil jõudis Šatov spurdi saatel viiv enne Kraizmerit pallini ning otsajoone juurde jõudes leidis sööduga kasti piiril olnud Roman Grigorevskiy, kes mänguseisu viigistas. Legioni omad tegid hulgi lohakaid pallikaotusi, ent FCI suutis head momendid ise tuksi keerata, jäädes alalõpmata suluseisu. Esimesel lisaminutil pääses kodumeeskonna mängija korneri järel peaga lähedalt löögile, aga Kraizmer näitas suurepärast reaktsiooni ning hoidis halvima ära.

      52. minutil sooritati külaliste rünnakul paremalt äärelt tsenderdus, ent pall lendas latiriivest üle värava. Kaks minutit hiljem tõmbas Martin Eensalu toorelt Gvinashvilile sisse ja teenis mängu esimese kollase kaardi. 60. minutil rammiti äärel Legioni mängijat nõnda, et too väljakupiiridest välja lendas. Kuna sama mängija jõudis enne kontakti palli ette edasi anda, andis kohtunik neile edu. Kasti nurga juurest kõmmutas nahkkera väravasse Gvinashvili viies võõrustajad esmakordselt kohtumist juhtima. Vaid neli minutit hiljem oli FCI-l vastus olemas ning seisuks tehti 2:2. Pabol oli kaitsjate vahel lubamatult palju ruumi ning nõnda keerutas ta palli väravavahile püüdmatult väravasse.

      70. minutil tuleb taas Kraizmeri kiita, kuna ta hoidis selgemast selgema Legioni värava ära. Esiteks edestati kaitsjaid ja pääseti löögile, ent külaliste puurilukk tõrjus. Lahtisel pallil oli esimesena jaol Denis Ruus, ent just püsti karanud Kraizmer võttis sellegi ära. Legion surus ja seda näitas ka nende selge palli domineerimine. Kohtunik lasi päris ohtlikult mängida, sest teatud otsused päädisid närvi läinud mängijatega ja mõlemal pool lennati pallivõitlustesse tallad ees sisse, kuid kordagi vile neis olukordades ei kõlanud ning mäng jätkus. Lõpuminutitel pääses Legioni mängija vastase eest pakku ning nende kastis tahtis anda otsajoone juurest söödu värava ette, ent pall tabas vastast, mille peale suur hulk võõrustajaid, ka treeneripingil, tõstsid käed üles ja nõudsid käega mängu eest penaltit, aga seda ei fikseeritud.

      Legionile omaselt libastus ka Narva Transi duubel, kes kaotas võõrsil napilt Jõgeva Noorusele. Ei libastunud aga Sillamäe Kalev, kes kerkis 2. ehk üleminekumängudele viivale kohale. Ida-Virumaa klubist jääb Legion nüüdsest maha nelja punktiga. Hooaja lõpuni on veel kolm vooru, seega raske uskuda, et pealinlased suudaks ihaldatud 2. kohal lõpetada. Liider FCI saab end viigist hoolimata mugavalt tunda, sest Sillamäed edestatakse viie punktiga. Järgmises voorus kohtub Legion võõral väljakul Põhja-Tallinna Volta duubliga ning FCI võõrustab Ararati.

      Pealelöögid: 12:12
      Neist väravale: 6:9
      Neist blokeeritud: 2:0
      Postid/latid: 1:1
      Nurgalöögid: 7:4
      Suluseisud: 3:11
      Vead: 14:14

      Kommentaar


        #48
        FC Jõgeva Wolves - JK Sillamäe Kalev 1:3 (0:0)

        Võrdsete lahing viimase sekundini, kus Sillamäed hoidis veepeal Travkin. Reaalseid raamilööke ja võimalusi oli kodumeeskonnal rohkem ja Sillamäe kasutas oma vähestest 3 ära. Väga hea tasemega nauditav mäng, kus mõlemad meeskonnad mängisid palliga ja pallita väga hästi.

        Video: https://youtu.be/wazqmCwx1JA

        Kommentaar


          #49
          Jõgeva Wolves sai Maardult korraliku kolaka
          Maardu Linnameeskond II - FC Jõgeva Wolves 11:0 (6:0)

          Väljakuperemehi oli esindusmeeskonnast esindamas seal varumeesteks hooaja erinevas lõikes jäänud poolkaitsjad Vadim Šalabai ja Yaroslav Dmitriev. Külalistel andis aga ilmselgelt tunda tööpäeva lõpu pikk reis Harjumaale, mis päädis duublist abivägede võtmisega, kõige tipuks 17-aastane puurivaht Kevin Marcus Serojev, kellele oli tegu II liiga debüüdiga, kui andmetega pole eksinud.

          Maardu vägev algus sai stardi juba 3. minutil, kui peakohtunik külaliste veast hoolimata palli vallanud maardukatele edu andis - Yaroslav Panchenko leidis sööduga Aleksandr Shevchenko, kelle löögist pall Serojevi käte vahelt sisse vupsas. Jõgeva vastas sellega kenasti, kui vasakult äärelt leiti kena sööduga ees Sven Karu, ent too ei suutnud momenti löögiga lõpetada. Külaliste puurilukk sunniti ka tõrjele, ent 6. minutil läks täbaralt, kui puterdas kasti nurgast tulnud madala palli käest ning esimesena jaol olnud Dmitriev eksimuse karistas. 13. minutil võttis Artemi Butajev kiirusega ette, vastaste poolel saadi küll söödule jalg kergelt vahele, ent Dmitri Dovženok edestas pallile minnes vastaste puurilukku ning tegi seisuks 3:0.

          Vähem kui minut hiljem möödus Panchenko mitmest kaitsjast, pääses üks-ühele, kuid sealt lajatas raamidest napilt mööda. Serojev tegi paar head korralikku tõrjet ning korra päästis ka värava ees seisnud kaitsja hulleimast. 20. minutil eksis aga huntide väravavaht sööduga, andes palli otse Martin Jaagumetsale, ent too ei suutnud realiseerida soodsast kohast. Viis minutit hiljem andis peakohtunik ründaval Maardule taas edu, pika palliga leiti Šalabai, kes nurgalipu juurest vastasele teravusega uut ja vana tegi, seejärel löögi teele pani, mille järel nahkkera Andrei Smirnovi puutest väravasse lendas. Protokolli kanti see küll omaväravana, aga võinuks vabalt ka Šalabaile anda, kuna löök oleks tagumise posti juures lõpetanud ilma külalismängija puuteta.

          29. minutil hakkas taas Šalabai ette võtma, kui saatis palli ühelt poolt Marko Kabelit mööda ja seejärel tõmmates kiirusega teiseltpoolt mööda. Jõgeva kaitsja tõmbas seepeale vastase mõni meeter enne karistusala maha ning pidanuks ka kollase kaardi saama, aga vilemees otsustas seekord teisiti. Jõgeva esimesed kaks üritust, neist üks karistuslöök, blokeeriti, ent kolmandal korral polnud karistus kaugel, kui kohalike kaitsja olukorra maha magas, ent Wolvesi mängija löögitäpsus jättis soovida.

          37. minutil vajutas Panchenko vabalt positsioonilt enam kui 20-lt meetrilt langeva palli väravavahile püüdmatult lati alla - 5:0. Vaid kaks minutit hiljem möödus Šalabai nurgalipu lähistelt vastasest, püsis tehtud veast hoolimata püsti, andis otsajoone juurest terava passi edasi ning Jaagumets skooris, tehes pausile minekuks seisuks 6:0. Esimese lisaminuti alguses teenis kohtumise ainsa hoiatuskaardi Mihail Gutak, kes lendas nurga juures Šalabaile sisse.

          Pausilt naastes sai külaliste õudus jätku, kui juba poolaja kolmandal minutil noppis Šalabai vastase jalalt palli, ainus läheduses olnud kaitsja segama ei jõudnud ning rünnak realiseeriti. Suurest kaotusseisust hoolimata polnud külalised püssi põõsasse visanud ning nooliti ikka oma auväravat. Omad šansid olid nii Karul kui ka Eduard Kovbasnjukil, ent i-le ei suudetud täppi panna. 65. minutil oldi skoorimisele kõige lähemal, kui karistuslöögi järgselt suunas Gutak palli posti ning jätkuolukorras lajatas Karu heast kohast täiesti üle. Maardu pani kiirelt palli mängu ning vasakult äärelt minnes oli ruumi küll ja veel, sööduga leiti tagumise posti juures Danil Lebedev - 8:0.

          Lebedev, kes on samas ka korralik heade momentide raiskaja näitas seda ehedalt kolm minutit hiljem, kui talle riputati hea pall kaitsja taha, kus kõmmutas seal raamidest korralikult üle. Jõgeva vastas peagi karistuslöögi järgse ohtliku pealöögiga, kus pall latist veidi üle lendas. 76. minutil lajatas Šalabai puusalt löögi teele, pall lendas vastu külaliste Artur Vorobjovskit ning sealt väravasse. Kui esimese omavärava puhul võinuks pigem kahelda, siis sel korral vist poleks löök raami läinud ja seega omavärav ametlikult justkui korrektsem tõesti.

          Minut hiljem pääses Dmitriev korneri järel löögile ning pall lendas Serojevi käte vahelt raamide vahele. Maardu skooris veel kahel korral, ent mõlemal juhul fikseeriti suluseis. 85. minutil sai näha taaskordset maasikat, kui Aleks Polkopa vajutas kaugelt palli otse ristnurka, tehes lõppseisuks 11:0. 89. minutil oli suurepärane šanss veelgi eduseisu suurendada, kui 2-1 arvulises ülekaalus Maardu kontrasse pääses, aga palli vallanud Lebedev otsustas löömise asemel kaaslast sööduga otsima hakata, aga see mõte ja teostus läks muidugi vett vedama.

          Tegemist oli XXIV vooru esimese kohtumisega ning kumbki meeskond tabelis kuskile ei tõusnud ega langenud - Maardu jätkuvalt 5. ja Jõgeva Wolves 12. kohal. Jõgeva on hetkel küll üleminekumängudele viival kohal, ent kuklasse on hingamas Lasnamäe Ajax, kes jääb neist vaid ühe punktiga maha. Ajax kohtub homme kodusel murul Kohtla-Järve duubliga, ent järgmises voorus minnakse külla just Wolvesile, kus saab olema elu ja surma mäng II liigasse püsimajäämise nimel. Samal ajal kui Vaimastveres peetavas mängus on väravate ja kaartide sadu nähtud, lõpetab Maardu tolle ja ühtlasi ka eelviimase vooru Tartus, kohtudes sealse Tammeka III-ga.

          Pealelöögid: 34:10
          Neist väravale: 17:1
          Neist blokeeritud: 4:3
          Postid/latid: 0:1
          Nurgalöögid: 5:2
          Suluseisud: 12:1
          Vead: 11:7

          Kommentaar


            #50
            FCI domineeris julmalt, homseks koondisemänguks valmistuv sakslane jooksis alasti väljakule
            FCI Tallinn - Tallinna FC Ararat 6:1 (2:0)

            Antud kohtumisele andsid märkimisväärse panuse sakslasest külalised, kes valmistumas küll homseks koondisemänguks Lillekülas, ent otsustati ka madalamaid liigasid tulla külastama. Mängu ajal tundus olema 100 ringis pealtvaatajaid, aga ametlikult läks kirja vägagi soliidne 120. Kohtumist asus juba 3. minutil juhtima kodumeeskond, kui Maksim Kisseljovi söödu järel skooris Artjom Volkov. Võõrustajad jätkasid ohtlikult ning kuus minutit hiljem saatis Kisseljov ise nahkkera posti. 19. minutil oli tuline võitlus kodumeeskonna kasti piiril FCI väravavahi Denis Fedoruki ja Ararati Eerik Elenurmi vahel, mille järel viimane kukkus, ent vilemees näitas selgelt, et viga polnud ning lasi mängul jätkuda.

            Üksikud minutid hiljem sai liiga resultatiivseim, Sander Pabo, mõnelt meetrilt peaga löögile, ent ebatäpselt. Kuus minutit hiljem võttis Sergei Lefanov läbiminekul Nikita Grankini maha ning sai sellega mängu esimese kollase kaardi. 35. minutil sai Pabo mõnelt meetrilt löögile, kuid Grigorenko tõrjus enda ette, kus ründaja ise esimesena lahtisele pallile jaole sai ja kera raamide vahele äsas - 2:0. Ararati ainus pealelöök sooritati karistuslöögist, kuid see oli Fedorukile kergeks saagiks. Kisseljovi peagine üritus lendas napid sentimeetrid postist mööda ning 40. minutil oli lähedal Ararati omavärav, kui kaitsja vastase tsenderdusele jala vahele pani, ent Grigorenko hiilgas ning lükkas palli üle otsajoone.

            Poolajal tegi FCI oma kõik kolm vahetust ära, samas kui Araratil polnud ühtegi kasutada, kuigi üks vahetusmängija oli protokolli kantud. Teise poolaja kolmandal minutil toimus füüsilisem kontakt Pabo ja Vaagn Arutjunjani vahel, mille järel viimane karjatuse saatel väljakule langes. Mäng mõne hetke pärast peatus, kuid Ararati mängija Artjom Varfolomejev lasi valjuhäälse ropu valingu teele, mille eest sai kohtunikult õigustatult hoiatuskaardi. 52. minutil pani Jevgeni Gurtšioglujants (mitte Martin Ionov nagu protokolli kantud) paremalt äärelt lappesse läinud tsenderduse teele, mille järel langes pall lati alt väravasse. Skoorija ise tõstis seepeale mõlemad käes üles, tunnistades - sedasi polnud mõeldud, aga seis sai sellest hoolimata 3:0.

            Mõlemal olid seepeale variandis skoorimiseks, kuid 57. minutil tuli korneri järel pall kasti, kus see peatus Ararati kaitsja juures. Kiiremini oli jaol aga Pabo, kes suurendas omade eduseisu. Vaid paar minutit hiljem võttis rumala kollase kaardi külaliste Denys Zakharets, kes pärast viga palli kaugele minema lõi. Vähem kui minut hiljem tuli kohtunikul mäng peatada ja liikuda otsajoone taha olevate sakslasest pealtvaatajate poole, kellest üks oli ennist auti läinud palli löönud ja sellega mängu seganud. Neil paluti tribüünile suunduda ning sellega ka olukord lõppes. 63. minutil suunas Volkov korneri järel palli lati alla tehes seisuks juba 5:0.

            Viis minutit hiljem tegi Gurtšioglujants suurepärase eeltöö, mille järel Pabo vastaste kaitsjast maha keeras, ent seepeale raamidest napilt mööda lajatas. 70. minutil tuli aga välk selgest taevast, kui Dmitri Škredov, kel olid kaks vastast peal, kukkumise pealt palli FCI väravasse saatis ja seisuks 5:1 tegi. 74. minutil peatati mäng, kuna üks sakslasest alasti mees jooksis hõisates väljakule ja vallandus sellega tribüünil olnud kaaslaste hõisked, kõige tipuks viskus too väljakule ka kõhuli. Kohtunik palus isikul lahkuda ning sekkus ka üks FCI treener.

            76. minutil möödus Pavel Jevstignejev vastaste kaitsjast pääsedes sellega puurilukuga silmitsi, ent Grigorenko vastas hea tõrjega. Järgmisel minutil tegi üks Ararati kaitsja oma karistusalas petetega järjest säru ühele vastasele, kuni tuli Kisseljov, kes röövis palli, andis selle edasi Pabole, kes eespostist lõppseisuks 6:1 tegi. 80. minutil jooksis Aleksander Kiudmaa toorelt vastasele äärel sisse ning sai kollase kaardi. Pabo pääses seejärel üks-ühele, ent ei suutnud heast kohast realiseerida. Jevstignejev sai vahepeal liigse suupruukimise eest hoiatuskaardi. 85. minutil tabas Volkov posti ning paar minutit hiljem kiskus Erik Maerko Kisseljovi pikali, saades sellega ilmselgelt kollase kaardi.

            FCI jätkab liidrikohal ning pääsu Esiliiga B-sse kindlustaks üksainus viigipunkt, sest lähima konkurendi Sillamäe Kaleviga ollakse omavahelistes mängudes plussis. Ararat jätkab küll 11. kohal, ent peab olema ettevaatlik, sest tagantpoolt tulev Lasnamäe Ajax võib parima stsenaariumi korral hoopis Ararati üleminekumängudele kupatada. Järgmises ehk eelviimases voorus kohtub FCI võõrsil Jõgeva Noorusega ning Ararat võõrustab Legioni duublit.

            Pealelöögid: 28:6
            Neist väravale: 14:3
            Neist blokeeritud: 1:1
            Postid/latid: 2:0
            Nurgalöögid: 11:1
            Suluseisud: 6:4
            Vead: 8:11

            Kommentaar


              #51
              Ajax võttis liigasse püsimajäämise vaatest üliolulise võidu ja haaras trumbid endale
              Lasnamäe FC Ajax - Kohtla-Järve JK Järve 8:0 (2:0)

              Külalismeeskond oli pealinna tulnud koosseisus, kus algrivistusse kuulus kaks väravavahti. Ainsa vahetusmängijana oli kirja pandud treener Andrei Škaleta, kes mängu siiski ei sekkunud. Järve puurivaht Rene Merilo pandi varakult tõrjetööd tegema, ent kõige ohtlikum moment saabus 12. minutil, kui Andrei Kobjakov noppis lohaka tagasisöödu vahelt ja pääses üks-ühele, kuid väravavaht tõrjus. Minut hiljem pääses karistuslöögi järgselt löögile Marek Põrh, pall lendas vastu väravajoonel seisnud külalismängijat. Nahkkera jõudis aga sekundid hiljem teise posti juurde, kust Kobjakov skooris. Külalised vastasid seepeale kahe ohtliku momendiga, neist teise puhul mängiti Viktor Gusev õigeaegse sööduga üks-ühele, kus Ilja Ladoškin sai teele pandud pallile õrnalt käe vahele, aga sellest piisas, et kera värava asemel hoopis üle otsajoone läheks.

              21. minutil lendas Ilja Žukov tallad ees võõrustajate kaptenile Sergei Tassole sisse ning sai kollase kaardi. Ajax oli peagi lähedal väravale, kuid külaliste õnneks lendas pall omade kaitsjast napilt üle lati. 32. minutil magati Kobjakovi minek maha, ründaja möödus ka väravavahist, aga terava nurga alt lõi küljevõrku. Avapoolaeg lõpetati siiski positiivsel toonil, sest viimasel minutil võitles Kobjakov vastaste otsajoone juures olukorras kenasti lõpuni, võitis palli endale ja söötis selle Tassole, kes postipõrkest nahkkera raamide vahele äsas - 2:0.

              51. minutil oli taas aktsioonis Kobjakov, kes möödus mitmest vastasest, läks ise lõpuni ja skooris. 57. minutil andis Artur Mišin, kes minut tagasi oli alles vahetusest mängu sekkunud, paremalt äärelt tsenderduse kasti, kus Igor Glubinski esimese puutega skooris. 64. minutil teenis korduva rikkumise eest hoiatuskaardi Konstantin Potapov. Minuti möödudes pääses Mišin Meriloga silmitsi ning lahendas olukorra ära - 5:0. Vaid paar minutit hiljem andis Jevgeni Bodrin vasakult äärelt söödu ning Mišin lõi eespostist palli väravasse suurendades veelgi omade eduseisu. Peagi teenis Mišin aga kollase kaardi, kui oli Kohtla-Järve kaptenile Nikita Tsõgankovile kossi pannud.

              84. minutil leidis Nikita Vdovin Roman Ravinski, kes tabas posti. Võõrustajad peagi skoorisid, ent olukorrast võeti viga väravavahi vastu. 85. minutil oli aga kõik korrektne, kui Vdovin paremalt äärelt tsenderdas ja Ravinski jala valgeks sai. Paari minuti möödudes kukutas Artur Salmus keskväljal selja tagant Dzmitry Papichytsi ning teenis hoiatuskaardi. 88. minutil vormistati kohtumise lõppseisuks 8:0. Korneri järel sai löögile Bodrin, kuid pall lendas vastu värava ees seisnud vastast, Ajaxi mängija oli kiiresti ise jaol ning teisel katsel pani väravavõrgu sahisema.

              Ajax tõusis tänu võidule kahe punktiga mööda Jõgeva Wolvesist, olles nüüdsest 12. kohal, mis viiks neis üleminekumängudele, ent põhihooaja lõpuni on veel kaks otsustavat vooru. Järgmises ehk eelviimases voorus sõidetaksegi külla Jõgevale, pidamaks otsustava kohtumise, mis võib otsustada nende meeskondade saatuse. Arvestada tuleb, et viimases voorus sõidab Wolves külla Narva Transi duublile, kuid Ajax võõrustab samas Tartu Tammeka III-e. Seega on ilmselgelt trumbid nüüdsest Lasnamäe klubi käes. Eelviimase vooru juhatab sisse aga Ida-Virumaa derby, kus Kohtla-Järve võõrustab Narvat.

              Pealelöögid: 30:9
              Neist väravale: 20:6
              Neist blokeeritud: 3:1
              Postid/latid: 1:0
              Nurgalöögid: 7:5
              Suluseisud: 2:5
              Vead: 11:9

              Kommentaar


                #52
                Wolves - Ajax 2:7 (1:4)

                Kodumeeskonna väravad + tipphetked https://youtu.be/09oIJi49870

                Kommentaar


                  #53
                  Legion minetas Esiliiga B unistuse, Ararati ähvardab liigast väljalangemine
                  Tallinna FC Ararat - Tallinna JK Legion II 0:5 (0:4)

                  Eelviimases voorus kohtusid Dvigateli staadionil tabeli lõpupool asetsev Ararat ja külalisteks Legioni duubel, kellele enne mängu sai varasemal kellaajal peetud Sillamäe võidumängu tulemusest selgeks, et neil enam pole šanssi püüda Esiliiga B üleminekumängudele viivat kohta, sest isegi Ararati alistades oleks vahe Ida-Virumaa klubiga püüdmatu neli punkti. Legioni omad ei lasknud end sellest aga heidutada ja Ararati vastu asuti juba 4. minutil juhtima, kui Leonid Arhipov andis otsajoone juurest passi, pallile pani jala vahele kodumeeskonna enda mängija Vaagn Arutjunjan, mille järel nahkkera puurilukk Sergei Bolgovi jalast üle põrkus ja väravas lõpetas - 0:1.

                  Mõne aja järel leidis Giorgi Gvinashvili end üks-üks olukorrast, ent Bolgov tõrjus lähedalt, väljakuperemehed vastasid seepeale enda poolelt vaadatuna avapoolaja ainsa pealelöögiga, kui Paulo Kulešovi ohtlik üritus blokeeriti. 16. minutil eksis Ararati kaitsja palli klaarimisel, külalised tegid paar passi ning Arhipov saatis palli väravavahi alt raamide vahele. 24. minutil mängiti äärelt tõustes kenasti pall kasti keskel Roman Grigorevskiyle, ent enne ründaja lööki tegi Arutjunjan vea, võttes vastase väljakule pikali. Patustajale seega kollane kaart ja Legionile penalti. Hüüti, et lastaks Grigorevskiyl endal lüüa ja mängumees ei jätnud usaldust kasutamata - pehmest puutest pall keskele, samal ajal kui Bolgov eemale hüppas - 0:3.

                  Vaid paar minutit hiljem lekkis taas võõrustajate kaitse, ent Arhipov lajatas mõnelt meetrilt üle. 30. minutil demonstreerisid külalised ilusat kiiret söödumängu, mille tipuks Arhipov suunas kastis palli efektselt kannaga väravasse. Kolm minutit hiljem sooritas Denis Vnukov karistuslöögi, mille järgselt ennetas Grigorevskiy kaitsjat, pääses peaga löögile, ent nahkkera maandus latis. 37. minutil oli lähedal külaliste teine penalti, kui Pavel Kondakov omade karistusalas Arhipovi vastu julgelt jõuliselt tegutses ning lõpuks too ka kukkus, ent vile siiski vaikis. Mõni oleks andnud, mõni mitte, ent peakohtunikku võib siiski kiita paaris episoodis, kus äärelt fikseeris abi- suluseisu, ent asju paremini näinud vilemees hüüdis, et mänguga jätkataks ja näitas, et kõik oli siiski õige ja suluseisu polnud. Kummastki olukorrast väravat ei sündinud, aga madalamas liigas näeb üsna harva, kui peakohtunik ei törtsuta vilet koheselt pärast äärel tõstetud lippu.

                  41. minutil tõmbas Jevgeni Baranov toorelt Kulešovile sisse, mille järel nii mõnigi kodumeeskonna mängija punast kaarti nõudis, ent näidati siiski kollast. Omade eest seisis väljas ka väravavaht, kes tuli haiget saanud meeskonnakaaslase juurde ja luges vastasele sõnad peale. Vaid minut hiljem oli juba Legion aktsioonis, kui Gvinashvili andis hea passi vastaste karistusalasse Arhipovile, kes edestas jooksuga Kondakovit, mängis palli talle vastu liikunud Bolgovist mööda, mille järel justkui kontakt oli ning Legioni mängija karjatuse saatel väljakule lendas. Jällegi raske olukord kohtunikul otsuse tegemiseks, ent vile vaikis ja viga saanud mängijat tuldi tohterdama ning poolajal tehti ka sunnitud vahetus seetõttu. Vea järgselt suur osa mõlema meeskonna mängijatest kogunes pikali olnud mängija juurde ja läks ka sõneluseks. Peakohtunik võttis aga ekstra jutule Baranovi, kellel oli juba teatavasti kollane kaart all ning kes liialt sõna oli võtmas.

                  Teist poolaega alustati sealt, kus esimene poolaeg enamus ajast oli kulgemas - juba 48. minutil tekkis Grigorevskiyl mõnelt meetrilt võimalus, ent kuna äärelt tulnud pall lendas ebameeldival kõrgusel, ei suutnud ründaja korralikku lööki sooritada ja pall lendas väravast mööda. 64. minutil tegi Kirill Vinogradov äärel kodumeeskonna kapteni Artur Tukmatšovile haiget ning sai hoiatuskaardi. Olukorra järgselt võttis peakohtunik letti aga Arutjunjani, kes juba mitmes kord rahulolematust selgelt välja näitas, kuid sõnum oli lühike ja konkreetne - suu pidada ja edasi mängida. Ararati poolelt oleks mõne aja järel peaaegu väravavahiga silmitsi pääsenud Nikita Godovanets, ent ainus läheduses olnud kaitsja suutis rehabiliteeruda ja halvima ära hoida.

                  86. minutil oli väljakuperemeestel parim šanss auvärava löömiseks, kui Godovanetsi söödu järel Artur Mintšenkov 1-1-le pääses, ent Dennis Jeremejev tõrjus. Kolm minutit hiljem vormistati kohtumise lõppseisuks 0:5, kui Bolgov pareeris vastaste löögi järel palli enda kõrvale, kuid lahtisel pallil oli esimesena jaol Baranov, kes nahkkera tühja lükkas. Lõppakordina näitas Gvinashvili head söödutaipu ning Grigorevskiyl tuli vaid pall raamide vahele panna, aga Ararati puurilukk hiilgas tõrjega.

                  Eesotsas keegi ei libastunud - FCI kindlustas üks voor enne põhihooaja lõppu tõusu Esiliiga B-sse ja kuna Legionist eespool olevad Sillamäe ja Narva Transi duubel ei komistanud, jätkavad nad 4. kohal ja 2. kohta enam neil võimalik püüda pole. Samas on veel lahtine Esiliiga B üleminekumängudele minev meeskond, hetkel hoiab 2. kohta Sillamäe, kes edestab Transi duublit kolme punktiga, ent kui peaks juhtuma järgnev - Sillamäe viimases voorus kaotab ja Narva võidab, tõuseb Trans vastasest ettepoole ja napsab magusa koha endale. Tehnilisi kaotusi kummalgi pole, ent kuna omavahelistes mängudes läks nõnda, et korra Narva võitis ja korra viigistati, on neil võrdsete punktide korral eelis. Transil on viimases voorus justkui kergem ülesanne, kui kodus võõrustatakse eelviimasel kohal olevat Jõgeva Wolvesi. Sillamäe sõidab aga külla Maardu Linnameeskonna duublile, kellega saab kindlasti olema tasavägine andmine.

                  Tabeli teises pooles on olukord samavõrd huvitav - langejad on selge, viimasel kohal olev Tartu Santos ja nende ees olev Jõgeva Wolves. Hetkel on 12. kohal ehk II liiga üleminekumängudele viival kohal Lasnamäe Ajax, keda kahe punktiga edestavad hetkel nii Ararat kui ka Kohtla-Järve duubel. Kolmega on aga eespool Jõgeva Noorus ja Tartu Tammeka III. Ajax võõrustab viimases voorus just Tammekat ja kuigi esimene omavaheline kohtumine kaotati võõrsil 0:2, ei olnud neil tolles kohtumises väravamasinat Andrei Kobjakovi. Ründaja hakkas sel hooajal alles augusti teisest poolest liigat mängima, ent kahe kuu jooksul peetud 8 mängu peale on ta löönud juba 14 väravat ja kerkinud sellega väravalööjate edetabelis 5. kohale. Trumbid on selgelt kodumeeskonnal antud kohtumises, ent kõik stsenaariumid on võimalikud - kuna Ararat on lisaks Welcole üks kahest, kel antud hooajast üks tehniline kaotus kirjas - on neil võrdsete punktide korral kehvem asetus. Samas mängitakse Põhja-Tallinna Volta duubliga ja sealt ei tea kunagi mida loota. Järve võõrustab Santost ja Jõgeva Noorusel ei saa võõrsil kindlasti lihtne olema Legioni peatamisega.

                  Muidugi, on iga aasta olnud erineval tasemel loobujaid jne, mille tõttu esialgsetest "kukkujatest" on keegi siiski omandanud õiguse jätkata antud liigas, seega paikapanevalt ei saa veel midagi väita, ent ralli üleminekumängude kohale on korralik ja viimasesse vooru selline maasikas sobib kenasti.

                  Pealelöögid: 4:21
                  Neist väravale: 2:11
                  Neist blokeeritud: 1:1
                  Postid/latid: 0:1
                  Nurgalöögid: 1:12
                  Suluseisud: 5:10
                  Vead: 9:6

                  Kommentaar


                    #54
                    Minu andmetel Türi ja Retor loobusid üleminekumängudest, parandage mind, kui eksin. Sellisel juhul ei pea play-offe mängima.

                    Kommentaar


                      #55
                      Sillamäe teenis Maardust vajaliku punktilisa ning kindlustas koha Esiliiga B üleminekumängudele
                      Maardu Linnameeskond II - JK Sillamäe Kalev 0:1 (0:1)

                      Sillamäel oli põhihooaja viimaseks vooruks siht selge - kui Maardust vähemalt viigipunkt teenitakse, kindlustatakse Narva Transi duubli ees 2. koht, mis viiks neid Esiliiga B üleminekumängudele. Kui aga kaotatakse, on asjalood hapud, sest Trans võõrustas samal ajal kodus Jõgeva Wolvesi ja sealt võis suuresti arvata, kuhu poole vanker tüüri läheb. Maardul polnud küll lõplik koht tabelis kindel, aga sellest hoolimata oli koosseisuga raskusi - ainus vahetusmängija oli väravavaht ning lisaks oldi noore koosseisuga väljas - liigas oldi sel hooajal vaid kahel korral noorema koosseisuga väljas oldud.

                      Sillamäe võttis eesmärki tõsiselt, sest juba 6. minutil asuti kohtumist juhtima. Keskväljal tehti nende vastu viga, ent peakohtunik andis edu. Pall jõudis karistusala piiril olevale Vassili Kulikule, kes tõmbas vastasest maha ja saatis palli eesposti kõrvale - 0:1. Maardu üksikud üritused olid liiga kasised ning suurt ohtu külaliste väravale ei kujutanud. Kalevil oli aga skoorimiseks variante mitu. Anton Jegorovi löögist võttis pall rikošeti ning lendas raamidest napilt mööda. 20. minutil tõrjus Artjom Jakovlev löögist tulnud palli enda ette, kust sillamäekas esimesena jaol oli, aga löök jäi nõrgemapoolseks ja puurilukk püüdis.

                      Paar minutit peale pooltundi andis Erik Anohhin vasakult äärelt suurepärase palli võõrustajate kaitseliini taha Daniil Dikopavlenkole, kelle esimene puude läks omade kahjuks liiga pikaks ning sellega hea šanss raisus oligi. 43. minutil oli kodumeeskonnal esimene ohtlikum löök, kui kastis mängiti löögile Artemi Butajev, ent Roman Travkin pareeris. Pause polnud suurt olnud, ent mingil põhjusel otsustati avapoolajale üks lisaminut juurde panna. See võinuks seisu maardukate jaoks hapuks teha, sest selle ajal lajatas Aleksandr Mutik väljaspool kasti olles nahkkera latti.

                      54. minutil olid väljakuperemehed kõrgelt palli noolimas, Travkin pettis ühe vastase ära, andis söödu, aga pall maandus vastasel. Külaliste õnneks patustaja ise rehabiliteerus kiirelt ning heastas eksimuse. Teiselpool väljakut oli samuti ärev moment, mille tipuks põrkusid Jakovlev ja Kulik. Ründajale fikseeriti viga, aga maardukate väravavahil läks kosumisega aega, enne kui püsti sai ning veel siis mitmeid minuteid lonkas nähtavalt. 69. minutil näitasid külalised ilusat söödumängu, mille tipuks küttis Nikita Solovjov palli posti. Neli minutit hiljem oldi taas aktsioonis, otsajoone juurest leidi passiga Mutik, kes lajatas latti.

                      82. minutil pani Jakovlev hea kiire pika palli ette ning Nikita Jefremov pani palli ristnurga poole teele, kuid Travkin tõrjus. Lõpupoole oli Maardu 2. käigu üles leidnud ja üha enam vallati rohkem palli ning tekitati poolohtlike momente. Lõpuminutitel tuli Jakovlev kahel korral standardolukordade puhul vastaste kasti. Väravalukku lahti ei suudetud muukida, ent pall püsis siiski veel nende endi valduses. 90. minutil pidanuks külalismängija teenima kohtumise esimese hoiatuskaardi, kui võttis Yevgenii Kulyku enne kasti jõudmist maha. Lõppakordina lendas Yaroslav Panchenko löök rikošeti järel raamidest mööda ning üllataval kombel kohtunik üle ühe lisaminuti ei lasknud mängul kesta, kuigi paar vigastuspausi oli teisel poolajal siiski olnud ja pidanuks rohkem lisa andma.

                      Sillamäe kindlustas tänu võidule 2. koha, jäädes FCI-st maha 5-ga ja edestades Narva Trans II-e 3-ga. Maardu suutis kaotusest hoolimata Tartu Welco II-e enda selja taha jätta ning säilitada 5. positsiooni.

                      Pealelöögid: 12:17
                      Neist väravale: 5:6
                      Neist blokeeritud: 0:2
                      Postid/latid: 0:3
                      Nurgalöögid: 4:6
                      Suluseisud: 1:8
                      Vead: 9:8

                      Kommentaar


                        #56
                        Algselt postitas Kevv92 Vaata postitust
                        Minu andmetel Türi ja Retor loobusid üleminekumängudest, parandage mind, kui eksin. Sellisel juhul ei pea play-offe mängima.
                        Väidetavalt järgmisest hooajast muudetakse reglementi ja üleminekute õigust hakatakse pakkuma järgmistele, mitte ei soosita kõrgemas liigas olevat meeskonda. Jääb vaid loota.

                        Kommentaar


                          #57
                          Bolgovi hiigelmäng tüüris avapoolajal kaks punast teeninud Araratile viigipunkti, kohtunikelt nõrk vilepartii
                          Põhja-Tallinna JK Volta - Talinna FC Ararat 1:1 (0:0)

                          Kohtumises hakkas juhtuma varakult, sest varajases staadiumis lennati väljaku ääres pallivõitluses kodumeeskonna mängijale selja tagant sisse, ent viga ei fikseeritud. Seepeale jooksis Ararati mängija viga teinud kodumeeskonna mängija juurde, toimus tõuklemine, mille peale Ararati mängijale otse punast näidati. Järgnes üsna ropp ja vägivaldne mölisemine, ent samas on tõepõhi olemas - Ararati mängija vastu tehti viga, mis tulnuks fikseerida, ent parimal positsioonil selle fikseerimiseks olnud esimene abikohtunik Alo Rosme määruste rikkumisest märku ei andnud. Pärast Volta mängijaga tõuklemist sõimati kohtunikul nägu täis, välkus punane kaart, mille peale oldi üsna vägivaldne esimese abikohtuniku suunal. Üsna provokatiivselt ja vägivaldselt jätkus kohtuniku töötlemine, kuniks lõpuks eemaldatu lahkus väljakult. Palju ei jäänud puudu löögist, ent selleks siiski ei läinud. Peakohtuniku "Rahu, rahu, head aega!" järel suundus mängija lõpuks väljakult minema. Võrdselt kulgenud avapoolaja lõpetuseks teenisid külalised oma teise punase kaardi, kui keskel pallivõitluses mängija sisse libistas, ent kollase asemel välkus hämmastaval kombel hoopis otse punane.

                          Teise kolmveerandtunni avaminutil eksis vastaste äärekaitsja ning tsenderduse järel skooris Timo Erkki Huttunen. Kuigi Voltal oli rohkem häid šansse skoorimaks, tehti 75. minutil seisuks 1:1, kui Arararti väravavahi Sergei Bolgovi pika palli järel see Siim Kristjan Salmi selja taga lõpetas - 1:1. Lõpuminutitel tõmmati külalismängijale päris koledalt sisse, ent pääseti vaid kollase kaardiga. Lõpus surunud Ararat suutis korneri järgselt palli enda valdusesse säilitada, ent kõla lõpuvile, mille järel Bolgov rahukolematuse eest hoiatuskaardi võttis.

                          Voltal oli juba enne antud kohtumist koht tabelis kindel - 7. Ararat aga langes 12. kohale ehk justkui peaks üleminekumängud ootama, ent nii pole ja pealinlased säilitasid koha II liigas ka järgmiseks aastaks.

                          Kommentaar


                            #58
                            Enim penalteid teeninud meeskonnad:
                            1. Tallinna JK Legion II - 8
                            2. - 4. Tartu JK Welco II - 7
                            2. - 4. Kohtla-Järve JK Järve II - 7
                            2. - 4. Lasnamäe FC Ajax - 7
                            5. JK Narva Trans II - 6

                            Vähim penalteid teeninud meeskonnad:
                            1. FCI Tallinn - 1
                            2. - 4. Tartu JK Tammeka III - 2
                            2. - 4. Tallinna FC Ararat - 2
                            2. - 4. Tartu FC Santos - 2
                            5. Maardu Linnameeskond II - 3

                            Meeskonnad, kelle vastu enim penalteid teenitud:
                            1. FC Jõgeva Wolves - 10
                            2. Põhja-Tallinna JK Volta II - 9
                            3. Tallinna JK Legion II - 7
                            4. Tallinna FC Ararat - 6

                            Meeskonnad, kes enim penalteid realiseerimata jätnud:
                            1. - 2. Tallinna JK Legion II - 4
                            1. - 2. Kohtla-Järve JK Järve II - 4
                            3. Lasnamäe FC Ajax - 3

                            Meeskonnad, kelle vastu enim penalteid realiseerimata jäetud:
                            1. - 4. Tallinna JK Legion II - 3
                            1. - 4. Põhja-Talinna JK Volta II - 3
                            1. - 4. Lasnamäe FC Ajax - 3
                            1. - 4. Tallinna FC Ararat - 3

                            Enim omaväravaid löönud meeskond:
                            1. FC Jõgeva Wolves - 4

                            Meeskond, kelle vastu enim omaväravaid löödud:
                            1. Maardu Linnameeskond II - 5

                            Enim kollaseid kaarte teeninud meeskonnad:
                            1. Jõgeva SK Noorus-96 - 58
                            2. Tallinna FC Ararat - 56
                            3. Põhja-Tallinna JK Volta II - 55
                            4. Lasnamäe FC Ajax - 53
                            5. FC Jõgeva Wolves - 52

                            Vähim kollaseid kaarte teeninud meeskonnad:
                            1. FCI Tallinn - 30
                            2. - 3. Tartu JK Welco II - 34
                            2. - 3. Tartu JK Tammeka III - 34
                            4. Kohtla-Järve JK Järve II - 41

                            Enim punaseid kaarte teeninud meeskonnad:
                            1. - 5. Põhja-Tallinna JK Volta II - 4
                            1. - 5. Jõgeva SK Noorus-96 - 4
                            1. - 5. Lasnamäe FC Ajax - 4
                            1. - 5. Tallinna FC Ararat - 4
                            1. - 5. FC Jõgeva Wolves - 4

                            Vähim punaseid kaarte teeninud meeskonnad:
                            1. - 4. FCI Tallinn - 1
                            1. - 4. Tallinna JK Legion II - 1
                            1. - 4. Kohtla-Järve JK Järve II - 1
                            1. - 4. Tartu JK Tammeka III - 1

                            Meeskonnad, kelle vastu enim kollaseid kaarte teenitud:
                            1. Jõgeva SK Noorus-96 - 64
                            2. Tartu JK Tammeka III - 63
                            3. - 4. FC Jõgeva Wolves - 52
                            3. - 4. Tartu FC Santos - 52

                            Meeskonnad, kelle vastu vähim kollaseid kaarte teenitud:
                            1. Lasnamäe FC Ajax - 28
                            2. Põhja-Tallinna JK Volta II - 33
                            3. JK Narva Trans II - 36
                            4. Tallinna FC Ararat - 39

                            Meeskonnad, kelle vastu enim punaseid kaarte teenitud:
                            1. Kohtla-Järve JK Järve II - 6
                            2. - 3. Põhja-Tallinna JK Volta II - 5
                            2. - 3. Tartu FC Santos - 5
                            4. - 5. Jõgeva SK Noorus-96 - 4
                            4. - 5. Tartu JK Tammeka III - 4

                            Meeskonnad, kel enim nullimänge:
                            1. JK Sillamäe Kalev - 14
                            2. JK Narva Trans II - 12
                            3. FCI Tallinn - 10
                            4. Tallinna JK Legion II - 8

                            Meeskonnad, kel vähim nullimänge:
                            1. FC Jõgeva Wolves - 1
                            2. Põhja-Tallinna JK Volta II - 2
                            3. Tartu FC Santos - 3
                            4. Jõgeva SK Noorus-96 - 4

                            Meeskonnad, kelle vastu enim nullimänge tehti:
                            1. Jõgeva SK Noorus-96 - 12
                            2. Lasnamäe FC Ajax - 11
                            3. - 4. Kohtla-Järve JK Järve II - 10
                            3. - 4. Tartu FC Santos - 10
                            5. Põhja-Tallinna JK Volta II - 7

                            Väravavahid, kel enim nullimänge:
                            1. Roman Travkin (JK Sillamäe Kalev) - 13
                            2. Aleksandr Kraizmer (FCI Tallinn) - 10
                            3. Aleksei Matrossov (JK Narva Trans II) - 8
                            4. Nikita Kajalin (Tallinna JK Legion II) - 7
                            5. Artjom Jakovlev (Maardu Linnameeskond II) - 6

                            Rõhutan, et tegu pole 100% tõese statistikaga. Võimalik, et kõike pole protokollidesse kirja pandud ja on ka võimalus, et mul endal on miskit kahe silma vahele jäänud.

                            Kommentaar


                              #59
                              Publikustatistikat II liiga põhja/idatsoonist:

                              Positsioon - Klubi - Mängude arv* (kodus/võõrsil) - Kogu publikuarv (kodus/võõrsil) - Keskmine publikuarv (kodus/võõrsil) - Max publik kodus (vastane, kuupäev) - Min publik kodus (vastane, kuupäev)

                              1. FCI Tallinn 26 (13/13) 955 (494/461) 37 (38/35) 120 (Ararat, 12.10) 11 (Järve, 23.03)
                              2. JK Sillamäe Kalev 26 (13/13) 1 269 (852/417) 49 (66/32) 106 (Maardu II, 16.06) 25 (Welco II/Wolves, 11.05/26.05)
                              3. JK Narva Trans II 26 (13/13) 1 178 (711/467) 45 (55/36) 120 (Legion II, 10.05) 16 (Wolves, 26.10)
                              4. Tallinna JK Legion II 26 (13/13) 1 182 (490/692) 45 (38/53) 65 (FCI, 06.10) 8 (Noorus, 26.10)
                              5. Maardu Linnameeskond II 26 (13/13) 1 052 (536/516) 40 (41/40) 67 (FCI, 30.08) 12 (Sillamäe, 26.10)
                              6. Tartu JK Welco II 26 (13/13) 685 (382/303) 26 (29/23) 46 (Järve II, 19.04) 5 (Ajax, 06.10)
                              7. Põhja-Tallinna JK Volta II 25 (12/13) 817 (331/486) 33 (28/37) 121 (Legion II, 13.10) 5 (Tammeka III/Santos, 26.05/15.09)
                              8. Kohtla-Järve JK Järve II 26 (13/13) 751 (329/422) 29 (25/32) 48 (Legion II, 29.03) 10 (Ararat, 18.08)
                              9. Tartu JK Tammeka III 26 (13/13) 989 (529/460) 38 (41/35) 107 (Santos, 30.03) 18 (Ararat, 31.08)
                              10. Jõgeva SK Noorus-96 26 (13/13) 720 (271/449) 28 (21/35) 48 (Wolves, 20.04) 4 (Maardu II, 21.09)
                              11. Lasnamäe FC Ajax 25 (13/12) 777 (356/421) 31 (27/35) 52 (Wolves, 08.06) 6 (Legion II, 15.09)
                              12. Tallinna FC Ararat 26 (13/13) 821 (409/412) 32 (31/32) 70 (Maardu II, 05.05) 8 (Santos, 06.10)
                              13. FC Jõgeva Wolves 26 (13/13) 971 (474/497) 37 (36/38) 147 (Noorus, 01.09) 6 (Volta II, 21.09)
                              14. Tartu FC Santos 26 (13/13) 741 (290/451) 29 (22/35) 44 (Wolves, 23.03) 3 (FCI, 11.05)
                              ÜLD II liiga põhi/ida 182 6 454 36 147 (Wolves vs Noorus) 3 (Santos vs FCI)

                              * Mõnel mängul polnud publikuarvu üldsegi kirjas, mõnda lihtsalt ei mängitud.

                              Kommentaar

                              Working...
                              X