Näidatakse tulemusi 21 kuni 40, kokku 66
-
18.11.20, 02:14 #21
Liivak nüüd küll Voolaiu viimases mängus alg11'st välja ei jää.
-
18.11.20, 02:35 #22
Ma ei saa aru, miks te nii väga Sorgat või Millerit 10 peale panna tahate? Peale Vassiljevi ei peaks küll keegi teine seal positsioonil mängima. Parem võiks juba kahe ründajaga alustada ning teise poolaja keskel Vassiljevi super-subina ühe ründaja asemele tuua.
-
18.11.20, 07:57 #23
- Liitus foorumiga
- Jul 2019
Minu arust ka arulage et koondises pidevalt topitakse tiivale või ründava keskmängija kohale ründajaid nagu on Sorga. Valikupuudus, okei, aga tehku siis mingi 4-4-2 või kaitsvam 3-5-2 aga ei Voolaid teab ainult ühte taktikat mida nooruses treenerikursuselt pähe jäi.
-
18.11.20, 10:00 #24
- Liitus foorumiga
- Jun 2013
-
18.11.20, 17:41 #25
- Liitus foorumiga
- Aug 2009
Ma ootaks ka, et lahkuv treener natuke hullu paneb viimases mängus
-
18.11.20, 17:46 #26
2-5-3 ründest lähtuv lets go
Ramm (flora-esbjerg) - \\\"Värav on tühi ju...seal mingi noormees kinnastega...\\\"
-
18.11.20, 18:39 #27
Minu arvates kõige hirmsam oleks, kui siit täna tuleks ala 3:0 või 4:0 võit. Voolaid saab öelda, et sai lõpuks asjad paika, väravatevahe pole ka siis kehv. Pohlak hakkab kiitlema, et põlvkonnavahetus hakkab lõpule jõudma ja kogu karavan läheb samamoodi edasi, kuniks saabub uus valiktsükkel ja saame samamoodi kõigilt sisse.
-
18.11.20, 18:58 #28
Algkoosseis on soliidne. Võib-olla parim, mis meil olla saab: Hein; Teniste, Tamm, Kuusk, Pikk; Kreida, Soomets; Zenjov, Vassiljev, Vlasy; Sappinen.
Sisuliselt ainult Käit teeks seda meeskonda tugevamaks.
-
18.11.20, 19:08 #29
Kuusk-Tamm paari ootasin isegi, väga hea.
-
18.11.20, 19:20 #30
uskusin, et valib parima koosseisu, sest teab, et on viimane mäng ja tahab ühe võidu ära võtta. minu poolest võtku, võiduga on alati ilusam lahkuda.
Je suis Nasfal
-
18.11.20, 19:48 #31
-
18.11.20, 19:53 #32
voolaid ütles poistele, et see on minu viimane mäng ja minge nüüd peale - riietusruumis on joovastus ja lõpptulemus on 3:0 võit.
Je suis Nasfal
-
18.11.20, 20:25 #33
haha naljamehed olete.. usute ka et see sats kasvõi Voolaiu lahkumise joovastuses Voolaiuga võidab või et Voolaid üllatab millegagi?
Üllataski! Sama koosseis mis eelmises mängus!
25 minutit mängitud ja istume kaitses nagu Belgia vastu. 0 rünnakut Eestil. Aina paremaks ju läheb. Taipohh voolaid ei jätkakas keegi tuletab meelde hr voolaiule, et me oleme alagrupis viimased ja midagi ei muuda tänane tulemus, mitte esimesed kes peavad kindlalt punkte hoidma.
Keegi võiks mingi treeneri tiitli anda voolaiule, omasugustega ja ka viimases mitteolulises mängus KAKS poolkaitsjat platsil
EDIT:
Eitea kas siit keegi ka Voolaiu pooldaja? On silma jäänud küll palju sõnavõtte stiilis "Olgu seal Voolaid või kes iganes, selliste meestega ei saagi midagi". Lihtsalt tahaksin mainida, et enamus koosseisust Florast kes Premier liiga kahe hooaja tipp + edukad mängud euroopa liigas kus igas mänguga löödi vähemalt üks värav aga hetkel ju lausa peaksid eesti parimad koos olema ka teistest klubidest kui 45. minuti jooksul Gruusia vastu 1 karistuslöök vs Gruusial 3-4 ohtliku rünnaku / pealelööki. Me isegi ei jõudnud viimasesse veerandisse palliga. Miks Flora suudab aga Eesti Koondis ei suuda? Vastus on lihtne ja peitub pingil. Nõustute või mitte. Isiklikult igatsen Reimi + Oper ründajaid juhendamas oli kuldne idee. Aga kindlasti igatseb Rüütli ka treeneritööd ja on kahju, et Eesti koondis on peale tema ülesehitust väga sügavale (oleme ausad) sita sisse langenud ja mitte meeste kvaliteedi poolest (kas nende treenerite käe all kes olnud on mehed saanud rohkem kriitikat kui mängutaktika?) Pehhrsoni käeaell oli ka tiptop mänge, Reimi käeall eriti, mina ei näe kvaliteedis probleemi vaid taktikas.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
-
18.11.20, 20:55 #34
See esimene poolaeg oli ikka... KOHUTAV, ei mäletagi nii halba mängu enam.
-
18.11.20, 21:05 #35
poolaja stuudios Zelinski pani jälle hullu ja rääkis tõsist juttu (kesse topib Milleri, Sorga, Tunjovi positsioonile kus nad isegi klubis ei mängi + kes see ründab ühest äärest terve valiksarja) + tõi välja, et Vassiljevit võiks asendada hetkel heas vormis olev Mosnikov. Zelinski treeneriks !
Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
-
18.11.20, 21:10 #36
Täiesti käsitlematu etteaste. Oleks siis vastane mingi hirmus pähkel. Vennad reaalselt ei julge mängida. Munad maha võetud enne mängu ja treeneri lauale karpi pandud, nagu telefonidega mõnel pool koolis tehakse.
-
18.11.20, 21:12 #37
Miks üldse räägitakse iga kuradima mäng Vassiljevi asendamisest? Meil ei ole seda tüüpi mängijat kusagilt võtta ning üleüldse on nr10 tippjalgpallis surnud positsioon.
-
18.11.20, 21:14 #38
Sorga on USAs nüüd mänguaega teeninud just ründava pooliku, mitte tipuründajana.
Tunjov on mänginud Itaalias päris palju keskväljal. Tõsi, rohkem on saanud wingbackina minuteid ehk siis saan aru, et Zelinski meelest pole Georgil kohta koondises. Ka variant.
Miller on Kostja puudumisel mänginud Floras tema kohta ründajate taga, muidu pallinud äärel.
Et, noh, tõsise näoga räägitud jutt ei pruugi alati tõele vastata vms.
-
18.11.20, 21:16 #39
- Liitus foorumiga
- Jan 2009
Halloo. Zelinski räägib kohati õiget ja emotsionaalset juttu, aga peatreeneriks?!? Zelinski on kõige rohkem abitreeneri materjal kui sedagi.
-
18.11.20, 21:22 #40
Järjehoidjad