320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Hooaja algus on päris kole seni olnud. "Olümpia Melo" ilmus eile välja, aga enne seda 22-punktilist esitust oli eelneva kolme kohtumisega kokku tulnud vaid 25 silma.
    Peaks nüüd paremaks minema. Vahetult enne hooaja algust ootamatult pensionile läinud kaitsetreener Jeff Bzdelik lahendas pereprobleemid ära ja tuleb tagasi.

    Kommentaar


      Toronto, Warriors ja Denver on ka peale eilset ühe kaotuse peal, lisaks siis ka Bucks.

      Warriorsi sellinne algus pole midagi üllatavat. Aga Nick Nurse on juba tõestamas, et tegu on ühe väga hea treeneriga. Valanciunase ja Ibaka rotateerimine tsentri positsioonil on olnud üks edu võtmetest. Mõlemad on leidnud uue hingamise, eriti Ibaka, kes oli playoffis üks suuremaid põrujaid Toronto poolt. Lowry on muutnud oma mängu, hetkel on ta liiga parim söötja. Leonard on neli mängu puhanud, ka viimases kahes ei teinud kaasa ja Lebron James ja Jazz said mõlemad kergelt alistatud. Ainult Warriors saab ilma oma parimata mängida ja ikka mängeldes võita. Ei jaksa playoffe ära oodata. Hetkel ma oleks juba üllatunud kui põhiturniiri võitu ei tuleks (ida). Boston pole oma mängu leidnud ja ilmselgelt minnakse väga palju paremaks. Aga Toronto on hoolimata 10-1 algusest poole võimsusega pannud ja pooltes mängudes pole vaja liiga top 5 mängijat kasutada.

      Denver on üllatavalt tugev. 3-4 koht tundus võimalik, aga hoolimata vigastustest on ikka väga julmalt pandud. Loodetavasti nii jätkub ja tuleb Rocketsiga lõpuni kõva heitlus lääne teise koha eest. Piisab muidugi ühest vigastusest ja kõik on pekkis. Barton on juba pikalt väljas ja see pink nii kõva ka ei ole.

      Kommentaar


        Umbes 10 mängu on peetud, paneme esimesed hinded ära.

        Atlanta Hawks - 4. Enne hooaja algust oli teada, et minnakse tankima. Hetkel on täitsa hästi mängitud. Trae Young on oodatust parem ja ei saa kuidagi öelda, et Atlanta on liiga kõige nõrgem tiim. Ärme unusta, et John Collins on terve senise hooaja väljas olnud, ehk 3 võitu ja 7 kaotust on tankiva võistkonna jaoks täiesti ok algus. Tahaks juba näha, kuidas Young ja Collins koos mängivad.


        Brooklyn Nets - 5. Ollakse 7. kohal, 5 võitu ja 6 kaotust on korralik tulemus. Caris LeVert on teinud võimsa arengu ja rollimängijast tiimi liidriks tõusnud. Meeskond on sügav ja isegi vigastuste kiuste ollakse playoffi kohal. Carroll on endiselt vigastatud., ehk tema naasmine peaks tiimile palju juurde andma. Tõstaks esile kindlat esinemist endast nõrgemate tiimide vastu, korra kaotati Knicksile, aga muidu on seni endast paberil nõrgematele ilusti ära tehtud.


        Boston Celtics - 3-. Liiga parim kaitse, mille abil ollakse idas neljandal kohal. Midagi hullu ei ole, aga ideaalist on asi kaugel. Irving on alles viimastes mängudes ennast leidnud. Hayward on enda parimate päevade hale vari, aga anname aega. Ka teised eelmise hooaja komeedid on alustanud nõrgalt. Aga tiim on sügav, kui teistel ei lähe, tuleb Morris, kes on hooaega hästi alustanud. Siiski 6-4 algus on miinimum ja siint saab ainut paremaks minna.


        Charlotte Hornets - 5-. Kemba Walker on astunud sammu edasi ja koos tema arenguga on ka meeskond konkurentsivõimelisem ning hetkel ollakse kindlalt playoffi kohal. Ideaalset hinnet ei saa siiski panna, endast tugevamate käest on pähe saadud ja enamus võidud on olnud kohustuslikud nõrkade vastu.


        Chicago Bulls - 3+. Bulls peaks olema playoffi konkurentsis. LaVine mängib nagu superstaar, rollimängijad on samuti olnud tublid. Miks nii korralik hinne? Bulls on alles 12. kohal ja 3-8 pole ju hea algus. Minu arust on mängupilt hea, Portis, Lauri ja Dunn on kõik vigastatud, ehk kui nad naasevad võiks Bulls ka playoffist unistada. Indianale ja Denverile anti kõva lahing ja kaotati ülimalt napilt. Bulls on selgelt parema potentsiaaliga kui nii mõnigi tabelis eespool olev tiim.


        Cleveland Cavaliers - 1. Võibolla olen liiga kriitiline, aga ma osanud arvata, et see tiim nii ära laguneb. Love on nüüd vigane ja saab rahulikult viimase koha püüdmisele keskenduda.


        Dallas Mavericks - 2. Doncic on hea, vähemalt midagi positiivset. Hooaja alguse taktika oli wtf, viskame sama palju kolmeseid kui Rockets, pohh et tiimis pole piisavalt häid viskajaid. Vaikselt on mängu muudetud, aga pigem on Dallas ikkagi mänginud alla oma võimete.


        Denver Nuggets - 5+. Ideaalne algus, juba on alistatud liiga parim tiim ja ida kõige tugevam tiim (paberil). Sealjuures on Barton pooled mängud väljas olnud.


        Detroit Pistons - 3. Alustati väga võimsalt ja tundus, et playoffi pääsemine ei tohiks olla probleem ja siis toimus äravajumine. Tegelikult mängugraafik on olnud raske, ehk ei tasu hindamisega liiga teha ja kolm on aus hinne.


        Golden State Warriors - 5+. Kommentaarid on üleliigsed.


        Houston Rockets - 3. Pinge, vigastused ja Pauli lollused, aga vaikselt on käima saadud ja tuleb võtta kurss teise koha peale, Warriors on see aasta liiga võimas, kui just mõnda meeleheitliku manöövrit ei tehta, nt Butler.


        Indiana Pacers - 4. Rahulik algus, ei midagi üllatavat. Kiidaks eraldi Sabonist.


        Los Angeles Clippers - 5. Ollakse playoffi kohal, tiim on ülimalt sügav, ja mehi kes suudavad mängu muutust tuua on palju. Hetkel on kõik väga chill.


        Los Angeles Lakers - 2+. Kuninga algus on olnud raske, kaaslased on suure potentsiaaliga, kuid ebastabiilsed, Rondo ja Ingram lollitasid ka. Ei saanud oodata, et kohe ideaalselt mängitakse, aga veidi paremat algust oleks siiski oodanud. Aga palju tugevaid vastaseid on ka olnud, küll asjad paremaks lähevad.


        Memphis Grizzlies - 4+. Üllatavalt tublid on olnud. Sunsile kaotus oli valus. Aga ollakse endiselt playoffi kohal.


        Miami Heat - 3-. Palju vigastusi, õnneks tiim on tohutult sügav. Paar imelikku kaotust on sekka tulnud, aga ei midagi hullu. Richardson on hea.


        Minnesota Timberwolves - 2-. Butler teeb endiselt klounaati, Towns on tujust ära ja ei saa ennast käima, vähemalt Rose on hea olnud. Heal päeval suudetakse kõiki võita, aga tundub et need ilusad ajad hakkavad otsa saama ja Butler oleks vaja kiiresti nahhui saata. Rockets on piisavalt meeleheitel, et vähemalt midagi enamvähem rahuldavat vastu anda, mujalt midagi hooaja nii varajases faasis saada on raske, eriti kui selg on pigem vastu seina.


        Milwaukee Bucks - 5. Super algus.


        New Orleans Pelicans - 3-. Kõik algas suurepäraselt, siis sai Davis vigastada ja asjad läksid pekki. Midagi hullu pole, aga endiselt vist pole Davise kaaslased piisavalt head, et konkurentsi pakkuda. Või on Davis ülehinnatud? Ootame ja vaatame.


        New York Knicks - 4. Ägedad noored ja Porzingis võib rahul olla, siin tiimis on potentsiaali. Üks võimas vabaagent suvel juurde ja võideldakse ilust playoffi koha eest.


        Oklahoma City Thunder - 3+. Algus oli raske, siis hakkas looma, nüüd sai Westbrook vigastada, õnneks midagi hullu pole.


        Orlando Magic - 3+. lamp tiim. Ootame järgmist hooaega.


        Philadelphia 76ers - 4. Midagi liiga säravat pole näidatud, aga kõik on hästi. Ok, veidi valetan, Embiid on olnud särav.


        Phoenix Suns - 2. Arvasin et Suns on talendikam kui Sacramento, aga vist eksisin. Suht kehva algus, aga Booker on vigastustega kimpus, ehk võibolla pole asi nii hull.


        Portland Trail Blazers -5+. Ideaalne põhiturniiri tiim, alahindasin neid. Põhiturniir ja playoff on väga erinevad asjad ja hetkel ei ole neil probleeme.


        San Antonio - 4. Ilus algus, aga üle pikka aja pole San Antonio väga hea pingiga tiim. Murray vigastus oli valus.


        Sacramento Kings - 5. Äge tiim, ägedad noored, potentsiaali on täiega. Ärme hõiska enne õhtut, algus on ilus, aga kui kolmesed enam ei kuku, siis langetakse ka playoffi võitlusest välja. Aga loodetavasti ollakse natuke aega veel konkurentsis, mida rohkem ägedaid klubisid, seda vahvam.


        Toronto Raptors - 5+. Hetkel on asjad väga ilusad.


        Utah Jazz - 2. Kõigil on pohmakas. Tegelt Gobert on hea, aga ülejäänud ei saa ennast käima, küll lõpuks ikka jõutakse playoffi ja näidatakse võimast korvpalli.


        Washington Wizards - 1-. Wtf, see läks nüüd küll pekki. Ülehinnatud ja ülbed mängijad. Koos Beal ja Wall ilmselt oma potentsiaali ei realiseeri, tuleb laiali ajada see tiim ja tankima hakata. Või noh las staarid mängivad edasi, see on sama mis meelega kaotamine. Lootsin et Wizards on see aasta konkurentsis, aga 5 head tiimi on ka ida kohta okei.

        Kommentaar


          Võta Green ära ja Warriors on nagu Suns. Seda muidugi Bucksi vastu. Bucksi võimas kaitse, ülekaal korvi all ja Giannis oli paremas hoos kui Durant või Curry võrdus väga kerge võiduga. Ma arvan, et Warriorsil ei tule palju kaotusi see hooaeg, aga selliseid mänge, kus juba poolajal võib öelda, et pole mingit lootust, ei pruugi enam tulla. Viimast veerandaega ma ei viitsinud isegi enam vaadata. Niipalju siis suurest mängust. Just kaitses oli Warriorsil probleeme, liiga lihtne oli Bucksil skoorida, järjekordne tõestus, et Green on võibolla pea sama tähtis kui Durant ja Curry.

          Kommentaar


            Algselt postitas karl54 Vaata postitust
            Võta Green ära ja Warriors on nagu Suns. Seda muidugi Bucksi vastu. Bucksi võimas kaitse, ülekaal korvi all ja Giannis oli paremas hoos kui Durant või Curry võrdus väga kerge võiduga. Ma arvan, et Warriorsil ei tule palju kaotusi see hooaeg, aga selliseid mänge, kus juba poolajal võib öelda, et pole mingit lootust, ei pruugi enam tulla. Viimast veerandaega ma ei viitsinud isegi enam vaadata. Niipalju siis suurest mängust. Just kaitses oli Warriorsil probleeme, liiga lihtne oli Bucksil skoorida, järjekordne tõestus, et Green on võibolla pea sama tähtis kui Durant ja Curry.
            Märkimisväärne on see, et Thompson Curry ja Durant kolmekesi saatsid lendu ainult 8 kolmepunktiviset... üldjuhul Thompson ja Curry panevad üksi julgelt üle 8 mängus ja Durant enamus ajast kütab sinna lähedale. Bucksi kaitse on lihtsalt ülibeast.

            Kommentaar


              Algselt postitas karl54 Vaata postitust
              selliseid mänge, kus juba poolajal võib öelda, et pole mingit lootust, ei pruugi enam tulla
              Sellist mängu Warriorsil pole olemas.

              Kommentaar


                Lisaks sai Curry kolmanda veerandi keskel vigastada.

                Kommentaar


                  Butler läks siis 76ersisse. Kaks ida top 5 mängijat peaks võrduma ida tiitliheitlusesse tõusmisega. Kui võtta Toronto, Bostoni ja 76ersi top 3 mängijat võrdlusesse, siis 76ersil on kindlalt kõige tugevam kolmik. Nüüd on vaja Chandler ja Fultz ka mängima saada.

                  Kommentaar


                    Fultz mängima saada.

                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                    Kommentaar


                      Läänes on seisud päris põnevad, playoffi tahtjaid on oodatust rohkem ja lõpuks ilmselt loevad vigastused. Peale Warriorsi ja Portlandi (kui põhiturniiri superstaar Lillard vigastada ei saa) ei julgeks kedagi kindlalt sisse panna.

                      Sacramento on päris ägedalt alustanud, kindlasti senise hooaja suurim üllatus. Tulevik võib olla helge ja see julmalt pikk kannatuste aeg hakkab lõppema.

                      De´Aaron Fox on võrreldes eelmise aastaga teinud ikka väga julma arengu. Mäletatavasti ei saanud ta isegi debütantide teise tiimi. Rabedast mängijast on saanud mängujuht. Hea söötja, hea kaugviskaja, lisaks siis muidugi korralik kaitsemängija.

                      Buddy Hield on tõusnud meeskonna üheks liidriks, ta on see hooaeg oluliselt rohkem enda peale võtmas, aga on samal ajal suutnud säilitada oma efektiivsuse.

                      See tagameeste kombo on hetkel päris äge, vaatame kui kaua see edulugu kestab.


                      Lisame siia rollimängijate üllatavalt hea esinemise ja playoffi kohal olemine polegi hetkel nii suur üllatus.

                      Nemanja Bjelica on hetkel nba top 5 debütant. Varem pidi tema nime all mängima keegi teine, sest on raske uskuda, et on võimalik 30 aastaselt mängimine selgeks õppida.

                      Põhimõtteliselt on kõik põhimehed juurde pannud, Bogdanovic oli pikalt vigane, kui ta meeskonnale suudab juurde anda, siis on seis ilus.

                      Kingsi taktika tundub kerge. Väsitame vastased kiire tempoga ära. Küll mingi hetk hakatakse langema, aga vähemalt hetkel on Kings üks ägedamaid tiime, kelle mänge tasub vaadata.

                      Kommentaar


                        karl54, mul hoopis teise nurga alt küsimus. huvitaks, palju sa nõustud NBA enda powerrankinguga

                        Read the latest news and articles for Power Rankings


                        Mida muudaks, kui üldse?

                        Kommentaar


                          Algselt postitas cabron Vaata postitust
                          karl54, mul hoopis teise nurga alt küsimus. huvitaks, palju sa nõustud NBA enda powerrankinguga

                          Read the latest news and articles for Power Rankings


                          Mida muudaks, kui üldse?
                          Seal vist pandi hooaja eel tiimid järjekorda ja tõustakse/langetakse nädala tulemuste järgi?

                          Ma arvan, et ma isiklikult ülehindasin Denverit. Tundub et mängiti üle oma võimete. Gary Harris peaks olema eelduste kohaselt tiimi parim skoorija. Aga tal on tekkinud enesekindluse probleemid. Bucksi vastu ta ei julgenud eriti midagi teha, Bucksil on muidugi hea kaitse ka. Netsi vastu oli ta kohutav. Kui me vaatame teisi tugevaid tiime, siis klubi top 2 ründemehed on stabiilsemad ja selliseid viie punkti mänge on harva. Kui Harrisel on halb päev, siis peab keegi tegema imemängu, kuna Barton on väljas, siis jääb liiga palju Jokici ja Murray õlule. Murray viskeprotsent on alla läinud ja Jokicit on võimalik pidurdada. Lisaks on Denver olnud üks paremaid kaitsetiime, mis on kahtlane, reaalsuses nad ei tohiks nii tugevad olla, vähemalt kui mängijaid individuaalselt vaadata.

                          Ehk siis hooaja alguses on mängitud üle oma võimete ja nüüd vaikselt on näha, et see tiim ei ole tugevam kui teised lääne playoffi kohtade nõudlejad. Ja peale kolme järjestikku kaotust võiks nad olla seal tabelis juba veidi tagapool kui viies.


                          Boston Celtics on seal tabelis 7, aga nende ründemäng on kohutav. 2 head võitu, enamus tugevate käest on pähe saadud. Hetkel pole Boston kindlasti top 10 tiim, aga kuna nad olid algselt väga ees, siis pole nad langeda jõudnud. Aga ma arvan, et ei tasu muretseda, kui kaitse on paigas, siis küll kunagi see ründemäng hakkab ka sujuma. Lisaks on enamus mängud võõrsil olnud, ehk kui kodus ka kehvasti mängitakse, siis võime hakata muretsema.


                          Sacramentot siin kiitsin, aga nende mäng on hetkel väga lõbus, kui kolmesed enam ei lähe, siis võib ka see nende lust kaduda ja tekkida ebavajalik pinge.


                          Washington Wizards tõuseb playoffi konkurentsi, hooaja algus oli kohutav, aga see tiim on lihtsalt liiga talendikas, isegi tülitsedes ei näe ma neid playoffist välja jäämas. Vaadates kuidas nad hooaega alustasid, siis võib ju neid hetkel sinna 25. kohale panna, aga see on hetkeline nähtus. Nagu ka Rocketsi koht. Reaalsuses on tegu endiselt lääne top 2 tiimiga. Lihtsalt ollakse nõrgemad kui eelmine hooaeg.


                          Minu arust läänes on üldse suht kahtlane seis, kui Warriors välja jätta, siis üle pika aja tundub ida eliit tugevam kui lääne. Ma arvan, et nii Toronto, Bucks, Boston kui ka 76ers on see aasta tugevamad tiimid kui lääne kolmas.

                          Neli kõige nõrgemat tiimi on ilusti enda kohtadel, Knicks, Atlanta, Suns ja Cavaliers.

                          Portland on siin lausa teine. Hea ja stabiilne meeskond, aga seni on mängitud enamasti kodus. Ainult neli mängu on peetud võõrsil, las mängivad võõrsil tugevate vastu ja siis saame mingi pildi.

                          Kommentaar


                            Melo-eksperiment lõppes eriti kärmelt. Võiks nüüd Washingtoni kolida, oleks nalja nabani.

                            Kommentaar


                              Praegu on liigas kolm tiimi, kes võiks ja peaks playoffi saama, aga kõigil on päris suured puudused. Jättes oma probleemi tähelepanuta on playoffi saamine raske.

                              San Antonio on jõudnud playoffi 21. aastat järjest. Hea töö Gregg Popovich. See aasta on San Antoniol suur probleem, lühike pink. Selles ei kahtle keegi, et Popovich võtab olemasolevatest mängijatest maksimumi välja. DeRozan on hea, aga Aldridge ei tundu enam top 30 mängija. Gasol on vigane ja vana, Poeltl on olnud pettumustvalmistav, Murray on hooaja lõpuni väljas. Õnneks Forbes ja White, nii palju kui ta on mänginud, on olnud head. Gay on olnud rünnakul efektiivne.

                              San Antoniol oleks vaja leida 2-3 korralikku pingi mees juurde, et konkurentsis püsida. Nii õhukese tiimiga ei pruugi isegi maailma parim treener imet teha.

                              Kui Aldridge mängib korvi all, siis ääremängijatega on väga õhuke seis, Gay on tihti vigane ja ilma temata on 1-2 meest, kes kannataks enamvähem kriitikat suure äära rollis. Vähemalt tuleks kaaluda Carmelo värbamist. Kas Popovich suudaks Carmelost kasu lõigata?


                              Utah Jazz stiil ei ole põhiturniiril efektiivne. Favors on vaikselt tahaplaanile jäämas ja Crowder mängib temast juba tunduvalt rohkem. Favors on liiga hea, et olla Goberti vahetusmees, enne jaanuari ei saa teda vahetada, aga ma arvan, et tema eest saaks midagi mida Jazzil on vaja. Stabiilset skoorijat Mitchelli kõrvale, kasvõi pingile või head kaugviskajat suure ääre rolli, kui just Crowderiga ei arvestata kui kindel põhimees. Pink on ka ebaõnnestunud seni.

                              Pelicansil on vaja pingile lisa, Randle on hea, aga see aasta loevad pisiasjad ja nii mõnigi Pelicansi mees on vigastustealtis.



                              Kas Clippers on jälle hea meeskond? Isegi praegu on veel õhus küsimus, et kas vahetada oma parimad mängijad ära ja suvel vabaagentide toel uuesti tippu proovida saaa. Praegu on Warriors kõva ja nagunii ei ole võimalik midagi teha.

                              Ma arvan, et Clippers võiks panna täiega, näidata et siin on rollimängijaid, kes võiks aidata tulevasel liidril see tiim tippu viia.

                              Minu arust ideaalne koht kuhu võiks tulla Durant või Leonard (ei taha, et ta Torontost lahkuks, aga see on võimalik).

                              Gallinari, Gortat ja Bradley on kolm mängijat, kes võiks lahkuda, olla vahetusdiilides sees.

                              Aga tulles selle aasta juurde, siis Clippers on tasemelt playoffi tiim, aga mitu põhimeest on iga aasta vigastustega hädas ja ma kardan, et isegi sellise pingiga võivad vigastused saada saatuslikuks.

                              Kommentaar


                                Hetkel Melo ümber toimuv on pisut kurb. Inimesed kipuvad unustama, kui andekas ta nooremana oli. Viimaks jääb vaid tõdeda, et meeletult raisatud talenti.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X