Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Enamasti sõimatakse kedagi lolliks ja keegi on sotsorav jne. Tahaks lugeda vahel mingeid muid tähelepanekuid ja närviminekuid elust
    No jah sorry, mina olen lihtsalt öelnud mille pärast närvis ja siis sealt on teemat edasi arendama hakatud.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
      Väga paljudes offtopic alateemades käib koroona-arutelu, pigem võiks olla yks keskne Koroonateema, kus saab vaielda oma seisukohtade eest ja muid uudiseid jagada.

Kommentaar

Tundub, et foorumi kell on tund aega taga, või on ainult minul nii?
        Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
          Mulle sobib. Vanasti oli tund ees.

Kommentaar

Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
            https://foorum.soccernet.ee/profile.php?do=editoptions

Keri alla, kus on 'Date & Time Options'.

Kommentaar

kui mul on audioga video, siis kuhu see parim/lollikindlaim üles laadida, et webm postitada? (ja kuidas täpne aadress leida, mis tagide vahele läheb)

(otsisin enda mingi vana toimiva üles ja sellega siksides ei saanud tööle. proovisin sama saiti ja kahte aadressi, mis video annab ... ja ei tundunud, et url tagid oleks tekkinud nagu varasem probleem siin arutatud)
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

tiktok?
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Peaks olema võimalus, et kasutajakonto omal soovil ära kustutada. Kasvõi erandkorras pöördumisel admini poole

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    tiktok?

Kommentaar

Algselt postitas wiiner Vaata postitust
                      tiktok

jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Kas asi on minu mobiili Chromes või on teistel ka see? Ma pean iga kord uuesti sisse logima foorumisse ja ma ei saa panna, et ta mind meelde jätaks.
                        Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Tere, head foorumlased!

Meil oleks äärmiselt hea meel, kui aitaksite oma arvamuse avaldamisega kaasa portaali arengule. Selleks oleks vaja vastata ühele võrdlemisi lühikesele küsimustikule.

Me küsime igasugu huvitavaid küsimusi, kuid kui Sa ei soovi mõnele küsimusele vastata, siis on see ka täiesti okei.

Miks me seda teeme?
                          Selleks, et astuda portaali ning meie üldiste tegevuste mõttes samm edasi, peame oma lugejaid hästi tundma ning nende tagasidet analüüsides tegema vajalikke muudatusi või uuendusi.

Nende vahel, kes küsimustikule vastavad, paneme välja mõned auhinnad. Osalemiseks tuleb meiega jagada ka oma e-maili.

Kui Sul on reklaami või küsimustiku osas ettepanekuid või küsimusi, siis võid need saata jonas@soccernet.ee.

Küsimustiku leiad siit: https://forms.gle/Wfm4auQNwnUu6gKN8

Kommentaar

Kui tahate rohkem tagasisidet, siis tehke foorumi igasse alamteemasse sticker. Siia alamfoorumisse enamus inimesi ei satu ja mingit lambiteemat ei vaata ammugi keegi.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Kui tahate rohkem tagasisidet, siis tehke foorumi igasse alamteemasse sticker. Siia alamfoorumisse enamus inimesi ei satu ja mingit lambiteemat ei vaata ammugi keegi.

seda jagati ka sn fb lehel, minu jõudis see sealt nt

Kommentaar

Ei tea kas juttu varem tehtud, aga minu arust imelik, et Soccernet ei ole suutnud ajakohastada avatare (uued meeskonna logod täitsa puudu enamikel ja mõni logo aastast ma ei tea mis). Tahaks kasutada uut Tammeka logo, aga mina leian ainult vana. Selliseid näiteid ka teiste klubidega.

Lisaks, ei tea kust leida ja kuidas muuta ning kas üldselt on võimalik kasutajanime muuta, aga võiks vähemalt olla mingi võimalus kas raha eest või siis kord aastas, et saaks kasutajanime muuta.
                                llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Kommentaar

Working...
                                X