Näidatakse tulemusi 21 kuni 40, kokku 22956
Teema: Chelsea FC
-
12.12.02, 19:23 #21
Replying to Topic \'Chelsea FC\'
No siis oli sul lihtsalt rumal küsimus
Samamoodi võiks küsida, miks sa oled Depori fänn.Supplies!
-
12.12.02, 19:29 #22
We are the pride of all Europe
The best in the North
We hate the Man U
and Chelsea of course
Y R A
-
12.12.02, 19:30 #23
- Liitus foorumiga
- May 2002
No kui sind tõesti huvitab siis ma võin sulle sellest kirjutada, aga ma ei tea, kas siin õige koht selleks on Chelsea foorum.
-
12.12.02, 19:32 #24
- Liitus foorumiga
- May 2002
Originally posted by Yourself
No kui sind tõesti huvitab siis ma võin sulle sellest kirjutada, aga ma ei tea, kas siin õige koht selleks on Chelsea foorum.
-
12.12.02, 19:34 #25
Ausalt öeldes ei huvita. Lihtsalt minu arvates on kohatu väljendada arvamust a la miks peaksin ma selle või tolle klubi poolt olema. Kõlas kuidagi halvustavalt.
Veel üks asi: vaata, seal allpool on edit nupp, eesti keeles muuda. Seda võid ka vabalt kasutada.Supplies!
-
12.12.02, 20:11 #26
- Liitus foorumiga
- Sep 2002
Chelsae\'it võib ju mitte sallida aga selle hooaja tulemused on ju head:liigas teine koht (ainult 2 punkti vähem kui liidril), ainult kaks kaotust(mis on vähem kui ühelgi teisel), Chelsea\' ile on siiani löödud kõige vähem väravaid(14), nad ise on löönud 31(ainult Arsenal on löönud rohkem).See kõik näitab,et Chelsea on ikka päris tugev, kui nad nii jätkavad ehk tulevad hooaja lõpuks isegi kolme hulka.
-
13.12.02, 00:23 #27
Mulle näiteks Chelsea mäng meeldib, aga ma ei ole selle klubi fänn. Aitäh.
Jalgpallihaigla patsient #172
Diagnoos: raskekujuline futboliit
-
13.12.02, 06:25 #28
- Liitus foorumiga
- Nov 2002
Ka minule on Chelsea sümpaatne klubi. Hoian pöialt just seal mängivatele hollandlastele, kes on minu arvates päris osavad pallurid.
-
15.01.03, 19:30 #29
Hmm selliseid asju Inglismaal tihti ei toimu, et nõutakse mängu kordamist: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/charlton_athletic/2661515.stm
Aga see mis Stamford Bridge\'il pildi järgi maas tundub olevat muru küll ei meenuta...Our days of bliss I think of them often
Each black lying kiss each sweet little nail in our coffin
-
15.01.03, 19:42 #30
õige värk charltoni poolt imho. see on ju ilusam rand kui pirita
-
15.01.03, 21:49 #31
- Liitus foorumiga
- Sep 2002
muru,muruks..mängu kordamist nõuab Charlton ikka tulemuse tõttu. Kohtunik vaatas enne mängu ju platsi üle ja leidis, et võib mängida. Nüüd tagantjärele pole mõtet viriseda.
-
15.01.03, 22:21 #32
Selline näeb siis välja Stamford Bridge\'i \"muru\".
-
15.01.03, 22:28 #33
no türa see kohtunik on mingi eri türa kui sellise väljaku peal mängida laskis
-
15.01.03, 22:35 #34
jube äss, ma olen sellist \'väljakut\' isegi eesti oludes vaid Kalevi varustaadionil näinud
-
16.01.03, 15:25 #35
Guardiani ajakirjanike nägemuses on staadion hoopis selline:
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
-
16.01.03, 16:00 #36
Sunis iriseb mingi nn. chelsea legend et muru peal oleks charlton imenud 8-0. ja et ta on omal ajal mänginud veel sitemate väljakute peal. no sellist auku on raske leida isegi eestis... sile võis ju väljak olla aga kui seal pole ühtki liblet rohtu siis... chelsea vendade põhi argument ongi see, et \"aga väljak oli sile\". no fakk mine mängi siis betoonplatsi peal kui nii meeldib.
frank lampard on ka geenius peaks mainima. \"aga meie peame seal iga nädal mängima\". haha. idikas. sa sitapea oled sellega ju harjunud mis sa raisk vigised
kas need türad aru ei saa et kui ikka lähed lootuses mängida muruväljakul ja vastu vahib mingi peenramaa siis enam erilist soovi mängida küll ei ole.
ja peab veel mainima et kohtunik oli türa..
-
16.01.03, 19:31 #37
Mitte sugugi uhkutesemise ega muu pärast..lihtsalt Newcastles tehti väljak korda
. Chelsea võiks õppust võtta - kõik ju teavad, miukses sitas olukorras St. James Park enne oli...
-
16.01.03, 19:41 #38
Originally posted by Magpie
Mitte sugugi uhkutesemise ega muu pärast..lihtsalt Newcastles tehti väljak korda. Chelsea võiks õppust võtta - kõik ju teavad, miukses sitas olukorras St. James Park enne oli...
-
16.01.03, 21:47 #39
- Liitus foorumiga
- Aug 2001
Sul, unesk2ija, on menopaus v6i? Jutt l2ks ju kehvadele muruplatsidele ja siin oli Magpie positus omal kohal. V2ga hea eeskuju J6uluvanale. Muuseas, Chelsea\'l ongi muruvahetus kavas.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
-
16.01.03, 23:57 #40
Originally posted by Jaan
Sul, unesk2ija, on menopaus v6i? Jutt l2ks ju kehvadele muruplatsidele ja siin oli Magpie positus omal kohal. V2ga hea eeskuju J6uluvanale. Muuseas, Chelsea\'l ongi muruvahetus kavas.
Järjehoidjad