320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2021

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Camara on ründaja.
    Õige jah, millegipärast oli meeles, et kaitsja.
    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
    I don’t care what you think of me!
    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

    Kommentaar


      1. Flora - igav.
      2. Levadia - Kvaliteetseid täiendusi nagu on. Samas kohalikud mängijad on ikka Flora ülejääk, nii ei saa rallit sõita.
      3. Paide - Ei imestaks, kui nad Levadiat edestaksid.
      4. Kalju - Kõrgemale ei ole materjali, aga siit madalamal lõpetamiseks oleks vaja tõelist negatiivset "eneseületust".
      5. Legion - Raudselt jäävad tegelikult seitsmendaks vms.
      6. Viljandi - Eks näeb, mis vormis leegionärid on. Selle Nigeeria keskkaitsja karjääri algusaegne CV on iseenesest päris võimas, parem kui nt. sellel Levadia Agyiril. Aga suure küsimärgi paneb see, et viimati mängis ta adekvaatses liigas 4 aastat tagasi.
      7. Trans - Hooaja jooksul kolm treenerit, aga kindel püsimajäämine.
      8. Kuressaare - Üllatavad veidi.
      9. Tammeka - Peaaegu lootusetu.
      10. Vaprus - Lootusetu.

      Kommentaar


        1. Flora
        2. Levadia
        3. Nõmme Kalju
        4. Paide
        5. Narva Trans
        6. Tulevik
        7. Legion
        8. Tammeka
        9. Kuressaare
        10. Vaprus

        Kommentaar


          1. Flora - Mitte nii kindlalt, kui võiks arvata.
          2. Levadia - Viimase vooruga tõusevad Kaljust ja Paidest mööda
          3. Paide - Esimene edukas eurohooaeg mõjutab liigat ja suvest alates toimub kerge kukkumine. Uus ründaja lööb vähem kui 20.
          4. Nõmme Kalju - Hooaja algus üllatavalt hea, aga lõpp läheb jälle lappesse.
          5. Tulevik - Võistkond küll paberil järgi andnud, aga leegionärid tassivad tagumise otsa satside vastu
          6. Legion - Mängivad esinelikuga kui võrdne-võrdsega, aga tagumistega jäävad hätta. Liiga palju läheb sinna kaotsi.
          7. Tammeka - Vahehooaeg. Algus läheb täitsa käest ära ja suvest teevad 2000+ aasta poisid enamasti tegusid.
          8. Kuressaare - Samamoodi viimase vooru küsimus, kas lähevad üleminekule või mitte. Tavaline aasta. Kui suveks pole asjad korras, tuleb abi Flora U21st
          9. Narva Trans - Ligadi-logadi nagu ikka. Seekord enam jaksu pole, et kõrgemale ronida. Võib karta mõnd koledat tulemust.
          10. Vaprus - Dokumentaalist saadud hoog raugeb ja kui Narva ja Kure suvel panevad juurde, siis viimased kaks vooru saab neile olema eriti raske. Võtavad samas esinelikult vähemalt ühe skalbi.

          Kommentaar


            1.PAIDE Võimsaim ründeliin Eestis isegi Florast grammike tugevam ning nüüd ka liidriomadustega kaitsja olemas + Yusif oli eelmisel hooajal tegelt väga alahinnatud. Tuumik on säilinud ning hõbedaga saadi krambist üle samas nälg kasvas veelgi. See aasta Flora vastu 4 kaotust ei tule ja hooaja keskel väristatakse vähem, mis viib ka tiitlini

            2. FLORA Suvel ikkagi suunatakse kogu rõhk Euroopale ja tahes tahtmata see viib fookuse mujale ning eelmine aasta mängis nende kasuks olukord, kus Kalju ja Levadia olid nõrgad ning Paidel polnud tiitliheitluseks valmis omavahelistes mängudes, kuid seeaasta enam nii lihtsalt ei lähe. Samuti Kostja langeb ikkagi täiesti ära ja keskväli jääb nõrgaks ja väga haavatavaks vigastustele.

            3. LEVADIA Alguses läksin ka haibiga kaasa, aga kui vaadata nüüd reaalselt seda meeskonda, siis sealt võib tulemus tulla ja ka meistritiitli näol, aga küsimärke on liialt. Kuigi see on mitmeaastane projekt, siis reaalsuses just hooaja alguses kaldun arvama, et võidakse suurtes mängudes liialt komistada

            4.KALJU Meeskond on tasemel, aga Natho sugused kreatiivsed tehnikakunnid jne surevad Frantsevi sirgjoonelisuse käes ära + ei ole ka sügavust ja kuskilt peab järgi andma. Ainukene päästev rõngas oleks Brasiilia superstaari ümbersünd, aga no pigem vist mitte.

            5.TAMMEKA Reinkort lahkus, aga Mätas on okei vend + usun, et Veelmaa teeb sammu edasi ja Koskor väga hullemat hooaega ikka endakohta enam teha ei saa. Kirves jne arenevad jõudsalt. Meeskonnana suudavad teha lõpuks ühe stabiilse hooaja

            6.LEGION Mentaalselt on Belovi asjad nii paigast ära ja enamus mängjaid ei suuda oma tõelist taset näidata ning kui mingihetk peaks koroona tulema või tulemused kehvemaks, siis tuleb taas ikka korralike mõõnasid ja sellepealt jäävad ka Tammekale alla.

            7. TRANS Eelmine hooaeg oli häving, aga seekord on sats ühtlasem ja küll ka nemad õppisid vigadest. Komplekteerimisel mindi ka kindlapeale välja. Tuleb palju kõikumisi ka hooaja jooksul, aga pigem läheb positiivselt.

            8. VILJANDI See on bingo loto, sest no eelmine hooaeg leegionärid.... Samas võiks Reiteli tausta teades uskuda, et see hooaeg on rohkem teadmisi, keda Aafrikast tuua, kuid esimesed märgid osade mängijate kohta näitavad, et pigem mitte. Marini-Kapperit-Nõmme jne vedureid ei ole ja reaalselt asendusi ka ei ole hangitud.

            9.PÄRNU Mul on usku sellesse punti juba eelmisel aastal Esiliigas nähtu põhjal. On kokkumänginud punt.

            10.KURESSAARE Mingid vennad on pikalt vigased olnud, kes on kaitseväes ja minumeelest nad juba kaks hooaega selgelt üle oma võimete mänginud ja seekord on aeg.

            Kommentaar


              1. Flora - Ojamaa liigub suvel kuhugi Lätti, novembris suundub edasi Moldovasse. Zenjov jookseb kõik keskkaitsjad kiirusega üle, Vassiljev annab endiselt parimaid sööte, Sappinen kogub 30+ väravat, Kuusk skoorib 8+ väravat, Igonen lutsib pulgakommi üksi ja me tõdeme, et liigatase tõuseb aastast aastasse.

              2. Paide - Flora käest saadakse 6 korda tala, 3 leegionääri müüakse Tšehhi ja Taani esiliigasse, suvel tuuakse Ugandast või Guineast uued. Zahovaiko läheb over 2,5 korda närvi kohtunike peale, Anier teeb Instas 25 postitust hooaja jooksul ning Kruus ja Vara panevad ühe korra Paide Linnameeskonna särgid selga ja lähevad staadionile.

              3. Nõmme Kalju - Karikast jäädakse ilma, Euroopast jäädakse ilma, treenerist jäädakse ilma, aga novembris saab Allar Levandi saab mängijatele novembris juba suusatunde anda ning hooaeg lõpetatakse ilusal noodil.

              4. Levadia - Kink räägib igas Betsafe podcastis, kuidas Levadias on kõik hästi ja kogu tiim on asja eest. Millegi tõttu aga treeneriduo asendatakse juba augustis uue vastu. Pooled leegionärid saadetakse minema. Levadia fännisektorisse tuleb ühel mängul 10+ inimest ning Kruglov lööb neile hooaja jooksul värava.

              5. Narva Trans - Mitte keegi ei saa mitte midagi aru, aga punktid tulevad koju. Eesti liigat hakatakse näitama Tadžikistanis ning Moskva äärelinna baarides. Võimalik, et saaks mängida ka kõrgemat mängu, aga poole hooaja peal sõlmib Narva Trans kokkuleppe bet365-ga, kahjuk ühepoolse, ja sealt hakkavad tulemused allamäge minema. Iga uue treeneri eksimust saadab kohalike veteranide parastamine ja jorin, kes aga ise üle võtta ei taha.

              6. Legion - Noortele antakse ohtralt võimalusi, kuid lõpuks peab olukorra lappamiseks kutsuma Teeveri, Neemelo, Pareiko, Voskoboinikovi ja muid väärt mängijaid, kes selgub, et on veel võimelised Premium Liiga tasemel mängima. Hooaja teises pooles maksab Legion 200 € trahvi, kuna selgub, et taas on keegi kogemata saamas valesti palka.

              7. Tulevik - Selgub, et Sander Post on olnud lihtsalt geenius ning kõigest sellest pressinud lihtsalt maksimumi välja. Uus treener ei leia leegionääridega ühist keelt ja viimased mõistavad, et kogu elu keerleb siin riigis Tallinna ümber. Lõpuks võtab Sander ikka üle ja tõustakse mõned kohad üles.

              8. Tammeka - Arengukava kirjutatakse ümber ning uueks sihtmärgiks saab olema aasta 2030. Ühele mängule jookseb Sander Kapper mikrofoniga ja hooaja lõpuks selgub, et ta tegelik kodulinn on hoopiski Pärnu. Vahepeal kaotatakse 8+ mängu järjest, aga Florat ikka korra võidetakse.

              9. Pärnu Vaprus - Üleminekumängudel viskab Vapruse ja Kalevi särgisponsor münti, et selgitada, kumb neist oleks Premium Liigas 2022. aastal lahedam. Mustas särgis Karu lõpuks otsustab. Seda mängu ristitakse Coolbeti derbyks ja halastusest lubatakse nad mõlemad uueks hooajaks kõrgliigasse.

              10. Kuressaare - Hooaja esimesele kodumängule sõites vigastab Sander Laht bussis kanda ja sealt hakkab allamäge minema. Kožuhhovskil on U21 töökoht soolas, nii et ta väga ei põe ka. Kuressaares samas üldse keegi ei põe. Pole midagi kaotada. Vähemalt võetakse novembris üks korralik tünnisaun ja valmistutakse Esiliigaks.

              PS! Võtke kõiki sõnu väga tõsiselt.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Levadia - Jutustamine saab lõpuks otsa ja tehakse tegusi ja Viktor saab lubada endale lõpuks kangema tortsu kallimat konjakit ja xanaxi asemel võetakse pigem kõne Viktori naisele, kes on õnnelik, et mees saab ka õnnelik olla üle pika aja

                Flora - Urmar ja kasutaja ekspert on väga õnnetud, aga samas ei ole üldse hullu, sõrve mesinik maksab palka ikka edasi ja rõhutab poistele, et olge teie ikka sama vahvad sellid, sest ainult nii paneme me uskuma, et kõik on hästi meie jalgpallis. Samas igatsetakse Uibzi, kes päästab ikka vallatuid hingi sn foorumis.

                Kalju - Vutiüldsus ilmselt näeb ja tunnetab, et selles pundis pole mitte kui miskit, aga siis tuleb Frantsev, kes kuseb kõrge kaarega kõigile peale ja rõhutab, et nii tehakse tulemust ja jäädakse sõrve mesiniku klubist 3 punkti kaugusele.

                Paide - Klubi ehitatakse võimsalt, mis on ka tore, aga mingitel hetkedel Verstoni hanked saavad otsa ja krediitkaardi võimed on otsas, asi pole nii ilus kui paistab.

                Tulevik - Ilmselt juuni kuuks on saadud ka rahvas taha ja Laine toob oma Õnne 13 nähtava Väintsi ka vaatama vutti ja tehakse pits kangemat tribüünil, aga see kord läheb õnneks, meeskonna turvameest pole ka enam kes käed raudu paneks.

                Trans - Burdakov on lõpuks õnnelik oma pojaga, et meeskond oskab mängida küll, venemaalt toodud pagulased ei olegi niii hullud kui OJ järjekordselt pasundas. Keskmiselt iga 8 vooru tagant üks punane.

                Legion - Mängitakse head vutti, maast söödud ja liikumised, aga alati jääb miskit puudu, alati. Samas Ülo Luup teeb alati põnevamaks nende kogumängud - kes teab, see teab.

                Tammeka - Jutustatud on palju, on ka lubatud mingeid kohti ja eesmärke, aga need ka jäävadki jutustamiseks. Tammeka juhtkonnal tuleb reaalsus kontroll, et miskit on siiski ikka väga valesti.

                Vaprus - Ronalts läks väkke, et tulla tagasi hirmsa kutina, kes hakkab kohe lööma, reaalsuses muidugi ei tule sealt mitte kui midagi. Villota vaatab liiga palju Ramose mänge ja siis jõuab järelduse et ta ei ole Ramos. Ta on Villota, kolm otse saadud punast. Kaljumäele saab ka selgeks, et Pärnusse kolimine oli hullem viga kui see, et SC Realiga noortevõistkonna eest Praha Spartalt võetud 7 palli võrgust.

                Aivar Pohlak - Kõige mõttetum eesti tippklubi, mitte ühegi visoonita ega eesmärgita. Barcelona fännid kutsuvad Espanyoli prügiklubiks. meil on selleks see klubi.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                  Levadia - Jutustamine saab lõpuks otsa ja tehakse tegusi ja Viktor saab lubada endale lõpuks kangema tortsu kallimat konjakit ja xanaxi asemel võetakse pigem kõne Viktori naisele, kes on õnnelik, et mees saab ka õnnelik olla üle pika aja

                  Flora - Urmar ja kasutaja ekspert on väga õnnetud, aga samas ei ole üldse hullu, sõrve mesinik maksab palka ikka edasi ja rõhutab poistele, et olge teie ikka sama vahvad sellid, sest ainult nii paneme me uskuma, et kõik on hästi meie jalgpallis. Samas igatsetakse Uibzi, kes päästab ikka vallatuid hingi sn foorumis.

                  Kalju - Vutiüldsus ilmselt näeb ja tunnetab, et selles pundis pole mitte kui miskit, aga siis tuleb Frantsev, kes kuseb kõrge kaarega kõigile peale ja rõhutab, et nii tehakse tulemust ja jäädakse sõrve mesiniku klubist 3 punkti kaugusele.

                  Paide - Klubi ehitatakse võimsalt, mis on ka tore, aga mingitel hetkedel Verstoni hanked saavad otsa ja krediitkaardi võimed on otsas, asi pole nii ilus kui paistab.

                  Tulevik - Ilmselt juuni kuuks on saadud ka rahvas taha ja Laine toob oma Õnne 13 nähtava Väintsi ka vaatama vutti ja tehakse pits kangemat tribüünil, aga see kord läheb õnneks, meeskonna turvameest pole ka enam kes käed raudu paneks.

                  Trans - Burdakov on lõpuks õnnelik oma pojaga, et meeskond oskab mängida küll, venemaalt toodud pagulased ei olegi niii hullud kui OJ järjekordselt pasundas. Keskmiselt iga 8 vooru tagant üks punane.

                  Legion - Mängitakse head vutti, maast söödud ja liikumised, aga alati jääb miskit puudu, alati. Samas Ülo Luup teeb alati põnevamaks nende kogumängud - kes teab, see teab.

                  Tammeka - Jutustatud on palju, on ka lubatud mingeid kohti ja eesmärke, aga need ka jäävadki jutustamiseks. Tammeka juhtkonnal tuleb reaalsus kontroll, et miskit on siiski ikka väga valesti.

                  Vaprus - Ronalts läks väkke, et tulla tagasi hirmsa kutina, kes hakkab kohe lööma, reaalsuses muidugi ei tule sealt mitte kui midagi. Villota vaatab liiga palju Ramose mänge ja siis jõuab järelduse et ta ei ole Ramos. Ta on Villota, kolm otse saadud punast. Kaljumäele saab ka selgeks, et Pärnusse kolimine oli hullem viga kui see, et SC Realiga noortevõistkonna eest Praha Spartalt võetud 7 palli võrgust.

                  Aivar Pohlak - Kõige mõttetum eesti tippklubi, mitte ühegi visoonita ega eesmärgita. Barcelona fännid kutsuvad Espanyoli prügiklubiks. meil on selleks see klubi.
                  wannabe telekavaataja?

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Navas Vaata postitust
                    wannabe telekavaataja?
                    Ma olengi telekavaataja. Saladus paljastatud.

                    Kommentaar


                      1. Levadia - 3 noort ja ambitsioonikat treenerit teavad, mis nad teevad ning meeskonna sügavus on tänase hooaja võti.

                      2. Flora - Alustavad hooaega võimsalt, aga suvel saavad mängima Euroopas alagrupiturniiril ning keskenduvad sellele ja meistriliiga tiitel läheb selle nahka.

                      3. Paide - Uued Aafrika nimekad noored ei tassi seda klubi meistriks.

                      4. Kalju - No ei tundu kuidagi, et tänavu oleks samm edasi tehtud.

                      5. Tulevik - Uue peatreeneri musta mandri connectionid on head ning võõrleegionäridega pannakse sel hooajal pihta.

                      6. Tammeka - Visa võitlus Viljandiga ka sel hooajal, kuid sel hooajal vahetavad nad Tulevikuga kohad.

                      7. Vaprus - Paljud lähevad neid mütsiga lööma, aga meeskonnavaimuga võtavad tähtsad punktid ära.

                      8. Legion - möh

                      9. Trans - Vahetavad treenerit üle kahe korra sel hooajal.

                      10. Kuressaare - Minu isiklik soov, et Flora duubel võiks siiski esiliigas mängida.

                      Kommentaar


                        Nonii, Tammeka ja Transi mäng jääb ka ära. Hetkeseisuga siis see nv vaid 1 mäng toimumas.

                        Kommentaar


                          1. Paide
                          2. Flora
                          3. Levadia
                          4. Kalju
                          5. Legion
                          6. Tammeka
                          7. Narva
                          8. Viljandi
                          9. Pärnu
                          10. Kuressaare

                          1.-2. ja 7.-8. koht võivad vahetusse minna aga umbes niimoodi kujutan järgmist hooaega ette.

                          Kommentaar


                            1. Flora - Ausalt ei näe kuidas need kõik teised peaksid või võiksid hetkel neile vastu saada - sügavust, kogemusi ja mitmeskesisust on neil nii palju, Euroopas tehakse see suvi midagi võimast!

                            2. Levadia - Samuti, ollakse terve hooaeg ilmselt sellise 4-8 punkti kaugusel Florast, piisavalt lähedal, et asju tinglikult huvitav hoida, aga piisavalt suur ikka, et Flora otseselt ohtu ei tunne.

                            3. Paide - Tubli tubli Paide, aga paar käiku mis talvel kaotati on piisav, et Levadia võtab oma mingi 1-3 punktiga.

                            4. Kalju - Kuno vingub kõvasti, aga Paidega jääb kindel 6 punktiline vahe ja uue hooaja rahakott jääb väga tühjaks.

                            5. Tulevik - on kogemusi, on sügavust ja on mehi kes on võimelised endast andma 115%.

                            6. Legion - Palju põnevaid noori kutte ja siis täielikud veteranid, kes on võimelisi neil vahepeal Tik -Toki videote tegemise asemel ka pallimängule keskenduda.

                            7. Tammeka - See Tammeka, kes siin mõned aastad tagasi ohustas justkui ise Top 4 hulka kerkida pole enam see Tammeka, ausalt ükski mängumees sealt ei pane huviga nende mänge vaatama, küll aga on see ühlane mass piisavalt ühtlane, et pole kordagi ohus.

                            8. Narva - Pääsevad veel, sest suvel saadakse kuskilt mõni pärl juurde.

                            9. Kuressaare - Treeneri punktid saavad otsustavaks, kui saadakse kuskilt see 90+9 väravaga punkt mis on nii nii oluline.

                            10. Pärnu - Sorry aga kes need on? Ma ei näe seal ühtegi meest kes võiks olla meie kõrgliiga jalgpallur hetkel. Oleks oodanud tunduvalt suuremat panustamist off - seasonil.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Tammetõru Vaata postitust
                              Nonii, Tammeka ja Transi mäng jääb ka ära. Hetkeseisuga siis see nv vaid 1 mäng toimumas.
                              Kas selle uudise kohta ka mõni viide ametlikule teatele on? Otsin ja otsin, aga noo ei leia ühtegi ametlikku teadet

                              Kommentaar


                                Algselt postitas tpx Vaata postitust
                                Kas selle uudise kohta ka mõni viide ametlikule teatele on? Otsin ja otsin, aga noo ei leia ühtegi ametlikku teadet
                                Seonduvalt mitme võistkonna positiivsete koroonatestidega Premium liiga kohtumisi tuleval nädalavahetusel ei toimu.


                                järgmisel teisipäeval algab kõik sel nädalal premmis jäävad kõik mängud ära

                                Kommentaar

                                Working...
                                X