320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jooksmine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Stok
    Ma ka kirjutasin neile pärast seda, kui jooks virtuaalseks muudeti, et palun kandke mu registreering järgmisse aastasse ja sain vastu heatahtlikkusest pakatava JOKK kirja, et kui ei meeldi, vaatame koos juristidega üle.



    Minu jaoks see ei ole lahendus, et pärast registreerimise muutmise tähtaega muudeti jooks virtuaalseks. Pistke perse oma särk ja medal, ma ei soovi kumbagi, ma tahan ainult teistega koos võistelda!

    Kilekotte väljastavad Rakveres, Tallinnas ja Tartus. Pole aimugi, mida nad kavatsevad kätte jäävate särkide ja medalitega peale hakata.
    Ma ei ole seda kirja näinud. Palju kirju läheb otse spami ka. Küsimus on antud lubadustes ja nende hoidmises. Kui sa reklaamid, et garanteerid midagi ja siis kuu aja pärast ütled, et kuu aja pärast see ei kehti, tehes seda kirjas mu teksti sisse peites, siis ma siiralt loodan, et nad oma üritusega pankrotti lähevad.
    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

    My spell checking is second to nine!

    Kommentaar


      Algselt postitas Stok
      See oli personaalselt mulle saadetud vastuseks mu soovile registreering järgmisse aastasse kantida ja minu kirjutamata vastus neile on, et käige perse, enam ma seal ei jookse. Seda enam, et nende jooks on niikuinii üsna halvasti korraldatud, teisel ringil on vaja pehmete pepude vahel küünarnukkidega teed raiuda ning kuivõrd finiš on nüüd staadionile viidud, siis eriliselt jabur on lubada pealtvaatajatel jalus töllerdada. Muidu pimedas joosta on äge ja seal on alati maruline kaasaelamine, nii palju majabände pole ühelgi teisel jooksul Eestis.
      Ma sain aru juba sellest, kui oli personaalne pöördumine. Ma pidasin silmas seda, et kõiki neid teavitusi, et kindlasti saatsid ka kirja ja kus iganes nad veel teatasid. Et seda teadet/kirja ma saanud pole. See muidugi oli ilmselt ka kuhugi vahele ära peidetud.
      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

      My spell checking is second to nine!

      Kommentaar


        Ma sain ka nüüd kirja, kus tuuakse sisuliselt sam asi välja. Ma ei teadnud, et mul on kohustus kuskilt infot otsida, kui nad garanteerivad midagi 100%. Ma isegi ei tea, millised need ajakirjad võiks olla ja kust neid saaks. Ei kontrolli ka nende protaali ja fb-d kogu aeg. Lisaks ei toodud see muudatus kuskil sama suurelt välja. Ehk siis palju õnne!

        Edit: Pärast paari kirja veel saatmist sain oma tahtmise. Ei saa öelda, et ma väga uhke oleks, aga ainuke põhjus miks ma selle jooksu valisin, kusjuures see oli ainukene see aasta, oli see lubadus.
        Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

        My spell checking is second to nine!

        Kommentaar


          Jooksin just Tallinna maratoni virtuaaljooksu raames poolmaratoni ja oleks peaaegu isikliku rekordi teinud! Praegusel hetkel neljas aeg. Nii et väga rahul ja neli nädalat enne maratoni jooksmist Tartus tundub seis hea.
          Ma pole ka kaugjooksude fänn, aga parem ju siiski kui mitte midagi. Pealegi, kui neid ka ei toimuks siis oleks vist korraldajad varsti pankrotis kõik. Küll aga ei saa aru sellest Klubi Tartu Maraton otsusest, et tulevikus hakkabki igal võistlusel olema ka virtuaalvõistlus. Kuidagi liiga odavaks läheb see asi, jalutad natuke kodu ümber ja saadki medali ja oled tegija. Aga noh, igaühe oma asi, palju tahab pingutada. Aga tundub natuke liigse ahnusena korraldaja poolt, et ikka võimalikult palju osalustasusid saada, ka nendelt kes ei viitsi või ei saa kohale tulla. Loodetavasti enamus inimesi ikka eelistab päris võistluse emotsiooni ja tuleb kohale.

          Kommentaar


            Kui Tallinna maraton läheb pankrotti, siis tuleb keegi teine ja teeb Tallinna Maratoni, siis kui pandeemik läbi. See on ju easy money.

            Kommentaar


              Algselt postitas $$$ Vaata postitust
              Kui Tallinna maraton läheb pankrotti, siis tuleb keegi teine ja teeb Tallinna Maratoni, siis kui pandeemik läbi. See on ju easy money.
              Porto Franco maraton

              Kommentaar


                Algselt postitas Stok
                Paindlikumad jäävad ellu.


                Nojah, eks see olegi omamoodi "paindlikkus", et teha virtuaaljooks ja sellega võimalikult palju raha kokku kraapida ilma reaalsete kulutusteta. Sa ju võid tahta, et tuleks uued tegijad, aga iga korraldaja mõtleb ikka sellest, kuidas ise ellu jääda.
                Aga nagu ma juba ütlesin, ise ka neid virtuaalasju ei naudi ja ootan normaalseid võistlusi, ei poolda virtuaalvõistluste jätkumist tulevikus.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Stok
                  Jooksujumalanna Atalanta luges foorumit ja määras mulle karistuseks osalise lihasrebendi.
                  Palun kergemat karistust ja see tõesti pole minust ilus, aga ma naersin pärast eelnevaid postitusi selle reani jõudmisel.

                  Aga jagan sinu saatust selles osas, et olen oma jala ülekoormusega ära põrutanud ja terve septembrikuu jätan jooksmata. Jaansoni jooksu ja Ööjooksu osalused õnnestus mõlemad sümboolse tasu eest sõpradele kantida. Mina rahaliselt veidi kaotasin, aga vähemalt vabastan jooksu korraldajad selle plekkjunni hoiustamisest ja sõbrad saavad sellega lutsu visata.

                  Kommentaar


                    Kahju raisk. Ise ka see aasta lagunenud mitmest kohast. Roma fännina hetkel põlv rip (ACL!?)

                    Kommentaar


                      kas ümber Ülemiste järve on võimalik joosta mööda kergliiklusteid ja metsaradu nii, et saaks Kurna ojast üle kuskil Järveküla kandis?

                      kas augustis toimunud rahvajooksu jaoks oli rada erandkorras avatud?

                      Kommentaar


                        Laupäeval siis ongi Tartu Linnamaraton. Stardin oma kuuendale täispikale maratonile. Seni olen suutnud iga kord uue isikliku rekordi joosta. Kas ka seekord? Lähen igaljuhul üritama. Kui jookseks aja alla 3:30 siis oleks juba väga rahul! Treeningkilomeetreid on kogunenud tublisti rohkem kui eelmisel aastal, aga eks parim trenn on ikka võistlus ja normaalseid jooksuvõistlusi pole mul see aasta olnud mitte ühtegi... Taktika on sama mis eelmine aasta - jooksen 3:30 tempomeistri grupis ja üritan seal püsida võimalikult kaua. Eelmine aasta jäin grupist maha siis kui joostud oli 30 km, aga suutsin ikkagi päris hea tempoga lõpuni joosta ja 3:32-ga finišeerida!
                        Vähemalt ilm peaks tulema üsnagi soodne, kuigi võib-olla natuke liigagi soe, veits jahedam võiks olla küll.

                        Kas siit foorumist on veel kedagi laupäeval starti minemas?

                        Kommentaar


                          Ei mäleta kahjuks... aga tempomeistrid peaksid ikka olema, nende nimedki on ilusti kõik Tartu Maratoni lehel kirjas. Kui ei ole siis läheb rekordi jooksmine muidugi tunduvalt raskemaks.
                          Ma loodan, et Sa vähemalt lõpuni ikka jõuad. Mul ka üks aasta stardis jalg valutas nii et vaevalt kannatas joosta, aga pärast kümne kilomeetri läbimist oli juba kõik korras ja isiklik rekord tuli jälle

                          Kommentaar


                            Stock 01:44:39 poole peal. Ehk 5min/km ja gramm kiiremgi.

                            E: Nüüd RIP? Loodetavasti ajavõtuga mitte stockiga.

                            E2: 03:41:39

                            Kommentaar


                              Seekord isiklikku rekordit ei tulnud. Minu jooks oli sisuliselt koopia eelmise aasta jooksust - 30 kilti jooksin 3:30 grupis ära, siis enam ei suutnud ja jäin maha. Sealt edasi enam väga suurt motivatsiooni pingutada polnud ja kulgesin rahulikus tempos lõpuni. Aeg 3:40. Selline keskmisel tasemel jooks, mis rõõmust hüppama ei pane aga pettumust ka ei tunne.
                              Stokiga jooksime grupis tükk aega kõrvuti, lõpus Toomemäel möödusin ja lõpetasin mingi minut varem.

                              Stok, kuidas joosta oli?

                              Kommentaar


                                Siis Sa tegid ikka kõva jooksu, et kõigi hädade kiuste nii korraliku ajaga lõpuni jõudsid... Kahju muidugi, et head vormi realiseerida ei õnnestunud, aga küll Sa selle järgmisel aastal ära teed.
                                Minu mõtted kalduvad pigem selles suunas, et peaks juba natuke rahulikumalt asja võtma. Naudiks rohkem jooksmist ennast ega ajaks iga hinna eest mingit aega taga. Mulle meeldis see teatav vabanemise tunne, mis tekkis siis kui grupist maha jäin. Sain joosta pingevabalt ja omas rütmis.
                                Aga eks neid asju on aega mõelda nüüd, vaatan järgmine aasta, palju treenida õnnestub ja kuidas tervis vastu peab jne. Võistlustel käin kindlasti edasi, lihtsalt küsimus et millise treenitusega ja mis eesmärgiga.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X